Wpisy 738 269 – 738 368
5 lutego 2012 21:59 → 5 lutego 2012 22:15, 100 wpisów
I jak tu teraz napisać, że zastanawiałem się nad
wyższością Hadesu nad Stodołą
7,49
Lila nie wiem i zaden z lakarzy tez mi nie potrafi na to odpowiedziec a znam ich ze 20 niektorzy mowia ze to przez nerwowy tryb zycia
ale jak wypije pare to zasypiam ale pije tylko na weekend wiec reszte dni sie mecze
>>>zakon13 -pisałem Ci, że miałem, bo miałem, teraz nie mam, bo mam zdrowy SEN
kiedyś miałem jeden tom z dzieł Lenina
jak nie mogłem spać czytałem zawsze od początku, przeważnie doczytywałem do około 7 strony
świadczyła o tym na drugi dzień otwarta strona, przeważnie 7 to była
kiedyś miałem jeden tom z dzieł Lenina
jak nie mogłem spać czytałem zawsze od początku, przeważnie doczytywałem do około 7 strony
świadczyła o tym na drugi dzień otwarta strona, przeważnie 7 to była
dawać losowanko
zakon..możliwe że,przez nerwyczłowiek się kładzie do łóżka i mysli,myśli a ze spania nici
zakon...on ma innaczej nie znał dzieje
z katowic do warszawy mam troche...no ale...nie omieszkam zajrzećjak tylko bede..
Robal ...hmm od kiedy pamietam to tylko nazwa studencka była ...ba ja tam zadnego nie widziałem studenciaka
Tez mysle ze przez nerwy bo mnie strasznie rzuca przed wejsciem w faze snu zreszta nie wiem jak to nawet opisac proponowali mi psychotropy zeby zasnac ale bylem twardy i sie nie dalem nie chce chemii i wole nie spac i miec jasny umysl
ciekawe max..szalałeś w hadesie...w stodole panienki wyrywałes.....Ty jeden w dwóch osobach
zakon.....dasz radę i bez psychotropów ,wypij ze dwie meliski przed snem,może się poprawi
Dziś losuje marycha co cienia nie rzuca
wieczor
Ale rozmawialem ostatnio z kolezanka ze stanow i sa tam takie tabletki stosowane tylko w armii po nich nie trzeba spac i ma sie 150% swojej wydolnosci wiec jak nie moge spac to moze warto wogole nie spac
Lilcia
>>>zakon13
po 1. nigdy nie myśl o tym, dlaczego nie mogę zasnąć, to jeszcze bardziej przeszkadza w zaśnięciu
po 2. organizm prawdopodobnie nie potrzebuje tyle snu, inaczej sam by sie upomniał o to
po 3. NIGDY nie bierz tabletek na sen, bardzo szybko uzależniają, a lekarze bajkę o tym, że teraz są inne leki, które nie uzależniają NIECH SOBIE WŁOŻĄ tam gdzie plecy kończą swoja szlachetną nazwę
po 1. nigdy nie myśl o tym, dlaczego nie mogę zasnąć, to jeszcze bardziej przeszkadza w zaśnięciu
po 2. organizm prawdopodobnie nie potrzebuje tyle snu, inaczej sam by sie upomniał o to
po 3. NIGDY nie bierz tabletek na sen, bardzo szybko uzależniają, a lekarze bajkę o tym, że teraz są inne leki, które nie uzależniają NIECH SOBIE WŁOŻĄ tam gdzie plecy kończą swoja szlachetną nazwę
jak dzisiaj nic nie wygram robie sobie tydzien albo dwa przerwy z lotkiem
deki
profesor
profesor
wojtas..
na losowanie czatowiczów przybywa
dotam.....
saltosky
no to ile dzisiaj zgarniamy
Emeryt Lila bede sypial tylko na weekend reszte dni bede liczyl i zgarne bonusa
a tak przy okazji to moze ktos polecic jakies wakacje w Chorwacji??..region,,moze jakies namiary na dom??
dotam-pasuje
2,3,5,7,8,13,14,17,21,26,27,30,31,33,41,42,49,51,56,57,61,66,69
13max33...pod chałupy