Wpisy 728 070 – 728 169
1 lutego 2012 11:31 → 1 lutego 2012 13:06, 100 wpisów
lila
lila
torsan
nic Ci się nie przestawiło ? zwłaszcza ten typ w środku ? 2012 ?
torsan
nic Ci się nie przestawiło ? zwłaszcza ten typ w środku ? 2012 ?
lila 6,38,40 chyba śnisz że to wpadnie jedynie 40
pablo..po pierwsze witaja po drugie jak w padnie to wpadnie ,jak nie to też dobrze.Jeszcze kulki mi się nie śnią,czyli ze mna wszystko w porządku
Odnoszę wrażenie, że to była, dość długo, ulubiona liczba
skoro piszesz - nie ... Te 2012, to taka przenośnia związana z pewną, zapewne ciut przesadzoną i nie do zweryfikowania PRZED przepowiednią
skoro piszesz - nie ... Te 2012, to taka przenośnia związana z pewną, zapewne ciut przesadzoną i nie do zweryfikowania PRZED przepowiednią
lila cham ze mnie
witam wszystkich typujących
Lila...
Lila...
Jakie typy na dziś się szykują
8 ,19, 25 ,27, 31 z wczoraj 14:00 5/5
moja trzecia piątka ucelawana w styczniu
moja trzecia piątka ucelawana w styczniu
mala557....
ale ta trzecia 5/5 to z generatora
mala
przepraszam - bo słowo budzi różne emocje - sieci, sny, mapki śmatki, staty, programy, następstwa, podobieństwa, super szybkie komputery, "z czapki", inne czary-mary i pyk ...
... z maszyny - ktoś się znalazł w odpowiedniej chwili
w odpowiednim czasie
powodzenia
w r e a l u
przepraszam - bo słowo budzi różne emocje - sieci, sny, mapki śmatki, staty, programy, następstwa, podobieństwa, super szybkie komputery, "z czapki", inne czary-mary i pyk ...
... z maszyny - ktoś się znalazł w odpowiedniej chwili
w odpowiednim czasie
powodzenia
w r e a l u
alvaro..
Co taka cisza
Myslą nad liczbami
Lila...
Liczby
728145. Robal_36 2012-02-01 (12:51)
Darek
jakieś sukcesy ostatnio ? bez urazy - w realu ?
jaka świnia... podła
Darek
jakieś sukcesy ostatnio ? bez urazy - w realu ?
jaka świnia... podła
torsan 0/5 cóż za trafne typowanie no i 0/12 To mój pierwszy duży taki sukces w mini
A tak na poważnie Robal36 to zawsze coś tam wpada jak każdemu raz lepiej raz gorzej.W każdym razie nie narzekam .
to bo ciężki jest rynek
a pytanie o real - bo po prostu nie zazdroszczę , ani Tobie , ani Hośce, czy kol. Motylek zatypowania na sucho - pewnie doskonale wiesz, o co mi chodzi, prawda ?
a pytanie o real - bo po prostu nie zazdroszczę , ani Tobie , ani Hośce, czy kol. Motylek zatypowania na sucho - pewnie doskonale wiesz, o co mi chodzi, prawda ?
Lila...
chcesz napisać, że wysyłasz pełen system 12, co losowanie ?
pozdrawiam i zdrówka
pozdrawiam i zdrówka
Ja pi**** tylko real
Nie grajcie na sucho