Wpisy 7 196 – 7 295
25 listopada 2007 19:02 → 27 listopada 2007 13:52, 100 wpisów
klonek - to może się wszyscy zklonujmy z tej strony i jedziemy do NIEMIEC CZY TY WIESZ CO TO JEST 30 MILINÓW euro
. a my polscy biedacy musimy sie zadowolić paroma molionami PLN zł lub pareset tysiącami ,--wunajmiemy autobus np:SINDBADA i jedziemy na podbój niemiec. i będziemy wołać HURA, HURA, tylko w innym tego słowa znaczeniu.
A PROPO NIEMCY MAJĄ TOTO-LIGĘ NA 18 SKREŚLEŃ to pasuje do systemu na 17 skreśleń - no bez jednej cyfry.ale wrzucając ich toto-ligę do naszego systemu to jest niezła kasaaaaa .
klonek przepraszam za ujęcie twego nicka w w tym tekscie. POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!
. a my polscy biedacy musimy sie zadowolić paroma molionami PLN zł lub pareset tysiącami ,--wunajmiemy autobus np:SINDBADA i jedziemy na podbój niemiec. i będziemy wołać HURA, HURA, tylko w innym tego słowa znaczeniu.
A PROPO NIEMCY MAJĄ TOTO-LIGĘ NA 18 SKREŚLEŃ to pasuje do systemu na 17 skreśleń - no bez jednej cyfry.ale wrzucając ich toto-ligę do naszego systemu to jest niezła kasaaaaa .
klonek przepraszam za ujęcie twego nicka w w tym tekscie. POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!
Witam.
Przechodził facetprzez ulicę przy której pracowała koparka i ...dał sie nabrać
Innym razem żołnierz poszedł na poligon i ...coś mu do łba strzeliło.
Na dziś pasują numerki;
7.11.14.17.19.28.38.57.68.77.
Pewniakiem jest--17.--
Pozdrawiam i powodzenia.
Przechodził facetprzez ulicę przy której pracowała koparka i ...dał sie nabrać
Innym razem żołnierz poszedł na poligon i ...coś mu do łba strzeliło.
Na dziś pasują numerki;
7.11.14.17.19.28.38.57.68.77.
Pewniakiem jest--17.--
Pozdrawiam i powodzenia.
hahah, powodzenia Multicorka:)
Trzech facetów rozmawia o tym, jakie mają ich żony. Porównują je do miast. Pierwszy mówi, że jego żony jest jak Paryż- dlatego, że taka jest wspaniała, tętniąca życiem. Drugi mówi, że jak Londyn- zawsze taka mokra, troszkę tajemnicza. A trzeci, że jego żony jest jak... Bydgoszcz!- "Dlaczego?!" - pytają tamci.A on na to:- "Dziura... po prostu dziura!"
Trzech facetów rozmawia o tym, jakie mają ich żony. Porównują je do miast. Pierwszy mówi, że jego żony jest jak Paryż- dlatego, że taka jest wspaniała, tętniąca życiem. Drugi mówi, że jak Londyn- zawsze taka mokra, troszkę tajemnicza. A trzeci, że jego żony jest jak... Bydgoszcz!- "Dlaczego?!" - pytają tamci.A on na to:- "Dziura... po prostu dziura!"
3 / [3,42,58]
8 / [8,15,27,33,45,54,61,72]
Powodzenia multimaniacy :)
8 / [8,15,27,33,45,54,61,72]
Powodzenia multimaniacy :)
To może dzisiaj: 25,43,66 i [29,57] [24,54]oraz 1,9,15,29,34,38,43,45,66,77
POTLE- nie 4/6 ale 4/5 i plus. mamy nowego dobrego typowacza. prosimy o 17 liczb które padną dzisiaj. dziesięcina dla ciebie..pozdrawiam
na dzisiaj troche inaczej zatypujemy piąteczke na dobry poniedziałek początek tygodnia[10,18,43,62,72] może wreszcie wpadnie 72 zobaczymy miłego wygrywania
ja mam liczby ktore sadze ze padna ale nie mam kasy zeby puscic zaklada :(;(
Panowie, nie wnikajmy w szczegóły, adrian wypisał 6 liczb, z których 4 trafił, a co z nimi zrobił i jak je sobie rozpisał to inna inkszość.
MI sie przedwczoraj lapla trojeczka a wczoraj
2/3 i 4/6 tak ze mam za co zagrac
2/3 i 4/6 tak ze mam za co zagrac
bass-nie badz taki tajemniczy,tu podajemy "pewne"liczby,kto chce to korzysta,po to jest to forum coby Rembiszewskiego skubnac
bass-nie badz taki tajemniczy,tu podajemy "pewne"liczby,kto chce to korzysta,po to jest to forum coby Rembiszewskiego skubnac
Witam.
7.17.25.37.48.56.68.79.80.z plusem.
Pewniakiem jest--7--
Pozdrawiam i szampańskiego nastroju po losowaniu.
7.17.25.37.48.56.68.79.80.z plusem.
Pewniakiem jest--7--
Pozdrawiam i szampańskiego nastroju po losowaniu.
Treci raz wysłano 5 zakładów x 10 skreśleń z tymi samumi 17 liczbami.Pozdrawiam Wszystkich
Miałem już nie grac w multi lotka szkoda czasu i pieniedzy ale ALE to naug w związku że troche utrafiłęm tradycyjnie w dużego i expresa pośle z wygranej multi proponuje 6/{13,15,18,29,38,78}i 7/{8,13,38,47,64,78}i 9/{1,13,21,33,37,39,40,42,63}POZDRAWIAM KACZORY I INNE STWORY Z MINI CZATU LUBIE POCZYTAC WASZE WYPOWIEDZI CZASEM MNIE SMIESZĄ CZASEM DOPROWADZAJĄ DO NIE CHĘCI ZAGLĄDANIA NA TA STRONKE ALE TO NAUG MOI MILI POZDRAWIAM RÓWNIEŻ XYZ TEN GOŚC MA RACJIE CO PISZE !!!!
Kurde zły byłem na multi lotka i nie posłaem parki 29-78 2 razy pod rząd razy stawka 10 i co! w kur.... się
!!! dziś chcem się odkuc więc proponuje parke 21-33 i 13-78 i 1-42 razy stawka 10 oczywiście heh !!!
!!! dziś chcem się odkuc więc proponuje parke 21-33 i 13-78 i 1-42 razy stawka 10 oczywiście heh !!!
Grawer -20 zeta stawiając na parkę w Profesjonał wygrywasz na czysto (może być na czystą:)160 zeta. Natomiast w TS grając za 25 zeta wygrywasz na czysto 135 zeta. Tu rachunek jest prosty, gorzej z rachunkiem prawdopodobieństwa:) Powodzenia
Kurs na parkę w Profie jest 10-1. Czyli 20złx10 =200-10%podatku=200-20=180-20(koszt gry)= 160zł na czystą:)
http://www.iprofesjonal.pl/content.php?node=521
oki, powodzenia
http://www.iprofesjonal.pl/content.php?node=521
oki, powodzenia
W środe jadę do Niemiec z kumplem wysyłamy totka można tam wygrac 30 milionów euro!!!
Ich wunsche eine gute Reise Klonek! Lotto -Alles ist moglich- wszystko jest możliwe. Pisałem -kiedyś w Austrii skreśliłem 6 z 42 i o dziwo trafiłem 4-kę. Tu typując 12 z 49 mam problemy:)Polak też potrafi za granicą:) powodzenia.
Żle napisałem -to było dawno -6 aus 45 tam m.in. losują -skreśliłem 1 zakładzik bez pomocy statystyk i reklam:) -wygrałem ok. 40$, teraz to jest mało, wtedy u nas chyba troszkę więcej -koniec lat 80-tych. Klonek na pewno zwiększyłbyś sobie szansę trafienia czegokolwiek mając niemieckie statystyki. Życzę Ci tych 30 mln:)- ale to zgarnąć to trzeba mieć cholerne szczęście. Powodzenia
http://www.lotto.de/lotto_6aus49_archiv.html
Tutaj masz liczby w Niemczech z ostatnich 13 tygodni.
Tutaj masz liczby w Niemczech z ostatnich 13 tygodni.
Ostatnio w sobotę tam wylosowali 13,14,39,42,45,49. u nas z tych liczb byłoby już 4x4 w tym roku. Ja nie będę jednak odwzorowywał niemieckiego Lotto u nas, ani vice versa- nie wiem co na to generał Kaczor:)??? Pozdrawiam
mam dla wszystkich system
ale go nie zmieszczę na tej stronie zawiera od 1 liczby do 80 -w multi lotka chętnych proszę o adres e-mail. realizacja jutro.
ale go nie zmieszczę na tej stronie zawiera od 1 liczby do 80 -w multi lotka chętnych proszę o adres e-mail. realizacja jutro.
WITAM WASZMOŚCIE GRACZE MOŚĆPANNY GRACZKI:-)pozdrowionka dla wszystkich a w szczególności dla MATYCZA co ja na to?idzie zima było lato:-)ŻEBY WYGRAĆ TRZA NAM GRAĆ ŻEBY PRZEGRAĆ GRUBO GRAĆ / I TU MOŻE BYĆ ZASKOCZENIE BO MOŻNA NIE PRZEGRAĆ /SYSTEM Z 80 CYFEREK TO Z CZYM TO SIĘ JE TZN. NA ILE ZAKŁADÓW PANIE XYZ I JAKA GWARANCJA SUKCESU?
...W/G MNIE EFEKTYWNE SYSTEMY Z 80 CYFR TZN. BĘDĄ WYSTĘPOWAŁY WSZYSTKIE TO WYDATEK RZĘDU MIN. 600 ZETA DZIENNIE Z GWARANCJAMI WYGRANYCH W KAŻDYM LOSOWANIU /mniejsze z możliwością trafienia i grubszej kasy / ale kogo na to stać ??????????
...drogi matycz czy może sprawdziłeś moj wczorajszy wpis dotyczący trafienia 20 Z 72 cyferek
...a teraz w tym tygodniu może być złoto lub zwykłe g.... cała 10 kaczora
....900110019004100430048006300720075007900...KTO CHCE NIECH GRA KAŻDEGO DNIA ::-))))))
....900110019004100430048006300720075007900...KTO CHCE NIECH GRA KAŻDEGO DNIA ::-))))))
.....DLA WYJAŚNIENIA JEST TO MÓJ NUMER KONTA W KACZOLANDZIE.....WKRÓTCE OD GÓR AŻ PO MORZE ........MOŻE
DRODZY GRACZE NAJTAŃSZY SYSTEMIK Z 80 CYFEREK MOŻECIE UŁOŻYĆ SOBIE SAMI NP. 8*10-20PLN.
...i pewnie wygracie morze wódki -może na ćwiartkę, może na dwie:) hahah,żart. Witam Kaczorze drogi -nie za bardzo rozumiem tamten wpis -o 72 liczbach, że nie było 20 na 20 oprócz parek? Pozdrawiam
WPIS 7186 CHODZI OTO ŻE UZYWAJĄC 72 CYFERK Z 80 POMIJAJĄC TE PARKI CO ZAZNACZYŁEM W ZADNYM LOSOWANIU NIE PADŁO 20 -IA Z TYCH 72
Niekoniecznie muszę zaraz tam [wygrać] ale warto przetestować każdy system chociażby zupełnie na sucho. Bo przecież każdy z nas widzi liczby zupełnie inaczej.
XYZ PODAJ ZA JAKĄ STAWKĘ TRZEBA GRAĆ TYM SYSTEMEM BO TUTAJ SĄ GRACZE KTÓRZY RACZEJ NIE GRAJĄ ZBYT OSTRO A MOŻE SIĘ MYLĘ????????
...chyba wiem o co ci chodzi Kaczor -po prostu w każdym losowaniu od 1 XI wypadła przynajmniej jedna z liczb 11,13,31,33,51,53,71,73.
Lukas systemem z 80 liczb chyba ciężko wygrać, ale nie wiem o co chodzi to siedzę cicho:)
Lukas systemem z 80 liczb chyba ciężko wygrać, ale nie wiem o co chodzi to siedzę cicho:)
...czyli w każdym losowaniu nie mogło być 20/20 z pozostałych 72 liczb, a najwyżej 19/20.
..A JA WAM POWIEM CO TO ZA SYSTEM PO PROSTU DO D... BO SKORO TUTAJ SIE NIE ZMIESCI TZN PRZEKRACZA MOZLIWOSCI FINANSOWE KAŻDEGO Z TU OBECNYCH SZANOWNYCH GRACZY...
XYZ-przybliż coś więcej mnie stac wyłożyc duża kaske codziennie co to za systemik ?
..mnie np. bardziej interesuje Kaczor to,że w ostatnich 20 losowaniach -tylko 3 razy przeważały liczby parzyste. Czekam na ten "zwrot", ale bardziej akcji, niż kosztów gry:) Ale gdyby to drugie to lepiej:) hahah Trzeba ryzykować w tej grze,nawet czasem stawiać na liczby z dwóch przedziałów np. same 50-tki i 60-tki. A do systemu podstawiamy tylko wybrane liczby, a nie wszystkie 80, żeby był opłacalny. Powodzenia dziś.
MEGA GRAWER A ZA ILE MOŻESZ ZAGRAĆ DZIEN PO DNIU PRZEZ CAŁY MIESIĄC ????
większa kasa więcej kombinacji ale po co z 80 jak można z 40 i także ze dwa trzy razy na miesiąc można będzie zwiedzać KWATERE GŁOWNĄ KOSZT OK.6000 M-CZNIE
wpis 7257 -oczywiście nieparzyste przeważały, zmęczenie:) -powodzenia Wszystkim dziś, narka
... dobrze było -w każdym bądź razie wciąż czekam na wysyp parzystych z II-giej 40-stki.narka
warto sprobowac systemu xyz może cos blizej. misio77@poczta.onet.pl
PROSTY SYSTEMIK Z 80 CYFR KOSZT 10*2.5 RYSUJEMY PROSTOKĄT Z 80 -MA KWADRACIKAMI 10 POZIOMO 8 PIONOWO NASTĘPNIE W KWADRACIKI PO KOLEI ZAPEŁNIAMY JE WYNIKAMI Z OSTATNICH 7 LOSOWAN /TAK JAK PADAŁY/JEŻELI JAKIEŚ CYFERKI NIE PADŁY ZAPEŁNIAMY NIMI PUSTE POLA NA KUPONY WPISUJEMY SAME 8-KI Z RZĘDÓW PIONOWYCH OCZYWIŚCIE MOŻNA JE TAKŻE WPISAĆ Z RZĘDÓW POZIOMYCH WTEDY MAMY 8*2.5 POZDRAWIAM
..MOŻNA SPRÓBOWAĆ NA SUCHO JUŻ OD DZIŚ O EFEKTACH PISZCIE POWODZONKA ZIOMALE
prostokąt można aktualizować wyrzucając cyferki z 7-go losowania a wpisukąc np. z dzisiejszego itd.....
...tak czy siak zawsze będziemy mieli w prostokącie ostatnich 7 losowań ....
....reszta zależY tylko od waszej wyobrazni jak i gdzie wpisywać cyferki wolna wola to jest tylko moja propozycja chyba najtanszej wersji systemu z 80 cyfr system udostępniony tylko dla bywalców tej strony system opatentowany w biurze patentów 123/05/2006 POWIELANIE BĘDZIE KARANE DO 2-CH LAT POZBAWIENIA WOLNOŚCI
PASKO A TY CO SĄDZISZ O MOIM SYSTEMIKU ?? BĄDZ CO BĄDZ JESTEŚ FACHOWCEM POZDRAWIAM
Kazdy system jest skuteczny jesli masz z tego zyski jakies tam.Niema konkretnej metody na wygrywanie jesli ja masz to tylko fart systemy pomagaja mozna opierac sie na nich i cos tam wygrac hehe powielanie jakis badziewi tez cos haha
warto sprobowac systemu xyz może cos blizej. misio77@poczta.onet.pl
do XYZ system możesz wkleić na forum więcej osób przetestuje,,pozdr
a jeśli nie chcesz to daj na
halah@poczta.fm
a jeśli nie chcesz to daj na
halah@poczta.fm
Czy ja również mogę prosić o ten system? Mój adres allanzet@gmail.com Dziękuję
Witam.
Na dziś;
1.6.10.24.35.43.53.62.73.
Pozdrawiam.
Na dziś;
1.6.10.24.35.43.53.62.73.
Pozdrawiam.
witam, widzę że duże zainteresowanie systemem xyz zobaczymy co z tego wyniknie, a na dzisiaj piąteczka[1,20,21,39,79] miłego wygrywana
Ja dla odmiany nie proszę o system tylko zawiadamiam Was,że w Niemczech kumulacja wynosi już 32 mln euro. :)
poproszę o system XYZ, z góry dziękuję. Pozdrawiam.
adres:
delfina115@wp.pl
adres:
delfina115@wp.pl
witam czy moż ktoś spisał już te nr. co chodziły ostatnio w Niemieckim lotto.
Do KACZORKA,nie lepiej byłoby z ostatnich 5-ciu losowań wpisać w tabelę,albo 6-ciu,w sumie zależy jak liczby pójdą
ja już porobiłem zestawienia,wydruki i będziemy kombinować,8 sztuk mi na kartkę weszło(czcionka 20)żeby się nie ślepić
Informacyjnie: czwarty raz wysłano ten sam zestaw 17 liczb rozpisanych na 5 x 10 , po 3 -ch losowaniach , wybrano 2 x 4/10 , czekam cierpliwie na dalszy ciąg wydarzeń. Dla przypomnienia podam liczby , które wzięto do systemu : 3,9,13,19,29,24,32,35,36,11,15,7,22,25,39,33,2. Pozdrawiam
Bardzo chętnie i ja przetestuje ten system,dlatego proszę o przesłanie mi go.real2000@o2.plDZIEKI POWODZENIA W TYPOWANIU :) :)