Wpisy 718 362 – 718 461
26 stycznia 2012 21:40 → 26 stycznia 2012 22:05, 100 wpisów
Torsan..za duzo bananow chyba jadasz ostatnio..bo tak jakos caly czas robisz to...
a to wyglada w nadmiarze jak czkawko-smiechawka
Salti dzieki za
Dorotka haj
a to wyglada w nadmiarze jak czkawko-smiechawka
Salti dzieki za
Dorotka haj
Banany powodują raka i choroby serca
a nie dzieje się za dobrze o nie ...
patrząc nie tylko na swoje miasto ale i na to co dzieje się w rządzie ogółem w kraju
torsan >> banany są dobre i pożywne więc nie żałuj sobie
patrząc nie tylko na swoje miasto ale i na to co dzieje się w rządzie ogółem w kraju
torsan >> banany są dobre i pożywne więc nie żałuj sobie
Marta>>Jest niezależna, o ciekawej osobowości. Uparcie darzy do celu. Osiąga sukcesy dojść szybko. Zwalcza wszelkie przeszkody. Wszystkie Marty od dziecka maja dobrze określone zainteresowania, wiedza kim chciałyby zostać, gdy dorosną i zwykle wybierają praktyczne zawody, w których można zarówno być użyteczna dla innych, jak i osiągnąć wymierne wyniki. Można zaufać jej zdrowemu rozsądkowi. Potrafi sobie narzucić dyscyplinę. Dobrze się sprawdzają w trudnych warunkach, kiedy trzeba sobie radzić w życiu przy pomocy skromnych środków. Umie zrozumieć ludzka niedolę i podnieść na duchu. W miłości Marty Są wierne.
profesor1980>>"chyba" ponownie to niezdecydowanie
profesor1980>>"chyba" ponownie to niezdecydowanie
madzia77 a ja już olewam co robią
w naszym kraju
i nie włączam telepudła aby sie nie stresować
w naszym kraju
i nie włączam telepudła aby sie nie stresować
xelom >> można i w ten sposób,ale ja i tak się martwię mam dzieci i w jakim kraju będą żyć ....
to najczęściej kojarzy się z biblijną nawróconą jawno-grzesznicą, nazywaną Marią Magdaleną. Pochodzi z języka hebrajskiego i oznacza: 'pochodząca z Magdali', czyli miasta leżącego nad jeziorem Genezaret w Palestynie. W Polsce pojawiło się już w średniowieczu. Zawsze cieszyło się dużą popularnością. Współcześnie należy do najczęściej nadawanych. Magdalena ma spory temperament i poczucie własnej wartości.
Bystry umysł oraz cięty język dają jej przewagę nad otoczeniem. Zawsze usiłuje postawić na swoim, dlatego w jej towarzystwie ma się tylko dwie możliwości - zaakceptować jej dominację albo uciekać. Nie warto z nią dyskutować, bo nic dobrego z tego nie wyniknie. Ta impulsywna kobieta nerwowo reaguje na wszelki sprzeciw. Jeśli zaś nie będziemy zbyt mocno obstawać przy swoim, to rozmowa z nią może nam sprawić przyjemność, jako że jest to osoba oczytana, o szerokich zainteresowaniach.
Bystry umysł oraz cięty język dają jej przewagę nad otoczeniem. Zawsze usiłuje postawić na swoim, dlatego w jej towarzystwie ma się tylko dwie możliwości - zaakceptować jej dominację albo uciekać. Nie warto z nią dyskutować, bo nic dobrego z tego nie wyniknie. Ta impulsywna kobieta nerwowo reaguje na wszelki sprzeciw. Jeśli zaś nie będziemy zbyt mocno obstawać przy swoim, to rozmowa z nią może nam sprawić przyjemność, jako że jest to osoba oczytana, o szerokich zainteresowaniach.
mogę pisać
toja....
--------
Kto dziśiaj prowadzi losowanie: pewnie będzie szkieletnica.. .
-----------------------------------------------------------
Kto dziśiaj prowadzi losowanie: pewnie będzie szkieletnica.. .
Mysle i mysle i wymyslec nie moge 6-ciu prostych liczb..
(ktore okaza sie oczywiscie ..po jutrzejszym losowaniu)
mam juz 9 zakladow i wciaz cos poprawiam i dochodzi..nowy
zaklad
(ktore okaza sie oczywiscie ..po jutrzejszym losowaniu)
mam juz 9 zakladow i wciaz cos poprawiam i dochodzi..nowy
zaklad
straciłem zasięg nie mogłem podziękować ulexxsie za całusa i przywitać się z m.dorotkątoja
Lila.. .
--------------------------------
--------------------------------
Ulexxa.. .
-------------------------------------------
-------------------------------------------
wędrowca...
slim61 ta mine to miala w odziale czy kolektorze>?
Toja.. .
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
Profesor.. .
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
Toja
m.dorotka.. .
------------------------------------------------
------------------------------------------------
Saltosky.Bardzo zimno.
Powinni wylosować liczbę...10, bo tyle jest mrozu.. .
Slim oj mieszam mieszam
Emerytka... i dobrze bo troche tego robactwa wyginie
Emerytka... i dobrze bo troche tego robactwa wyginie
powinny wylosować 26.04.19.80
lila...zobaczymy końcówka ta moze poleci
milan1980 >> witaj
moje mini ech
mam nadzieje,że fartowne ..
04,18,24,25,37,40
moje mini ech
mam nadzieje,że fartowne ..
04,18,24,25,37,40
Może będzie liczba...45 w...Lotto.pl
witam wszystkich
slim61 w oddzilae zrobila mine przy takiej nie wielkiej kwocie to ciekawe jaka mine robl przy milionach