Wpisy 738 206 – 738 305
5 lutego 2012 21:49 → 5 lutego 2012 22:06, 100 wpisów
max....no to masz super na tym mokotowie, że musisz stodołę obchodzić
>>>krzysio744 - ale ja całkiem poważnie pytałem, bo język, którego używasz jest charakterystyczny dla tamtych rejonów;
byłem kiedyś w Czeljabińsku, których poznałem na jednym z 9 rejsów po morzu Czarnym i u nich byli znajomi spod Kamczatki z podobnym do ciebie językiem i dlatego pytałem poważnie;
nie wyszła nam wyprawa do mongolii i do dzikich stepów Kazachstanu-w tydzień przedf wyjazdem aresztowano w Warszawie oraganizatora podobno takich wypraw;
teraz kolega przygotowuje wyprawę na Kamczatkę i dlatego pytałem bo ludzie różne znajomości mają
byłem kiedyś w Czeljabińsku, których poznałem na jednym z 9 rejsów po morzu Czarnym i u nich byli znajomi spod Kamczatki z podobnym do ciebie językiem i dlatego pytałem poważnie;
nie wyszła nam wyprawa do mongolii i do dzikich stepów Kazachstanu-w tydzień przedf wyjazdem aresztowano w Warszawie oraganizatora podobno takich wypraw;
teraz kolega przygotowuje wyprawę na Kamczatkę i dlatego pytałem bo ludzie różne znajomości mają
zakon13
emeryt...ty nie muszisz wiedzieć wszystko o mnie ...tu mało osób bardzo dobrze uwazają , po co ja mieszkałem w polsce oto mam inne waty , jak uwazałesz !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=QUgWkFzueuY
saltosky....
lila...
13max33
saltosky...
Lila w tyg nie pije i przez to prawie nie spie bo mam klopoty ze snem za to na weekend jak moge to nie zaluje
deki..
http://www.youtube.com/watch?v=WbJhr83NeOA skok z 7 piętra
Dawaj Emeryt bo te bezsenne noce przestaja byc zabawne od 5 lat prawie nie sypiam
adrenaline to ja mam ale w ampułkachale racja...co losowanie to inna bajka
I jak tu teraz napisać, że zastanawiałem się nad
wyższością Hadesu nad Stodołą
7,49
Lila nie wiem i zaden z lakarzy tez mi nie potrafi na to odpowiedziec a znam ich ze 20 niektorzy mowia ze to przez nerwowy tryb zycia
ale jak wypije pare to zasypiam ale pije tylko na weekend wiec reszte dni sie mecze
>>>zakon13 -pisałem Ci, że miałem, bo miałem, teraz nie mam, bo mam zdrowy SEN
kiedyś miałem jeden tom z dzieł Lenina
jak nie mogłem spać czytałem zawsze od początku, przeważnie doczytywałem do około 7 strony
świadczyła o tym na drugi dzień otwarta strona, przeważnie 7 to była
kiedyś miałem jeden tom z dzieł Lenina
jak nie mogłem spać czytałem zawsze od początku, przeważnie doczytywałem do około 7 strony
świadczyła o tym na drugi dzień otwarta strona, przeważnie 7 to była
dawać losowanko
zakon..możliwe że,przez nerwyczłowiek się kładzie do łóżka i mysli,myśli a ze spania nici
zakon...on ma innaczej nie znał dzieje
z katowic do warszawy mam troche...no ale...nie omieszkam zajrzećjak tylko bede..
Robal ...hmm od kiedy pamietam to tylko nazwa studencka była ...ba ja tam zadnego nie widziałem studenciaka