Wpisy 733 365 – 733 464
3 lutego 2012 21:07 → 3 lutego 2012 21:40, 100 wpisów
deki....
Lila...
Lila...
Pytanie; czy skajlat44 i nina9 zmienili nicki czy poprostu zrezygnowali ?
O_PO wiem Wam pewną historyjkę, a propo's... czegoś tam...
Przebiega zając przez jezdnię, aż tu nagle się potknął. A , że zające mają 2 duże wystające zęby, to wbił się tymi zębami w asfalt. Próbuje coś na to poradzić i robi gwałtowne ruchy w dół i w górę, próbując się wydostać. Przechodzi w tym czasie obok bocian - zatrzymuje się i mówi...:
- Ty z.a.j.ą.c, Ty się tak nie śmiej, bo żeś nieźle przyp*.*.
Przebiega zając przez jezdnię, aż tu nagle się potknął. A , że zające mają 2 duże wystające zęby, to wbił się tymi zębami w asfalt. Próbuje coś na to poradzić i robi gwałtowne ruchy w dół i w górę, próbując się wydostać. Przechodzi w tym czasie obok bocian - zatrzymuje się i mówi...:
- Ty z.a.j.ą.c, Ty się tak nie śmiej, bo żeś nieźle przyp*.*.
halo prosze o pomoc czy skajlajt44 i nina9 zrezygnowali ?czy zmienili nicki jesli tak to na jakie prosze odp.
Robalku...zając skoczył,***yknął o glebę,i leżał z takim lekkim uśmieszkiem a bocian mówi: Ty się zając śmiej,ale żeś nieźle ***olnął
nie wim bo chyba wiekszość z was rozmawia jeden z drugim tak jak teraz na czatach?
aha no i dzięki wielkie Robal_36
troche za gorącego sorki
jestem tu nowa lila nie bądź zazdrosna jest twój ja potrzebuje tylko infr do moich małych badań
jestem tu nowa lila nie bądź zazdrosna jest twój ja potrzebuje tylko infr do moich małych badań
SIALALALALA 1 miejsce przed play-offem już zapewnione na 5 kolejek przed koncem hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa
zwykle nie buziakuje robali...
tajemnicajak będą skuteczne to dsm znać
no to ja życzę szczęścia i spadam papatki
Polewam..
lila...taka lala na samochodzie to by całe miasto sie zleciało na slub
kathy...zleciało by się,ale czy ja wiem czy koniecznie na ślub?Chyba po lalę
Lila...
kto dziś losuje Agatka będzie o 22:00
http://www.youtube.com/watch?v=yVJnMj2oKfo