Wpisy 742 157 – 742 256
7 lutego 2012 21:36 → 7 lutego 2012 21:56, 100 wpisów
zakon ...ty ostrowie wlkp
slim...zanim byś doszedł od katedry dajmy na to do Roosevelta gardło bolało by cię od mówienia szczęść Boże
DZiś losuje moreno albo janusz
Lila..no chyba ze tak
emeryt....
slim...jak kiedys poszłam do katedry to tak się nakiwałam i nagadałam że musiałam w Sfinksie na browara przysiąść bo mi w gardle zaschło
dobra znikam..za 20 min
Dziś losowanie poprowadzi Hanka Mostowiak
Lotto...2,7,21,33,38,40
kathy...wypintol w cholerę ,już mówiłam kiedys żebyś go tak delikatnie przez okno hop
zakom13...no własnie zapomnialem o kartonach
losowanie ???- może ksiądz z Nekli, uczący religii w gimnazjum, który na pierwszej swojej "posłudze Bożej" /jak oni to nazywają/-zgwałcił wówczas nieletnią we Wr.
bet5...zgadza się moze być rysiek z klanu
Na ryska z klanu tez kartony czekają
slim...taaa jest,wyspowiadaj mła a hostie sobie w Jama micha zapodam nie wiem czy jeszcze ta knajpka istnieje,albo we Lwowskiej w rynku we Wrocławiu
>>>hipopotan - a kto ksiedza rozgrzesza ??? drugi taki sam jak on ksiądz ????
ten w Nekli jeszcze jest honorowym członkiem kapituły średzkiej
ten w Nekli jeszcze jest honorowym członkiem kapituły średzkiej
Lila nie kopałam ani mysz..tylo świadło oddaje taką szczeline.....drzwi ze starego ale bardzo ładnego drewna i nie wiem chyba odddały z gorąca
Dla Rysia czeka łazienka nie będzie sposobu żeby wyjść (brak śrubokręta) . Z odcinka na odcinek będzie gorzej (brak jedzenia/picia
andromeda
aaaaaaa wdrzwiach ta dziura
a już myślałem że
z lewej strony
aaaaaaa wdrzwiach ta dziura
a już myślałem że
z lewej strony
tzn były zamalowane kiedys farbą ..ale pozniej były oddnawiane i jak zobaczyłam drewo z jakiego są zrobione to az sie majster dziwił ze takie ładne drewno ...nie chciałam sie ich pozbywac i odrestaurowałam ale teraz widze ze po 4 latach jakas dziura sie zrobiła tzn taka szczelina widoczna jak sie latarą przyświeci
andro...