Wpisy 733 048 – 733 147
3 lutego 2012 18:46 → 3 lutego 2012 19:16, 100 wpisów
zmykam idę kupon wysłać pozostałym zyczę wysokich wygranych trzymajcie się ciepło ulexa wracaj do zdrowia
Wiecie,jestemjak może matka dziewczynki 6-o miesięcznej
tak grać na dobroci ludzi,jaką zwyrodniałą matką,okazała się,oglądałem na INFO trzy godziny,jej obłudy,jak pięknie gra rolę
pokrzywdzonej,moim zdaniem to rodzinka jest w to wszystko uwikłana
tak grać na dobroci ludzi,jaką zwyrodniałą matką,okazała się,oglądałem na INFO trzy godziny,jej obłudy,jak pięknie gra rolę
pokrzywdzonej,moim zdaniem to rodzinka jest w to wszystko uwikłana
Temperatura w Europie z godz. 17.
Hiszpania... + 10.
Włochy... + 14.
Skandynawia... - 34.
--------------------------------------
Hiszpania... + 10.
Włochy... + 14.
Skandynawia... - 34.
--------------------------------------
Robal nie szaleję w jokera na razie {{usmiech} jeden zakład dla zasady a Ty jakie zagrałeś?
Andrus..zabieramy Lilencje i Kathencje..i ruszamy do Italiano..
tam najcieplej
tam najcieplej
majwoj23,udusił bym ją własnymi rekami,jakby sprzedała moją wnuczkę ,bo coś mi tu pachnie sprzedażą dziecka.
Maj..w sobote jest 19 mln.euro w lotto.de..."siok"
a ja nic nie wiem..jak typowac
a ja nic nie wiem..jak typowac
majwoj...a ja te liczby dzis kresliłam bez przekonania i ot tak sobie i sie udało
ulala....na pewno mówisz twoja córka andro....
ja pintole nic powiedziałaś anic jednego słów
ja pintole nic powiedziałaś anic jednego słów
http://wiadomosci.wp.pl/title,Internauci-maja-racje-Tusk-zawiesza-ratyfikacje-ACTA,wid,14224470,wiadomosc.html
ulala....ty tam mieszkasz , a córka tez inaczej tam mieszkasz , chyba prawdopodobne rozwój
sam9 >> no mozna
Zaraz po urodzeniu średniej córki zjawiła się u mnie policja życząc sobie książeczki zdrowia i aktu urodzenia jej
Pytam grzecznie panów po co im to czy nie wystarczy sam widok dziecka. Okazało się ze jakaś k.u.r.w.a wyrzuciła noworodka na śmietnik i umarło ... a oni sprawdzali ...
Kilka lat temu tez któraś wrzuciła chłopczyka przy -20 ale ktoś go znalazł i uratowali biedaka ... brak słów dla takich rodziców to tylko jedno ...
Zaraz po urodzeniu średniej córki zjawiła się u mnie policja życząc sobie książeczki zdrowia i aktu urodzenia jej
Pytam grzecznie panów po co im to czy nie wystarczy sam widok dziecka. Okazało się ze jakaś k.u.r.w.a wyrzuciła noworodka na śmietnik i umarło ... a oni sprawdzali ...
Kilka lat temu tez któraś wrzuciła chłopczyka przy -20 ale ktoś go znalazł i uratowali biedaka ... brak słów dla takich rodziców to tylko jedno ...
ulala...a ile masz internet jedno czy dwie rózne , ja tak uwazam nr IP
i kazda z nas typuje oddzielnie...mamy szczęście
andruska 5/5 miała
a ja teraz 8/10
andruska 5/5 miała
a ja teraz 8/10
ulala...tak wiem internet mozna połączy wiele komputerów , jak u mnie wiecej
robal...juz wziąłem tak mało parka
ja nie gram
ja nie gram