Wpisy 750 607 – 750 706
11 lutego 2012 19:00 → 11 lutego 2012 19:28, 100 wpisów
ulexxa...jak pieke drozdzówke to od razu jest z nadzieniem....cieniutko daje ciasto na to np.marmoladke i nastepna warstwe ciasta i glazuruje od razu ubitym jajkiem i do piekarnika
eee mala...zostanie na drugi dzionek..potanczymy po..
a pozniej sie obada..
a pozniej sie obada..
eee tam "zara" przez zoladek do ..
love to love..a zoladek hmm..pewnie ze sie domaga swoich
praw
love to love..a zoladek hmm..pewnie ze sie domaga swoich
praw
ulala moze jeszcze bedzie bo mam zamiar dzisiaj caly wieczor spedzic na czasie mam piwko czekam na jedzonko
osób śledzących około 70 i niech każdy wyśle zakład to raczej mało prawdopodobne, żeby było 70 x 5/5
Ula
i dawaj tej drożdżówki bo zaraz będę jak sliniak z rodziny zastępczej
i dawaj tej drożdżówki bo zaraz będę jak sliniak z rodziny zastępczej
mala mnie nie bierz pod uwage bo sie juz dzisiaj nie ruszam z domu
sie masz slim,stawiam dzis na Ciebie jako na sąsiada z piastowskiego Wrocławia,ciekawe czy mijamy się na ulicach miasta,co jak co ale stawiam nie bez przyczyny,masz dziś dziesiątke,która w całości jest w moim odczuciu słuszna,a jaśniej wytypowałeś praktycznie te same numery co w dwóch zakładach,które dzis wykreśliłem sobie ja
Ulus..ojej ..wiesz ze zawsze uczestniczysz
w naszej imprze..(karpatka)
w naszej imprze..(karpatka)
zakręciłem nieco,ale wytypowałem dwa zakłada,a Twoje liczby z dziesiątki znalazły się w owych dwóch typach,mam nadzieję,że to oznaka sobotniego sukcesu,a zarazem gorączki sobotniej nocy
życząc wszystkim powodzenia,zmierzam wysłać zakłady powstałe z natchnienia ; ) Do losowania moim Mili
- 17.
-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
Hmm a tego to nie wiem,ale jesteś tu debiutanckim faworytem,więc myślę czasem o tym udanym starcie gracza z mojego rodzinnego miasta
więc może to stąd dzis ta zbierzność,ja dodam do tego,że nic nie dzieje sie przypadkowo,jak kilku ludzi nas posłucha to może będzie dzis 88 10tek jak w 94 szóstek hehe
więc może to stąd dzis ta zbierzność,ja dodam do tego,że nic nie dzieje sie przypadkowo,jak kilku ludzi nas posłucha to może będzie dzis 88 10tek jak w 94 szóstek hehe
Było by śmiesznie,ale puki co opuszczam lokal do zakliku i pomyślnego rozwiązania po 22.15
Idę sobie stąd.. .
-------------------------------------------
-------------------------------------------