Wpisy 724 434 – 724 533
29 stycznia 2012 22:28 → 29 stycznia 2012 22:46, 100 wpisów
coś takiego ma szanse nie wypasć
Dawniej gralam i przynajmiej mi sie zwracalo , nieraz bylam do przodu - a teraz gram bo musze / nadziejdzie matka glupich / a na stare lata torba i kij Kochani ktos wygral
Pasko
A jakby tak potraktować wszystkie oddane na stronie typowania , jako zbiór, oddanych na jakieś jedno losowanie ? Ostatni dzień tygodnia, czy miesiąca ?
Mógłbyś wstawić je wszystkie w jedną bazę i zabawiłbyś się kiedyś w taki eksperyment ? Wiem, że nie wyczerują rp.
Ale - ilość zawieranych codziennie też nie wyczerpuje
A jakby tak potraktować wszystkie oddane na stronie typowania , jako zbiór, oddanych na jakieś jedno losowanie ? Ostatni dzień tygodnia, czy miesiąca ?
Mógłbyś wstawić je wszystkie w jedną bazę i zabawiłbyś się kiedyś w taki eksperyment ? Wiem, że nie wyczerują rp.
Ale - ilość zawieranych codziennie też nie wyczerpuje
dorotka....pisałam wczesniej że,nie będzie 33 to wszyscy się upierali,no i c*** mają jak mają
a ja co pisałem ze francy nie bedzie **1** i co nie ma i dobrze
profesorze...przeciez powiedziałam Tobie że ta bladź zakopana pod katedrą w Gnieźnie,a druga połowa w Ciechu
Lila...no i super
dorotka..ona może wlecieć jutro na 14 lub na wieczór,one lubia mendy tak sobie do 20 losowania pociągnąć
toja..dobranoc
Jutro o 14:00
siada 5 lub 14
siada 5 lub 14
m.dorotka.....dobranoc
Michaś dobranoc
profesor
lila
andro
robal{{calus kasia
i wszyscy których nie wymieniłam
profesor