Wpisy 719 968 – 720 067
27 stycznia 2012 17:34 → 27 stycznia 2012 18:47, 100 wpisów
mała dla żabojada mojego,
sernik wiedeński znów
sernik wiedeński znów
ja tam ciasta nie lubię, bo niestety nie idzie w przód, a w ... ale czego się nie robi dla ludzi
http://www.youtube.com/watch?v=0u8DK_65nwA
mala, ma... docenia to na szczeście, jak nie to nara powo tymcza
torsan a jak
mała to świetnie ja nie wiem, nie lubię, na siłę nie będę jadła
mala557 jak tam ci gra ostnio idzie
po kawałku mogę dać Wam, ale nie więcej
drożyzna w Państwie
drożyzna w Państwie
mala, a co, nie szanuje, nie docenia, to niech sobie swój bieg czasu zmienia
mala557 niedobrze czas na zmiany
majwoj23, możesz, bardzo proszę, tylko najpierw zrobię
mala
za kawałek zapłacisz mi słono, piątką w Mini
za kawałek zapłacisz mi słono, piątką w Mini
faceci... żabojad raz w tygodniu, albo 2 razy w miechu ciasto wpier...
zmiany
majwoj hehehe jak poznałam żabojada, to żaden tam żołądek i żarcie zmienia sie na starosć
Bonus Multi Multi: 1 240 000 zł
majoreczka aż tak drogo to nie chcę wycofuję się, za piątkę w mini to ja kupię sobie tonę sernika wraz z kucharką
mala pożałujesz tego ja mimo tego, że nikt nie wierzyl w moje umiejetnosc kuchenne teraz mnie znajomi proszą zebym zawsze cos przyrzadzala jak przychodza < na takim bolku że to zrobie >
mala557 jak niechesz to ja go biore
sernik wiedeński, makowiec, a może gołąbki, hm... czasu brak na gotowanie, ale
bonus biorą koledzy prezesa, obecnie chyba tam gdzie
majoreczka za kawałek serniczka ja mam Ci zapłacić grubo ponad 260 tyś nie wątpię w Twoje umiejętności kucharskie, a to za drogo
majoreczka TS bardzo lubi sie dzielic milionowymi wygranymi
mała, nie no tyle nie chcę, poproszę 10 tysięcy, korona Ci nie spadnie
albinlotto uwielbia
mala... 10 x 10
idę, sernik wiedeński, zrobi się jeszcze coś dobrego, może sałatkę meksykańską
mała wzamian za to załatwię Ci doktorka na każdą Twoją potrzebę on jest tu
żegnam
zapraszam później na żarcie,
ale spokojnie,
nie przepychać się, talerz w dłoń i po 1 kawałku,
oszczędzam
zapraszam później na żarcie,
ale spokojnie,
nie przepychać się, talerz w dłoń i po 1 kawałku,
oszczędzam
majoreczka zwlaszcza bardzo lubi graczy tzw. " systematycznych szczesciaszy " takich to bardzo mocno kocha
albin
mała pa... nie szalej za bardzo, bo przegrzeją sie instrumenty pana...
majwoj23 wyżerka
torsan
majwoj mam ale oszczędzam
majwoj mam ale oszczędzam
polecam artykul o lotto http://tech.money.pl/losowania-lotto-sa-ustawione-sprawdz-1-1014962.html
Najbardziej sensacyjną wygraną jest chyba ta, jaka przytrafiła się pewnemu małżeństwu. Otóż w ciągu dwóch tygodni aż dwa razy udało im się skreślić szczęśliwą szóstkę. - Pamiętam, że mieli małego synka, Kubusia, i pokazywali mu blankiet. Kubuś stukał paluszkiem po tym blankiecie, a oni zaznaczali liczby, które im wskazywał. Tak trafili pierwszą szóstkę, zaraz potem drugą. Później cała ich miejscowość ustawiała się w kolejce do Kubusia, ale Kubuś już nie chciał stukać w blankiet - opowiada ze śmiechem Rembiszewski (na zdj. obok).
albinlotto , zgadza się z tym dzieciaczkiem ale te 6 to były po milionie z kawałkiem , tata zainwestował w dyskotekę ale po jakimś czasie upadł biznes a pieniążki się rozeszły
Sytuacja nie dziwi jednak ekspertów od rachunku prawdopodobieństwa. - Z naszego punktu widzenia to, że się raz wygrało, nie zmienia szans na to, że wygra się drugi raz. Dla nauki nie ma w tym żadnej sensacji. Pod warunkiem oczywiście, że losowanie jest przeprowadzane tak, jak powinno - tłumaczy dr Wilczyński.
pobic taki rekord to prawie ze nie wykonalne chyba ze inne dziecko wytupuje 3 szostki
majwoj23 niech dziecko typuje moze akurat
dla tego zakładanie że jak liczba wpadła to nie wpadnie a ta że jak najdłużej nie wpadła to teraz wpadnie jest błędem , oczywiście pod warunkiem prawidłowego losowania
bardzo fajny artykul
Eksperci nie tylko nie wierzą w możliwość manipulowania maszyną, ale też obalają mit systemów, które można kupić w sieci. - Nie ma żadnych systemów, nie wierzę w nie wcale. Czy gdybyśmy my znali system, który pozwoliłby nam się wzbogacić, czy zdradzalibyśmy go komukolwiek? - pyta retorycznie Rembiszewski.
moze uda mu sie kiedys cos wiecej trafic
jak to moja nauczycielka matematyki ze szkoly sredniej mowila " trza byc kompletnym i d i o t a aby wierzyc ze sie trafi 6 w lotto
majwoj23 a ilu znasz gosci przegranych w lotto
witam
moja 9 na 22; 8,25,27,39,43,53,66,72,75 a lotototek na jutro z gorlickiej maszyny 5,25,27,29,39,43
moja 9 na 22; 8,25,27,39,43,53,66,72,75 a lotototek na jutro z gorlickiej maszyny 5,25,27,29,39,43
Witam ponownie.. .
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
Slim.. .
-------------------------------------
-------------------------------------
Chyba...Hipcio jest z W-wia.. .
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
Hipcio.. . Jesteś już na Mp?
-------------------------------------------
-------------------------------------------
Pewnie Hipcio jest w zabojadzie, i podziwia duuuuuuuuuuuuuże biusty.. .
--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------