Wpisy 742 757 – 742 856
8 lutego 2012 00:04 → 8 lutego 2012 10:12, 100 wpisów
W losowaniu nr 5119 z dnia 2012-02-07 wygrane poszczególnych stopni wynoszą:
Liczba wygranych Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 204 5 081.80
czwórka 11522 116.90
trójka 203086 24.00
Liczba wygranych Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 204 5 081.80
czwórka 11522 116.90
trójka 203086 24.00
mini 1,25 lotto 3 mm 2,5 kaskada 2 Joker 2,50
systemowe pełne - mini i lotto, to równoważnik ilości zakładów...
Na ICH stronie np. -> http://serwis.lotto.pl/183-4ac0ae7cad26d.htm
jak widać system pełny 12 do mini, to tylko niecały* tysiąc zeta
No, ale w takim trafienie czwórki (4/5), to osiem czwórek i sto dwanaście trójek
a w skróconym - różnie może się ułożyć
* - prawdę "mówiąc" - to bardzo delikatny sarkazm - 'tylko niecały'
systemowe pełne - mini i lotto, to równoważnik ilości zakładów...
Na ICH stronie np. -> http://serwis.lotto.pl/183-4ac0ae7cad26d.htm
jak widać system pełny 12 do mini, to tylko niecały* tysiąc zeta
No, ale w takim trafienie czwórki (4/5), to osiem czwórek i sto dwanaście trójek
a w skróconym - różnie może się ułożyć
* - prawdę "mówiąc" - to bardzo delikatny sarkazm - 'tylko niecały'
* bo, jak tak czytam o rozpisaniu 20 liczb na w s z y s t k i e
możliwości np. w mm - 5/5, czy 6/6...
Nie wspominając oczywiście o 10/10 - bo tych jest jeszcze więcej
Zresztą podobnie z innymi ilościami i zbiorami ...
Tak więc, jak czytam o t a k i c h zbiorach, to się zastanawiam PO CO ktoś gra ?
Dobrego dnia
i i
możliwości np. w mm - 5/5, czy 6/6...
Nie wspominając oczywiście o 10/10 - bo tych jest jeszcze więcej
Zresztą podobnie z innymi ilościami i zbiorami ...
Tak więc, jak czytam o t a k i c h zbiorach, to się zastanawiam PO CO ktoś gra ?
Dobrego dnia
i i
Witam wszystkich
Szanowny Adminie
tak patrze sobie na ostatnie losowanie MM i cóż widzę
z zestawu dla twardzieli 05,29,54 weszło nawet 05,54 zawsze to coś do przodu
Szanowny Adminie
tak patrze sobie na ostatnie losowanie MM i cóż widzę
z zestawu dla twardzieli 05,29,54 weszło nawet 05,54 zawsze to coś do przodu
dla rozerwania sie w ten nieco cieplejszy poranek
Zgodnie z nową ustawą, lekarz musi współpracować i to ściśle za aptekarzem, bo jak wynika z treści poniżej, nie ma po prostu innego wyjścia. Przychodzi facet do lekarza i w dość pokrętny sposób tłumaczy o swoich dolegliwościach. Lekarz pomimo starań i wnikliwych pytań nie jest w stanie postawić diagnozy, więc postanawia wypisać pacjentowi receptę i zaprasza go do kontroli za tydzień. Pacjent czyta receptę:
CCNWCMKJADMJSINS .
Z niedowierzaniem, zgodnie z poleceniem lekarza chce zrealizować receptę we wskazanej aptece - podaje receptę farmaceucie. Aptekarz rzuca okiem na receptę, odwraca się i podaje pacjentowi największy flakon syropu.
Pacjent nie wytrzymuje i pyta: - Skąd pan wie co tu jest napisane ?
Farmaceuta odpowiada: - Ja pracuje już 20 lat i znam wszystkie lekarstwa, pan się nie martwi, to na pewno właściwe lekarstwo.
Pacjent upiera się, że nazwa syropu wcale nie przypomina napisu na recepcie.
Farmaceuta tłumaczy, że zna tego lekarza i wie co tam jest napisane, bo lekarz aby było krócej napisał skrótem.
Pacjent nie odpuszcza i wyraźnie podirytowany żąda aby farmaceuta rozszyfrował napis.
Farmaceuta nie widząc innej rady odczytuje pacjentowi receptę: Cześć Czesiu Nie Wiem Co Mu ***a Jest Ale Daj Mu Jakiś Syrop I Niech S***ala.
Zgodnie z nową ustawą, lekarz musi współpracować i to ściśle za aptekarzem, bo jak wynika z treści poniżej, nie ma po prostu innego wyjścia. Przychodzi facet do lekarza i w dość pokrętny sposób tłumaczy o swoich dolegliwościach. Lekarz pomimo starań i wnikliwych pytań nie jest w stanie postawić diagnozy, więc postanawia wypisać pacjentowi receptę i zaprasza go do kontroli za tydzień. Pacjent czyta receptę:
CCNWCMKJADMJSINS .
Z niedowierzaniem, zgodnie z poleceniem lekarza chce zrealizować receptę we wskazanej aptece - podaje receptę farmaceucie. Aptekarz rzuca okiem na receptę, odwraca się i podaje pacjentowi największy flakon syropu.
Pacjent nie wytrzymuje i pyta: - Skąd pan wie co tu jest napisane ?
Farmaceuta odpowiada: - Ja pracuje już 20 lat i znam wszystkie lekarstwa, pan się nie martwi, to na pewno właściwe lekarstwo.
Pacjent upiera się, że nazwa syropu wcale nie przypomina napisu na recepcie.
Farmaceuta tłumaczy, że zna tego lekarza i wie co tam jest napisane, bo lekarz aby było krócej napisał skrótem.
Pacjent nie odpuszcza i wyraźnie podirytowany żąda aby farmaceuta rozszyfrował napis.
Farmaceuta nie widząc innej rady odczytuje pacjentowi receptę: Cześć Czesiu Nie Wiem Co Mu ***a Jest Ale Daj Mu Jakiś Syrop I Niech S***ala.
ulala
w pewien sposób licząc - na te poniżej daję nawet 50 % NIE wejdą lub WEJDĄ
13 i 55
dobrego dnia
PS
gram także dwie 3/3 i dwie 10/10 - dla marzycieli /z trafiła/ i "swoją"... Te dwie ww - będą w tym zakładzie
w pewien sposób licząc - na te poniżej daję nawet 50 % NIE wejdą lub WEJDĄ
13 i 55
dobrego dnia
PS
gram także dwie 3/3 i dwie 10/10 - dla marzycieli /z trafiła/ i "swoją"... Te dwie ww - będą w tym zakładzie
Witam wszystkich. Na dzisiaj typuje dyszke : 1.12.18.24.27.29.30.35.36.68. Pewniak 29. Pozdrawiam.
horoskop na środę, 8 luty:
Wodnik,
Twój zapał i twoja wojowniczość dadzą ci poczucie niezwyciężonego i będziesz mógł osiągnąć sympatię kolegów oraz twoich przełożonych. Czeka Cię faza nietolerancji w stosunku do partnera, wynikająca z Twojego wrogiego nastawienia. Unikaj kłótni i staraj się rozmawiać.
Wodnik,
Twój zapał i twoja wojowniczość dadzą ci poczucie niezwyciężonego i będziesz mógł osiągnąć sympatię kolegów oraz twoich przełożonych. Czeka Cię faza nietolerancji w stosunku do partnera, wynikająca z Twojego wrogiego nastawienia. Unikaj kłótni i staraj się rozmawiać.
wczoraj 3 w dużego
eh eh ahhhh
co to ma marian być (swiat według kiepskich)
witam wszystkich
kurcze wczoraj miałem całe 0/10 o co tu chodzi??? zamarzło wszystko?
kurcze wczoraj miałem całe 0/10 o co tu chodzi??? zamarzło wszystko?
Dzień dobry.. .
----------------------
----------------------
Kathy > dzisiaj nie gram skupiam się na obmyślaniu liczb na jutro
- 9.
-----------------------------------
-----------------------------------
Kathy wiem...wiem...ale im póżniej wygram tym bonusik bedzie wiekszy a i% też
Kathy.. .
-------------------------------------
-------------------------------------
Kathy wiem. i cały czas mam nadzieje ze uda mi sie te 10% tak jak obiecałem
Saltosky.. .
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
Wędrowca dzieki ze przypomniałes...mialem zrobic sobie
bede za chwilke
bede za chwilke
Mirnam.. .
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
1 440 000 + 250 000 = 1 690 000 - 10% podatku = 1 521 000 x 10% = 152.100 dla mła
saltosiu....nie kombinuj.....
hurraaa..własnie znalazłam 50 zeta.....
hurraaa..własnie znalazłam 50 zeta.....
W naturze to miałem na myśli......samochód i zapas paliwa na 5 lat..
Wczoraj nie grałem.. .3 pln ocalone.
Czekam na.........50 000 000 pln, wtedy zagram.. .
Czekam na.........50 000 000 pln, wtedy zagram.. .
Kaśka
spoko dasz radę
nie takie rzeczy widzieliśmy
poowoooo i big
i znikam
PS
i może być bez wskanów
spoko dasz radę
nie takie rzeczy widzieliśmy
poowoooo i big
i znikam
PS
i może być bez wskanów
Kaśka
- te *dwa samochody* - skojarzyło mi się, sorka - ktoś kiedyś gdzieś tam pisał, że "leciał szybkim samolotem na spotkanie " i jak tak sobie wyobraziłem Ciebie w tych dwóch - pokonało mnie to
A w tajemnicy Ci POwiem -
tamtej osobie - na spotkanie mknącej, ktoś odpisał, że "taaak, jasne - w i d z i a ł, i wielkim szczęściarzem jest, bo w drzwiach nawet Fantomas stał i ręką machał... "
zostawiam big i
- te *dwa samochody* - skojarzyło mi się, sorka - ktoś kiedyś gdzieś tam pisał, że "leciał szybkim samolotem na spotkanie " i jak tak sobie wyobraziłem Ciebie w tych dwóch - pokonało mnie to
A w tajemnicy Ci POwiem -
tamtej osobie - na spotkanie mknącej, ktoś odpisał, że "taaak, jasne - w i d z i a ł, i wielkim szczęściarzem jest, bo w drzwiach nawet Fantomas stał i ręką machał... "
zostawiam big i
deki
moim zdaniem dziś - 13 i 55
i ciepło o zestawie dla twardzieli
moim zdaniem dziś - 13 i 55
i ciepło o zestawie dla twardzieli
ok
po
prawie wszystkim
A, jak kto chce coby go dooooooooooooopa i bolała i gra na sucho, to jemu też 10x
po
prawie wszystkim
A, jak kto chce coby go dooooooooooooopa i bolała i gra na sucho, to jemu też 10x