Wpisy 737 395 – 737 495
5 lutego 2012 19:04 → 5 lutego 2012 19:21, 100 wpisów
ulala...ok
ulala...nie piję co dzienne ...dlaczego jestem trzezwy przy kompie
tylko na okazja tak
Damian wysyłam 2 x 9tki. Przepraszam, że tak po czasie odpisuje, ale piszę z komórki. A ta ma troszkę spóźniony zapłon
mnie wczoraj taksowkarz wyrzucil w nocy w polowie drogi a mialem jeszcze 20 km do domu
Ts. ogoli tych co grają w realu
-tych, co żyją mrzonkami, marzeniami
-tych co czekają na zezowate szczęście
mnie nie ogolą, bo gram w realu na kasę, ale u buków i nie czekam na szczęście
szczęście jest nieodzowne, ale trzeba mu pomóc
-tych, co żyją mrzonkami, marzeniami
-tych co czekają na zezowate szczęście
mnie nie ogolą, bo gram w realu na kasę, ale u buków i nie czekam na szczęście
szczęście jest nieodzowne, ale trzeba mu pomóc
Sylwia nie ma problemu jestem wyrozumiały w takim razie trzymam ale że nie grasz 10/10 ?szok
HARTGE
w Peru, to prawie standard - tam mają 17 % browara, w brytfance też takie jest ...
uI nas też można coś podobnego kupić - nie pamietam - ale, to /chyba/ Amsterdam Reanimator - nie ma mocnych
w Peru, to prawie standard - tam mają 17 % browara, w brytfance też takie jest ...
uI nas też można coś podobnego kupić - nie pamietam - ale, to /chyba/ Amsterdam Reanimator - nie ma mocnych
>>>zakon13 - to Ty mieszkasz tam, gdzie nawet gołębie zawracają, ze wzgledu na bliskosć granicy, a za tą garnicą nawet nie ma powodzi
alkochol jest dla ludzi ...ale trzeba być mądrym przy jego spozywaniu.A jak sie nie zna barery i ani kropelki nie radze
wiem, że Lidzbark jest piękny, nie przeczę i że leży na Warmii podobnie jak Olsztyn, co niektórzy mylą z Mazurami
hipcio...co Ty masz z tym kościołem? Już raz Tobie pisałam że nie chodzę,a jak będę chciała oglądnąć BATMANA to tylko na kreskówce w domku
witam ponownie
Lila...
deki...
>>>hipopotam- to nia patzr na zdarzenia, tylko obstawiaj kursy; weź sobie parę bezpiecznych /niby/ kursów , np.
1,14
1,22
1,13
1,24... itd. i spróbuj zagrać i dalej to juz pójdzie
1,14
1,22
1,13
1,24... itd. i spróbuj zagrać i dalej to juz pójdzie
xelom..
HARTGE...
HARTGE...
deki...
robal ...ty juz wysłałeś realu albo nie , ja tak myślę nie jesteś pintol
13max33...
kathy...coś mnie jebło w krzyżu i nie mogę się całkiem wyprostować,a to wszystko bo mnie po jeziorze namówili chodzić i się ***ykłam
kathy...
Emeryt moze w końcu spróbuję,ale buchamaki czasem oszukują i dają odwrotne kursy i jak ktoś nie zna się na drużynach robią w balona:
lilucha..
Emeryt no co niektorzy myla z mazurami ale na mazury tez nie mam daleko