Wpisy 738 149 – 738 248
5 lutego 2012 21:41 → 5 lutego 2012 21:57, 100 wpisów
>>>sara1 - u mnie tylko - 18*
,,,,Wania, u was w Irkucko podobno mroźno, wielki mróz
-coś ty , - 25 *
a w Telewizji mówili, że - 60*
- no, chyba że na dworze
,,,,Wania, u was w Irkucko podobno mroźno, wielki mróz
-coś ty , - 25 *
a w Telewizji mówili, że - 60*
- no, chyba że na dworze
Sara kazdego miesiaca w warszawie jest wypalane 2 tony jakby to zalegalizowac to w stosunku do calego kraju bysmy mieli dziure budzetowa zalatana w 1 rok
emeryt...urodziłem tylko mieście koło szpitalu , mieszkam tam ...
tak a propo Pani kathy a u Was tam coś robią żeby hokej był znowuś czy nie interesujesz się tym?
emeryt...po co tam urodzi gdzie np na wsi jak dawno przed wojną
http://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ&ob=av2e
saltosky...
max....no to masz super na tym mokotowie, że musisz stodołę obchodzić
>>>krzysio744 - ale ja całkiem poważnie pytałem, bo język, którego używasz jest charakterystyczny dla tamtych rejonów;
byłem kiedyś w Czeljabińsku, których poznałem na jednym z 9 rejsów po morzu Czarnym i u nich byli znajomi spod Kamczatki z podobnym do ciebie językiem i dlatego pytałem poważnie;
nie wyszła nam wyprawa do mongolii i do dzikich stepów Kazachstanu-w tydzień przedf wyjazdem aresztowano w Warszawie oraganizatora podobno takich wypraw;
teraz kolega przygotowuje wyprawę na Kamczatkę i dlatego pytałem bo ludzie różne znajomości mają
byłem kiedyś w Czeljabińsku, których poznałem na jednym z 9 rejsów po morzu Czarnym i u nich byli znajomi spod Kamczatki z podobnym do ciebie językiem i dlatego pytałem poważnie;
nie wyszła nam wyprawa do mongolii i do dzikich stepów Kazachstanu-w tydzień przedf wyjazdem aresztowano w Warszawie oraganizatora podobno takich wypraw;
teraz kolega przygotowuje wyprawę na Kamczatkę i dlatego pytałem bo ludzie różne znajomości mają
zakon13
emeryt...ty nie muszisz wiedzieć wszystko o mnie ...tu mało osób bardzo dobrze uwazają , po co ja mieszkałem w polsce oto mam inne waty , jak uwazałesz !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=QUgWkFzueuY
saltosky....
lila...
13max33
saltosky...
Lila w tyg nie pije i przez to prawie nie spie bo mam klopoty ze snem za to na weekend jak moge to nie zaluje
deki..