Wpisy 737 348 – 737 447
5 lutego 2012 18:48 → 5 lutego 2012 19:15, 100 wpisów
Mój przyjaciel z którym się znam od urodzenia dzisiaj w nocy tez miał katar ale na szczęście przez chwilę
ula ...trzeba dobrze przygotować kisiel ...nie wiem czy sama dasz radę
13Max33
-A to bidok , a to przypadkiem nie jest jakiś wirus
azjatycki
-A to bidok , a to przypadkiem nie jest jakiś wirus
azjatycki
Ulala, deki, Damian
Damianku a byłam tu i tam :-) teraz na chwilkę wskoczyłam. Idę zaraz się puścić
Damianku a byłam tu i tam :-) teraz na chwilkę wskoczyłam. Idę zaraz się puścić
- 25* - mozna ogrzać sie przy nich
http://facet.onet.pl/foto/-25-ogrzej-sie-przy-nich,5015841,11270221,foto-male.html
http://facet.onet.pl/foto/-25-ogrzej-sie-przy-nich,5015841,11270221,foto-male.html
max ciekawi mnie jedno czy jak bys mnie spotkał w realu to bys byłtaki smiały...czy sie czerwienił???
ula ...wszystko zależy od tego czy bym musiał coś wypić czy tez nie .....bo wiesz każda kobieta po poł litra jest piękna
ulala...jak masz
nie dawaj córka
nie dawaj córka
max zmartwie Ciebie tacy faceci napici nie sa brani pod uwage u mnie
hipciooo...
ulala...ok
ulala...nie piję co dzienne ...dlaczego jestem trzezwy przy kompie
tylko na okazja tak
Damian wysyłam 2 x 9tki. Przepraszam, że tak po czasie odpisuje, ale piszę z komórki. A ta ma troszkę spóźniony zapłon
mnie wczoraj taksowkarz wyrzucil w nocy w polowie drogi a mialem jeszcze 20 km do domu
Ts. ogoli tych co grają w realu
-tych, co żyją mrzonkami, marzeniami
-tych co czekają na zezowate szczęście
mnie nie ogolą, bo gram w realu na kasę, ale u buków i nie czekam na szczęście
szczęście jest nieodzowne, ale trzeba mu pomóc
-tych, co żyją mrzonkami, marzeniami
-tych co czekają na zezowate szczęście
mnie nie ogolą, bo gram w realu na kasę, ale u buków i nie czekam na szczęście
szczęście jest nieodzowne, ale trzeba mu pomóc
Sylwia nie ma problemu jestem wyrozumiały w takim razie trzymam ale że nie grasz 10/10 ?szok
HARTGE
w Peru, to prawie standard - tam mają 17 % browara, w brytfance też takie jest ...
uI nas też można coś podobnego kupić - nie pamietam - ale, to /chyba/ Amsterdam Reanimator - nie ma mocnych
w Peru, to prawie standard - tam mają 17 % browara, w brytfance też takie jest ...
uI nas też można coś podobnego kupić - nie pamietam - ale, to /chyba/ Amsterdam Reanimator - nie ma mocnych
>>>zakon13 - to Ty mieszkasz tam, gdzie nawet gołębie zawracają, ze wzgledu na bliskosć granicy, a za tą garnicą nawet nie ma powodzi
alkochol jest dla ludzi ...ale trzeba być mądrym przy jego spozywaniu.A jak sie nie zna barery i ani kropelki nie radze
wiem, że Lidzbark jest piękny, nie przeczę i że leży na Warmii podobnie jak Olsztyn, co niektórzy mylą z Mazurami
hipcio...co Ty masz z tym kościołem? Już raz Tobie pisałam że nie chodzę,a jak będę chciała oglądnąć BATMANA to tylko na kreskówce w domku