Wpisy 7 379 – 7 479
28 listopada 2007 22:36 → 30 listopada 2007 12:10, 100 wpisów
Dziś porażka co wygrałem to przegralem i to jest właśnie multi lotek system nie sytem liczby nie wejda i jest NUL !!!ALE jest jutro losowanie chodz moze w dużego 10 miln sie a nóz uczknie ZAWSZE TO LEPSZE NIZ 33 MILN EURO a chyba że KLONEK je wygrał jak tir dojechał bo przebierani policjianci stoją i je odbiorą ? kto nie gra nie wygra ! No to do jutra ,rano trzeba wstać do pracy gnać by kolejne kupony mieć za co posłąc posłać heh !!!I tak codzień aż w końcu nadejdzie ten dzień !!!
...uważam,że z biegiem czasu należy się nauczyć odpowiednio analizować liczby. Ułatwiają nam to takie programy jak MultiPairs. Sam z chęcią kiedyś myślę stanę się posiadaczem najnowszej wersji,może kilka osób będzie miała też swój wkład w ten program, kilka osób ma tu ciekawe pomysły, to zależy od Pasko. Najpierw trzeba nauczyć się odpowiednio analizować liczby, później ewentualnie grać systemami, żeby tak jak Klonek móc wygrać 32 miliony Euro z 8 zakładów:)Pozdrawiam dobranoc
W Multipasko mozemy wymieniac sie pogladami itp. oczywiscie za darmo chyba niektorzy niewiedza ze platne typy systemy tu dzialaja jak plachta na byka lepiej sie nie osmieszac z jakas rozpiska wscieklych liczb
hahah Grawer, myślę, że Klonek dojedzie i jutro u nas też zgarnie te 10 baniek, jak się ma dobrą passę to się kosi dzień po dniu...tego życzę,sobie też, powodzenia
Depesz tu po lewej stronie masz darmowe systemy, chyba nikt z Multipasko nie pobiera opłat za systemy, tak mi się wydaje, jak co dzień, że to mój dzień:):)hahah
Matycz z zestawu 4\4 to chyba jest wieczny haha sprobuje progresja najpierw wezne dobry kredyt od jutra zaczynam dam znac podziele sie wygrana hahha pojdziemy na dobre pierogi zapraszam
Depesz, są ludzie, których miesięczne dochody są grubo nawet "ponadirlandzkie". Dla nich przegrać 1000zł to bułka z masłem. Oni mogą się bawić progresją, jak jutro trafię 6/6 też będę:Pewnie wtedy polubię wysoki poziom adrenaliny we krwi w trakcie losowania, teraz nie:):)
Zartowalem z progresja mozna grac ale od 1zl jak to woli i kogo stac.Masz stale liczby ktore puszczasz czy zmieniasz dziennie
...dzięki Depesz za pierogi, następnie ja ćwiartkę postawię, a może koniak:) ale z cynamonem to tylko z Kaczorem ...
...tak Depesz, ja mówię o "prawdziwej" grze i "prawdziwych" pieniądzach do wygrania. Od lizaków już język mi się wylizał...:)
...no chyba, ze ktoś mi taki system prześle, że będę miał co miesiąc dochód ok. 1000zł, wtedy część dożywotnio "autorowi systemu" oddaję za darmo:) Dobranoc
Witam no to parka17,59 weszla:)co do systemow hmm gram w multiego od lat kupowania "pewnych systemow"nie polecam to dla naiwnych,nie mowie ze kazdy system jest do d...ale i tak najwazniejsze ile %liczb trafimy gralem najczesciej systemem skroconym15typuje10skresleniowy 6zakladow a rezultaty?pare7/10 i troche nizszych :/milionerem w kazdym badz razie nie zostalem i tak jak inni gram i nie licze ze jakis system zrobi go ze mnie trzeba umiaru i rozsadku oraz poprostu szczescia za 2.50 puscilem 5liczb w lipcu i...weszlo !pewnie ze fart ale jak masz cos trafic to i za 2.50 wejdzie:)powodzonka pozdro Kaczor,Matycz i cala rodzina Multipasko:)na jutro parka 67,76
Cwiartke to ja biore na rozruch a potem paliwa brakuje to kombinuje sie znam to mam praktyke ja preferuje dobre zyto z ogorem i sledziem tak po polsku lubisz tak
Brawo Radi2008 dolaczam do Ciebie systemy sytemiki itd.Byle skutecznosc byla i poco to pisze jak wszyscy wiemy o co biega.Cale zycie to impreza hahaha
...no pewnie Depesz od czasu do czasu, żeby bardziej móc pojąć ten zwariowany świat:):)
Radi2008 -fajnie,że się zgadzasz -systemy zwiększają szansę wygranej, ale niestety też większej przegranej. Zawsze należy zachowywać rozsądek. Pozdrawiam, powodzenia.
Radi2008 -fajnie,że się zgadzasz -systemy zwiększają szansę wygranej, ale niestety też większej przegranej. Zawsze należy zachowywać rozsądek. Pozdrawiam, powodzenia.
KTO GRA SYSTEMAMI TEN MA WOREK Z PROBLEMAMI.WIECIE JAK WYGRAC DZIEN PRZED NIEGRAC 2,5ZL ZAWSZE PEWNE HAHAHA BIS MORGEN
Co do wpisu 7394, to powinno razej brzmieć tak:"KTO GRA W MULTIAKA TEN MA DUżO PAPIERKóW PO LIZAKACH".:D To bardziej przystaje jak na razie do tej czatowej rzeczywistości! Życzę Wam wszystkim dalszego optymizmu, ostrożości i wreszcie wysokich wygranych!
ANDREW,w związku z jutrzejszym świętem życzę Tobie i wszystkim Andrzejom samych wysokich wygranych,mogą być troszkę niższe niż 38 mln Euro:)Ciekawy jestem czy Klonek wypuścił na kilka losowań, czy czeka,czy ładuje akumulator:):)
Ich weiss Opa, hier:
http://www.lotto.de/lotto_6aus49_aktuell.html
Ich weiss Opa, hier:
http://www.lotto.de/lotto_6aus49_aktuell.html
matycz...wielkie dzięki za życzenia.
Tobie też tego życzę i oczywiście Wam wszystkim... :) :D
Tobie też tego życzę i oczywiście Wam wszystkim... :) :D
...tak,a że Polacy nie gęsi (język), tylko kaczy:)hahhah mamy (metody też:)) może i u nas coś wygramy... kumulacja czeka...Powodzenia Wszystkim, grajmy systemem TRAFIŁ:)
a na dzisiaj 6 szczęśliwych liczb[39,48,49,69,78,79] miłego wygrywania
widocznie tak reklamują,lepiej byłoby zauważalne żeby chociaż migał,u nas lepiej jest to widoczne,u nich moim zdaniem syf
Witam.
Wszyskim Andrzejom też życzę samych pomyślności--a szczególnie tych lotkowych./udanych numerków/.
Dziś wyskoczą pewnie takie;
4.13.35.49.57.68.72.
Pozdrawiam i zgarnięcia pełnej puli życzę.
Wszyskim Andrzejom też życzę samych pomyślności--a szczególnie tych lotkowych./udanych numerków/.
Dziś wyskoczą pewnie takie;
4.13.35.49.57.68.72.
Pozdrawiam i zgarnięcia pełnej puli życzę.
...ja również się dołączam i wszystkim paniom stojącym przy drodze, które Klonek mijał TIR-em, życzę "udanych numerków", lotkowych i nie tylko:):):)
Klonek napewno załatwia juz wszyskie interesy naraz--do tej pani przy drodze jak sie zatrzymał -to pyta;; co umiesz zrobic za 150?--zrobię wszystko!---wsiadaj ,będziesz murować u mnie na budowie.
hahah, Multicorka, może Klonek pytał -"podwieźć cię?" -słyszał pewnie -"po 250" ;) hahah. Ale co to będzie dla niego od soboty...:) powodzenia, czasem trzeba pożartować, hahah
...jasne --może on śmiechem tą niemiecką pulę i załatwi?--oby, oby --może się odezwie.Najlepszego Matycz.
...aha,żeby sobie ktoś źle nie pomyślał -korzystam wyłącznie z "usług" TS, płacę i wymagam:) jednak rzadko mi daje....zarobić:)
To jest k***a dopiero jedna...:):)-kiedyś łeb urwie k****e:):)
To jest k***a dopiero jedna...:):)-kiedyś łeb urwie k****e:):)
Witam w blednym kole podobno nie bylo wygranej w niemczech atakujecie znowu co nie ktorzy.Ah ten nalog trzeba cos puscic jaka zdechla parke moze siadzie na dzis dobrego browara wypije za wygrana POZDRAWIAM SPRAGNIONY HAZARDU
Cześć Depesz -jaki pewniak ulał Ci się dziś z wosku:)? Może dziś Ci TS da -to jednak poczciwa kobieta, tylko tak jak wszystkie czasem trochę zmienna w swoich zachowaniach-losowaniach:)Ja dziś "myślę" o 40 lub 80.Pozdrawiam
czesc matycz jeszcze nie typowalem zaraz po dlugim namysle puszcze slepa serie haha Okaze sie o 21;55
...hahah, a ja myślałem, że już sobie wywróżyłeś:) Mnie się ulało AM -nie wiem jak to odczytać -czy to nasze inicjały, czy to wróżba,że skończymy w AM -klubie anonimowych multipaskowców:)hahah Jak też jesteś Andrzej -najlepsze życzenia, powodzenia
akurat adam jestem a litera z nazwiska to H takze AH pasuje do mnie.AM nie takie grozne tu wlasnie jest lecznica dla zchorowanych z AH ja zaliczam sie pierwszy hehe
...tak -to super lecznica. Już podobno w ML grali Adam i Ewa -losowali jabłka z drzewa:) Powodzenia Depesz
I wylosowali kurde mole musimy kombinowac za te jablka.Wyobraz sobie tyle drzew bylo a jednak skusili sie na gryza.Niestety rodzimy sie z taka ciekawska natura i inna jeszca e tam nie ma co pisac
...tak synu Depeszu, ale gramy i grzeszymy przez Ewę-kusicielkę:) Najgorsze,że wygrywam same ogryzki:) Tak to jest -czasem dobrze widać jak na dłoni co spadnie z jabłoni, czasem nie:) Życzę Ci i Wszystkim owocnych typowań:)
HAHAHAHA rozsmieszyles mnie fajnie ze przyznasz sie ze wygrywamy ogryzki nie jestes sam ja po Tobie witaj w klubie nadzieji bo jak tu napisac a my ciagle czekamy czekamy to jest rzadza pieniadza silniejsza od nas chyba tak
Mysle dlaczego gramy wML ja odpowiem mam mala fantazje zlapac los a to dziennie niemozliwe dlatego jestem prawie przegrany drugie losowanie to taka zabawa np. parki liczb interesuja mnie analizy i taki mam mlyn w glowie to chyba lepsze od smierdzacych papierosow
..bo widzisz Depesz,ja pod jabłoń, na której rośnie 80 jabłek podstawiam koszyk i chce, żeby naraz wskoczyło mi do niego z 10 jabłek:) Nie ma się co dziwić, że znajduje w nim często jedynie ogryzek po zatrzęsieniu jabłonią o 21.55.:) Ale niektórzy znajdują w nim po 2,3 piękne jabłuszka:) Może i Tobie dziś wskoczą...:)
...eh, i jeszcze ci sadownicy, Rembiszewski i Wieleba -nie wiadomo czym "pryskają" te jabłka, bo dziś na forum przeczytałem, że niektóre mocno "przegnite"... :)
Matycz nic na straty te zgnite na jabole przerobimy za worek jablek placa 20zl w skupie.w przyrodzie nic nie ginie
Ate zgnite jablko z robaczkiem to PLUS hehehe tez maly dodatek na zab
hahah, dalej nie widzę Depesz w Typowaniach na które jabłka dziś oczekujesz.Pamiętaj,że średnio z "zatrzęsienia" na "zatrzęsienie" spada wśród 20-stu po 5 tych samych jabłek. Ostatnio spadało tylko po 3,najwyżej 4 takie same. jakie spadną dziś, to się okaże... Powodzenia, narka
Dziś zainwestowałem tradycyjnie sporo w dużego lotka bo to mój konik ! ale również 2 skromne zakładziki w multi 5/{21,29,33,63,78}- 7/{13,15,29,38,64,70,78} i pareczki {33-63}- i{29-78}- i {38-78}Pozdrawiam wszystkich Multimaniaków i życze dziś dużych wygranych !!!
mega grawer ile zarabiasz na miesiac ale nie w ML itd?:)
jesli mozna wiedziec.
mnie juz sciska bo 29 juz wiec nici z grania.
jesli mozna wiedziec.
mnie juz sciska bo 29 juz wiec nici z grania.
Cześć Spit-pewnie też ogryzki:). W tym roku było 332 losowań ML. Przez pierwsze 265 losowań parka 21,33 padła tylko 10 razy, przez ostatnie 67 aż 14 razy.To taka gra:) Powodzenia Depesz i Grawer.
To taka gra jednemu weznie drugiemu da nam dzis da wiec bedzie pelen kosz antonowek haha
Tak pusciłem na 2 losowania ,więc cholernie sie ciesze że jest znowu jackpot 38 mln euro,main good
hahah, też mnie rozśmieszyłeś Depesz:) -mnie się wydaje,że znów dostanę dziś kosza od TS:) -bez antonówek:)
Matycz do pewniaka 40.Po 40 to sie ma troche z osla troche z lwa.Jak nie bedzie antonowek to napewno bedzie drugie drzewo LIPA hahha
NIE CHCEM SIE CHWALIĆ ALE WYDAJE DUŻO PEWNIE TYLE CO NIE KTÓRZY ZARABIAJĄ JAK JEST PASSA TO SIE ZWRACA W MUTI CZĘSTO DO TYŁU ALBO NA ZERO BA TO CO WYGRAM INWESTUJE NA DRUGI DZIEŃ WSZYSTKO .ALE MIAM I PASE NP W EXPRESA W CIĄGU 3 MIIESIECY 4 RAZY 4/5 W DUŻEGO PRZYNAJMNIEJ 3 RAZY W MIESIĄCU 4/6 PARE RAZY 3/6 TO SĄ DLAMNIE OCHŁAPY BO GARM 14 LAT I JESZCZE SIĘ NIE DOROBIŁEM Z LOTTO rÓŻNIE TO BYWA DROGI KOLEGO!!!ALE MAM PRZYNAJMNIEJ ZAJECIE I SIĘ RELAXUJE JAK ZASIADAM DO SWOICH TABELEK I WŁASNYCH SYSTEMIKÓW TERAZ JEST UDOGODNIENIE BO SĄ KOMPUTERY JESZCZE 3 LATA TEMU ŻONA MNIE GONIŁA BO ROZKAŁDAŁEM TROJANY NA PAPIERZE W POKOJU KAŻDEGO WIECZORA ,POWODZENIA !!!
Matycz niewiem czy moge tu typowac bo jak zwykle u mnie najnizsza linia oporu to byly sciagi tez brane sa pod uwage
Dobrze zrobiłeś Klonek, chyba szlak by mnie trafił, gdybym wygrał 6 mln Euro mniej:) Ich wunsche Dir viel, viel Gluck, dużo dużo szczęścia życzę Ci.
Depesz,a po 100-tce:)? z cynamonem? -też się chyba ma trochę z osła, trochę z lwa, hahha.
Super Grawer, u mnie podobnie, z tym ,że mam więcej ogryzków, i żona mnie nie goni:) Życzę 6/6.Powodzenia
Depesz,a po 100-tce:)? z cynamonem? -też się chyba ma trochę z osła, trochę z lwa, hahha.
Super Grawer, u mnie podobnie, z tym ,że mam więcej ogryzków, i żona mnie nie goni:) Życzę 6/6.Powodzenia
MeGA GRAWER witaj w klubie jelenia ja tez ludze sie ze moze kiedys padnie i tak masz dobre wyniki 3\6 4\6 ja akurat niegram w DL czarna magia.Tez jak ty wdupilem kupe kasy gram bo jestem SKAZANY NA LOTTO lubie ten sport i pogodzilem sie z przegrana to tylko platna zabawa
.. a jak z żoną Depesz, też Cię goni, czy Ty ją przegoniłeś:).... ????
Ja zone sobie wychowalem jak przykazane jest prawdziwemu menowi ma dwa prawa cicho siedziec i nic nie gadac hahaha zartuje mieszkamy w polsce nie w turcji
...hahah, tak niektórzy uważają, że żona, nie radio, nie trzeba jej słuchać:) Pewnie,że w Turcji niestety żony nawet nie widać, a co dopiero słychać:) Dlatego Depesz niech się nasze śliczne Polki cieszą, że się tu urodziły, a nie np. w Turcji:)i niech nie narzekają, że przegrywają:):)i tak mają dobrze:)hahah
ja mialem przyklad jak bylem w niemczech rok to widzialem jak to wyglada u nie ktorych turow bez emancypacji haha dookola dzungla haha
grzeczne żony pośmierci idą do raju a nie grzeczne mają raj naziemi... he he he !!!
Tylko za buki lepsze kursy u mnie dzis polowki z jablek 1\2 1\3 2\5 i co to ma byc hehe na jabole przerobie te jablka
hahah. Fajnie,że trochę pobłaznowaliśmy dziś,bo jutro czy pojutrze część z nas spędzi milej czas na Andrzejkach, ja niestety nie. Tak wyszło, udanych zabaw życzę, ale zatypować na szczęście będę mógł:) Żartowałem Depesz, nigdy nie opuszczę TS, już nawet ogryzki mi czasem smakują:) Powodzenia
Witam no i gdziez sie podziewa spec XYZ?pewnie swoim systemem wychaczyl wieksza kase i opala sie na malediwach:)haha /zart/narobil szumu i zniknal,multilotek to taki kotek co nie chce wejsc na plotek a przynajmniej wchodzi tak jakos ospale:)ale co tam,bedziemy grac i tyle bo to nalog jedni pala inni graja kazdy ma jakies hobby:)zauwazyl ktos ze w profie jest takie cos:9z49losuja to czeski gra sie 1,2,3,4 lub 5liczb wczoraj padl fajny ukladzik 1,11,21,31,41!jak ktos postawil to za 2zeta kurs 9000!niestety to nie ja bylem Ewa:)ale to dowodzi ze czasem warto zaufac liczbom z ta sama koncowka pozdro Kaczor,Matycz i Depesz oraz cala rodzina multipasko p.s Depesz grales w profie za parke 9z49 kurs 22!co ty na to?
Ja tez zostane stalym klientem dla mnie to taka gonitwa za czyms i niczym rajcuje mnie to i dlatego walcze z cieniem czasami.Nie mozna brac tego do serca az tak bo na AH zapraszam
Tak Depesz, pozartowaliśmy:) Radi2008 -masz rację -wszędzie można wygrywać, pod warunkiem,że od czasu do czasu poprawnie się wytypuje. Systemy nie są konieczne:) Pozdrawiam i powodzenia.
RADI gram gram to super oferta dobrze platna tylko moje analizy niesprawdzaja sie za bardzo mam tam stale liczby.Bardziej przywiazuje sie w multi w tipsporcie gdzie za 2 placa kurs 11 z3 jest 42 tez calkiem sprawnie
Tak bywa jakas tepa oferta systemowa gosc leszczy nalapal na wedke i smieje sie z prostakow.Ja tez mam dobry system SCIAGANIE i tez ciagne ten gnoj
ello,
3,50,79
32,49,80
2,51,57
to są 3 trójki na które ostatnio padają PLUSY-od niedzieli,łącząc je w 9-tkę,właśnie w niedzielę było 6/9 z plusem
3,50,79
32,49,80
2,51,57
to są 3 trójki na które ostatnio padają PLUSY-od niedzieli,łącząc je w 9-tkę,właśnie w niedzielę było 6/9 z plusem
Żegnam was dziś milym akcentem trafilem 4/6 w dużego lotka szczęśliwe liczby to {14,27,47,48}to nic innego jak parki chodzące ze sobą z 50 losowań poprostu zasada wzięta z multilotka.Pozdrawiam !!!
juhu zagralem pierwszy (wogole) raz za 84zł i trafilem 7x3 i 2x4 dzieki waszej stronce opracowalem wstepny system jak sie sprawdzi dam wam znac tymczasem pozdrawiam wszystkich!!!
Gratulki Grawer:) -powiedz żonie, że w sobotę zamierzasz trafić 6/6 i kupisz jej ze 6 futer z norek + merceredesa:) -będzie Cię gonić do analiz:)(no chyba,że już ma:) Powodzenia:)
Odemnie tez gorace gratulacje szczesciu trzeba pomagac.Ja juz niemam cierpliwosci gram na 5 dzs juz zatypowalem u buka kurs 720 fajnie co
Tomaner -teraz zauważyłem -gratulki, niezła stronka, nie. Pracuj,pracuj -nie wszystko jeszcze zostało odkryte -nawet w liczbach.Broda też może coś dołoży.Miłych Andrzejek, jeszcze raz, pa
Witajcie :)
33
33-06
33-06-22
06-22-25-31-32-35-44
06-22-25-31-32-33-35-44
Dziś jest mój dzień to może coś mi skapnie.czego i Wam życzę.
pozdrawiam :D
33
33-06
33-06-22
06-22-25-31-32-35-44
06-22-25-31-32-33-35-44
Dziś jest mój dzień to może coś mi skapnie.czego i Wam życzę.
pozdrawiam :D
ojciec bił syna nie za to, ze grał lecz za to,ze chciał się odegrać.Jeśli ktoś ma nadzieję,że się odegra niech zobaczy ile trafiono 10-tek z plusem od początku losowań tej gry
Moje typy na dziś to 15, 26 .
...tudzież 29 i 78 :)))