Wpisy 743 157 – 743 256
8 lutego 2012 13:37 → 8 lutego 2012 13:57, 100 wpisów
rav444 nie pamiętam hasła do 'tej' poczty na gmail jakby co to pisz na wp
torsan >> olej bo to głupie szkoda czasu - niech sobie szuka kogoś innego kto da się jej u.j.e.b.l.i.w.o........s.c.i
Głupia to ty jestes i dałaś przykład swojej głupoty już wszystkim na tym czacie
dotam nie śmiej się jak była ta duża kumulacja to ja pracowałam do 22giej, o 2 godziny dłużej także wszystko możliwe, że kolektury będą czynne do późna
a ten jaki bidulek,wyśmiewał się z niej,obgadywał a teraz najlepszy kumpel buahahahahahahahahaha
zresztą to nie pierwszy raz jak piszesz jakieś niestworzone rzeczy
ewentualnie ty tam kogoś obgadywałaś ale nie ja co ty wogole piszesz do mnie
widzisz nie wiesz już co masz napisac i wypisujesz jakies rzeczy z kosmosu teraz
to Ty nie wiesz co pisać i zawsze odnosisz się do moich wpisów swoimi głupimi emotkami
po pierwsze primo: śmieje się bo się smieje a co nie można?
po drugie primo: ty ciągle komentujesz moje wpisy a nie ja twoje
po drugie primo: ty ciągle komentujesz moje wpisy a nie ja twoje
Użytkownik amigo123 dodał nowy komentarz w temacie Rekordowa kumulacja LOTTO - 35 000 000 !
Witajcie
Lila,kathy,mala,zuza
http://www.youtube.com/watch?v=mnTcVO-nn0A
Lila,kathy,mala,zuza
http://www.youtube.com/watch?v=mnTcVO-nn0A
proponuje
8,13,34,50,79 st 2
5,13,16,35,39,41,43,48,52,57
tak z chybika
8,13,34,50,79 st 2
5,13,16,35,39,41,43,48,52,57
tak z chybika
torsan >. co było,a nie jest nie pisze się w rejestr,ale zobacz jakie podłe to szantażuje Cię tym co pisałeś - tak jak mi ktoś kiedyś napisał,ze jak tylko to coś wyczuje zagrożenie to pokazuje na co to coś stać ....
a Ty co robiłaś.Szantażowałaś wszystkich już na tym czacie,wklejałaś wszystko o czym pisałaś z daną osobą i kto tu ma dekiel zryty?
i zaskoczona jestem trafną oceną tej osoby (interesowna nieprzebierająca w środkach) przez ...
kathy >> chcesz popisać o swojej korespondencji na mój temat z Monetem? jeżeli nie to zamykam właz
kathy >> chcesz popisać o swojej korespondencji na mój temat z Monetem? jeżeli nie to zamykam właz
lila...
jak ciebie oceniają ludzie to lepiej nie chciej wiedzieć bo faktycznie wylądujesz w psychiatryku
m77..i znowu chcesz "wywlekac"cos..co nikogo tu chyba
nie interesi..
nie interesi..