Wpisy 741 878 – 741 977
7 lutego 2012 20:35 → 7 lutego 2012 20:56, 100 wpisów
Profesor1980 widzę że optymizm i wiara w wygraną u Ciebie jest.To dobrze!!!
Broda...zawsze u mnie tak jest przed losowaniem a po losowaniu juznie jest tak wesolo
zakon mam nadzieję....bo jak to się mówi ...nadzieja matką głupich ,ale jak każda matka swoje dzieci kocha...
oprócz tej matki z Sosnowca
oprócz tej matki z Sosnowca
Tak często jest ale czasami wygrywamy.
Ty przecież trafiłeś 7/10 to jest pierwszy krok do wyższej wygranej.
Ty przecież trafiłeś 7/10 to jest pierwszy krok do wyższej wygranej.
Krysia pytałem o tego jokera bo w piątek też trafiłem jokera + 1 liczbę oraz kolejne 6/10 z plusem
Krysia w jokerze + 1 liczbę teraz w piątek płacili 47,30 złotych
Broda 5 razy mialem w przeciagu 4 tyg 7/10 i dlatego wierze i zgarne bonusa
Tomku no właśnie widziałam ze trafiłeś ale nie wiedziałam czy tylko w typowaniach...a ile płacili..no i te 6/10 z plusem ...superkaska ciebie w tym miesiącu lubi
Profesor1980 to musisz dużo inwestować w multi.Pewnie gdzieś 50 zł dziennie.Zgadza się?
Krysia no i w styczniu też 2 razy 6/10 z plusem
Lila
krysieńka
saltosky
multi multi plus
hipopotan
jarek21
i wszystkich innych
slim61...
slim21
broda...nieee!! 50 zł dziennie raczej na miesiąc
Tomku a ja jakoś nie mogę trafić tej 6/10 często mam 5/10...tzn w zeszłym miesiącu....bo jak na razie ten to tylko siąść i
Krysia lepiej 24 lutego bo jak wszystko pójdzie po mojej myśli to chciałbym jechać w ten dzień do Piły i tam zagrać bo w Pile ostatnio byłem 1 grudnia i wysłałem kupon na cały tydzień i wtedy Krysia jak pamiętasz 6 grudnia miałem 7/10
Krysia a ty tą 7/10 samemu typowałaś czy na chybił trafił
zakon13
Tomku pamiętam
ja ostatnio ciągle na wyjazdach i nic nie mam...ani w Poznaniu,ani w Czarnkowie,ani w Wieleniu...może jak za jakiś czas pojadę znowu do Czarnkowa to będzie lepiej
ja ostatnio ciągle na wyjazdach i nic nie mam...ani w Poznaniu,ani w Czarnkowie,ani w Wieleniu...może jak za jakiś czas pojadę znowu do Czarnkowa to będzie lepiej
Zakon13 coś o tym wiem bo już sporo włożyłem i czekam na dzień kiedy coś konkretnego wyciągnę. Obecnie interesuje mnie 5/5 w mini.
Lila trzeba było sluchać hipcia i nosic czapkę z pomponem w zimie:
Tomku sama typowałam i zabrakły dwie liczby które były obok...ale pamiętam,że maleństwo nie dawało mi spać i tak siedziałam w nocy i sobie takie od niechcenia wybrałam
Lila teraz wizyta u doktora robalka to ci przepisze antybiotyk:
Krysia tak nieraz jest jakby pan Bóg sam kreślił liczby ja nieraz też tak mam
Broda powiedzmy ze to nie ja czekam na bonusa tylko teraz bonu czeka na mnie
Ts wykąbinuje tak ze w wekend rozdrapją bonusa