Wpisy 74 335 – 74 434
30 października 2009 10:24 → 30 października 2009 21:16, 100 wpisów
Państwo daje nam sygnał, że jego obywatele do "banda niedouczonych tumanów".
1. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który popadnie w hazard i straci wszystkie pieniądze które może przeznaczyć na podatki etc.
2. Państwo musi dbać o dzieci obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który nie umie wychowywać dzieci i zamiast wysyłać je do kościoła wysyła je do "jednorękich bandytów".
3. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek któremu jak się daje przyjemności, to zapomina o Państwie.
4. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek i nie rozumie że zabiera się biednym żeby dać bogatym.
5. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który nie rozumie że żeby Zbyszkowi, Mirkowi i Grześkowi żyło się lepiej to obywatelowi musi się żyć gorzej.
Nie rozumiecie tego? Państwo o nas dba. Bo my to głupi naród, któremu trzeba zabierać a nie dawać.
Pozdrawiam Oby-watel.
1. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który popadnie w hazard i straci wszystkie pieniądze które może przeznaczyć na podatki etc.
2. Państwo musi dbać o dzieci obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który nie umie wychowywać dzieci i zamiast wysyłać je do kościoła wysyła je do "jednorękich bandytów".
3. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek któremu jak się daje przyjemności, to zapomina o Państwie.
4. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek i nie rozumie że zabiera się biednym żeby dać bogatym.
5. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który nie rozumie że żeby Zbyszkowi, Mirkowi i Grześkowi żyło się lepiej to obywatelowi musi się żyć gorzej.
Nie rozumiecie tego? Państwo o nas dba. Bo my to głupi naród, któremu trzeba zabierać a nie dawać.
Pozdrawiam Oby-watel.
ZWIENO dlatego ja już wychodzę z gry na 4 zakresy,oraz z PLUSA P/NP właśnie przez te ruchome kursy bo przedtem jak nie byli monopolistami to rzadziej obniżali kursy a teraz reagują prawie natychmiast.A mnie sie nie chce tego ciągle przeliczać.Jak z tego wyjdę czyli zakończe progresje tych zdarzeń i odegram stratę powstałą na PLUSIE to w listopadzie sprubje sie pobawić na 4 nie wychodzące z kursem małym bo 2,09 ale stałym Pozdrawiam
DANTEV masz racje,ale jak naród płacze i płaci to jest dobrze i dotąd można śrubę dokrecać póki naród płacze,ale jak naród zaczyna sie z tego dokręcania śmiać to jest to sygnał dla dokręcających ze gwint sie zerwał i należy dać narodowi igrzysk i chleba.A chyba juz teraz naród zaczyna sobie robić podśmiechujki,a to moze byc niebezpieczne.Pozdrawiam
Cześć Miśki, jak tam humor dzisiaj? Wiara w wygraną jest? Ja już wyczarowałem swoje numerki. Kupon już czeka na 14:00!
danteV - zgadzam,się z Twoimi spostrzeżeniami - śmiech tylko z Was drodzy politycy,iż wydaje się Wam,że macie ciemny naród,który nie ma świadomości Waszych poczynań.
Mamy,owszem mamy !!!
Mamy,owszem mamy !!!
To jest cała prawda o <>Nic dla nas nie pozostalo tylko dbać o naszych <><<
Zastanawiam się gdzie pozostała cała reszta tekstu..Też nam i to odebrano ?[Cały środek zaginoł]
Jutro pierwsze losowanie LOTTO w którym nie będą już obowiązywały zakłady wielolosowaniowe z Dużego Lotka. Ciekawe ile będzie zawartych zakładów bo do wygarnia będzie 7 milionów(choć wszyscy wiemy, że jak pula przekroczy 6 milionów to będzie już dobrze). Cieszyłbym się gdyby tych zakładów było mało bo ta podwyżka to naprawdę już trochę za dużo. Ludzie powinni wreszcie zrozumieć, że te całe losowania to pic na wodę i trafienie szóstki a chyba przecież po to większość gra jest praktycznie równa 0.
Ja przez parę miesięcy nie grywałem, jakiś czas temu wróciłem, ale zdystansowany do gry, teraz to gra dla mnie to przyjemność, czasami gram dla rozrywki, nie liczę na super wygrane. Ale jest cienka granica między przyjemnością a hazardem. Naprawdę trzeba bardzo uważać... Życzę wszystkim samych wysokich wygranych.
witam na 14tą mm 3,30,33
66,76,77
14,15,35
1,12,31
w totomix stawka 5zeta zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
66,76,77
14,15,35
1,12,31
w totomix stawka 5zeta zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
Allan:
ja z kolei tez mialam przerwe a wrocilam do gry od poczatku lipca, mape zrobilam sobie w exelu poczawszy od czerwca i tak mnie zawsze wciaga ze jestem uzalezniona, ale potrafie jeszcze podejsc rozsadnie i jesli nie czuje cyfr, nie mam koncepcji nawet na pewniaka, bo ostatnio czesto gram na jedna liczbe w totomix za 10 lub 20zl, to nie gram.
ja z kolei tez mialam przerwe a wrocilam do gry od poczatku lipca, mape zrobilam sobie w exelu poczawszy od czerwca i tak mnie zawsze wciaga ze jestem uzalezniona, ale potrafie jeszcze podejsc rozsadnie i jesli nie czuje cyfr, nie mam koncepcji nawet na pewniaka, bo ostatnio czesto gram na jedna liczbe w totomix za 10 lub 20zl, to nie gram.
Cześć witam wszystkich
Na 14 mam coś takiego : Totomix://
2,11,38
2,21,38
18,19,20,21,38
PARZYSTE
Na 14 mam coś takiego : Totomix://
2,11,38
2,21,38
18,19,20,21,38
PARZYSTE
Od czasu podwyżki (a nawet kilka losowań przed) nie zagrałem ani razu w Lotto. Po prostu kumulacje nie robią już na mnie najmniejszego wrażenia. Przechodzę obok tego obojętnie.
na 14 MM Totomix
16,61,20,22
7,41,14,49
31,49,61,69
12,17,19,76
1,8,10,19,78
16,61,20,22
7,41,14,49
31,49,61,69
12,17,19,76
1,8,10,19,78
Na ludzi działa magiczne słowo KUMULACJA,choc wcale to nie zwiększ prawdopodobieństwa trafienia.Psychologia?
ender:
na mnie tez kumulacje w Lotto nie robia wrazenia, poza tym po tylu latach zmieniac tradycje z Duży lotek na Lotto to w jakiejs czesci psuje magie, wygrane tez nie sa zbyt wysokie.
PS.
Modle sie zeby 23 było wylosowane w MM, a jeszcze lepiej by było 23,25.
Życze powodzenia wszystkim w zbliżajacym sie losowaniu MM.
Pozdrawiam.
na mnie tez kumulacje w Lotto nie robia wrazenia, poza tym po tylu latach zmieniac tradycje z Duży lotek na Lotto to w jakiejs czesci psuje magie, wygrane tez nie sa zbyt wysokie.
PS.
Modle sie zeby 23 było wylosowane w MM, a jeszcze lepiej by było 23,25.
Życze powodzenia wszystkim w zbliżajacym sie losowaniu MM.
Pozdrawiam.
Witam raper wychodzi na powierzchnie i szanuje tych ktorzy mnie wsparaja wielki SZACUNEK ten kto mnie obrazil na forum zycze mu wysokiej wygranej pozdrawiam LILE wielki szacunek Tomek poznan i pare osob co mnie motywuja WIELKIE DZIEKI
Zgadzam się, że zmiana nazwy popsuła tę grę, straciła ona jakąś taką magię i całą otoczkę jaką miały stary dobry Duży Lotek. Nie wiem czy nawet kumulacja 60 milionów zrobiłaby na mnie jakieś wrażenie. Pewnie bym zagrał ale może 2 zakłady góra.
Artykuł na zlecenie TS
http://www.humbug.pl/texts/view?art=zlamal_system_lotto_
http://www.humbug.pl/texts/view?art=zlamal_system_lotto_
slavo:
;-) a no, ''wymodliłam'', wczoraj tuz po losowaniu MM i Lotto silnie poczułam że pora na 23, mogłam wczesniej podac ja na chacie, ale jesli ktos zagladnal przed 14.00 dzis i gra w Totomix przez neta to mogl zaryzykowac i zagrac na moj pewniaczek -23- za zwiekszona stawke, ja zagralam za 10zika ;-)
Powiem ze krotko przed losowaniem jak typuje to mam takiego stresika, tak duzo obmyslam ze zaczynam miec watpliowsci na to na co wczesniej bylam pewna. Bedac wczesniej pewna -23- to przed losowaniem nastepuje duze wahanie u mnie....ale to tylko emocje... ;-)
Ostatnie 3 losowania bezbłednie trafiam pewniaczki :-)
13max33:
Jak juz sie namysle to podam na 22.00 pewniaka.
;-) a no, ''wymodliłam'', wczoraj tuz po losowaniu MM i Lotto silnie poczułam że pora na 23, mogłam wczesniej podac ja na chacie, ale jesli ktos zagladnal przed 14.00 dzis i gra w Totomix przez neta to mogl zaryzykowac i zagrac na moj pewniaczek -23- za zwiekszona stawke, ja zagralam za 10zika ;-)
Powiem ze krotko przed losowaniem jak typuje to mam takiego stresika, tak duzo obmyslam ze zaczynam miec watpliowsci na to na co wczesniej bylam pewna. Bedac wczesniej pewna -23- to przed losowaniem nastepuje duze wahanie u mnie....ale to tylko emocje... ;-)
Ostatnie 3 losowania bezbłednie trafiam pewniaczki :-)
13max33:
Jak juz sie namysle to podam na 22.00 pewniaka.
Narazie pudlo ale zycie jest piekne ,trzeba umiec przegrywac i czekac na szczescie pozdrawiam wszystkich szacunek lila szacunek
Tajemniczy Don Pedro - jako doktor musiałem przekazać poglądy
zgodne z nauką.
Prywatnie wyznaję poglądy,których esencją są słowa z piosenki
R.Rynkowskiego "nic nie robić,mieć nałogi".
Nie napić się na noc? Przecież to stracona noc.
zgodne z nauką.
Prywatnie wyznaję poglądy,których esencją są słowa z piosenki
R.Rynkowskiego "nic nie robić,mieć nałogi".
Nie napić się na noc? Przecież to stracona noc.
Bylem zerem nie wiedzialem co to zycie ,szlajalem sie jak pies po ulicach brudny nie raz moglem umrzec zawdzieczam to BOGU jezeli ktos mnie nie szanuje niech mnie nie krytykuje nauka zycie jest inne SLU POZNAN JEZYCE TOMEK
Asiulka22, widzę, że się rozkręciłaś. Gratuluję i trzymaj tak dalej.
Asiulka22 tylko ja nie gram przez neta ,to jak byś mogła i już wiedział coś na temat tego pewniaka to podaj wczesniej .pozdrawiam
kiero:
Dziekuje, a jak u ciebie? jaki sposob sobie obrales gry teraz?, ja pare razy gralam na nie padajace, ale wpadlam na pomysl i ostatnio jakos wkrecilo mnie granie na jedna liczbe, jak cos wiecej wyczuje to grywam na parke lub 3ke.
Dziekuje, a jak u ciebie? jaki sposob sobie obrales gry teraz?, ja pare razy gralam na nie padajace, ale wpadlam na pomysl i ostatnio jakos wkrecilo mnie granie na jedna liczbe, jak cos wiecej wyczuje to grywam na parke lub 3ke.
Kochani poprosze o 5 liczb na 22 dziekuje zycze wam szczscia z calego serca Tomek
13max33:
Biore pod uwage:
1,11,22,24,25.
Teraz jakby mniej wyczuwam cos pewnego, ale jesli mialabym grac sposobem i czasem tak gram, to jesli jednym z pewniejszych kandydatow na 14.00 byla -25- to przesunelabym ja teraz na 22.00.
napisz co myslisz o moich typach? jak u ciebie z typowaniem?
Biore pod uwage:
1,11,22,24,25.
Teraz jakby mniej wyczuwam cos pewnego, ale jesli mialabym grac sposobem i czasem tak gram, to jesli jednym z pewniejszych kandydatow na 14.00 byla -25- to przesunelabym ja teraz na 22.00.
napisz co myslisz o moich typach? jak u ciebie z typowaniem?
JA typuje na 22liczby 8,22,30,40,2 ; 36,24,54,77,33,; 55,56,18,20,5 zycze szczescia sobie i wam SZACUNEK
Czy to tylko u mnie forum się rozlazlo,czy macie to samo ?.
Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć jaki banner został przygotowany przez Lotto na wypadek kumulacji 100 milionów, zapraszam na forum do tematu o tej nazwie. Pozdrawiam
trójeczka w MM na 22.00
7,42,66
7,31,80
pozdrawiam Raperka i wszystkich innych paskowiczów.
7,42,66
7,31,80
pozdrawiam Raperka i wszystkich innych paskowiczów.
lila - Hallo lila
Wie geht's Dir.
Was hat sich neuse bei Dir rausgefunden?
Wie geht's Dir.
Was hat sich neuse bei Dir rausgefunden?
Mi się nie podoba.Latasz wzrokiem od lewej do prawej lub odwrotnie.Wszystko ginie na takiej powierzchni.Ale jak tak ma byc ,,,trudno.,,,,chyba przeżyjemy
Madzia77-gar nichts,immer das gleiche.
Arbeit ohne ende .
Viele grusse fur deine mann.
Arbeit ohne ende .
Viele grusse fur deine mann.
Pasko,
Niechaj się mylę,
ale Oni na te 100 melonów to sobie poczekają długo.
Nawet nie wiem, czy najstarsi górale doczekają.
Oby.
Chyba szło o to, by komuś znajomemu dać tłuste zlecenie za "robotę". Oni aż tacy głupi, to znowu nie są.
Niechaj się mylę,
ale Oni na te 100 melonów to sobie poczekają długo.
Nawet nie wiem, czy najstarsi górale doczekają.
Oby.
Chyba szło o to, by komuś znajomemu dać tłuste zlecenie za "robotę". Oni aż tacy głupi, to znowu nie są.
Madzia77-das glaube ich schoon.Ok,schlus mit die deutsche sprache,Das ist polnisches seite fur lotto spielen.
Pasko-i znowu poprzednie wymiary na forum.Szkoda,bo to było całkiem niezłe,szczególnie dla starszych ludzi,którzy już trochę niedowidzą.Może coś takiego na próbę zastosować na czacie,coś w rodzaju zoom-u .Pozdrawiam
rico-Du bist so eine.....Wir sind dum und Du bist so sehr klug,Das ich gleich lachen mich zu tode.
rico - Deine Deutsche Grammatik mach mich sehr lustig, viel spass bei Deutsch lernen !
Madzia, I,m speek english, I never to speek deutsh Sorry, very,very sorry....Bye!
Esperanto znacie?
Jeszcze bym zaproponował:
łacinę,
grekę,
staroegipski,
sanskryt,
no i oczywiście
hindu.
A nie zapomnijcie o eskimoskim, bo to ważny język.
Jak nie znacie jidysz toście antySemici.
Po hebrajsku każdy murzyn gadać umie, ale spróbujcie coś w tym języku napisać.
Łatwiej coś by było napisać językiem supełkowym.
A już największy problem jest z j. polskim, wiadomo, dysleksja to choroba narodowa.
W tej sytuacji piszcie w języku Gogola, co Wam pozostało.
Jeszcze bym zaproponował:
łacinę,
grekę,
staroegipski,
sanskryt,
no i oczywiście
hindu.
A nie zapomnijcie o eskimoskim, bo to ważny język.
Jak nie znacie jidysz toście antySemici.
Po hebrajsku każdy murzyn gadać umie, ale spróbujcie coś w tym języku napisać.
Łatwiej coś by było napisać językiem supełkowym.
A już największy problem jest z j. polskim, wiadomo, dysleksja to choroba narodowa.
W tej sytuacji piszcie w języku Gogola, co Wam pozostało.
Tajemniczy Don Pedro - będę sobie pisać ( mówić ) w takim języku w jakim mi pasuje.
pozd
pozd
Byłbym zapomniał, no przeciez język wodza Adolpha Hitlera!!
To był wielki wódz. Autentyczne jest to, że podatki wprowadził wielokrotnie mniejsze niż dzisiaj obowiązujące w tym kraju. Znaczy, że lepszym wodzem był dla nas Kanclerz Adolph Hitler niźli nasi obecni okupanci!!
Mówmy i piszmy językiem Adolpha Hitlera, błagam!!
A może ktoś Go potrafi naśladować i przytoczy kilka zdań z jego wiekopomnego Dzieła: Mein Kampf??
No i pracę dał wszystkim Niemcom, nawet największe łamagi znalazły zatrudnienie /- w gazowniach../.
To był wielki wódz. Autentyczne jest to, że podatki wprowadził wielokrotnie mniejsze niż dzisiaj obowiązujące w tym kraju. Znaczy, że lepszym wodzem był dla nas Kanclerz Adolph Hitler niźli nasi obecni okupanci!!
Mówmy i piszmy językiem Adolpha Hitlera, błagam!!
A może ktoś Go potrafi naśladować i przytoczy kilka zdań z jego wiekopomnego Dzieła: Mein Kampf??
No i pracę dał wszystkim Niemcom, nawet największe łamagi znalazły zatrudnienie /- w gazowniach../.
Pierwszy raz widzę, że Pasko zwraca uwagę użytkownikom czata. To chyba o czymś jednak świadczy.
Lestek,
zrozum.
Baby /znaczy babki/ wyprowadzą z równowagi nawet największego filozofa.
Dlatego sądzę, że Pasko mi wybaczył.
zrozum.
Baby /znaczy babki/ wyprowadzą z równowagi nawet największego filozofa.
Dlatego sądzę, że Pasko mi wybaczył.
Z tym językiem i rozmową po szkopsku to był tylko żart,ale wam panowie cisnienie skoczyło,i całkiem niepotrzebnie.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
lila - dokładnie tak dla zabawy i nic więcej.A tu widzę jakieś uprzedzenia się kłaniają.Smutne
pozd
pozd
Co Wy znowu..
Przecież czat jest po to, aby się popisywać..
Nikomu żadne ciśnienie nie podskoczyło, tym bardziej, że w przyszłości używanie j. polskiego ma być zakazane. Zdaje się, że urzędowy będzie niemiecki.
No więc tym co znają tylko basic english - uczcie się ludzie mowy Goethego.
Ponadto piszcie o grach losowych...
No ale skoro miało być o grach losowych, to niech będzie..
Przecież czat jest po to, aby się popisywać..
Nikomu żadne ciśnienie nie podskoczyło, tym bardziej, że w przyszłości używanie j. polskiego ma być zakazane. Zdaje się, że urzędowy będzie niemiecki.
No więc tym co znają tylko basic english - uczcie się ludzie mowy Goethego.
Ponadto piszcie o grach losowych...
No ale skoro miało być o grach losowych, to niech będzie..
Gry losowe...
Podobno Władzimir Ilicz Ljenin wymyślił taką grę losową /jak o grach, to o grach/, że...
będą losowane babki. Znaczy która dla kogo. No ale w rezultacie zamiast losowania wprowadził wspólnotę pierwotną, tzn. babki miały być wspólne.
Ale i do tego ostatecznie nie doszło, bo Nadjeżda Krupska szybko mu to była z głowy wybiła. Widać była wrogiem hazardu /gier losowych/ - tak samo jak nasz polski Boss Bossów.
Tak to jest z tą losowością...
Podobno Władzimir Ilicz Ljenin wymyślił taką grę losową /jak o grach, to o grach/, że...
będą losowane babki. Znaczy która dla kogo. No ale w rezultacie zamiast losowania wprowadził wspólnotę pierwotną, tzn. babki miały być wspólne.
Ale i do tego ostatecznie nie doszło, bo Nadjeżda Krupska szybko mu to była z głowy wybiła. Widać była wrogiem hazardu /gier losowych/ - tak samo jak nasz polski Boss Bossów.
Tak to jest z tą losowością...
Wracając do tematu mega kumulacji(100 mln.),na którą ponoć TS już dzisiaj jest przygotowany twierdzę,że istnieje możliwość przecieku z Ministerstwa Finansów informacji dotyczącej przeprowadzenia dewaluacji złotego,a wówczas ta setka automatycznie zmieni się wdyszkę i to jest bardzo prawdopodobne.To tyle pozdrawiam.
Witam.W losowaniu o 14-ej ,dałem na MM sześć liczb:
6,16,26,36,46,56 za 2,50zł-wylosowano:6,16,26,37,46,56.
120zl za 5/6 w kolekturze.Na stronie Pasko nie podałem liczb
bo,miałem brak dostępu.Pozdrawiam.
6,16,26,36,46,56 za 2,50zł-wylosowano:6,16,26,37,46,56.
120zl za 5/6 w kolekturze.Na stronie Pasko nie podałem liczb
bo,miałem brak dostępu.Pozdrawiam.
lila.Dzięki.Mam cholernego pecha z tym internetem,jak tylko
zacznie padać deszcz -zaraz mam brak dostępu do internetu
i w ogóle nie mogę podać liczb.Pozdrawiam i dużo wygranych
idę wysłać tą samą szóstkę w MM i puszczę: jeden zakład
Numerka na trafił.Nara.
zacznie padać deszcz -zaraz mam brak dostępu do internetu
i w ogóle nie mogę podać liczb.Pozdrawiam i dużo wygranych
idę wysłać tą samą szóstkę w MM i puszczę: jeden zakład
Numerka na trafił.Nara.
Lila jak nie odróżniasz dewaluacji od denominacji to lepiej napisz coś po mandaryńsku. Nikt nie zrozumie i nikt się nie będzie z Ciebie śmiał.
miks-Dewaluacja-to spadek wartości pieniądza,a Denominacja-to wymiana pieniędzy,na niższe nominały.Po mandaryńsku może,Ty coś napiszesz,pokaż Na Co Cię Stać.....
Właśnie wysłuchałam wiadomości o zakazie hazardu w internecie i tak sobie pomyślałam,że nasi politycy chcą w ten sposób zaradzić bezrobociu,zatrudniając nowych mundurowych.
hehe
I nawet Brukseli się nie boją - trzeba przyznać,że odważni są ci nasi politycy!
hehe
I nawet Brukseli się nie boją - trzeba przyznać,że odważni są ci nasi politycy!
Witam.Chcę sie pochwalić że na zmianie A nie trafiłem PLUSA NP oraz żadnej wytypowanej liczby.Wiec na zmiane B powtórka z PLUSA NP oraz liczby;Ta której juz wody odeszły i szykuje sie do porodu czyli 44 oraz te leżakujące 51,31,48,59,61.Pozdrawiam i zadowolony bede jak PLUS bedzie NP ,a jak do tego jedna liczba wyjdzie i to obojętne jaka to bede w siódmym niebie.Pozdrawiam.
lila - dokładnie,liczy się idea,a idea jak nam wszystkim wiadomo "Co tu zrobić aby nic nie robić,a kasiorkę mieć?" Oto
logo - naszego rządu miłościwie nam panującego!
:)
logo - naszego rządu miłościwie nam panującego!
:)
Kogucik19-Witam.Moje liczby,które szykują się dzisiejszego wieczoru do porodu a będą to sześcioraczki-8 40 51 62 72 78 .Pozdrawiam Cię serdecznie.
LILA gratuluje takiej mnogiej ciąży ale jak to wyżywić jak wyjdą,ale najpierw poród a potem problemy,wiem juz cos o tym.Pozdrawiam
To nie śmiechy - jak zniknie hazard z internetu,to trzeba będzie się do podziemi przenieś.
Już sobie wyobrażam - ziemianki z grubymi drzwiami wejściowymi ze ślipkiem - i organy przeszkolone do tropienia tego typu przestępstwa - normalnie jak na "Dzikim Zachodzie"!!!
hehe
Już sobie wyobrażam - ziemianki z grubymi drzwiami wejściowymi ze ślipkiem - i organy przeszkolone do tropienia tego typu przestępstwa - normalnie jak na "Dzikim Zachodzie"!!!
hehe
I na lasso tego łotra - zatwardziałego hazardzistę - prosto do kolektury TS w ramach resocjalizacji - oj będzie się działo
Kupię samochód z filmu ;Powrót do przyszłości",może być po wypadku.To jedyna szansa na duża wygraną.
lila - a ja uważam,że całe nadzieje trzeba pokładać w naszych wspaniałomyślnych politykach,którzy cudem uzdrowią naszą chorą służbę zdrowia i znajdzie się kasa na terapię tych biednych nieszczęśników hazardzistów,aby kraj nasz był wolny od nałogu.
Nigdy nic nie wiadomo - cuda się zdarzają!
Nigdy nic nie wiadomo - cuda się zdarzają!
Madzia77-polityka polityką,ale z tym czatem naprawdę zle się dzieje.Nie ma nikogo.Jeszcze miesiąc temu,było to nie do pomyślenia.
Polska Lista Cudów/czytaj obiecanek.
1).BKO- bezpieczna kasa.
2). 100 000 000 dla każdego.
3). "siłom" zwalczę hazard.. .
1).BKO- bezpieczna kasa.
2). 100 000 000 dla każdego.
3). "siłom" zwalczę hazard.. .