Wpisy 741 518 – 741 617
7 lutego 2012 18:37 → 7 lutego 2012 19:17, 100 wpisów
witam ponownie pula rośnie i w/g mnie do losowania urośnie do pi razy drzwi 26 mln,a więc do kuponów ,aby padły przynajmniej 5 szóstek POWODZONKA
ulexxa
Kiedy facet umie stanąć prosto? Kiedy piwo stoi na najwyższej półce!
Kiedy facet umie stanąć prosto? Kiedy piwo stoi na najwyższej półce!
psychol
to by znaczyło, że zawarto zakładów za 12 baniek - czyli cirka - cztery miliony, prawda ? Ile z tego takich samych ?
to by znaczyło, że zawarto zakładów za 12 baniek - czyli cirka - cztery miliony, prawda ? Ile z tego takich samych ?
Witam wszystkich
przychodzi facet do sklepu radiowo-telewizyjnego i pyta: -czy macie kolorowe telewizory? -ależ oczywiście! -to poproszę pomarańczowy!
ulexxa
kathy
ulala
toja
kathy
ulala
toja
kto wysłał już los milionos
Mężczyzna ogląda się nago w lustrze, nagle jego członek zaczyna się podnosić.
- Spokojnie, spokojnie to tylko ja!
- Spokojnie, spokojnie to tylko ja!
ulexxa ja już wysłałem ale tradycyjnie tylko jeden
Może ten nagi facet, to członek
tej partii, co w s z y s t k i m zrobi dobrze
tej partii, co w s z y s t k i m zrobi dobrze
Kobieta budzi się rano po Sylwestrze, patrzy w lustro i szturcha w bok wymęczonego imprezą męża:
- Wiesz kochanie... jaka ja już jestem stara! Twarz mam całą pomarszczoną, biust obwisły, oczy sine i podkrążone, fałdy na brzuchu, grube nogi i tłuste ramiona... Kochanie! Proszę cię, powiedz mi coś miłego, żebym się lepiej poczuła w nowym roku.
- Eee... no... za to wzrok masz jak najbardziej w porządku!
- Wiesz kochanie... jaka ja już jestem stara! Twarz mam całą pomarszczoną, biust obwisły, oczy sine i podkrążone, fałdy na brzuchu, grube nogi i tłuste ramiona... Kochanie! Proszę cię, powiedz mi coś miłego, żebym się lepiej poczuła w nowym roku.
- Eee... no... za to wzrok masz jak najbardziej w porządku!
właśnie mówią w polsacie że premier Tusk kładzie nam kolejne kłody pod nogi w emerytur Tusk chce abyśmy od 2013 roku pracowali do 67 roku życia
ulexxa niestety nie
multi..tu juz to zatwierdzili w de."chamostwo"jak dozyc tych lat..a pozniej sobie
supcio wypoczywac??..glupole..
supcio wypoczywac??..glupole..
kathy jakby tu nie oglądać horrorów jak sami w nim gramy
----------
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
oni dla siebie stołeczki zaklepują, żeby im za szybko nie zabrali
deki
deki
ulexxa no właśnie chyba że Tusk planuję rozdać nam emerytury w raju
deki72
Taki film był
deki -
"Robale są wszędzie" , czy może - "wieczne" ? no nic - sks
deki -
"Robale są wszędzie" , czy może - "wieczne" ? no nic - sks
multi..taaa..to jest tak aby dozyc jakos do renty..
a potem..wiesz co..
a potem..wiesz co..
ulexxa to prawda
hartge
ziolo
skutecznie
każdy ma jakiś - , patent , sposób...
zazwyczaj są dobre DO losowania
PO trochę się sPOsób patrzenia zmienia
skutecznie
każdy ma jakiś - , patent , sposób...
zazwyczaj są dobre DO losowania
PO trochę się sPOsób patrzenia zmienia
Dla lubiących rozwiązywać krzyżowki/Jaki wyraz powstanie, gdy w wyrazie...Tuska pozamieniamy litery, ostatnie ma być '' s''nie podawać rozwiązania...
a średnia życia mężczyzny u nas to bodajże 65 czy 67 lat ..
W luja nas robią,ale i dobrze - póki sobie pozwolimy tak mieć będziemy ..
Całe życie na składki ZUS a potem nawet jednej emerytury nie doczekamy ... i jeszcze po śmierci nikt z bliskich złotówki nie zobaczy jak i jest do tej pory - kiedyś patrzyłam na to z przykrością ale teraz dochodzę do wniosku,ze chyba musimy jeszcze bardziej dostać w tyłek by go w końcu ruszyć i powiedzieć STOP ....
W luja nas robią,ale i dobrze - póki sobie pozwolimy tak mieć będziemy ..
Całe życie na składki ZUS a potem nawet jednej emerytury nie doczekamy ... i jeszcze po śmierci nikt z bliskich złotówki nie zobaczy jak i jest do tej pory - kiedyś patrzyłam na to z przykrością ale teraz dochodzę do wniosku,ze chyba musimy jeszcze bardziej dostać w tyłek by go w końcu ruszyć i powiedzieć STOP ....
hartge i jak tam wygrane coś ostatnio wygrałeś
multi multi - śmiech na sali szkoda słów nie idzie nic wygrac konkretnego
madzia77 to prawda
a moze jakas podpowiedz co do tego patentu lub pomysłu na wygraną. na co zwracać uwage???????
Wędruś.......iż dotąd nosił klucz za pasem, uwiązany na taśmie ze srebrnym ku.t.asem
Kathy świeżutki prosto z piekarni dzisiaj się postarałem żeby był świeży bo dośc wybredna jesteś
hartge no mi się udało coś wygrać w piątek 40 złotych w multi multi plus i 57 złotych w jokerze
Statystyczny rolnik korzysta z emerytury przez...2 lata... O ile uda mu śię do niej....dożyć
-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
lila
multi multi o no to ładnie szarpnąłeś zawsze coś konkretniejszego niż drobnica ciągle
ziolo
I linki do ciekawych stron, i POmysłów, jak trzepać kasiorę
I linki do ciekawych stron, i POmysłów, jak trzepać kasiorę
Lila.. .
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
ziolo...tu wszyscy na wszystko zwracają uwagę a tak na poważnie to każdy ma jakieś swoje spostrzeżenia ,'mapki' czy jeszcze inne karteczki