Wpisy 733 065 – 733 164
3 lutego 2012 18:50 → 3 lutego 2012 19:19, 100 wpisów
Wiecie,jestemjak może matka dziewczynki 6-o miesięcznej
tak grać na dobroci ludzi,jaką zwyrodniałą matką,okazała się,oglądałem na INFO trzy godziny,jej obłudy,jak pięknie gra rolę
pokrzywdzonej,moim zdaniem to rodzinka jest w to wszystko uwikłana
tak grać na dobroci ludzi,jaką zwyrodniałą matką,okazała się,oglądałem na INFO trzy godziny,jej obłudy,jak pięknie gra rolę
pokrzywdzonej,moim zdaniem to rodzinka jest w to wszystko uwikłana
Temperatura w Europie z godz. 17.
Hiszpania... + 10.
Włochy... + 14.
Skandynawia... - 34.
--------------------------------------
Hiszpania... + 10.
Włochy... + 14.
Skandynawia... - 34.
--------------------------------------
Robal nie szaleję w jokera na razie {{usmiech} jeden zakład dla zasady a Ty jakie zagrałeś?
Andrus..zabieramy Lilencje i Kathencje..i ruszamy do Italiano..
tam najcieplej
tam najcieplej
majwoj23,udusił bym ją własnymi rekami,jakby sprzedała moją wnuczkę ,bo coś mi tu pachnie sprzedażą dziecka.
Maj..w sobote jest 19 mln.euro w lotto.de..."siok"
a ja nic nie wiem..jak typowac
a ja nic nie wiem..jak typowac
majwoj...a ja te liczby dzis kresliłam bez przekonania i ot tak sobie i sie udało
ulala....na pewno mówisz twoja córka andro....
ja pintole nic powiedziałaś anic jednego słów
ja pintole nic powiedziałaś anic jednego słów
http://wiadomosci.wp.pl/title,Internauci-maja-racje-Tusk-zawiesza-ratyfikacje-ACTA,wid,14224470,wiadomosc.html
ulala....ty tam mieszkasz , a córka tez inaczej tam mieszkasz , chyba prawdopodobne rozwój
sam9 >> no mozna
Zaraz po urodzeniu średniej córki zjawiła się u mnie policja życząc sobie książeczki zdrowia i aktu urodzenia jej
Pytam grzecznie panów po co im to czy nie wystarczy sam widok dziecka. Okazało się ze jakaś k.u.r.w.a wyrzuciła noworodka na śmietnik i umarło ... a oni sprawdzali ...
Kilka lat temu tez któraś wrzuciła chłopczyka przy -20 ale ktoś go znalazł i uratowali biedaka ... brak słów dla takich rodziców to tylko jedno ...
Zaraz po urodzeniu średniej córki zjawiła się u mnie policja życząc sobie książeczki zdrowia i aktu urodzenia jej
Pytam grzecznie panów po co im to czy nie wystarczy sam widok dziecka. Okazało się ze jakaś k.u.r.w.a wyrzuciła noworodka na śmietnik i umarło ... a oni sprawdzali ...
Kilka lat temu tez któraś wrzuciła chłopczyka przy -20 ale ktoś go znalazł i uratowali biedaka ... brak słów dla takich rodziców to tylko jedno ...
ulala...a ile masz internet jedno czy dwie rózne , ja tak uwazam nr IP
i kazda z nas typuje oddzielnie...mamy szczęście
andruska 5/5 miała
a ja teraz 8/10
andruska 5/5 miała
a ja teraz 8/10
ulala...tak wiem internet mozna połączy wiele komputerów , jak u mnie wiecej
robal...juz wziąłem tak mało parka
ja nie gram
ja nie gram
Robal
no ale zatypowane było chociaż satysfakcja jest ze na mp to 5/5
no ale zatypowane było chociaż satysfakcja jest ze na mp to 5/5
ulala...za daleko do kolektury 10 km mrozu
ulala....ja tak myśle córka łobuzu otwierała twój email
3.2 22.oo
2,16,17,19,20,24,25,40,41,65,66,68,
Single
20
49
35
parki
53,54
72,73
29,30
2,16,17,19,20,24,25,40,41,65,66,68,
Single
20
49
35
parki
53,54
72,73
29,30
ulala ma swoje liczby ja mam swoje każda z nas typuje odzielnie i rywalizujemy ze sobą kto lepiej wytypuje nie znamy swoich liczb jak puszczamy
krzysio nigdy ula ma swoj komputer a ja swoj nie czytamy swoich korespondencji ani nie znamy swoich haseł
Witanko ponownie
andruska...
ulala...
krzysio....
deki...
Robalku.....
andruska...
ulala...
krzysio....
deki...
Robalku.....