Wpisy 741 556 – 741 655
7 lutego 2012 19:01 → 7 lutego 2012 19:27, 100 wpisów
oni dla siebie stołeczki zaklepują, żeby im za szybko nie zabrali
deki
deki
ulexxa no właśnie chyba że Tusk planuję rozdać nam emerytury w raju
deki72
Taki film był
deki -
"Robale są wszędzie" , czy może - "wieczne" ? no nic - sks
deki -
"Robale są wszędzie" , czy może - "wieczne" ? no nic - sks
multi..taaa..to jest tak aby dozyc jakos do renty..
a potem..wiesz co..
a potem..wiesz co..
ulexxa to prawda
hartge
ziolo
skutecznie
każdy ma jakiś - , patent , sposób...
zazwyczaj są dobre DO losowania
PO trochę się sPOsób patrzenia zmienia
skutecznie
każdy ma jakiś - , patent , sposób...
zazwyczaj są dobre DO losowania
PO trochę się sPOsób patrzenia zmienia
Dla lubiących rozwiązywać krzyżowki/Jaki wyraz powstanie, gdy w wyrazie...Tuska pozamieniamy litery, ostatnie ma być '' s''nie podawać rozwiązania...
a średnia życia mężczyzny u nas to bodajże 65 czy 67 lat ..
W luja nas robią,ale i dobrze - póki sobie pozwolimy tak mieć będziemy ..
Całe życie na składki ZUS a potem nawet jednej emerytury nie doczekamy ... i jeszcze po śmierci nikt z bliskich złotówki nie zobaczy jak i jest do tej pory - kiedyś patrzyłam na to z przykrością ale teraz dochodzę do wniosku,ze chyba musimy jeszcze bardziej dostać w tyłek by go w końcu ruszyć i powiedzieć STOP ....
W luja nas robią,ale i dobrze - póki sobie pozwolimy tak mieć będziemy ..
Całe życie na składki ZUS a potem nawet jednej emerytury nie doczekamy ... i jeszcze po śmierci nikt z bliskich złotówki nie zobaczy jak i jest do tej pory - kiedyś patrzyłam na to z przykrością ale teraz dochodzę do wniosku,ze chyba musimy jeszcze bardziej dostać w tyłek by go w końcu ruszyć i powiedzieć STOP ....
hartge i jak tam wygrane coś ostatnio wygrałeś
multi multi - śmiech na sali szkoda słów nie idzie nic wygrac konkretnego
madzia77 to prawda
a moze jakas podpowiedz co do tego patentu lub pomysłu na wygraną. na co zwracać uwage???????
Wędruś.......iż dotąd nosił klucz za pasem, uwiązany na taśmie ze srebrnym ku.t.asem
Kathy świeżutki prosto z piekarni dzisiaj się postarałem żeby był świeży bo dośc wybredna jesteś
hartge no mi się udało coś wygrać w piątek 40 złotych w multi multi plus i 57 złotych w jokerze
Statystyczny rolnik korzysta z emerytury przez...2 lata... O ile uda mu śię do niej....dożyć
-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
lila
multi multi o no to ładnie szarpnąłeś zawsze coś konkretniejszego niż drobnica ciągle
ziolo
I linki do ciekawych stron, i POmysłów, jak trzepać kasiorę
I linki do ciekawych stron, i POmysłów, jak trzepać kasiorę
Lila.. .
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
ziolo...tu wszyscy na wszystko zwracają uwagę a tak na poważnie to każdy ma jakieś swoje spostrzeżenia ,'mapki' czy jeszcze inne karteczki
hartge zobaczę co dalej się wygra bo jeszcze kilka losowań mam na tych kuponach
Ulexxa.. .
---------------------------------------
---------------------------------------
multi multi a bo Ty grasz na kilka losowania z rzędu sprytnie liczby leżą na serwerze i powoli wpadają ? Jak to wygląda w praktyce idzie coś wygrac jak jest kupon na np 10 los czy na ile grasz ?
widzisz ja twoich wpisów nie komentuje ani nic ale widze że ty masz problem z tym w drugą strone
Dobra
Hartge
- bastuję - ale - to nic politycznego - taki tekst, toast był, jak się miało miało wznieść
Hartge
- bastuję - ale - to nic politycznego - taki tekst, toast był, jak się miało miało wznieść
ooo..zuza przypomnialas mi..dzieki..lece cos nadac..przez
rodzinke..
rodzinke..
hartge w miarę możliwości na 14 losowań z plusem i chybił trafił a co najciekawsze te ostatnie 3 razy 6/10 oraz wygrane w jokerze padły w tej samej kolekturze
nie może być!!!!!!!
ktoś wygrał 40 złoty
Jaki wielki sukces
Tyle kasy
tylko siem upić
ktoś wygrał 40 złoty
Jaki wielki sukces
Tyle kasy
tylko siem upić
hartge nie chce zapeszać ale myślę że to dobry sposób bo jak na razie choć po części idzie po myśli z wygranymi