Wpisy 71 884 – 72 000
21 października 2009 15:22 → 21 października 2009 20:09, 100 wpisów
Lestek>>>> obawiam się , że prędzej znajdziesz tu konsumentów brandy , niż grających na trendy :)
kitka 75
Witaj .
Możesz najpierw podać 3 kulki na 22 dzisiaj .Pozdrawiam :)
Witaj .
Możesz najpierw podać 3 kulki na 22 dzisiaj .Pozdrawiam :)
13 max 33 twoje typy wkleje.pozmiatam z chatu troche
dodam szczypte swoich i zobaczymy co z tego za zupa
wyjdzie pewnie do .upy
pozdr
dodam szczypte swoich i zobaczymy co z tego za zupa
wyjdzie pewnie do .upy
pozdr
kitka75>>>> Witaj na pokładzie i mam do Ciebie pytanie: Ty jesteś kotka czy kocur???
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Lestek, wiem o co Ci chodzi, ale dzisiaj --->>>
TRENDY jest grać ze snów, z sufitu, z wróżki, z fusów, z cieczki kotki i innych numerologii.
Wiesz co mam pomysł na doskonałe trendy podobne jak powyżej podałem, na co gra tutejsza znakomita większość.
Otóż bierze się tłuczek kuchenny /drewniany bardzo dobry, metalowy lepszy ale uważać, aby nie przedobrzyć!/
No i ten, kto chce być TRENDY niechaj się tym tłuczkiem walnie w łeb! Dobrze robi przedtem walnąć kielonka albo trzepnąć piersióweczkę.
Potem powinno zgodnie z teorią numerologii i podświadomości przyjść nagłe olśnienie które niechybnie poda wszystkie liczby!
Wpisać na kupon i posłać!!
Powodzenia!
TRENDY jest grać ze snów, z sufitu, z wróżki, z fusów, z cieczki kotki i innych numerologii.
Wiesz co mam pomysł na doskonałe trendy podobne jak powyżej podałem, na co gra tutejsza znakomita większość.
Otóż bierze się tłuczek kuchenny /drewniany bardzo dobry, metalowy lepszy ale uważać, aby nie przedobrzyć!/
No i ten, kto chce być TRENDY niechaj się tym tłuczkiem walnie w łeb! Dobrze robi przedtem walnąć kielonka albo trzepnąć piersióweczkę.
Potem powinno zgodnie z teorią numerologii i podświadomości przyjść nagłe olśnienie które niechybnie poda wszystkie liczby!
Wpisać na kupon i posłać!!
Powodzenia!
kitka75>>> no to miau!!!
Ale fajnie , bo tygrysy lubią świeże mięsko - a Ciebie ma kto za uszkiem i po futerku drapać?
Pzdr.
edi8
Ale fajnie , bo tygrysy lubią świeże mięsko - a Ciebie ma kto za uszkiem i po futerku drapać?
Pzdr.
edi8
13max33 pozdrowionka dzisiaj obstawiam 56,69,79 co z tego będzie?? ano zobaczy się.
Totomix 22&23 bo to dzisiaj mecz :
69,6,9
77,21,8
13,33,6,9,69
I czekam na 3 kulki od kocurki małej czarnej :)
69,6,9
77,21,8
13,33,6,9,69
I czekam na 3 kulki od kocurki małej czarnej :)
edi8!! za uszkiem zwykle drapię się sama ale jak coś to się do ciebie zwrócę :)
Grom>>> i ja pozdrawiam Cię po starej , acz niekiedy burzliwej znajomości :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
kitka75>>> a to ja napisałem: za uszkiem??? Bo wydaje mi się że miałem napisać "za łóżkiem"....A co z tym futerkiem - jkest po czym głaskać , czy niekoniecznie :)
edi8 co za różnica z futerkiem czy bez teraz trzeba typować a nie futerkować! :)
kitka75>>>> różnica jest fundamentalna , bo nie wiem , czy po wspólnej kolacji nie będę musiał przystąpić do depilacji :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
witam i pozdrawiam ZIOMALI-KI po kuponie
ALE JAZDA -- w dniu wczorajszym pisałem że pula nie przekroczy 4,5mln.a w dniu dzisiejszym odebrałem prawie taką samą wygraną od buka...
ALE JAZDA -- w dniu wczorajszym pisałem że pula nie przekroczy 4,5mln.a w dniu dzisiejszym odebrałem prawie taką samą wygraną od buka...
...dobry początek --- na jutro myślę,że będzie ok.6,5mln.albowiem mam taki kupon u buka na taką sumę ---oczywiśie 10 000 mniejszą ale niech wchodzi jeżeli znów minie mnie 6 w DL.POZDROWIONKA POWODZONKA
Ciekawe, w miarę wzrostu kumulacji, wcale nie wzrasta liczba zawieranych zakładów.
Witam wszystkich,jakie nastroje po ostatniej walce maszyny losującej z grawitacją?
szczery - właśnie śniłam koszmar - dosłownie jak " Koszmar z ulicy Wiązów " żywcem wyjęty. Główną rolę w tym koszmarze grał sam bohater Fr edi y Krueger ,bałam się i drżałam w tym śnie - jednym słowem było nietęgo do momentu kiedy się nie obudziłam i nie u8świadomiłam,że to był tylko sen.
A tak przy okazji przypomniał mi się stary kawałek odnoszący się do mojego snu i nie tylko !
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/c25vb3B5ODk=/aHB62IS1spU/Top_One_-_Fred_Kruger
A tak przy okazji przypomniał mi się stary kawałek odnoszący się do mojego snu i nie tylko !
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/c25vb3B5ODk=/aHB62IS1spU/Top_One_-_Fred_Kruger
Na 22. 13,19,26,47,57 3z5 pełny rozpis w totomix.
bratiszka - witam Cię jak zwykle serdecznie i cieplutko w naszym " spełniającym się i uzupełniającym gronie" !
witam wszystkich
właśnie wracam z kolektury.
facet przede mną odbierał 1000 zł bez 50 gr
szczęsciarz
właśnie wracam z kolektury.
facet przede mną odbierał 1000 zł bez 50 gr
szczęsciarz
tak coś na rozluźnienie sytuacji !!!
Nie boję się już
Że jakaś mara z Elm Street
Zniszczy mój świat
Więcej dobra niż zła jest wśród nas
Więcej dobrych słów
Fred na taśmie video ma czas !
Nie boję się już
Że jakaś mara z Elm Street
Zniszczy mój świat
Więcej dobra niż zła jest wśród nas
Więcej dobrych słów
Fred na taśmie video ma czas !
bratiszka - z tego co zrozumiałam to koszmar z próżnością !!!
Wybuchowy duet, ale tak to jest,że " do tanga trzeba dwojga"
pozd
Wybuchowy duet, ale tak to jest,że " do tanga trzeba dwojga"
pozd
bratiszka - widać mamy tu marzycieli lateksowych i zwolenianka cudzych żon - to też nie zdrowa mieszanka,bo co za dużo to niezdrowo,może się odbić i wylecieć hehe
Podaję 100% pewniaki na godz.22.00 na MM.
10,19,24,26,31,45,64,75,77,79
Życzę powodzenia!
10,19,24,26,31,45,64,75,77,79
Życzę powodzenia!
Święta prawda - rodziny się nie miesza nawet jeżeli gra rozbija się o numerki - jest to nie smaczne !
Rodziny się nie miesza w swoje indywidualne rozgrywki edi8, takie są "zasady" sam o tym pisałeś,czy może tak Ci teraz wygodnie je łamać!
bratiszka - może on jest "biedny" i nie ma swojej żony i dlatego tak o cudzych rozmyśla,bo w przypadku innego użytkownika też chciał jego żonę w....!
Albo taka natura - różni są ludzie !
Albo taka natura - różni są ludzie !
I dlatego że jest "biedny" chciał zarobić na naiwnych sprzedając im typy?
prosze o podanie mi na tacy dzisiejszych pewniakow zebym nie musial myslec bo przegralem losy
miks - wbij do swojej łepetyny ( nie wnikam czy pustej czy nie ),że gdyby pojawił się oszust na jego stronie to by go zablokował.
Po to aby nie uczestniczyć w przestępstwie !
Czy trzeba to tłumaczyć jak dziecku,które ma 5-latek
bez odbioru
Po to aby nie uczestniczyć w przestępstwie !
Czy trzeba to tłumaczyć jak dziecku,które ma 5-latek
bez odbioru
Cześc Wszystkim liczba jedne do m.m to 76 .
Jeżeli komuś się wydaje,że sprawa została zapomniana odnośnie znieważenia ( jest kodeks karny na takie przestępstwo ) to się myli - nawet koszmary nie będą mnie obrażać !!!
ALE WAM SIĘ PROBLEMÓW NAROBIŁO,SZKODA GADAĆ.
JEŻELI KTOŚ KOMUŚ COŚ,EWENTUALNIE NIKT NIKOMU NIC ITD....
DZIECINADA,NAPRAWDĘ.
JEŻELI KTOŚ KOMUŚ COŚ,EWENTUALNIE NIKT NIKOMU NIC ITD....
DZIECINADA,NAPRAWDĘ.
Proszę moderatora o zwrócenie uwagi Pani Madzi żeby nie używała niecenzuralnych słow.Jak nie potrafi kulturalnie pisać niech nie pisze wcale.
Nie!!! Dziś będą liczby do Multi Miti Plut to: 1,4,8,18,22,27,31,33,66,76 i do Twojego Szczęśliwego Nomerka 15,37,39,42 4 z 36 i jedna liczba to 7 1 z 36
pozdrawiam
pozdrawiam
Torsan-Witaj,na dzisiaj mam takie multikony:
13 18 20 38 62 76
Pewniaczki To-13 i 66
13 18 20 38 62 76
Pewniaczki To-13 i 66
Lila podoba Mi się ,że traktujesz to Forum jako współczesne spotkanie starych dobrych znajomych.Nie jesteś wulgarna i arogancka, lecz koleżeńska i sympatyczna.
Pączuś -przepraszam jeżeli uraziłam swoim zachowaniem,ale czasami jak coś się mówi do kogoś normalnie i nie rozumie to czasami tak trzeba !
pozd
pozd
UWAGA UWAGA!!
W swoim wątku Amadeus zacytował pana rzecznika totalizatora, który w oczywisty sposób przyznał półwieczne oszustwo Totalizatora!!!
Cytat ten, to: "" – W Totalizatorze nikt nigdy jeszcze w totolotka nie wygrał – zaręcza Piotr Gawron, rzecznik Totalizatora."
Dziwne, że takie rzeczy powiedział...
A może Amadeus coś pomieszał. Bo jak nie, to duża kupa chłopa powinna natychmiast zostać umieszczona w więzieniu, a prokurator powinien natychmiast wszcząć postępowanie!
Jeśli faktycznie nikt nie wygrał, no to jest to największa złodziejska afera w Europie,
hahaha.
Wyjątkowo śmieszne!
W swoim wątku Amadeus zacytował pana rzecznika totalizatora, który w oczywisty sposób przyznał półwieczne oszustwo Totalizatora!!!
Cytat ten, to: "" – W Totalizatorze nikt nigdy jeszcze w totolotka nie wygrał – zaręcza Piotr Gawron, rzecznik Totalizatora."
Dziwne, że takie rzeczy powiedział...
A może Amadeus coś pomieszał. Bo jak nie, to duża kupa chłopa powinna natychmiast zostać umieszczona w więzieniu, a prokurator powinien natychmiast wszcząć postępowanie!
Jeśli faktycznie nikt nie wygrał, no to jest to największa złodziejska afera w Europie,
hahaha.
Wyjątkowo śmieszne!
Wyrwana z kontekstu w/w wypowiedź może się odnosić do wielu spraw: wygranej wśród pracowników TS lub np. wygranej w kolekturze mieszczącej się w siedzibie TS...
madzia77 Ja jestem słodkim lukrowanym Pączkiem .Jeśli ktoś chce Mnie zjeść, jestem do dyspozycji nie obrażając się.
Ok Liczby 76
wybiore sobie liczby z typujacych tropiciel piwko i ellea bo sam nic nie wymysle
chyba poszla rownowaga w multi sam musialem sobie policzyc liczby
to jeszcze ja raz z taką sprawą
przed chwilą przełączyłem na
niemiecki kanał tv publicznej ZDF,,płatny abonament"
i co widze
1 stara dobra maszyna do losowania
2 losowanie o godz 18.50 a nie o 22 lub 23 lub pozniej
jak to ma miejsce w tym ,,normalnym" kraju
przed chwilą przełączyłem na
niemiecki kanał tv publicznej ZDF,,płatny abonament"
i co widze
1 stara dobra maszyna do losowania
2 losowanie o godz 18.50 a nie o 22 lub 23 lub pozniej
jak to ma miejsce w tym ,,normalnym" kraju
xelom - bo w innych krajach jest normalnie nawet w Niemczech jest inaczej i nie tylko pod kontem hazardu,losowań!
pozd
pozd
jakub sluzyl u labana za rachele ktora chcial poslubic 7lat a jak jest napisane te 7lat wydawalo musie jak kilka dni bo tak bardzo ja kochal
witam wszystkich! siedze anonimowo na multipasko juz od dluzszego czasu. dzis natchnelo mnie cos, aby sie zarejestrowac. unikam kolektur i koncentruje sie na obstawianiu zdarzen liczbowych u buka.
O ile dobrze pamiętam,to w jednym z wczorajszych postów niejaki TOTO "straszył" iż dzisiaj dokona rewolucji w przedmiocie (?) chyba typowania. Nie chciał zdradzić tajemnicy,twierdząc iz wszystko wyjawi w dniu dzisiejszym.
p. Nie mogE się doczekać. TOTO daj znać że żyjesz PLEAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p. Nie mogE się doczekać. TOTO daj znać że żyjesz PLEAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na 22:
7,14,75
5,38,65
16,28,56
24,52,54
i dwie 5
6,16,24,34,48
5,7,63,38,67
pozdr
7,14,75
5,38,65
16,28,56
24,52,54
i dwie 5
6,16,24,34,48
5,7,63,38,67
pozdr
Rewolucja to to może jest,ale nie koniecznie dotyczy tematu,który interesuje odwiedzających ją.Tak naprawdę nie wiadomo o co w niej chodzi,totalna beznadzieja.
lila jak zrobić rewolucje
żeby T.S puscić z torbami jak on nas
pozdrowionka
żeby T.S puscić z torbami jak on nas
pozdrowionka
dla nieobolalych odwiedzanie kolektur musi byc przyjemnoscia bo ida sobie po wygrana szukajac szczesliwego miejsca
..Lila właśnie to zauważyłem. Szczery mówi szczerze,że nie wie o co tam chodzi,chyba,że szczery w jednym przypadku nie bedzie szczery a mianowicie w przyznaniu się do swojej tępoty.hehe
witam może ktoś wie dlaczego nie można typować na NR.cały czas pokazuje mi taki wpis ,,,,Nie podałeś żadnych liczb lub typowanie jest błędne. Pamiętaj, że liczby należy podać po przecinku!,,, a ja podaje prawidłowo.
xelom-jeżeli chodzi o rewolucję,to najlepszy w Tym był Lenin,ja nie mam o tym zielonego pojęcia.Pozdrawiam.
MILA-na końcu nie możesz dawać żadnego znaku.Prawdopodobnie to jest to.Mam na myśli liczby.
mila ...czesty błąd ... na końcu nie powinno być przecinka
1,2,3,4
1,2,3,4
lila-nie wiadomo a może rzeczywiście szykuje jakąs rewolucje kto wie kto wie
madzia77-ja już zrobiłem taką rewolucje w toto-mixie że na drugi dzień nie mieli jak wypłacać
torsan-czytałeś na forum NADCHODZI REWOLUCJA?Niby miał to być temat-bomba,a to raczej Temat kiszka.Nie wiadomo o co w nim tak naprawdę chodzi.
w basni andersena ksiezniczka nie mogla spac bo podlozono jedno ziarnko grochu pomimo dwudziestu materacy i 20 pierzyn dlatego obstawiam dzisiaj na wieczor 40