Wpisy 743 961 – 744 060
8 lutego 2012 21:12 → 8 lutego 2012 21:39, 100 wpisów
Lila ja nie jestem wyprowadzony z rownowagi tylko wszystko mnie dzisiaj wku... wszyscy na raz cos ode mnie chcieli
Joł gangstasWie ktoś może jak wygląd sytacja z przelewami wygranch ze strony playhugelottos gdzie można grać w loterie z innych krajów. Czy jakbym wygrał te 250 000 000$ to czy przelew na polskie konto byłby zgodny z prawem polskim?. Ile by zabral urząd skarbowy? Bo ponoć jest zakaz grania przez neta w gry lossowe?
andro...
gorwil jezeli gralbys w polsce to bylby klopot bo ostatnio dowiadywalem sie o to u prawnika i w polsce gra jest zakazana i sa kary do 15 tys euro nie ma za bardzo co sie bac ale powyzej tej kwoty zaczyna sie klopot bo tzw policja skarbowa moze zajrzec w Twoje konto ale jezeli masz zalozone w polsce konto a jestes za granica i za granica z niego korzystasz w kraju gdzie taka gra jest dozwolona to np w obrebie unii europejskiej placisz podatek w kraju w ktorym wygrales
durne prawo, ale prawo...
- ktoś /brat, szwagier, kumpel/ może zagrać za Nas
- przelewy na konto mogą iść dość okrężną drogą - i tak podobno ludzie robią, ktoś w autobusie opowiadał , czy gdzieś słyszałem...
- przy kasie tego rzędu - wydaje się, że nie ma problemu - wywali się ileś tam na papugi i ... Gorzej przy jakimś takim dziurganiu, gdzie łamiącego prawo może namierzyć uks - tak mi się wydaje
- ktoś /brat, szwagier, kumpel/ może zagrać za Nas
- przelewy na konto mogą iść dość okrężną drogą - i tak podobno ludzie robią, ktoś w autobusie opowiadał , czy gdzieś słyszałem...
- przy kasie tego rzędu - wydaje się, że nie ma problemu - wywali się ileś tam na papugi i ... Gorzej przy jakimś takim dziurganiu, gdzie łamiącego prawo może namierzyć uks - tak mi się wydaje
Wszystkie Łosie mają w nosie żubr popłakał sie jak bóbr z dzika właśnie wyszło ...........
przypomniała mi sie ta pioseneczka z....Polsiego Zoo
przypomniała mi sie ta pioseneczka z....Polsiego Zoo
czyli jak wygram przez neta będąc w polsce główną wygraną w powerball to lipa?
to lepiej se konto za granicą założyć tam przelać wygraną a potem z konta na konto
gorwil wiecej kary bys zaplacil niz wynosi pula to tak jakbys chcial zaplacic podotek jakbys handlowal marihuana wiedzac ze jest w polsce nielegalena
żubr to a "kopnięcie łosia", to szlachetny białostocki destylat
Kaska, deki
Kaska, deki
witam serdecznie
dla Pań
Panom
Ile emotek ten torsan wstawia, mylę się czy też nie, ale nadużywa ostro tej funkcji. Czyżby bunt w okresie dojrzewania, ot.
dla Pań
Panom
Ile emotek ten torsan wstawia, mylę się czy też nie, ale nadużywa ostro tej funkcji. Czyżby bunt w okresie dojrzewania, ot.
gorwil jest jeszcze cos takiego jak fizyczne miejsce grania majac zalozony zagraniczna strone bukmacherska a fizycznie bedziesz w polsce to nic Ci nie da
Lila nooooo...pamietasz to ...tzn zawsze to w soboty leciało na jedynce
Lilu
torsan, przepraszam, jeśli źle piszę, ale tak to odbieram
torsan, przepraszam, jeśli źle piszę, ale tak to odbieram
andromedo
zakon13
zakon13
5,7,11,21,24,33,38,45,51,74
oo tak to leciało
wszystkie łosie maja w nosie
zubr poplakal sie jak bobr
z dzika wlasnie wyszlo prosie
chor padalcow w roli kur
piszczy w trawie lub brzmi w trzcinie
sieja burze albo mak
wydarzenia i opinie
a czasemi nawet tak....
oj tak.... tak tak....
wszystkie łosie maja w nosie
zubr poplakal sie jak bobr
z dzika wlasnie wyszlo prosie
chor padalcow w roli kur
piszczy w trawie lub brzmi w trzcinie
sieja burze albo mak
wydarzenia i opinie
a czasemi nawet tak....
oj tak.... tak tak....
toja...
toja
ta nadzieja na wygraną w multi multi zaraz zostanie odebrana, po południu 3/9 czyli zero
gorwil jezeli zlecisz komus wyslanie losu i wygrasz to tak naprawde osoba ktora wyslala wygra i jezeli juz Ci odda te 250 mln z czym mozna polenizowac to chodzi wtedy o podatek od darowizny jezeli juz by Ci przelala
justynaand
Może - dwa słowa o "Duchu Puszczy" i "Kopnięciu Łosia" ?
Może - dwa słowa o "Duchu Puszczy" i "Kopnięciu Łosia" ?
toja, nie zostałem powitany, a ja powitałem miło, szkoda
hipcioo..wiem co jadłem zupa grochowa albo fasolowa jak wojsko
zakłady za 3 zł w lotto to przesada
dobra holera znikam...
toja miło
lotto...
ciekawe co o mnie mowia jak gram 2 razy dziennie ale jak przychodze odebrac wygrana to minka im opada
zakon13, a jak wygrane?
toja...
lila...
lila...
krzysio...jak czarodziej pojawia sie i znika