Wpisy 747 200 – 747 299
10 lutego 2012 12:41 → 10 lutego 2012 13:19, 100 wpisów
madzia ...77 dzisiaj siedzi na grzędzie tylko lizaki grają główną rolę
W życiu piękne są tylko chwile...
Nie gram w realu, bo jestem REALISTĄ od urodzenia, gdybym grał /jak marzyciele/, toâŚ.
na 14.oo
1,3,4,11,48,49,51
Single
15
35
29
parki
6,7
2,3
53,54
72,73
29,30
a teraz wysyłam znajomym sms-em e-kupony, którzy oddadzą w kolektirze koloru żółtego, na której widnieje napis FORTUNA
jafnie jest z tymi e-kuponami
a ja mogę dalej po herbatce z prądem tu szusowac w Zieleńcu, bo po południu zaczną przybywać na zjazdy weekendowcy i będzie troche mniej miejsca; całe szczęście, że Fortuna zapewnia mi kase na te narciarstwo
hi,hi
Nie gram w realu, bo jestem REALISTĄ od urodzenia, gdybym grał /jak marzyciele/, toâŚ.
na 14.oo
1,3,4,11,48,49,51
Single
15
35
29
parki
6,7
2,3
53,54
72,73
29,30
a teraz wysyłam znajomym sms-em e-kupony, którzy oddadzą w kolektirze koloru żółtego, na której widnieje napis FORTUNA
jafnie jest z tymi e-kuponami
a ja mogę dalej po herbatce z prądem tu szusowac w Zieleńcu, bo po południu zaczną przybywać na zjazdy weekendowcy i będzie troche mniej miejsca; całe szczęście, że Fortuna zapewnia mi kase na te narciarstwo
hi,hi
Lila
kathy
13max33
madzia77
torsan
Robal36
i wszystkich innych brak emotek
Głupi ten Totalizator.
Jakby mnie dali wygrać,to ja zrzekłbym się dobrowolnie na załatanie dziury w budżecie naszego kraju.
Posłom na "13" by przynajmniej było.
A tak to wała dostaną.Będą musieli gdzie indziej skubnąć.
Jakieś drobne z podziału zysku i tyle
Jakby mnie dali wygrać,to ja zrzekłbym się dobrowolnie na załatanie dziury w budżecie naszego kraju.
Posłom na "13" by przynajmniej było.
A tak to wała dostaną.Będą musieli gdzie indziej skubnąć.
Jakieś drobne z podziału zysku i tyle
Użytkownik Mariuszbemowo dodał nowy komentarz w temacie Rekordowa wygrana Lotto - 33 787 496 zł !
jechałem za wałbrzych puściłem mm 9+23,47,48,60,63,65,71,73,78 chtmam nadzieję że za te dziury coś będzie wytelepało mnie po tych ulicach omało nie miałem ere...cji
slim...widzisz,w Wałbrzychu erekcja darmowa,wystarczy przejechać się ulicami
slim ..Wałbrzych coś mi to mówi ...czy nie zachaczyłes cos na boku ?
czas dzis wygrac
slim61 >. to smutna prawda z tymi dziurami - też wychodzę z założenie,że to kierowcom powinni płacić za jazdę po takich wertepach u nas w mieście
slim...tylko zapodawaj szyfrem co by innym głupoty do głowy nie przychodziły
slim.....możesz napisać na gg kathyy,ma podany w profilu a ona mi przekaże Twój numer
Nie podali za ile zagrał nasz gdyński zwycięzca grając systemem na chybił trafił.
Kasiu ...przygarnij maxsia ...takie mrozy są teraz będę grzeczny jak
max...jak będziesz sprzątał, prał, gotował, prasował, naprawiał, odśnieżał i tym podobne to może się zastanowię
slim ...
Lila ...dzięki za info
Kasiu ...zgadzam się na wszystko ale zastanawia mnie TYM PODOBNE
Lila ...dzięki za info
Kasiu ...zgadzam się na wszystko ale zastanawia mnie TYM PODOBNE