Wpisy 71 839 – 71 951
21 października 2009 12:08 → 21 października 2009 18:15, 100 wpisów
poprawka, pierwsza czwóreczka wygląda tak
1,13,22,66 -wkradła sie 3 zamiast 13
1,13,22,66 -wkradła sie 3 zamiast 13
na dzisiaj na 14 proponuję zagrac liczbe 72...nie padła już dośc długo....mam dylemat do pary trójek...ma ktos jakies propozycje??
Tajemniczy Don Pedro - bardzo mądre jest to co napisałeś i odzwierciedla nasz krzywy kapitalizm w tym kraju, dodatkowo dobrze zaznaczyłeś jak dochodzi do konfliktu prawa polskiego ( bardzo ułomnego w swych założeniach i wielce ograniczającego ) i prawa europejskiego ( w swych założeniach bardziej demokratycznego )
Jaccek - naturalnie,że monopol TS jest nie zgodny z prawem europejskim i zakładam się że gdyby znalazło się więcej odważnych to można było by to zmienić.Znalazła się nawet osoba,która chciała coś zrobić ( mam na myśli t4) ale została okrzyknięta - zresztą szkoda gadać.
Prawdą też jest co napisał edi8 iż TS to państwo więc wnioski już napewno wyciągnąłeś.
pozd
Jaccek - naturalnie,że monopol TS jest nie zgodny z prawem europejskim i zakładam się że gdyby znalazło się więcej odważnych to można było by to zmienić.Znalazła się nawet osoba,która chciała coś zrobić ( mam na myśli t4) ale została okrzyknięta - zresztą szkoda gadać.
Prawdą też jest co napisał edi8 iż TS to państwo więc wnioski już napewno wyciągnąłeś.
pozd
komu wychodzi jakas pewna para teraz na 14?
witam:) dopiero wczoraj natrafiłem:)na to forum, w lotto;] już trochę gram, co do typów to moje na 14;]
*23,66,35 *52,36,27 *12,23,35 *8,19,23 to tylko trojki;] bo 5 i szóstki rozpisuje;]oczywiście przez totomix
pozdr życzę wysokich wygranych;]
*23,66,35 *52,36,27 *12,23,35 *8,19,23 to tylko trojki;] bo 5 i szóstki rozpisuje;]oczywiście przez totomix
pozdr życzę wysokich wygranych;]
marxson>>> w Totalizatorze Sportowym zakład kosztuje 2,50zł i za 1 liczbę dostaniesz 4zł , czyli zysk netto to 1,50zł.
W Totolotku ( Totomixie ) za 2zł dostaniesz wtedy 5,60zł , czyli zysk 3,60zł.
Ta więc w TS za 1zł na grę ( od ceny liczonej łącznie z dopłatą na sport ) zysk wynosi 0,60zł a w Totomixie za 1zł ten zysk to 1,80zł.
Pzdr.
edi8
W Totolotku ( Totomixie ) za 2zł dostaniesz wtedy 5,60zł , czyli zysk 3,60zł.
Ta więc w TS za 1zł na grę ( od ceny liczonej łącznie z dopłatą na sport ) zysk wynosi 0,60zł a w Totomixie za 1zł ten zysk to 1,80zł.
Pzdr.
edi8
edi8. Czy jak w Totomixie obniżyli stawkę do 3,10 to czy mogą ją potem podnieść ? Krótko siedzę w tym temacie i na razie zrobiłem sobie przerwę w Totomixie. Czekam właśnie na podwyżkę stawki.
Witam na 14 00:
66,76
68,24
13,25,40,51,66
32,41,52,54,76
25,40,55,66,68,76
66,76
68,24
13,25,40,51,66
32,41,52,54,76
25,40,55,66,68,76
Opierając sie na wytycznych liczbach podanych przez SZCZEREGO oraz zachęcające perspektywie sukcesu napisanej przez GROMA wysyłam takie zestawy:zestaw 3 liczbowy:12,2,16///3,30,21///5,7,8///46,32,34,///23,26,62///64,30,43///50,80,70/// zestawy dwu liczbowe (parki)5,40///2,12///3,16///20,21///5,7///8,46///32,34///23,26///62,64///30,43///50,80///70,80///14,35///oraz zestawy 10 liczbowe:2,3,5,7,8,12,16,20,21,34///32,46,64,50,80,70,61,30,23,26///32,46,64,50,80,2,3,5,16,21///70,61,30,23,26,20,34,12,8,7///To wszystko .Koszta są nie ważne w tym momencie bo nawet jak stracę to idzie to nie z kapitału na grę tylko z innych środków.Pożyjemy zobaczymy,a może choc wątpię koszta sie zwrócą.Za to jest to świetna zabawa.Pozdrawiam
Stawka to jest ilość pieniędzy , jaką na dane zdarzenie stawiasz - a zatem w Totomixie to nie stawka a kursy zostały obniżone...Wg mnie nie po to zostały te kursy obniżone , aby teraz wracać do starych.
madzia77.Jasne że tak. Myślałem że coś Ci się stało albo że szarpnęłaś jakąś kumulę i olałaś towarzystwo.
edi8. To niedobrze. Ale może jeszcze zatankuje swoją kartę pomimo obniżki kursu. Swoją drogą ciekawe dlaczego w Totomixie nie można zasilać konta przez internet ? Może chcą żeby człowiek od czasu do czasu rozruszał kości.
Zapomniałem dodać ze każda z tych 24 liczb bedzie puszczona pojedynczo,jako solówka.Jak sie bawić to się bawić.
ender - jak bym mogła tylu ciekawych ludzi tu można poznać ja nie gram,ale za to moja córcia bawi się w mini lotto i od czasu do czasu lotto - gdyby wydarzył się cud to całe towarzystwo miałoby fajną imprezę ! :)
Info: Dzisiejsze wieczorne losowania w Studio Lotto odbędą się około godziny 23:00
no i 72 siadla bo tak mialo byc ale reszta kicha;(
13max33
13max33 mam nadzieję,że to nie przedział wiekowy w jakim gustujesz? Wiesz, Polański czeka:):):)
13max33 mam nadzieję,że to nie przedział wiekowy w jakim gustujesz? Wiesz, Polański czeka:):):)
13max33 - mam nadzieję,że kolejna próba na sucho uda się o 22 ( bardziej odpowiedni czas ) może wejdzie i strzeli trzy numerki :):):)
pozd
pozd
No i sen prysnął jak bańka mydlana.Tylko 6 liczb pojedynczych wyszło,żadna parka,żadna trojka,i w dziesiątkach max 3 liczby.Zabawa była fajna ,nadzieje tez ,a że prysły jak sen o złotej rybce to trudno.Ale życie nie kończy sie na grach liczbowych,wiec strata 80 zeta niech bedzie początkiem może dobrze zapowiadającego sie interesu,a ile sie zarobi to sie zarobi ja sie pytam ile trzeba mieć żeby nie stracić.Ważne ze jestem szczęśliwym człowiekiem.Wszystkim serdecznie dziękuje za wkład pracy i pozdrawiam.
kogucik19 nie odpuszczaj, to nie jest powiedziane iż miało być na 14.00. Ja podobną rozpiskę jak twoja puszczam jeszcze na 22.00.Musi wpaść.powodzonka
welcom.
czy jest tu jakiś snajper(snajperka)
co by tafił 5/5 mm na 22
czy jest tu jakiś snajper(snajperka)
co by tafił 5/5 mm na 22
xelom - nie strzelam,bo zawsze pudłuję - niestety,może ktoś inny?
SZCZERY ok jak tak mówisz to co tam niech leci na zmiane B,nie ma sprawy,a ponieważ Cie szanuje,i lubię czytać twoje prognozy gram dalej.Serdecznie Cie pozdrawiam i uciekam.Posyłam i do Wieczorka mnie nie ma.Tobie życzę sukcesu.
Witam jeszcze raz Koguciku-19.
o ile mi wiadomo,to każdy sen sprawdza się po 3 dniach.
To nie jest tak,że po wspaniałym śnie,przyjdzie zaraz fortuna.
Tutaj też trzeba cierpliwości.
Zrób podobny zestaw na 22.00 ,włanczając oto takie liczby.....
8,18,78......9,15,45.....13,20,22,40......
Też nie jest powiedziane,że to musi być dzisiaj o 22.00
Ale trzeba próbować i nie tracić nadziei.
Życzę Ci,aby sen ten się spełnił,tak jak tego oczekujesz.
Pozdrawiam.
o ile mi wiadomo,to każdy sen sprawdza się po 3 dniach.
To nie jest tak,że po wspaniałym śnie,przyjdzie zaraz fortuna.
Tutaj też trzeba cierpliwości.
Zrób podobny zestaw na 22.00 ,włanczając oto takie liczby.....
8,18,78......9,15,45.....13,20,22,40......
Też nie jest powiedziane,że to musi być dzisiaj o 22.00
Ale trzeba próbować i nie tracić nadziei.
Życzę Ci,aby sen ten się spełnił,tak jak tego oczekujesz.
Pozdrawiam.
madzia 77 madzia to może tylko virtualnie ???
a ja dalej szukam snajpera ,może byc wizjoner
oby nie nawiedzony, a na koniec
dobrego psychiatre :)
miłego dnia i DUŻYCH wygranych
a ja dalej szukam snajpera ,może byc wizjoner
oby nie nawiedzony, a na koniec
dobrego psychiatre :)
miłego dnia i DUŻYCH wygranych
Tu jedno jest tylko pewne: te liczby - jeśli padną - to tylko albo w losowaniu o 14.00 , lub w tym wieczornym...
Natomiast można je WŁĄCZYĆ a nawet z sobą dowolnie łączyć!
Natomiast można je WŁĄCZYĆ a nawet z sobą dowolnie łączyć!
GROM jak dobrze przed wyjściem spojrzeć na kompa.OK dopisałem te zestawy,uciekam bo czas goni ,bardzo Ci dziękuje i ok wszystko to bede puszczał przez 3 dni czyli 6 losowan,bo o 3 dniach tez słyszałem.Pozdrawiam
Madzia 77
To ja na 22 strzele takie numerki
69,6,9 ....
Pozdrawiam .To jest dzisiaj pewne numerki ....:)-
To ja na 22 strzele takie numerki
69,6,9 ....
Pozdrawiam .To jest dzisiaj pewne numerki ....:)-
Może ktoś mi napisze od czego zależy aktualizacja tematu "Najdłużej oczekiwane zestawy ML/MM" np po dzisiejszym losowaniu o 14.00 nadal jest wpis że najdłużej oczekiwana 1/1 to 26 a liczba ta padła 3 losowania temu. Po wylosowaniu 26 najdłuższy okres oczekiwania miała liczba 72 ale i ona również padła. Ogólnie strona SUPER ale....
Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie!!!!Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję że zatypuję w dziesiątkę!!!.
Lestek>>>> obawiam się , że prędzej znajdziesz tu konsumentów brandy , niż grających na trendy :)
kitka 75
Witaj .
Możesz najpierw podać 3 kulki na 22 dzisiaj .Pozdrawiam :)
Witaj .
Możesz najpierw podać 3 kulki na 22 dzisiaj .Pozdrawiam :)
13 max 33 twoje typy wkleje.pozmiatam z chatu troche
dodam szczypte swoich i zobaczymy co z tego za zupa
wyjdzie pewnie do .upy
pozdr
dodam szczypte swoich i zobaczymy co z tego za zupa
wyjdzie pewnie do .upy
pozdr
kitka75>>>> Witaj na pokładzie i mam do Ciebie pytanie: Ty jesteś kotka czy kocur???
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Lestek, wiem o co Ci chodzi, ale dzisiaj --->>>
TRENDY jest grać ze snów, z sufitu, z wróżki, z fusów, z cieczki kotki i innych numerologii.
Wiesz co mam pomysł na doskonałe trendy podobne jak powyżej podałem, na co gra tutejsza znakomita większość.
Otóż bierze się tłuczek kuchenny /drewniany bardzo dobry, metalowy lepszy ale uważać, aby nie przedobrzyć!/
No i ten, kto chce być TRENDY niechaj się tym tłuczkiem walnie w łeb! Dobrze robi przedtem walnąć kielonka albo trzepnąć piersióweczkę.
Potem powinno zgodnie z teorią numerologii i podświadomości przyjść nagłe olśnienie które niechybnie poda wszystkie liczby!
Wpisać na kupon i posłać!!
Powodzenia!
TRENDY jest grać ze snów, z sufitu, z wróżki, z fusów, z cieczki kotki i innych numerologii.
Wiesz co mam pomysł na doskonałe trendy podobne jak powyżej podałem, na co gra tutejsza znakomita większość.
Otóż bierze się tłuczek kuchenny /drewniany bardzo dobry, metalowy lepszy ale uważać, aby nie przedobrzyć!/
No i ten, kto chce być TRENDY niechaj się tym tłuczkiem walnie w łeb! Dobrze robi przedtem walnąć kielonka albo trzepnąć piersióweczkę.
Potem powinno zgodnie z teorią numerologii i podświadomości przyjść nagłe olśnienie które niechybnie poda wszystkie liczby!
Wpisać na kupon i posłać!!
Powodzenia!
kitka75>>> no to miau!!!
Ale fajnie , bo tygrysy lubią świeże mięsko - a Ciebie ma kto za uszkiem i po futerku drapać?
Pzdr.
edi8
Ale fajnie , bo tygrysy lubią świeże mięsko - a Ciebie ma kto za uszkiem i po futerku drapać?
Pzdr.
edi8
13max33 pozdrowionka dzisiaj obstawiam 56,69,79 co z tego będzie?? ano zobaczy się.
Totomix 22&23 bo to dzisiaj mecz :
69,6,9
77,21,8
13,33,6,9,69
I czekam na 3 kulki od kocurki małej czarnej :)
69,6,9
77,21,8
13,33,6,9,69
I czekam na 3 kulki od kocurki małej czarnej :)
edi8!! za uszkiem zwykle drapię się sama ale jak coś to się do ciebie zwrócę :)
Grom>>> i ja pozdrawiam Cię po starej , acz niekiedy burzliwej znajomości :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
kitka75>>> a to ja napisałem: za uszkiem??? Bo wydaje mi się że miałem napisać "za łóżkiem"....A co z tym futerkiem - jkest po czym głaskać , czy niekoniecznie :)
edi8 co za różnica z futerkiem czy bez teraz trzeba typować a nie futerkować! :)
kitka75>>>> różnica jest fundamentalna , bo nie wiem , czy po wspólnej kolacji nie będę musiał przystąpić do depilacji :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
witam i pozdrawiam ZIOMALI-KI po kuponie
ALE JAZDA -- w dniu wczorajszym pisałem że pula nie przekroczy 4,5mln.a w dniu dzisiejszym odebrałem prawie taką samą wygraną od buka...
ALE JAZDA -- w dniu wczorajszym pisałem że pula nie przekroczy 4,5mln.a w dniu dzisiejszym odebrałem prawie taką samą wygraną od buka...
...dobry początek --- na jutro myślę,że będzie ok.6,5mln.albowiem mam taki kupon u buka na taką sumę ---oczywiśie 10 000 mniejszą ale niech wchodzi jeżeli znów minie mnie 6 w DL.POZDROWIONKA POWODZONKA
Ciekawe, w miarę wzrostu kumulacji, wcale nie wzrasta liczba zawieranych zakładów.
Witam wszystkich,jakie nastroje po ostatniej walce maszyny losującej z grawitacją?
szczery - właśnie śniłam koszmar - dosłownie jak " Koszmar z ulicy Wiązów " żywcem wyjęty. Główną rolę w tym koszmarze grał sam bohater Fr edi y Krueger ,bałam się i drżałam w tym śnie - jednym słowem było nietęgo do momentu kiedy się nie obudziłam i nie u8świadomiłam,że to był tylko sen.
A tak przy okazji przypomniał mi się stary kawałek odnoszący się do mojego snu i nie tylko !
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/c25vb3B5ODk=/aHB62IS1spU/Top_One_-_Fred_Kruger
A tak przy okazji przypomniał mi się stary kawałek odnoszący się do mojego snu i nie tylko !
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/c25vb3B5ODk=/aHB62IS1spU/Top_One_-_Fred_Kruger
Na 22. 13,19,26,47,57 3z5 pełny rozpis w totomix.
bratiszka - witam Cię jak zwykle serdecznie i cieplutko w naszym " spełniającym się i uzupełniającym gronie" !
witam wszystkich
właśnie wracam z kolektury.
facet przede mną odbierał 1000 zł bez 50 gr
szczęsciarz
właśnie wracam z kolektury.
facet przede mną odbierał 1000 zł bez 50 gr
szczęsciarz
tak coś na rozluźnienie sytuacji !!!
Nie boję się już
Że jakaś mara z Elm Street
Zniszczy mój świat
Więcej dobra niż zła jest wśród nas
Więcej dobrych słów
Fred na taśmie video ma czas !
Nie boję się już
Że jakaś mara z Elm Street
Zniszczy mój świat
Więcej dobra niż zła jest wśród nas
Więcej dobrych słów
Fred na taśmie video ma czas !
bratiszka - z tego co zrozumiałam to koszmar z próżnością !!!
Wybuchowy duet, ale tak to jest,że " do tanga trzeba dwojga"
pozd
Wybuchowy duet, ale tak to jest,że " do tanga trzeba dwojga"
pozd
bratiszka - widać mamy tu marzycieli lateksowych i zwolenianka cudzych żon - to też nie zdrowa mieszanka,bo co za dużo to niezdrowo,może się odbić i wylecieć hehe
Podaję 100% pewniaki na godz.22.00 na MM.
10,19,24,26,31,45,64,75,77,79
Życzę powodzenia!
10,19,24,26,31,45,64,75,77,79
Życzę powodzenia!
Święta prawda - rodziny się nie miesza nawet jeżeli gra rozbija się o numerki - jest to nie smaczne !
Rodziny się nie miesza w swoje indywidualne rozgrywki edi8, takie są "zasady" sam o tym pisałeś,czy może tak Ci teraz wygodnie je łamać!
bratiszka - może on jest "biedny" i nie ma swojej żony i dlatego tak o cudzych rozmyśla,bo w przypadku innego użytkownika też chciał jego żonę w....!
Albo taka natura - różni są ludzie !
Albo taka natura - różni są ludzie !
I dlatego że jest "biedny" chciał zarobić na naiwnych sprzedając im typy?
prosze o podanie mi na tacy dzisiejszych pewniakow zebym nie musial myslec bo przegralem losy
miks - wbij do swojej łepetyny ( nie wnikam czy pustej czy nie ),że gdyby pojawił się oszust na jego stronie to by go zablokował.
Po to aby nie uczestniczyć w przestępstwie !
Czy trzeba to tłumaczyć jak dziecku,które ma 5-latek
bez odbioru
Po to aby nie uczestniczyć w przestępstwie !
Czy trzeba to tłumaczyć jak dziecku,które ma 5-latek
bez odbioru
Cześc Wszystkim liczba jedne do m.m to 76 .
Jeżeli komuś się wydaje,że sprawa została zapomniana odnośnie znieważenia ( jest kodeks karny na takie przestępstwo ) to się myli - nawet koszmary nie będą mnie obrażać !!!
ALE WAM SIĘ PROBLEMÓW NAROBIŁO,SZKODA GADAĆ.
JEŻELI KTOŚ KOMUŚ COŚ,EWENTUALNIE NIKT NIKOMU NIC ITD....
DZIECINADA,NAPRAWDĘ.
JEŻELI KTOŚ KOMUŚ COŚ,EWENTUALNIE NIKT NIKOMU NIC ITD....
DZIECINADA,NAPRAWDĘ.