Wpisy 739 917 – 740 016
6 lutego 2012 21:27 → 6 lutego 2012 21:48, 100 wpisów
lila....ja nic nie lubię sam mieszkam to się bać ...duch albo wampir przyjdzie u ciebie w domu
zakon13..
krzysio....jak przyjdzie to przyjdzie,wypijemy po browarze i pójdzie sobie
saltosky....
lila...albo twój deki zdolny i miły chce u ciebiei poowoo
hipcio.....nie oglądnęłam jeszcze ani jednego horroru co by mnie rzucił na kolana
Tabasco...o tak
a co do ostrych rzeczy....bierzemy 20dkg ostrych papryczek (takie małe po 6 cm) obieramy bez pestek , miksujemy je dodajemy pół małej łyżeczki soli do tego dodajemy łyżeczkę octu....i uwaga w trakcie miksowania można stracic oddech...nie wdychac w trakcie miksowania. super dodatek do kanapek
a co do ostrych rzeczy....bierzemy 20dkg ostrych papryczek (takie małe po 6 cm) obieramy bez pestek , miksujemy je dodajemy pół małej łyżeczki soli do tego dodajemy łyżeczkę octu....i uwaga w trakcie miksowania można stracic oddech...nie wdychac w trakcie miksowania. super dodatek do kanapek
ostre jak diabli ale naprawde potrafi takie cos poruszyć jelita a przemiana materii
Losowanie
ale dzisiaj lipa nie ma nic w telewizji ale pociesza mnie mysl ze jutro bonusik bedzie na moim koncie
14,21,33,66,70
:lila po obejrzeniu freddy krugera,to na pewno spisz przy zapalnym świetle,a do wc idziesz z osobą towarzyszącą:
zakon jutro??/ to będziesz miał 10 tys......bio dzis to ja zgarniam bonusik
lila...deki hmm po południu najpierw rozmawiać , a w nocy hmm deki nie wiadomo moze nie umie jak zboczuchukazdy człowiek jest innaczej i znikam
Freddy Kruger jest
hipcio....śpię przy zgaszonym a po nocach do kibelka nie chadzam na mnie horrory nie działają
motylek....
kurde myślałem ze jutro grają hokeje kijami do golfa ale nie grają
lila...ja wole maxwelka nic nie bedzie strach , to jest normalnei znikam..ide po kawy
motylek gratuluje wynikow
moze nie uwiezysz ale bylas naprawde pierwsza osoba
ktora zaczelam obserwowac na Mp. i po pewnym czasie sie
tu..zarejestrowalam..raz jeszcze gratuluje i zycze
Mega Wygranych
moze nie uwiezysz ale bylas naprawde pierwsza osoba
ktora zaczelam obserwowac na Mp. i po pewnym czasie sie
tu..zarejestrowalam..raz jeszcze gratuluje i zycze
Mega Wygranych
dziś losuje platynowa agata
saltosky po takim przepisie nie chcialbym iść do ubikacji łzy lecą
ej wrzuć na luuz pisze bo zawsze we wtorki grają a jutro nie grają coś tym złego jest?
lila...po to łatwo rozmawiać z kim
znowu dziś mało liczb z zakresu 1do 10 będzie
ciekawe kto pierwszy pisał o grze w hokeja kijami do golfa? Teraz będzie pisał tydzień jedno i to samo ...bleeeeeeeeeeeee
musze wyjsc z kims..bardzo oddanym..
czyli z Pania Flora..
ale do zaraz..bo mrozisko nas szybko do domciu przygoni
czyli z Pania Flora..
ale do zaraz..bo mrozisko nas szybko do domciu przygoni
zresztą skoro miesiącami piszesz o pałkach az sie rzygać chce to ja sobie bede pisał o hokeju kijami do golfa a co
Lila.... 1 dziś niet zamarzła gdzieś franca i nie moze wyjsc
zakon13...