Wpisy 73 229 – 73 328
25 października 2009 13:47 → 25 października 2009 20:46, 100 wpisów
Kolejny artykuł:
http://deser.pl/deser/1,97052,7183027,Dziwne_losowanie_Multi_Multi__co_sie_stalo_z_kula.html
http://deser.pl/deser/1,97052,7183027,Dziwne_losowanie_Multi_Multi__co_sie_stalo_z_kula.html
Do rzeczy:
55,21,3,20,8.///Totomix
5,21,32,34,40,47,52,53,56,73.///Ts
55,21,3,20,8.///Totomix
5,21,32,34,40,47,52,53,56,73.///Ts
a liczydla ts licza i licza a ilosci wygranych z2200 jakos ni ma
Pawcio
Szkoda ,że na Tvn24 nie jest tak opisane,
to co się zdarzyło.Ten jest super:)
Szkoda ,że na Tvn24 nie jest tak opisane,
to co się zdarzyło.Ten jest super:)
ale namodzili z ta 15,w tot-mixie nie uznali mi jeszcze 15 na kuponie,a w losoaniu była,jak uznaja to 92zł wpadnie!:)
minimum 3z5 na 14.00
37,41,52,70,74-powodzenia wszystkim typującym
37,41,52,70,74-powodzenia wszystkim typującym
"Jeżeli podczas losowania wyników Multi Multi za pomoca urzadzenia losujacego nastapi jego awaria, to liczby wylosowane urzadzeniem losujacym do momentu awarii uznaje sie za ważne i uzupełnia liczbami losowanymi urzadzeniem rezerwowym, do 20 liczb."
To losowanie budzi wątpliwości bo nie można jednoznacznie stwierdzić w którym momencie maszyna uległa awarii. Losowanie winno być powtórzone...
Dziś nowe urządzenie i nowe kule. Statystyki idą w łeb...
To losowanie budzi wątpliwości bo nie można jednoznacznie stwierdzić w którym momencie maszyna uległa awarii. Losowanie winno być powtórzone...
Dziś nowe urządzenie i nowe kule. Statystyki idą w łeb...
Ogólnie ten serwis deser.pl jest dobry. Dużo tam można przeczytać na temat loterii, wygranych, są śmieszne filmiki, gry, zagadki, wiadomości, informacje itp.
macie notke oficjalna na lotto.pl ze beda uznawac reklamacje jesi ktos trafil ostatnia 21sza liczbe, wiec przestancie juz krzyczec, idzcie na spacer bo pogoda dzis dopisuje itp
pozdr :)
pozdr :)
Ha Ha nasza stara kochana maszyna!!!!!!!!!!!
Niech ją nam już zostawią;)
no nie mogę zobaczyć losowania na żywo nie otwiera się, coś nie tak jest.
Zrezygnowali z grafiki.Czyli moja teza jest prawdopodobna.
A teraz przez idiotów znowu wszystko kreślic;/
A teraz przez idiotów znowu wszystko kreślic;/
Dzisiaj losowali maszyną pamiętającą stare dobre czasy Multi Lotka. Też uważam, że powinna zostać.
ciekawe jak dlugo bedzie stara maszyna... i co jeszcze ciekawsze jak beda sie ukladac losowania, jakie beda losowane liczby..
Czyli,że teraz zacznę znowu wygrywac!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):)Trzeba wróci do starych zasad wybierania liczb:):)
i widac co sie dzieje ;nic" jest po staremu .media wody nabraly -bo strach . mysle ze to my mamy sile przy wyborach i pamietajmy co i jak sie dzieje.przegrana w wyboracht to wymiana prezesow dyrektorow itp. Polaczmy sily z kibicami a zobacza jak brak nadzoru i decyzji boli. Demokracja panowie i miliony glosow
pytanie czy maszyna stara bedzie dzisaj o 22;00?
OO, stara maszyna, takie skaczace kulki sa lepsze niz w tamte maszynie co grupa kulek w kolo wirowala. No nie?
I MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE: CO SADZICIE O TEJ STRONIE CO PASKO TU ZAMIESZCZA JAKO REKALME - "300 EURO DZIENNIE"?
I MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE: CO SADZICIE O TEJ STRONIE CO PASKO TU ZAMIESZCZA JAKO REKALME - "300 EURO DZIENNIE"?
Proszę mi podać adres do tej reklamy, bo niestety ja jej nie widzę. Reklamami zarządza google. Taka reklama może zostać ograniczona np. do wyświetlania się tylko w jednym mieście.
Krzyś1999 >>> gratulacje.
Dałeś czadu z parkami dzisiaj.
Z resztą nie pierwszy raz...
2009-10-25 (11:39)
Krzys1999
Data rejestracji: 2009-07-04
Ilość postów: 331
35,75
43,63
7,77
13,43
21,31
ps. Ciekawe czy Twój tata wykorzystał to w realu?
Dałeś czadu z parkami dzisiaj.
Z resztą nie pierwszy raz...
2009-10-25 (11:39)
Krzys1999
Data rejestracji: 2009-07-04
Ilość postów: 331
35,75
43,63
7,77
13,43
21,31
ps. Ciekawe czy Twój tata wykorzystał to w realu?
witam,mozna w kasynie w jakas gra zagrac muliplayer?/ z kim na kase czy razcej nie/////////////?????
slavo:
a jaka byla twoja stara metoda wybierania liczb?
bo ja przy nowej bralam na czucie patrzac jak kazda z nich jest losowana, czyli odstepy i aktywnosc...sposob losowania kazdej... A teraz wlasnie nie wiadomo jak wybierac bo jest prawdopodobienstwo ze sposob losowania kazdej moze sie zmienic przez ta maszyne. mam swoje typy na 22.00 ale nie wiadomo czy to wszystko moze sie odwrocic i trzeba bedzie czasu na rozpoznanie sposobu losowania...
a jaka byla twoja stara metoda wybierania liczb?
bo ja przy nowej bralam na czucie patrzac jak kazda z nich jest losowana, czyli odstepy i aktywnosc...sposob losowania kazdej... A teraz wlasnie nie wiadomo jak wybierac bo jest prawdopodobienstwo ze sposob losowania kazdej moze sie zmienic przez ta maszyne. mam swoje typy na 22.00 ale nie wiadomo czy to wszystko moze sie odwrocic i trzeba bedzie czasu na rozpoznanie sposobu losowania...
PASKO to jest ten adres, widnieje na Twoim serwisie:
300euro-dziennie.pl
300euro-dziennie.pl
Nie wiem za co ci goście z totalizatora dostają pieniążki i to na pewno nie małe,nawet nie ma nowych zdrapek które wyjdą "wkrótce" nowa edycja "21" i "Gwiazdkowa"...
Po szybkim przejrzeniu widzę, że strona prezentuje reklamę gry w kasynie internetowym. Nie będę się wypowiadał, bo materiał tam zawarty jest bardzo obszerny i może ktoś inny napisze coś więcej, bo ja niestety dzisiaj nie znajdę czas na przejrzenie tej strony internetowej. Pozdrawiam
Witam.
Tomcio witaj jak już wypatrzyłes to, to zerkni również na nasze typowania.
krzys 1999
tczew1958
tczew1958.
Pozdrawiam.
Tomcio witaj jak już wypatrzyłes to, to zerkni również na nasze typowania.
krzys 1999
tczew1958
tczew1958.
Pozdrawiam.
Poczytaj tutaj, nie ma co się napalać. http://gigakasa_prawda.w.interia.pl/
Jasiu>>>> widziałem.
Naprawdę super wam poszło.
Można z takiego typowania grając na 5/5 czy 6/6
wyciągnąć od cholery kasy.
Brawo.
ps. Wczoraj jedna z "szóstek" w Lotto wpadła w Tczewie.
Może to Ty Jasiu wygrałeś?
Jeśli nawet to Ty to się nie przyznawaj publicznie.
Pzdr.
Naprawdę super wam poszło.
Można z takiego typowania grając na 5/5 czy 6/6
wyciągnąć od cholery kasy.
Brawo.
ps. Wczoraj jedna z "szóstek" w Lotto wpadła w Tczewie.
Może to Ty Jasiu wygrałeś?
Jeśli nawet to Ty to się nie przyznawaj publicznie.
Pzdr.
Tomcio nie jestem ,,Napoleonem,, z Gdanska.
A co moje to moje.
pozdrawiam.
A co moje to moje.
pozdrawiam.
Jak uważacie, czy kulki też są inne niż od 15 czerwca do wczoraj? Bo to też wiele zmienia...
Proszę o dodanie tych moich 4 typów na NIE( edi8 15,21,27,34 ) - w wątku o takiej grze u kolegi "rutra" na forum.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Lestek>>> wraz z nową maszyną losującą do MM , zakupiono 8 nowych zestawów kul.
czy jakis jasnowidz moze podac ilosci wygranych z 2200 bo na stronie lotto nie widze
...niewierze...nowa sara maszyna i statystyki znowu do kosza...paranoia!!! :D
pzdr.nara:)
mi sie wydaje ze zolty ser kosztuje ponad 20zloty a piwko 2zl zeby caly narod byl oglupialy i nawalony i nie myslal
a ja chce starej maszyny losujacej ktora widelkami nabiera kulki
paranoja totalna--moze naprawią nową maszynę, albo jednak będzie stara..jak myślicie bedzie stara czy nowa maszyna dzisiaj w wieczornym losowaniu?a moze bedzie mozna to obstawic u buka?kto stawia na starą maszynę a kto na nową??
Edi8 już raz mi to mówiłeś i pamiętam o 8 zestawach kul. Już sam sprawdziłem. Porównałem dzisiejsze losowanie i wczorajsze z 14. W felernej maszynie kule miały żółte napisy na czarnym kwadratowym tle. Dziś losowano kule z czarnymi napisami. Wniosek taki, że kule są inne i maszyna również. Statystyki są zatem nic nie warte. Trzeba obserwować kilka losowań.
Na stronce lotto dodano nagranie z wczorajszego wieczornego losowania.
w lotto to mnie juz nic nie zdziwi,nawet jak dzisiejsze losowanie poprowadzi sam prezydent:)...oszukują jak chcą..maszyna się popsuła to po co ją zmieniali?czemu sie stara nie psuje?..bo nowa jest od tego zeby bylo mniej wygranych,po to ją wymienili,teraz mowią ze sie zepsula. a moze ktoś zle ją zaprogramował?oszusci i tyle-loto oszusci..wyjdzie prezenter,przeczyta belkot przeprosiny od zarządu totalizatora i dalej bedzie zbijac kase na graczach
Czarodziejka
..."wadliwe urządzenie losujące zostało wycofane z eksploatacji", można to rozumieć na wiele sposobów ,np do czasu naprawy.., na zawsze(oby), jak to z TS-em bywa niedomówienia na każdym kroku... :))
..."wadliwe urządzenie losujące zostało wycofane z eksploatacji", można to rozumieć na wiele sposobów ,np do czasu naprawy.., na zawsze(oby), jak to z TS-em bywa niedomówienia na każdym kroku... :))
Witam wszystkich
MM na 22.00
29 46 67 73
9 24 29 55 68
7 32 41 54 76 80
40 60 80
34 51 60 64 79
19 29 34 44 58 79
60
5 72
19 36 76
MM na 22.00
29 46 67 73
9 24 29 55 68
7 32 41 54 76 80
40 60 80
34 51 60 64 79
19 29 34 44 58 79
60
5 72
19 36 76
Kolejni naciągacze
http://www.forsiarz.pl
smsa za 30,50zł trzeba wysłać
http://www.forsiarz.pl
smsa za 30,50zł trzeba wysłać
Też jestem za starą maszyną!! Ale obawiam się, że zawitała tylko na chwilę... do czasu "reklamacji" wadliwej, może chociaż miesiąc...
hipopotam. jak chcesz starej maszyny losującej
tej z widełkami to się przeprowadz do Niemiec
tam losują taką na ZDF-ie
losowania nie są tak póżno i nie ma żadnych meczy
czy innych gów.. i jej nie zmieniają
a z tą maszyną to może wprowadzić obowiązkowe
badania techniczne a grający będą musieli grać w kaskach
tylko sejm niech zatwierdzi albo komisje śledczą powołać
pozdro i wysokich na nowej ....maszynie
tej z widełkami to się przeprowadz do Niemiec
tam losują taką na ZDF-ie
losowania nie są tak póżno i nie ma żadnych meczy
czy innych gów.. i jej nie zmieniają
a z tą maszyną to może wprowadzić obowiązkowe
badania techniczne a grający będą musieli grać w kaskach
tylko sejm niech zatwierdzi albo komisje śledczą powołać
pozdro i wysokich na nowej ....maszynie
Xelom-Na razie zaczekam do 22,Być może wraz ze starą maszyną wróci dobra passa.Pozdrawiam.
krzys1999>>> bardzo Ci dziękuję za zamieszczenie moich konkursowych typów ( 4 liczby NIE ) na forum.
P.s: gratuluję całemu Waszemu rodzinnemu tandemowi wysokiej formy!
Pzdr.
edi8
P.s: gratuluję całemu Waszemu rodzinnemu tandemowi wysokiej formy!
Pzdr.
edi8
Cześć edi8. Ale "jaja" z tymi losowaniami. Dobrze, że ona (maszyna) nie "wypluła" wczoraj wszystkich 80 kuleczek... hahaha. To byłby dopiero cyrk!!
Wracaj kolego szybko z tego "wygnania".
Pozdrawiam Cię.
Wracaj kolego szybko z tego "wygnania".
Pozdrawiam Cię.
cudowny manewr cudowna obrona .te pol nocy co stracilem i co widzialem czy mam myslec , ze to sen ! uznac za prawde to co mi napisali ; chyba nie . Powodem zamieszania jest liczba 15/patrz na mapach/ bila cudownie .Proba ukrycia liczby 15 w losowaniu,ze nie padla i wiara w udane jej ukrycie spowodowala losowanie liczby dwudziestej pierwszej czyli nr.22 .Widoczne jest to na filmikach z losowania .3 relacje z losowania daja prawde . ta prawda jest dzieki kulkowiczom co dali znac na m.chat . mysle ze ta maszyna jest dobra za miesiac -cudowny powrot . kto moze to sprawdzic i potwierdzic
Jeśli wróciła "stara maszyna" to powinna wrócić "stara nazwa" >>Multi Lotek<< . Pozdrawiam grających i wszystkim życzę Wysokich Wygranych.
dobrze ze nie grałem wczoraj w MM niezła wtopa hehe ale bład tkwił w animacji bo nie wyswietliło 15 a ona padła
Bo nie miała chipa a poszła w kanał i nie można było jej
odczytac - dlatego nie pojawiła się w animacji!!
odczytac - dlatego nie pojawiła się w animacji!!
danteV>>> dzięki za pozdrowienia i życzę Ci powodzenia w typowaniu meczy!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Witam.Proszę zobaczyć losowanie wieczorne z dnia 24.10.2009
maszyna losująca wylosowała 22 liczby,22-ą liczbą,było 21
kulka, nie zmieściła się do rurki i upadła,przed bębnem
losującym.Pozdrawiam.
maszyna losująca wylosowała 22 liczby,22-ą liczbą,było 21
kulka, nie zmieściła się do rurki i upadła,przed bębnem
losującym.Pozdrawiam.
być może ja nie wiem czy te kule maja chipy Jakos niedawno tez cos bylo ze wpadła jakas liczba i wskoczyła po chwili i wylosowali inna
...w rezultacie calego zamieszania z 21 kulka MM wszyscy powinni sie cieszyc a nie narzekac...przeciez wylosowali 21 kul wiec wszyscy grajacy mieli do wyboru wszystkie 21 kul wiec jesli komus zabraklo do 10/10 kulki 22 a wypadla jako ostatnia(21wsza!)to powinien sie tylko cieszyc;)
...ciekaw jestem ile i czy komus udalo sie jednak trafic 10/10 przy 21 losowanych kulkach? :D
...ciekaw jestem ile i czy komus udalo sie jednak trafic 10/10 przy 21 losowanych kulkach? :D
kiedys slyszalem od kolektora ze to sa jakies amerykanskie maszyny prawda to?
Chciałbym jeszcze sprostować swoją poranna wypowiedź o trafieniu zakresu plusa i przyznania wygranej na platformie betgun. Niestety o godz. 14 dostałem informacje że bukmacher betgun przyjął jako plusa liczbę 14 i jednocześnie zweryfikował wygrane. W moim przypadku po prostu mi ją (wygraną) zabrał.
dobrze ze zostawili sobie stara maszyne bo nie mieliby czym losowac hehe
Pragnę przypomnieć losowanie w dniu 29.08.2007.
Prowadził je Ryszard Rembiszewski - i wtedy zacięła się maszyna losująca liczby DL.
Po dwukrotnym wypowiedzeniu przez prowadzącego stosownej formuły i braku reakcji w postaci uruchomienia się maszyny - R.Rembiszewski podszedł do maszyny i huknął ją aż echo po studio się rozległo...
Efekt: maszyna ruszyła i wysypała:39,41,43,45,47,48...
Miał "siwy Rychu" rączkę , nie?
Pzdr.
edi8
Prowadził je Ryszard Rembiszewski - i wtedy zacięła się maszyna losująca liczby DL.
Po dwukrotnym wypowiedzeniu przez prowadzącego stosownej formuły i braku reakcji w postaci uruchomienia się maszyny - R.Rembiszewski podszedł do maszyny i huknął ją aż echo po studio się rozległo...
Efekt: maszyna ruszyła i wysypała:39,41,43,45,47,48...
Miał "siwy Rychu" rączkę , nie?
Pzdr.
edi8
rano w Totomixie przy 15 miałem"-" ale teraz juz jest "+" i weszło 3/3,powinni uznac wszystkie 21 liczb,ale pewnie tylko 20 bedzie grało u nich.
mogli by wrocic do jeszcze starszej kulki byly kolorowe kazda dziesiatka inna kulki byly nabierane to bylo jakies 12 lat temu
R. Rembiszewski miał też kilka jak nie kilkanaście wpadek. Ale w jego wykonaniu nawet wpadka była kunsztem dziennikarskim, dlatego miał to przez widzów wybaczane.
No a za jego 7 liczb w dużym lotku trochę ludzi pieniędzy zarobiło : )
Pozdrawiam
No a za jego 7 liczb w dużym lotku trochę ludzi pieniędzy zarobiło : )
Pozdrawiam
danteV>>> Rembiszewski źle odczytał i podał 38 a nie 33 , ale firma wypłaciła wtedy za oba te warianty...
Ender>> zależy gdzie typowałeś.. Jak w TS to TAK, jak Totomixie to (raczej) NIE.
Piszę "raczej, bo narazie nikt z grających nie wypowiedział się co do liczby "22" w Totomixie, czy też ją uznają (chociaż to bardzo mało prawdopodobne).
Uznali "15".
Piszę "raczej, bo narazie nikt z grających nie wypowiedział się co do liczby "22" w Totomixie, czy też ją uznają (chociaż to bardzo mało prawdopodobne).
Uznali "15".
mysia-pysia>>> piszący w Twoim wątku kolega "wielisław04" , podając wysokość wygranej 27,10zł za 3/3 w Totomixie przy grze systemem pełnym 3z8 ze stawką 1zł - nie uwzględnił BONUSU w wysokości 70% obowiązującego dla tej wygranej przy spełnieniu regulaminowych wymogów ...
Tak więc wynosi ona de facto 27,10zł x70%=46,10zł.
Pzdr.
edi8
Tak więc wynosi ona de facto 27,10zł x70%=46,10zł.
Pzdr.
edi8
W totomixie rano była uznana liczba 22 w tej chwili juz mam na ekuponie przy niej "-" czyli wycofali sie z pierwszej wersji.
Przestaję grać do czasu ,aż zmienią system losowania,innym też radzę tak zrobić ,oni muszą to poczuć finansowo,to może zmienią podejście do graczy,bo co ja mam myśleć jak prezes publicznie mówi,że teraz będą robili kumulacje nawet do 50mln,oni sami się przyznają,że robią machloje,przestaję być dojną krową.
Komu przeszkadzała kula nr 15?
TAJEMNICZE ZNIKNIĘCIE LICZBY W LOSOWANIU "MULTI MULTI"
- Zgubili 15! - alarmują na Kontakt TVN24 internauci. Chodzi o sobotnie losowanie gry Totalizatora Sportowego "Multi Multi". Maszyna losująca chwyciła kulę z numerem 15, tej jednak nie wyczytała prowadząca. - O co chodzi? - pytają czujni internauci.
Gracz "Multi Multi" może skreślić 10 liczb. W studiu losowanych jest 20 spośród 80 znajdujących się w maszynie. W zależności od tego ile liczb się trafi, tyle się wygrywa.
W sobotni wieczór zdarzył się jednak mały wypadek. Maszynie udało się wylosować liczb 21. Jako czwarta pojawiła się na ekranie nieszczęsna 15. Prowadząca w studiu z niewiadomych przyczyn jej nie wyczytała. Co więcej Katarzyna Łoska-Ostrowska nie poprawiła się również podczas powtórzenia wyników mimo, że na ekranie wyraźnie widać 15 wśród wylosowanych liczb.
Zawiły los kuli z nr 15
Na antenowej wpadce historia znikającej kuli jednak się nie kończy. W oficjalnym komunikacie Totalizatora Sportowego, przesłanego Polskiej Agencji Prasowej, 15 wraca do łask. Z puli z kolei wypadła 22, która została wylosowana jako ostatnia - 21. liczba. Miejsce "Plusa" (dodatkowa wygrana wypłacana przy trafieniu 10 z 10 liczb) zajęła wylosowana jako przedostatnia 14. Totalizator o antenowej pomyłce nawet się nie zająknął.
Ci gracze, którzy wybrali opcję "Plus" i skreślili 22 mogą poczuć się zawiedzeni. Jak pisze organizator gry, mogli wygrać nawet 2 500 000 zł.
http://www.tvn24.pl/-1,1625535,0,1,komu-przeszkadzala-kula-nr-15,wiadomosc.html
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article466599/Losowanie_Multi_Multi_Zginela_kula_.html
Nawet na antenie sie nie przyznali do błędu i jechali dalej, jakby nic sie nie stało i to na oczach wszystkich grających, którzy wierzą w uczciwość tej firmy i myślą, że może tym razem uda sie wygrać.
TAJEMNICZE ZNIKNIĘCIE LICZBY W LOSOWANIU "MULTI MULTI"
- Zgubili 15! - alarmują na Kontakt TVN24 internauci. Chodzi o sobotnie losowanie gry Totalizatora Sportowego "Multi Multi". Maszyna losująca chwyciła kulę z numerem 15, tej jednak nie wyczytała prowadząca. - O co chodzi? - pytają czujni internauci.
Gracz "Multi Multi" może skreślić 10 liczb. W studiu losowanych jest 20 spośród 80 znajdujących się w maszynie. W zależności od tego ile liczb się trafi, tyle się wygrywa.
W sobotni wieczór zdarzył się jednak mały wypadek. Maszynie udało się wylosować liczb 21. Jako czwarta pojawiła się na ekranie nieszczęsna 15. Prowadząca w studiu z niewiadomych przyczyn jej nie wyczytała. Co więcej Katarzyna Łoska-Ostrowska nie poprawiła się również podczas powtórzenia wyników mimo, że na ekranie wyraźnie widać 15 wśród wylosowanych liczb.
Zawiły los kuli z nr 15
Na antenowej wpadce historia znikającej kuli jednak się nie kończy. W oficjalnym komunikacie Totalizatora Sportowego, przesłanego Polskiej Agencji Prasowej, 15 wraca do łask. Z puli z kolei wypadła 22, która została wylosowana jako ostatnia - 21. liczba. Miejsce "Plusa" (dodatkowa wygrana wypłacana przy trafieniu 10 z 10 liczb) zajęła wylosowana jako przedostatnia 14. Totalizator o antenowej pomyłce nawet się nie zająknął.
Ci gracze, którzy wybrali opcję "Plus" i skreślili 22 mogą poczuć się zawiedzeni. Jak pisze organizator gry, mogli wygrać nawet 2 500 000 zł.
http://www.tvn24.pl/-1,1625535,0,1,komu-przeszkadzala-kula-nr-15,wiadomosc.html
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article466599/Losowanie_Multi_Multi_Zginela_kula_.html
Nawet na antenie sie nie przyznali do błędu i jechali dalej, jakby nic sie nie stało i to na oczach wszystkich grających, którzy wierzą w uczciwość tej firmy i myślą, że może tym razem uda sie wygrać.
Liczba 22 do godziny 13 w TOTOmixsie była wyplacana bo sam odbierałem wygrana za parzyste .Bo jak by uznali 15 to wtedy byłoby równo .A tak dzieki nim mam pare zl do przodu Dzieki .Choc raz sami sie przewieżli
13max33>>> przecież wygraną odbierałeś - jak piszesz - w Totomixie a nie w TS , więc kto się tu przewiózł?
c.d.
13max33>>> masz rację w tym co napisałeś , bo zdążyłeś odebrać!
Pzdr.
edi8
13max33>>> masz rację w tym co napisałeś , bo zdążyłeś odebrać!
Pzdr.
edi8
dzisiaj o 22 wszystko jest możliwe, więc z pewną taką nieśmiałością :))
pozwoliłam sobie tak zagrać
1,3,13,31
6,9,20,21
2,5,12,17
9,11,18,36
5,10,53,55
A tak na marginesie ciekawe czy "22" zostanie na dłuższy czas teraz 'zawieszona' w wypadaniu z bębna :)) (kara musi być za brak dyscypliny)
pozwoliłam sobie tak zagrać
1,3,13,31
6,9,20,21
2,5,12,17
9,11,18,36
5,10,53,55
A tak na marginesie ciekawe czy "22" zostanie na dłuższy czas teraz 'zawieszona' w wypadaniu z bębna :)) (kara musi być za brak dyscypliny)
Poszedłem po rozum do głowy - puściłem 5/5 w TS na godz 14, padło 3/5; 20,35,63 pozostałe 2 nie padły, oczywiscie kupon się zwrócił - na godz 22 juz miałem za free. moim własnym zdaniem powiem ze na jakiś czas - podejrzewam ze na długo zostane przy 5/5, to się narazie bardziej opłaci w przypadku TS, w przypadku niepełnej 5 jest duża szansa ze się chociaż zwróci, po moich doświadczeniach - trafiałem głownie 3,4 i raz 5 liczb n 7/8/9 liczb uznałem ze to narazie bedzie odpowiednie dla mnie do grania, dużo moze nie jest ale - trzeba zaryzykowac 5/5 i tam gdzie się bardziej zwróci, pozdrawiam i życzę wysokich wygranych wszystkim
Asiulka22
Różnie,same parzyste,nieparzyste,1-30,1-50 .Zamknięcie się w w jakimś przedziale liczb wcale nie musi byc ograniczeniem się,wręcz przeciwnie.Ponieważ musisz się zmusic do skreślania liczb,których byś nie skreśliła lub nie zauważyła.A do tego jakieś swoje pomysły,które ciężko wytłumaczyc przez czat.Ja już gram 5 lat,więc miałem wiele czasu na wymyślanie różnych "systemów"
.Pzdr.
A jeszcze na końcówki
1,11,21,31,//// 2,22,32,42,////3,13,23,33,4 /// Itd.
Zrób sobie tabelki wpisz liczby,a nóż widelec:)Nowe spojrzenie.
Różnie,same parzyste,nieparzyste,1-30,1-50 .Zamknięcie się w w jakimś przedziale liczb wcale nie musi byc ograniczeniem się,wręcz przeciwnie.Ponieważ musisz się zmusic do skreślania liczb,których byś nie skreśliła lub nie zauważyła.A do tego jakieś swoje pomysły,które ciężko wytłumaczyc przez czat.Ja już gram 5 lat,więc miałem wiele czasu na wymyślanie różnych "systemów"
.Pzdr.
A jeszcze na końcówki
1,11,21,31,//// 2,22,32,42,////3,13,23,33,4 /// Itd.
Zrób sobie tabelki wpisz liczby,a nóż widelec:)Nowe spojrzenie.