Wpisy 741 857 – 741 956
7 lutego 2012 20:31 → 7 lutego 2012 20:50, 100 wpisów
mąż wczoraj dowiedział się że ma być chrzestnym za 2 tygodnie...auto też zaczeło się buntować...pani doktor postraszyła mnie dzisiaj szpitalem...mężowi szef zabrał 500 zł premii...i na dodatek będzie musiał iść na przymusowe 2 tygodnie uropu...i jak tutaj znaleźć pozytywy
Krysia wiem że ty też trafiłaś jokera + 1 liczbę i chciałbym się tobie spytać ile wtedy płacili
Tomku to prawda trafiłam jokera +1 i płacili wtedy20 zł i 10 groszy
Krysia no to rzeczywiście ale życzę tobie żeby się wszystko tobie poukładało
w zeszłym tygodniu byłam na innych badaniach i po nich na drugi dzień mąż się rozchorował i dopiero jutro idzie do pracy...
Profesor1980 widzę że optymizm i wiara w wygraną u Ciebie jest.To dobrze!!!
Broda...zawsze u mnie tak jest przed losowaniem a po losowaniu juznie jest tak wesolo
zakon mam nadzieję....bo jak to się mówi ...nadzieja matką głupich ,ale jak każda matka swoje dzieci kocha...
oprócz tej matki z Sosnowca
oprócz tej matki z Sosnowca
Tak często jest ale czasami wygrywamy.
Ty przecież trafiłeś 7/10 to jest pierwszy krok do wyższej wygranej.
Ty przecież trafiłeś 7/10 to jest pierwszy krok do wyższej wygranej.
Krysia pytałem o tego jokera bo w piątek też trafiłem jokera + 1 liczbę oraz kolejne 6/10 z plusem
Krysia w jokerze + 1 liczbę teraz w piątek płacili 47,30 złotych
Broda 5 razy mialem w przeciagu 4 tyg 7/10 i dlatego wierze i zgarne bonusa
Tomku no właśnie widziałam ze trafiłeś ale nie wiedziałam czy tylko w typowaniach...a ile płacili..no i te 6/10 z plusem ...superkaska ciebie w tym miesiącu lubi
Profesor1980 to musisz dużo inwestować w multi.Pewnie gdzieś 50 zł dziennie.Zgadza się?
Krysia no i w styczniu też 2 razy 6/10 z plusem
Lila
krysieńka
saltosky
multi multi plus
hipopotan
jarek21
i wszystkich innych
slim61...
slim21
broda...nieee!! 50 zł dziennie raczej na miesiąc
Tomku a ja jakoś nie mogę trafić tej 6/10 często mam 5/10...tzn w zeszłym miesiącu....bo jak na razie ten to tylko siąść i
Krysia lepiej 24 lutego bo jak wszystko pójdzie po mojej myśli to chciałbym jechać w ten dzień do Piły i tam zagrać bo w Pile ostatnio byłem 1 grudnia i wysłałem kupon na cały tydzień i wtedy Krysia jak pamiętasz 6 grudnia miałem 7/10
Krysia a ty tą 7/10 samemu typowałaś czy na chybił trafił
zakon13
Tomku pamiętam
ja ostatnio ciągle na wyjazdach i nic nie mam...ani w Poznaniu,ani w Czarnkowie,ani w Wieleniu...może jak za jakiś czas pojadę znowu do Czarnkowa to będzie lepiej
ja ostatnio ciągle na wyjazdach i nic nie mam...ani w Poznaniu,ani w Czarnkowie,ani w Wieleniu...może jak za jakiś czas pojadę znowu do Czarnkowa to będzie lepiej
Zakon13 coś o tym wiem bo już sporo włożyłem i czekam na dzień kiedy coś konkretnego wyciągnę. Obecnie interesuje mnie 5/5 w mini.