Wpisy 74 564 – 74 663
31 października 2009 21:11 → 1 listopada 2009 11:33, 100 wpisów
.....jak powiedziała KASIA MA TALENT -talent od BOGA I MNNIE wali w serce BOMBA
Jak na razie to mnie żaden z talentów nie rzucił mnie na kolana,jak do tej pory.
Pisz ,pisz Mercedes dalej o niczym. Co minutę wpis i upragnieny diamencik zabłyśnie obok Twego nicka jeszcze dziś.
....tu przy nicku nic nie daje ale w domu mam diament czystej krwi ma trzy lata.....
pozdrawiam OPA TO MÓJ CZWARTY diament
żona
córka
syn i ajk nie zapomniałeś mój przecudny wnusio
a więc tą kopalnię diamentów mam
żona
córka
syn i ajk nie zapomniałeś mój przecudny wnusio
a więc tą kopalnię diamentów mam
marcedes-tak to już jest na tym czacie,że osoby,które najmniej się tu udzielają,mają najwięcej do powiedzenia.
Już im coś nie pasuje,że za jakiś czas będziesz miał diamencika.Tak samo było ze mną.Nie przejmowałabym się tym,aż tak bardzo.To jest stronka ogólnorozwojowa.
Pozdrawiam serdecznie.
Już im coś nie pasuje,że za jakiś czas będziesz miał diamencika.Tak samo było ze mną.Nie przejmowałabym się tym,aż tak bardzo.To jest stronka ogólnorozwojowa.
Pozdrawiam serdecznie.
Tak odbiegając od tematu - mam pytanie czy ktoś może się orientuje co to jest i jak można to usunąć ?
"Aplikacja nie została właściwie zainicjowana(0x0000135)...."
I wyskakuje mi to przy każdorazowym uruchamianiu gogli?
"Aplikacja nie została właściwie zainicjowana(0x0000135)...."
I wyskakuje mi to przy każdorazowym uruchamianiu gogli?
......pozdrawiam LILA ALE JA TU JESTEM TROCHĘ DŁUŻEJ NIŻ TY i wielu innych mam diament pod innym nickiem ale to nie istotne czy to coś daje na razie nie CHYBA ŻE PASKO///POZDROWIENIA//cośknuje????jeżeli tak piszesz to nie pamiętasz miłości mercedesa do syrenki ////POZDRAWIAM I CAŁUSKI//
Staniczek tej miłej Pani mnie rozpraszał... ;)
No i stało się, dobra passa mnie opuściła. Zachciało mi się eksperymentów :/ Dziś bez wygranej.
No i stało się, dobra passa mnie opuściła. Zachciało mi się eksperymentów :/ Dziś bez wygranej.
Ja pierdziu wygrałem japierdziu qrwa 800 zika hahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
74554. status gigo2 2009-10-31 (18:52)home Żagań
Typy na 22.00 lotto(DL) stawka 20 zł za zakład,wygrana z pojedynczego zakładu to 893.50 zł
7,10
7,24
7,25
7,30
7,16
10,24
10,25
10,30
10,16
24,25
24,30
24,16
25,30
25,16
30,16
Typy na 22.00 lotto(DL) stawka 20 zł za zakład,wygrana z pojedynczego zakładu to 893.50 zł
7,10
7,24
7,25
7,30
7,16
10,24
10,25
10,30
10,16
24,25
24,30
24,16
25,30
25,16
30,16
Witam.Bardzo udane losowanie.Uparciuszek upolowany czyli 44 no i jeszcze leniwiec 61 też juz sie wyskrobał na Świat.Pozostała jeszcze 1 liczba 48 ale ją na jutro zostawię.Jestem zadowolony.Pozdrawiam
Nie padnie, zbyt bardzo ludzie byli zabiegani jutrzejszym dniem i nie myśleli o totku. Zbyt mało zakładów, małe prawdopodobieństwo.
Janusz=>GG.
Janusz=>GG.
Hie hie, zobaczcie jakie schodki na kuponie: 11,22,33,44,55 a rano było 5 liczb w pionie.
Ogólnie muszę popracować nad doborem wytypowanych liczb. Zobaczcie co wytypowałem w Lotto: 9,11,28,42,46,32 a w Mini: 5,6,12,18,19,25,30. Jak widać odrzuciłem złe liczby...
A ja uważam, że szóstka w LOTTO padnie, bo zabieganie jutrzejszym dniem nic do tego nie ma. Jak ustalą, że ma szóstka być to nawet jakby było bardzo mało zakładów to i tak
będzie wygrana I stopnia. Ja obstawiam, że będą 2 szóstki.
będzie wygrana I stopnia. Ja obstawiam, że będą 2 szóstki.
Ja zauważyłem podobieństwo wyników dzisiejszego LOTTO do wyników losowań z dni 7.02.2009 i 4.08.2009. I wtedy były szóstki. Wprawdzie to było przed podwyżką ceny ale to nie ma znaczenia w tym przypadku.
Zobaczcie o ile skoczyła premia za 10/10. O 20 tysi. To się chyba nie często zdarza?
Dziś o 22 był wysyp liczb "bliźniaków"
Dopiero 3 raz wpadły jako 6/7 od początku ML/MM
Nigdy jako 7/7.
11,22,33,44,55,66,77
Dopiero 3 raz wpadły jako 6/7 od początku ML/MM
Nigdy jako 7/7.
11,22,33,44,55,66,77
OPA: Jestem
Oto wygrane Lotto:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 108 4 580.40
czwórka 4948 235.60
trójka 90123 20.00
Oto wygrane Lotto:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 108 4 580.40
czwórka 4948 235.60
trójka 90123 20.00
Mam pytanie,moze ktos wie-mam zainstalowana mozille i na stronie fortuny mam obciety przeglad zakladow,rozciagnac sie nie da,czym to moze isc-z gory dziekuje za rade
No i gdzie ta piątka w LOTTO co najmniej 5300 złotych panowie i panie z Totalizatora. 4 500 tysiąca czyli tyle co w Dużym Lotku a zdzieracie pieniądze od graczy. Czwórka wysoka ale czyż nie było takich w Dużym Lotku. Oczywiście, że wygrane zależą od liczby zakładów czyli puli pieniędzy przeznaczonej na wygrane oraz od liczby wygranych w poszczególnych stopni ale jak można było zakładać na początku wprowadzenia gry LOTTO, że piątka będzie co najmniej tak a nie inna. Apel do graczy. Nie dajmy się oszukiwać!!!
Dzięki Pawcio.Zobaczę,może coś jest u mnie...w lotto to chyba nie grałem,w sumie to w expressa mam największe sukcesy.
Wygrana za 4/6 i 5/6 nie zależy od ilości zawartych zakładów. Jeśli zostanie zawarte tylko przykładowo 10 000 zakładów, to wygrane i tak będą takie jak zawsze. Dlaczego? Bo ile razy będzie mniej zawartych zakładów, tyle samo razy mniej będzie trafionych 4/6 i 5/6. Pozdrawiam
Cześć Miśki, jak tam? Numery wytypowane? Ja już kupon posłałem. Stacje paliw czynne więc nadal liczę się w grze na 14:00. Fajnie byłoby zacząć miesiąc z górką na koncie :)
Witam.
Dzisiaj o godz. 19.00 w programie Galileo na TVP 4
"pilnie strzeżone kulisy totolotka" taka zapowiedz.
Pewnie program na zamówienie prezesa,pokażą to co chcą żeby zobaczył podejrzliwy już naród.Bo jak zrozumieć inaczej- "pilnie strzeżone " i publikowane w TV? No chyba,że agent "Tomek" popracował u nich trochę.
Dzisiaj o godz. 19.00 w programie Galileo na TVP 4
"pilnie strzeżone kulisy totolotka" taka zapowiedz.
Pewnie program na zamówienie prezesa,pokażą to co chcą żeby zobaczył podejrzliwy już naród.Bo jak zrozumieć inaczej- "pilnie strzeżone " i publikowane w TV? No chyba,że agent "Tomek" popracował u nich trochę.
Pikolo>>>> to może zdecyduj się gdzie ten program będzie emitowany: czy w TVP czy w TV4 - bo to są 2 inne stacje!
Pikolo, ciekawa informacja. Niestety nie mam TV4 (n) więc nie zobaczę. Liczę na YouTube i obszerną relację Paskowiczów.
witam,duza kase nie ktorzy wygrywaja wystarczy wejsc na strone totolotka i zerknac czasami na wygrane tygodnia.
Edi8 od czasu do czasu czytałem ten czat wcześniej i udało mi się już zauważyć ,że jesteś "czepliwy" facio.
Twój problem.Nie przepadam za takimi sztywniolami jak Ty.I to juz mój problem,no nie?
Ale ,jak już się wcinasz,to chociaż miej rację merytorycznie.
Bo,gdzie ja tam napisałem,że "TVP"? Jest napisane TP i TP 4.
Jasne ?
Twój problem.Nie przepadam za takimi sztywniolami jak Ty.I to juz mój problem,no nie?
Ale ,jak już się wcinasz,to chociaż miej rację merytorycznie.
Bo,gdzie ja tam napisałem,że "TVP"? Jest napisane TP i TP 4.
Jasne ?
Pikolo>>> a ja nie przepadam za takimi ja ty osobnikami , którzy swoimi wypowiedziami stwarzają zamęt...
I nie wciskaj tu koleś kitu , że nie napisałeś TVP:
"Dzisiaj o godz. 19.00 w programie Galileo na TVP 4 "
Więc?
Bo powtórzę raz jeszcze , że nie istnieje taka stacja jakiej nazwy użyłeś!!!
Nie ma takiej stacji TVP 4 a są: TVP lub TV4 ...
I nie wciskaj tu koleś kitu , że nie napisałeś TVP:
"Dzisiaj o godz. 19.00 w programie Galileo na TVP 4 "
Więc?
Bo powtórzę raz jeszcze , że nie istnieje taka stacja jakiej nazwy użyłeś!!!
Nie ma takiej stacji TVP 4 a są: TVP lub TV4 ...
Zobaczymy jakimi bajkami uraczą nas w tym programie,ale myślę sobie,iż bajka na pewno będzie bardzo wiarygodna,logiczna.
pozd
pozd
Brakuje tylko kogucika. Myślę że chętnie przyłączyłby się do tej rozmowy.
PIKOLO mądry zrozumie,a kretyn zawsze znajdzie coś czego nie zrozumie,bo zawsze ma taki problem.Doktory już tak mają i wszystkich wszędzie zawsze poprawiają.
To jeszcze jeden dowód że nadmiar wiedzy szkodzi,ale wiedza to jedno ,a brak wychowania to drugi niestety główny problem wszystkich takich komunistycznych wykształciuchów.
Edi8 uznałem swój błąd i przyznałem Tobie racje.
Owszem zrobilem literówkę w nazwie stacji.
Każdy myślący zrozumiałby,że chodziło mi o TV4.
Jestem człowiekiem i sam sobie daje prawo do błędu.
Wszystkich tych, których wprowadziłem swoją omyłką w błąd-najmocniej przepraszam.
Żałuję,że wogóle wychyliłem się z tą informacją.
Wielki Cenzor edi8,wybaczy?
Owszem zrobilem literówkę w nazwie stacji.
Każdy myślący zrozumiałby,że chodziło mi o TV4.
Jestem człowiekiem i sam sobie daje prawo do błędu.
Wszystkich tych, których wprowadziłem swoją omyłką w błąd-najmocniej przepraszam.
Żałuję,że wogóle wychyliłem się z tą informacją.
Wielki Cenzor edi8,wybaczy?
Przypominam Państwu,że dzisiaj jest Święto.
Wszystkie spory mają się nijak do wieczności.
Wszystkie spory mają się nijak do wieczności.
PIKOLO to bardzo cenna informacja bo nie każdy zwraca w taki dzień uwagę na program.Ja Ci dziękuje bo zapisałem i bede oglądał.Pozdrawiam.
red007 - bardzo słuszna uwaga z Twojej strony więc trochę powagi w tym dniu,spokoju,zadumy.
na 14
18,25,46
pozd
na 14
18,25,46
pozd
kolego red ja jestem ateista i mnie wogole zadne swieta nie obowiazuja ale jak ktos w cos wierzy to jego sprawa i to szanuje pozdr
ender>>> ale Ty masz dar zdalnego przyzywania na chat stalinowskich pogrobowców i zapchlonych kogucików pokroju kukuryku19!
Ledwo tylko o tej wielce prześmiesznej postaci napisałeś - a w tumanie kurzu ten tuman już tu był przybył i swoje idiotyzmy skreślił...
No cóż - spuszczam się na niego kurtyną milczenia , bo to dzisiejsze Święto jest jednym ostatnich w jego jakże smutnym życiu - zatem ciśnienie mu do tego pustego łba ostro skacze.
Ledwo tylko o tej wielce prześmiesznej postaci napisałeś - a w tumanie kurzu ten tuman już tu był przybył i swoje idiotyzmy skreślił...
No cóż - spuszczam się na niego kurtyną milczenia , bo to dzisiejsze Święto jest jednym ostatnich w jego jakże smutnym życiu - zatem ciśnienie mu do tego pustego łba ostro skacze.
Kolego Jaccku czyli rozumiem że jeśli miałeś kogoś w rodzinie kto wierzył w te gusła to nie odwiedzisz go na cmentarzu bo to jest sprzeczne z Twoim światopoglądem. A tak przy okazji akt apostazji już dokonany ?
Kolego Jaccek,świadomie użyłem uniwersalnego słowa "wieczność"
a nie np."życie pozagrobowe", właśnie ze względu na ateistów.
A Święta Cię obowiązują, jak wszystkich,bo wynika to z kalendarza,co najwyżej nie musisz uznawać ich wymiaru z punktu widzenia Twojego światopoglądu.Myślę jednak,że pamięć o zmarłych ma również wymiar uniwersalny.
a nie np."życie pozagrobowe", właśnie ze względu na ateistów.
A Święta Cię obowiązują, jak wszystkich,bo wynika to z kalendarza,co najwyżej nie musisz uznawać ich wymiaru z punktu widzenia Twojego światopoglądu.Myślę jednak,że pamięć o zmarłych ma również wymiar uniwersalny.
Pikolo ja ci tez dziekuje za info! Tez sobie po ogladam co tam TS juz dla nas nakrecil... A bledy zdarzaja sie wszystkim bo jestesmy tylko ludzmi. Pozdrawiam.
Wiedzę można nabyć,dyplom można kupić,ale kulturę to sie wynosi z domu rodzinnego,ty niestety z tego domu wyniosłeś lodówkę,aby ci wiedza tego łba nie rozwaliła to go lodem obkładasz.Twój wybór był trafny.
tak kolego ender masz racje generalnie ani nie odwiedzam grobow ani nie obchodze zadnych swiat co nie znaczy ze jak moja zona chce isc na cmentarz do swoich rodzicow to ze znia nie pojde robie to wylacznie na szacunek dla zony ale przygladam sie temu wszystkiemu jak ludzie wydaja swoje pieniadze tylko dlatego ze klecha kaze albo tradycja zobowiazuje przepraszam ale niemiesci sie to w moim swiatopogladzie pragne jednak zaznaczyc ze NIEMAM ZAMIARU NAZUCAC SWOJEGO POGLADU I ZAKLUCAC TEGO DNIA GDYZ SA LUDZIE DLA KTORYCH TEN DZIEN MOZE BYC WAZNY mam nadzieje ze nikogo nie urazilem pozdr
Kabaret ELITA o kukuryku19:
"Gumno moje ojczyste"
Gumno moje ojczyste, Kordianie i Chamie
Dobrze żyje kto kradnie i bezczelnie kłamie!
itd.
"Gumno moje ojczyste"
Gumno moje ojczyste, Kordianie i Chamie
Dobrze żyje kto kradnie i bezczelnie kłamie!
itd.
Większość, zdecydowana nawet, przegrywa codziennie mnóstwo pieniędzy. Część tego kapitału, niewielka, co prawda, ale zawsze /tzn. co jakiś czas/, trafia do mnie.
Świat jest bardzo niesprawiedliwy. Losowość jest niesprawiedliwa. Pan Bóg tak jednak chce.
Biedacy zbierają na bogaczy. A socjalistyczne państwo im w tym pomaga.
Świat jest bardzo niesprawiedliwy. Losowość jest niesprawiedliwa. Pan Bóg tak jednak chce.
Biedacy zbierają na bogaczy. A socjalistyczne państwo im w tym pomaga.
Widzisz juz wtedy mialem buty,słoma sie do dzis w kurniku przydaje a ta reszta służy żeby w takich jak ty cyborgów rzucać.A teraz odwróć sie do tyłu i tam stoi takie urządzenie ,to podkręć to czerwone pokrętło od tego pudełeczka,(to respirator)bo widzę że juz na rezerwie jedziesz,bo pielęgniarka poszła na groby,a ty biedaku sam w pomieszczeniu przebywasz,byś nam nieomylny nie zszedł za wcześnie.Nie poddawaj sie walcz,na pewno ci sie uda.
Większość z Szanownych adwersarzy tez mnie niestety wspiera.
Co robić.
Nie chcecie się uczyć, jak wygrywać w gry, no to przegrywacie.
Nie wszyscy, Kogucik wygrywa... Wiedza, to jest kapitał. Wychowanie wynosi się z domu a wiedzę nabywa w trakcie ciężkiej nauki.
Wiele osób na tym forum dysponuje wielkim potencjałem wiedzy, niestety niepotrzebnej do gier...
Niektórzy posiadają mało wiedzy, ale za to są we właściwym miejscu i wygrywają.
Ci pierwsi na nich pracują. Wiele osób z tego forum pracuje na kol. Kogucika. No cóż, takie jest niesprawiedliwe życie.
Jak powiedział pewien cynik - dla mnie jest ważny tylko wynik.
Co robić.
Nie chcecie się uczyć, jak wygrywać w gry, no to przegrywacie.
Nie wszyscy, Kogucik wygrywa... Wiedza, to jest kapitał. Wychowanie wynosi się z domu a wiedzę nabywa w trakcie ciężkiej nauki.
Wiele osób na tym forum dysponuje wielkim potencjałem wiedzy, niestety niepotrzebnej do gier...
Niektórzy posiadają mało wiedzy, ale za to są we właściwym miejscu i wygrywają.
Ci pierwsi na nich pracują. Wiele osób z tego forum pracuje na kol. Kogucika. No cóż, takie jest niesprawiedliwe życie.
Jak powiedział pewien cynik - dla mnie jest ważny tylko wynik.
kogucik19 i edi8 wolę jak dzielicie się swoją wiedzą,a nie obelgami.Po co ?
Kiedyś coś mądrego wyczytałam na reklamie!
"Spieszcie się kochać ludzi,bo tak szybko odchodzą"
pozd
Kiedyś coś mądrego wyczytałam na reklamie!
"Spieszcie się kochać ludzi,bo tak szybko odchodzą"
pozd
No więc z nieukrywaną dla niektórych przykrością muszę stwierdzić: Kol. Kogucik rządzi.
Wygrywa.
A tylko to się liczy.
Wygrywa.
A tylko to się liczy.
Madzia i inni, trzymaj się!
Zwycięzców się trzymaj.
Albo razem z przegranymi podzielisz/podzielicie ich los..
Kogucik jest do przodu. Nawet tego nie ukrywa. Wystarczy małpować jego grę i tez możecie być do przodu.
Albo samemu nauczyć się o co chodzi w grach losowych. Co to jest losowość.
Zamiast tracić czas na głupoty, telewizję i jałowe dysputy.
Zwycięzców się trzymaj.
Albo razem z przegranymi podzielisz/podzielicie ich los..
Kogucik jest do przodu. Nawet tego nie ukrywa. Wystarczy małpować jego grę i tez możecie być do przodu.
Albo samemu nauczyć się o co chodzi w grach losowych. Co to jest losowość.
Zamiast tracić czas na głupoty, telewizję i jałowe dysputy.
Kolego Jaccku może bym polemizował z Tobą dalej jednak zniechęca mnie Twój styl pisania bez interpunkcji i polskich liter - czyta się to wyjątkowo ciężko przy więcej niż jednym zdaniu.
Czasy terminali unixowych kiedy można było używać wyłącznie alfabetu łacińskiego już dawno się skończyły.
Czasy terminali unixowych kiedy można było używać wyłącznie alfabetu łacińskiego już dawno się skończyły.
Wyszczekałeś sie juz systemami,ściągnąłeś wszystkie strony Świata i zamieściłeś na forum.Już by ci pomysłów brakło,to może zamieść jakiś system,a nie trać swej wiedzy na pisanie z takim kukuryku nie szkoda ci sie tak poniżać ty wielki doktorek zrehabilitowany.Wstyd jak ktoś ze swej wiedzy nie umie korzystać,bo to swiadczy o kretynizmie takiego osobnika.Co do kłamstwa to jesteś mistrzem bo zamieściłeś lewy kupon wygrany jako swój,podbierałeś moje pomysły tak de facto to tylko je oprawiałeś ładnie,i podawałeś jako swoje wstyd a taki mądry,ale czasem wiedza przeszkadza w życiu,i tu mamy taki przypadek.
Tak naprawdę kogucik19 i edi8 nie mogą bez siebie żyć a te ich niewinne przekomarzania umacniają mnie tylko w tej wierze.
Smutne to że ktoś może cytować ks. Twardowskiego ,pisząc że to slogan reklamowy.
Smutne i przerażające.
Smutne i przerażające.