Wpisy 723 715 – 723 814
29 stycznia 2012 17:50 → 29 stycznia 2012 18:47, 100 wpisów
slim dzieki czasem się przesiadam do pociagu i tak pytam, w zdrapce 50 trafiłem na pkp
zawsze jak jestem w obcym mieście to gram, a najszczęsliwszy na razie szczecin i rzeszów, a najgorsza st wola
ja też dużo jeżdżę ale po dln śląsku w ząbkowicach. śl.trafiłem 4 w mini lotto
a co na wsi to bociany pionowo startują,a wróble po pieć kilo maja
majwoj jak ma się te konkretne liczby które wylosują to i na wsi się wygra
majwoj nie musi być miasto, ale często jeżdze pkp i sie przesiadam a na dworcu zawsze sie kol. trafi i tak czasem w keno lub zdrapce do pociagu coś lepszego wygram
Ja mieszkam na wsi pod nosem mam 3 kol. w promieniu 1km a w samym Wodzisławiu kilkanaście
Andromeda mazowieckie Rybno nie ma tam kolektur najbliższe w Sochaczewie i w Łowiczu i co?
ludziska łapcie ten bonus! - dziś przyszła kobita do kol. i stwierdziła że jak trafi 10/10 to bonus odda... rydzykowi
Hartge ale jest w pobliżu....śą miejscowości w których nie ma jeszcze prądu i internetu ale to skrajności są
ojciec mi mówi przyjedz do mnie bo trafilem 8 i 4 i chce odebrac wygrana a boje sie isc sam bo mróz i slisko. No to pojechalem do niego zadowolony ze trafił 8/10 wchodze a on mi daje kupon kaskady i mówi weż jeszcze raz pósć.
7 kilometrów w jedna strone.
puscilem mu jeszcze lotka na 10 losowan bo nieusmiecha mi sie tam jechac zeby mu cos znowu wyslac i odebrac 2 zl