Wpisy 7 420 – 7 519
29 listopada 2007 18:48 → 1 grudnia 2007 21:51, 100 wpisów
Cześć Depesz -jaki pewniak ulał Ci się dziś z wosku:)? Może dziś Ci TS da -to jednak poczciwa kobieta, tylko tak jak wszystkie czasem trochę zmienna w swoich zachowaniach-losowaniach:)Ja dziś "myślę" o 40 lub 80.Pozdrawiam
czesc matycz jeszcze nie typowalem zaraz po dlugim namysle puszcze slepa serie haha Okaze sie o 21;55
...hahah, a ja myślałem, że już sobie wywróżyłeś:) Mnie się ulało AM -nie wiem jak to odczytać -czy to nasze inicjały, czy to wróżba,że skończymy w AM -klubie anonimowych multipaskowców:)hahah Jak też jesteś Andrzej -najlepsze życzenia, powodzenia
akurat adam jestem a litera z nazwiska to H takze AH pasuje do mnie.AM nie takie grozne tu wlasnie jest lecznica dla zchorowanych z AH ja zaliczam sie pierwszy hehe
...tak -to super lecznica. Już podobno w ML grali Adam i Ewa -losowali jabłka z drzewa:) Powodzenia Depesz
I wylosowali kurde mole musimy kombinowac za te jablka.Wyobraz sobie tyle drzew bylo a jednak skusili sie na gryza.Niestety rodzimy sie z taka ciekawska natura i inna jeszca e tam nie ma co pisac
...tak synu Depeszu, ale gramy i grzeszymy przez Ewę-kusicielkę:) Najgorsze,że wygrywam same ogryzki:) Tak to jest -czasem dobrze widać jak na dłoni co spadnie z jabłoni, czasem nie:) Życzę Ci i Wszystkim owocnych typowań:)
HAHAHAHA rozsmieszyles mnie fajnie ze przyznasz sie ze wygrywamy ogryzki nie jestes sam ja po Tobie witaj w klubie nadzieji bo jak tu napisac a my ciagle czekamy czekamy to jest rzadza pieniadza silniejsza od nas chyba tak
Mysle dlaczego gramy wML ja odpowiem mam mala fantazje zlapac los a to dziennie niemozliwe dlatego jestem prawie przegrany drugie losowanie to taka zabawa np. parki liczb interesuja mnie analizy i taki mam mlyn w glowie to chyba lepsze od smierdzacych papierosow
..bo widzisz Depesz,ja pod jabłoń, na której rośnie 80 jabłek podstawiam koszyk i chce, żeby naraz wskoczyło mi do niego z 10 jabłek:) Nie ma się co dziwić, że znajduje w nim często jedynie ogryzek po zatrzęsieniu jabłonią o 21.55.:) Ale niektórzy znajdują w nim po 2,3 piękne jabłuszka:) Może i Tobie dziś wskoczą...:)
...eh, i jeszcze ci sadownicy, Rembiszewski i Wieleba -nie wiadomo czym "pryskają" te jabłka, bo dziś na forum przeczytałem, że niektóre mocno "przegnite"... :)
Matycz nic na straty te zgnite na jabole przerobimy za worek jablek placa 20zl w skupie.w przyrodzie nic nie ginie
Ate zgnite jablko z robaczkiem to PLUS hehehe tez maly dodatek na zab
hahah, dalej nie widzę Depesz w Typowaniach na które jabłka dziś oczekujesz.Pamiętaj,że średnio z "zatrzęsienia" na "zatrzęsienie" spada wśród 20-stu po 5 tych samych jabłek. Ostatnio spadało tylko po 3,najwyżej 4 takie same. jakie spadną dziś, to się okaże... Powodzenia, narka
Dziś zainwestowałem tradycyjnie sporo w dużego lotka bo to mój konik ! ale również 2 skromne zakładziki w multi 5/{21,29,33,63,78}- 7/{13,15,29,38,64,70,78} i pareczki {33-63}- i{29-78}- i {38-78}Pozdrawiam wszystkich Multimaniaków i życze dziś dużych wygranych !!!
mega grawer ile zarabiasz na miesiac ale nie w ML itd?:)
jesli mozna wiedziec.
mnie juz sciska bo 29 juz wiec nici z grania.
jesli mozna wiedziec.
mnie juz sciska bo 29 juz wiec nici z grania.
Cześć Spit-pewnie też ogryzki:). W tym roku było 332 losowań ML. Przez pierwsze 265 losowań parka 21,33 padła tylko 10 razy, przez ostatnie 67 aż 14 razy.To taka gra:) Powodzenia Depesz i Grawer.
To taka gra jednemu weznie drugiemu da nam dzis da wiec bedzie pelen kosz antonowek haha
Tak pusciłem na 2 losowania ,więc cholernie sie ciesze że jest znowu jackpot 38 mln euro,main good
hahah, też mnie rozśmieszyłeś Depesz:) -mnie się wydaje,że znów dostanę dziś kosza od TS:) -bez antonówek:)
Matycz do pewniaka 40.Po 40 to sie ma troche z osla troche z lwa.Jak nie bedzie antonowek to napewno bedzie drugie drzewo LIPA hahha
NIE CHCEM SIE CHWALIĆ ALE WYDAJE DUŻO PEWNIE TYLE CO NIE KTÓRZY ZARABIAJĄ JAK JEST PASSA TO SIE ZWRACA W MUTI CZĘSTO DO TYŁU ALBO NA ZERO BA TO CO WYGRAM INWESTUJE NA DRUGI DZIEŃ WSZYSTKO .ALE MIAM I PASE NP W EXPRESA W CIĄGU 3 MIIESIECY 4 RAZY 4/5 W DUŻEGO PRZYNAJMNIEJ 3 RAZY W MIESIĄCU 4/6 PARE RAZY 3/6 TO SĄ DLAMNIE OCHŁAPY BO GARM 14 LAT I JESZCZE SIĘ NIE DOROBIŁEM Z LOTTO rÓŻNIE TO BYWA DROGI KOLEGO!!!ALE MAM PRZYNAJMNIEJ ZAJECIE I SIĘ RELAXUJE JAK ZASIADAM DO SWOICH TABELEK I WŁASNYCH SYSTEMIKÓW TERAZ JEST UDOGODNIENIE BO SĄ KOMPUTERY JESZCZE 3 LATA TEMU ŻONA MNIE GONIŁA BO ROZKAŁDAŁEM TROJANY NA PAPIERZE W POKOJU KAŻDEGO WIECZORA ,POWODZENIA !!!
Matycz niewiem czy moge tu typowac bo jak zwykle u mnie najnizsza linia oporu to byly sciagi tez brane sa pod uwage
Dobrze zrobiłeś Klonek, chyba szlak by mnie trafił, gdybym wygrał 6 mln Euro mniej:) Ich wunsche Dir viel, viel Gluck, dużo dużo szczęścia życzę Ci.
Depesz,a po 100-tce:)? z cynamonem? -też się chyba ma trochę z osła, trochę z lwa, hahha.
Super Grawer, u mnie podobnie, z tym ,że mam więcej ogryzków, i żona mnie nie goni:) Życzę 6/6.Powodzenia
Depesz,a po 100-tce:)? z cynamonem? -też się chyba ma trochę z osła, trochę z lwa, hahha.
Super Grawer, u mnie podobnie, z tym ,że mam więcej ogryzków, i żona mnie nie goni:) Życzę 6/6.Powodzenia
MeGA GRAWER witaj w klubie jelenia ja tez ludze sie ze moze kiedys padnie i tak masz dobre wyniki 3\6 4\6 ja akurat niegram w DL czarna magia.Tez jak ty wdupilem kupe kasy gram bo jestem SKAZANY NA LOTTO lubie ten sport i pogodzilem sie z przegrana to tylko platna zabawa
.. a jak z żoną Depesz, też Cię goni, czy Ty ją przegoniłeś:).... ????
Ja zone sobie wychowalem jak przykazane jest prawdziwemu menowi ma dwa prawa cicho siedziec i nic nie gadac hahaha zartuje mieszkamy w polsce nie w turcji
...hahah, tak niektórzy uważają, że żona, nie radio, nie trzeba jej słuchać:) Pewnie,że w Turcji niestety żony nawet nie widać, a co dopiero słychać:) Dlatego Depesz niech się nasze śliczne Polki cieszą, że się tu urodziły, a nie np. w Turcji:)i niech nie narzekają, że przegrywają:):)i tak mają dobrze:)hahah
ja mialem przyklad jak bylem w niemczech rok to widzialem jak to wyglada u nie ktorych turow bez emancypacji haha dookola dzungla haha
grzeczne żony pośmierci idą do raju a nie grzeczne mają raj naziemi... he he he !!!
Tylko za buki lepsze kursy u mnie dzis polowki z jablek 1\2 1\3 2\5 i co to ma byc hehe na jabole przerobie te jablka
hahah. Fajnie,że trochę pobłaznowaliśmy dziś,bo jutro czy pojutrze część z nas spędzi milej czas na Andrzejkach, ja niestety nie. Tak wyszło, udanych zabaw życzę, ale zatypować na szczęście będę mógł:) Żartowałem Depesz, nigdy nie opuszczę TS, już nawet ogryzki mi czasem smakują:) Powodzenia
Witam no i gdziez sie podziewa spec XYZ?pewnie swoim systemem wychaczyl wieksza kase i opala sie na malediwach:)haha /zart/narobil szumu i zniknal,multilotek to taki kotek co nie chce wejsc na plotek a przynajmniej wchodzi tak jakos ospale:)ale co tam,bedziemy grac i tyle bo to nalog jedni pala inni graja kazdy ma jakies hobby:)zauwazyl ktos ze w profie jest takie cos:9z49losuja to czeski gra sie 1,2,3,4 lub 5liczb wczoraj padl fajny ukladzik 1,11,21,31,41!jak ktos postawil to za 2zeta kurs 9000!niestety to nie ja bylem Ewa:)ale to dowodzi ze czasem warto zaufac liczbom z ta sama koncowka pozdro Kaczor,Matycz i Depesz oraz cala rodzina multipasko p.s Depesz grales w profie za parke 9z49 kurs 22!co ty na to?
Ja tez zostane stalym klientem dla mnie to taka gonitwa za czyms i niczym rajcuje mnie to i dlatego walcze z cieniem czasami.Nie mozna brac tego do serca az tak bo na AH zapraszam
Tak Depesz, pozartowaliśmy:) Radi2008 -masz rację -wszędzie można wygrywać, pod warunkiem,że od czasu do czasu poprawnie się wytypuje. Systemy nie są konieczne:) Pozdrawiam i powodzenia.
RADI gram gram to super oferta dobrze platna tylko moje analizy niesprawdzaja sie za bardzo mam tam stale liczby.Bardziej przywiazuje sie w multi w tipsporcie gdzie za 2 placa kurs 11 z3 jest 42 tez calkiem sprawnie
Tak bywa jakas tepa oferta systemowa gosc leszczy nalapal na wedke i smieje sie z prostakow.Ja tez mam dobry system SCIAGANIE i tez ciagne ten gnoj
ello,
3,50,79
32,49,80
2,51,57
to są 3 trójki na które ostatnio padają PLUSY-od niedzieli,łącząc je w 9-tkę,właśnie w niedzielę było 6/9 z plusem
3,50,79
32,49,80
2,51,57
to są 3 trójki na które ostatnio padają PLUSY-od niedzieli,łącząc je w 9-tkę,właśnie w niedzielę było 6/9 z plusem
Żegnam was dziś milym akcentem trafilem 4/6 w dużego lotka szczęśliwe liczby to {14,27,47,48}to nic innego jak parki chodzące ze sobą z 50 losowań poprostu zasada wzięta z multilotka.Pozdrawiam !!!
juhu zagralem pierwszy (wogole) raz za 84zł i trafilem 7x3 i 2x4 dzieki waszej stronce opracowalem wstepny system jak sie sprawdzi dam wam znac tymczasem pozdrawiam wszystkich!!!
Gratulki Grawer:) -powiedz żonie, że w sobotę zamierzasz trafić 6/6 i kupisz jej ze 6 futer z norek + merceredesa:) -będzie Cię gonić do analiz:)(no chyba,że już ma:) Powodzenia:)
Odemnie tez gorace gratulacje szczesciu trzeba pomagac.Ja juz niemam cierpliwosci gram na 5 dzs juz zatypowalem u buka kurs 720 fajnie co
Tomaner -teraz zauważyłem -gratulki, niezła stronka, nie. Pracuj,pracuj -nie wszystko jeszcze zostało odkryte -nawet w liczbach.Broda też może coś dołoży.Miłych Andrzejek, jeszcze raz, pa
Witajcie :)
33
33-06
33-06-22
06-22-25-31-32-35-44
06-22-25-31-32-33-35-44
Dziś jest mój dzień to może coś mi skapnie.czego i Wam życzę.
pozdrawiam :D
33
33-06
33-06-22
06-22-25-31-32-35-44
06-22-25-31-32-33-35-44
Dziś jest mój dzień to może coś mi skapnie.czego i Wam życzę.
pozdrawiam :D
ojciec bił syna nie za to, ze grał lecz za to,ze chciał się odegrać.Jeśli ktoś ma nadzieję,że się odegra niech zobaczy ile trafiono 10-tek z plusem od początku losowań tej gry
Moje typy na dziś to 15, 26 .
...tudzież 29 i 78 :)))
Tradycyjnie podam liczby i znikam do pracy wczoraj wpadło 200 zł za 4/6 w dużego dobre i to zawsze to zwrot inwestycji oto zakaładziki 5/{21,29,33,40,78} i 7/{15,21,29,33,39,64,78} i wyjątkowo 9/{15,21,28,29,33,38,39,70,78}z plusem POZDROWIONKA dla wszystkich i do 21.55
PARKI TO {39-78} I {29,78} NA DZIS
Powodzenia Panie R. i Grawer:)
Do PEPE67 i jojo58: Zobaczcie w profie za "odgadnięcie" 6-ściu z 20 wylosowanych liczb za 2 zeta można wygrać 5668zł na czystą na Andrzejki:)Wiem,że za 2 zł można kupić bochenek chleba, jest wielu niestety ludzi których nań nie stać.Ponieważ nie mam innych "drogich" hobby mogę spróbować swojego szczęścia i dokonywanych analiz. Nigdy nie myślę o odgrywaniu się, zakładam z góry porażkę, ale w innym wypadku, gdybym się miło rozczarował, na pewno podzieliłbym się z tymi biedniejszymi ode mnie. Ja przez 2 zł, ani nie będę dużo biedniejszy, ani bogatszy. Paczka fajek kosztuje ok.6 zeta, tu można szukać oszczędności:) Dziś jeszcze pewnie "utracone" pieniądze odpracuję niestety:) Już mam pecha,że dziś i jutro pracuję:)hahah Powodzenia
Do PEPE67 i jojo58: Zobaczcie w profie za "odgadnięcie" 6-ściu z 20 wylosowanych liczb za 2 zeta można wygrać 5668zł na czystą na Andrzejki:)Wiem,że za 2 zł można kupić bochenek chleba, jest wielu niestety ludzi których nań nie stać.Ponieważ nie mam innych "drogich" hobby mogę spróbować swojego szczęścia i dokonywanych analiz. Nigdy nie myślę o odgrywaniu się, zakładam z góry porażkę, ale w innym wypadku, gdybym się miło rozczarował, na pewno podzieliłbym się z tymi biedniejszymi ode mnie. Ja przez 2 zł, ani nie będę dużo biedniejszy, ani bogatszy. Paczka fajek kosztuje ok.6 zeta, tu można szukać oszczędności:) Dziś jeszcze pewnie "utracone" pieniądze odpracuję niestety:) Już mam pecha,że dziś i jutro pracuję:)hahah Powodzenia
hahah, Opa ja zbyt dużo jednak nie mam do odegrania:) Inni tyle zarabiają może za dzień, dwa pracy, ja musiałbym pracować trochę dłużej:) Taka sprawiedliwość, nie wszyscy żyjemy już w Irlandii:) Pozdrawiam, powodzenia i fajnej zabawy życzę, zdrowie Wasze w gardła nasze jak mawiał nasz ex-presidento:) hahah
...hahhah, ja w pracy mam kompa, ale bez netu niestety, a pić nie mogę, bo bym nie odpracował dużo.:) Ale od czasu do czasu chyba trzeba troszkę "rozcieńczyć" trudy codzienności. Do abstynentów nic jednak nie mam:) Na zdrowie, powodzenia (ja na dziś i jutro posłałem 2,13,17,29,31,40,44,58,60,67.
Ogryzek będzie na pewno:) pa
Ogryzek będzie na pewno:) pa
Do Matycz i Opa:Myślę,ze zdrowiej jest stracić 2,5 zeta na ML.i mieć nadzieję na wygraną niz wydać codziennie 6 zeta na fajki i stracić na pewno zdrowie lub część pięknego życia. Miałem na myśli tych co poprzez oszukańcze systemy tracą majątek, rodzinę i zdrowie. Pozdrawiam i zyczę zdrowego i szczęśliwego grania
...tak jojo58, sorki -źle Cię zrozumiałem -masz rację, jest o wiele więcej bardziej szkodliwych i drogich "nałogów", na których można jedynie stracić. Pozdrawiam, powodzenia
jeśli chodzi o to,to staram się oszczędzać,browara się wypije-idzie kasy,na razie tydzień nic,a sobie wyobrazcie 3-4 dziennie-wieczorem,wolę zagrać
ja zaraz też do roboty,w większości mam na popołudnia,a laptopa mam,się przydaje
Witam.
Kto leniuchuje ,ten nie numerkuje..... nie,cos inaczej chyba..kto kombinuje ,ten zatypuje i do worka kaskę nasypuje. Na wszelki wypadek trzeba sprawdzić czy worek nie dziurawy.
Coś trzeba przytypować;
5.35.45.66.70.
oraz;
7.25.53.61.70.
Pozdrawiam i pełnego worka życzę.
Kto leniuchuje ,ten nie numerkuje..... nie,cos inaczej chyba..kto kombinuje ,ten zatypuje i do worka kaskę nasypuje. Na wszelki wypadek trzeba sprawdzić czy worek nie dziurawy.
Coś trzeba przytypować;
5.35.45.66.70.
oraz;
7.25.53.61.70.
Pozdrawiam i pełnego worka życzę.
a jeśli chodzi o pana BOMAKA to przyszło mi na myśl użyć jego piąteczki
8,17,28,29,30 z tych ale wstawić
8,17,30,31,32
8,17,28,29,30 z tych ale wstawić
8,17,30,31,32
Pasko.Wracaj do kraju.Nie mogę zatypować!K...wa znowu mam zmienić nick.A zaczynałęm jako czarek1.Mam z siebie robić głupa?
Witam z multijnym pozdrowieniem jak na dzis sily macie piszcie cos bo nudy chyba ze piwkujecie od dzis
zestawiki na najbliższe dni,dobrze je wysyłać z PLUSEM
35,44,58
1,8,19
7,37,73
jak widać ostatnie były dzisiaj
POWODZENIA
35,44,58
1,8,19
7,37,73
jak widać ostatnie były dzisiaj
POWODZENIA
Oj gowka boli po andzejkach oj boli ale mam 2 zakąłdziki tradycyjnie 6/{21,29,33,39,63,78} i 10/{14,21,28,29,33,38,39,63,70,78} i pareczka 29-78 i 38-70 oraz pewniak to 14 pozdrawiam i życze wszystkim dziś wygranej !!! W szczególności dla pana MATYCZA DEPESZA I OPA !!!
Ja wczoraj forse na multi po prostu przepilem;) I to byla najlepsza inwestycja.. nie bylem stratny:D:D
witajcie i cyferki wybierajcie a to wam podpasuje.2,1555072. pozdrawiam.
10-teczka na dziś 1,11,12,22,32,35,44,68,74,80 kto chce niech zagra :D
Oj ciezko widze wasze dzisiejsze zaklady kac meczy boli glowa to powtorka z rozrywki idziemy na piwo albo dwa moze bedzie lepsze myslenie POZDRAWIAM AM
1,7,21,39,77 ;)
Oj bedzie sie działo 38 mln emocje rosną, ale pusciłem jeszcze plusa za 10
Witam Wszystkich'
pytanko: czy ktos próbował systemu SML-3 Multilotek?,i co o nim sądzicie,Dzieki
Pzdr....
pytanko: czy ktos próbował systemu SML-3 Multilotek?,i co o nim sądzicie,Dzieki
Pzdr....
siemka OPA, jest w tyma samym katalogu stron lotto co Multipasko oraz na stronie lottostrefa ( oczywiscie do kupienia za ok 35zeta)w gwarancjach są scany kuponów ;-)
ostatnio coś mi kulawo idzie(schociaż wczoraj było 4/5,ale za 1stawke) samemu typujac dlatego szukam wsparcia w programach
hej HAADSON,popatrz we wpisie 7498,może to coś da,zrobić z tego 6-tki,9-tkę czy 3-kiwczoraj żebym zrobił pionowo byłaby 3 z +
POZDRAWIAM
ja do roboty
POZDRAWIAM
ja do roboty
Odkąd typuje ok 2 lat na pasco miałem na rózne niki 4 razy 5/5 ale tylko raz wysłąłem bo kiedys nie grałem na piątki i nigdy nie kożystałęm z zadnych typowan mam jedną zasade gram na najlepiej chodzące parki i liczby systemy są o kant du.. i trzeba dużo inwestowac a szanse na wygrania tekie same jak inne !!!
MEGA GRAWER jeżeli grasz najlepiej chodzacymi parkami to zdradz od ilu losowań wstecz brać je pod uwagę.
To zależy ale rozpatruje przedział od 10 do 50 losowań nie trzeba też kozystac z tych tabel pasco bo sa nie zabardzo czytelne jest taka stronaka bardzo dobra która pokazuje parki pojedyńcze parzyste nie parzyste w dużego multi i expresa i tak dalej ma tylko jedna wade pokazuje tylko 10 parek ale to starczy !
http://lotto-centrum.com/lc/!statystyki.php to ta stronaka!
No i oczywiście kozystam z własnych prywatnych tabel w których prowadze statystyki od sierpnia 2005 roku to na tyle zwieżeń powodzenia
Witam.
2.10.21.39.42.67.75.
1.18.27.34.46.65.77.
Pozdrawiam.
2.10.21.39.42.67.75.
1.18.27.34.46.65.77.
Pozdrawiam.