Wpisy 718 348 – 718 447
26 stycznia 2012 21:34 → 26 stycznia 2012 22:01, 100 wpisów
m.dorotka...
Znaczenie imienia Marta
Marta jest osobą idealnie pasującą na hostessę. Pytanie może brzmieć, dlaczego? Otóż dlatego, ze nie trzeba tam nic robić poza staniem. Bardziej odpowiedzialne prace mogłyby ją przerosnąć. Każda Marta ceni sobie wygodę. Nie chodzi do pracy na dłużej niż 2 godziny. Marta uważa, że wszystko jej się należy i że to praca powinna przychodzić do niej. Marta nie jest stworzona do ciężkiej harówki.
Bardzo często wchodząc do wanny lub pod prysznic ma pewien problem???otóż na jej półce leży tylko i wyłącznie szare mydło. Cóż biedaczka może zrobić? Czym prędzej bierze je do ręki i się myje, po czym nie zostawia żadnego zapachu.
Kiedy przychodzi taki moment w życiu Marty, że w łazience brakuje szarego mydła, czym prędzej biegnie ona do piwnicy i zabiera Kreta. Bierze ów środek w ręce i wypala sobie nim brud. Bardziej sfrustrowana Marta, dokłada do tego jeszcze szczotkę, aby uzyskać lepsze efekty końcowe. Jej ulubionym kolorem jest czerwień oparzonej skóry.
Marta jest osobą idealnie pasującą na hostessę. Pytanie może brzmieć, dlaczego? Otóż dlatego, ze nie trzeba tam nic robić poza staniem. Bardziej odpowiedzialne prace mogłyby ją przerosnąć. Każda Marta ceni sobie wygodę. Nie chodzi do pracy na dłużej niż 2 godziny. Marta uważa, że wszystko jej się należy i że to praca powinna przychodzić do niej. Marta nie jest stworzona do ciężkiej harówki.
Bardzo często wchodząc do wanny lub pod prysznic ma pewien problem???otóż na jej półce leży tylko i wyłącznie szare mydło. Cóż biedaczka może zrobić? Czym prędzej bierze je do ręki i się myje, po czym nie zostawia żadnego zapachu.
Kiedy przychodzi taki moment w życiu Marty, że w łazience brakuje szarego mydła, czym prędzej biegnie ona do piwnicy i zabiera Kreta. Bierze ów środek w ręce i wypala sobie nim brud. Bardziej sfrustrowana Marta, dokłada do tego jeszcze szczotkę, aby uzyskać lepsze efekty końcowe. Jej ulubionym kolorem jest czerwień oparzonej skóry.
xelom >> bardziej bym się martwiła co w naszym kraju się dzieje,ale witam
"Kiedy przychodzi taki moment w życiu Marty, że w łazience brakuje szarego mydła, czym prędzej biegnie ona do piwnicy i zabiera Kreta." Profesor?? jakiego kreta???politycznego chyba)
chyba tak
Torsan..za duzo bananow chyba jadasz ostatnio..bo tak jakos caly czas robisz to...
a to wyglada w nadmiarze jak czkawko-smiechawka
Salti dzieki za
Dorotka haj
a to wyglada w nadmiarze jak czkawko-smiechawka
Salti dzieki za
Dorotka haj
Banany powodują raka i choroby serca
a nie dzieje się za dobrze o nie ...
patrząc nie tylko na swoje miasto ale i na to co dzieje się w rządzie ogółem w kraju
torsan >> banany są dobre i pożywne więc nie żałuj sobie
patrząc nie tylko na swoje miasto ale i na to co dzieje się w rządzie ogółem w kraju
torsan >> banany są dobre i pożywne więc nie żałuj sobie
Marta>>Jest niezależna, o ciekawej osobowości. Uparcie darzy do celu. Osiąga sukcesy dojść szybko. Zwalcza wszelkie przeszkody. Wszystkie Marty od dziecka maja dobrze określone zainteresowania, wiedza kim chciałyby zostać, gdy dorosną i zwykle wybierają praktyczne zawody, w których można zarówno być użyteczna dla innych, jak i osiągnąć wymierne wyniki. Można zaufać jej zdrowemu rozsądkowi. Potrafi sobie narzucić dyscyplinę. Dobrze się sprawdzają w trudnych warunkach, kiedy trzeba sobie radzić w życiu przy pomocy skromnych środków. Umie zrozumieć ludzka niedolę i podnieść na duchu. W miłości Marty Są wierne.
profesor1980>>"chyba" ponownie to niezdecydowanie
profesor1980>>"chyba" ponownie to niezdecydowanie
madzia77 a ja już olewam co robią
w naszym kraju
i nie włączam telepudła aby sie nie stresować
w naszym kraju
i nie włączam telepudła aby sie nie stresować
xelom >> można i w ten sposób,ale ja i tak się martwię mam dzieci i w jakim kraju będą żyć ....
to najczęściej kojarzy się z biblijną nawróconą jawno-grzesznicą, nazywaną Marią Magdaleną. Pochodzi z języka hebrajskiego i oznacza: 'pochodząca z Magdali', czyli miasta leżącego nad jeziorem Genezaret w Palestynie. W Polsce pojawiło się już w średniowieczu. Zawsze cieszyło się dużą popularnością. Współcześnie należy do najczęściej nadawanych. Magdalena ma spory temperament i poczucie własnej wartości.
Bystry umysł oraz cięty język dają jej przewagę nad otoczeniem. Zawsze usiłuje postawić na swoim, dlatego w jej towarzystwie ma się tylko dwie możliwości - zaakceptować jej dominację albo uciekać. Nie warto z nią dyskutować, bo nic dobrego z tego nie wyniknie. Ta impulsywna kobieta nerwowo reaguje na wszelki sprzeciw. Jeśli zaś nie będziemy zbyt mocno obstawać przy swoim, to rozmowa z nią może nam sprawić przyjemność, jako że jest to osoba oczytana, o szerokich zainteresowaniach.
Bystry umysł oraz cięty język dają jej przewagę nad otoczeniem. Zawsze usiłuje postawić na swoim, dlatego w jej towarzystwie ma się tylko dwie możliwości - zaakceptować jej dominację albo uciekać. Nie warto z nią dyskutować, bo nic dobrego z tego nie wyniknie. Ta impulsywna kobieta nerwowo reaguje na wszelki sprzeciw. Jeśli zaś nie będziemy zbyt mocno obstawać przy swoim, to rozmowa z nią może nam sprawić przyjemność, jako że jest to osoba oczytana, o szerokich zainteresowaniach.
mogę pisać
toja....
--------
Kto dziśiaj prowadzi losowanie: pewnie będzie szkieletnica.. .
-----------------------------------------------------------
Kto dziśiaj prowadzi losowanie: pewnie będzie szkieletnica.. .
Mysle i mysle i wymyslec nie moge 6-ciu prostych liczb..
(ktore okaza sie oczywiscie ..po jutrzejszym losowaniu)
mam juz 9 zakladow i wciaz cos poprawiam i dochodzi..nowy
zaklad
(ktore okaza sie oczywiscie ..po jutrzejszym losowaniu)
mam juz 9 zakladow i wciaz cos poprawiam i dochodzi..nowy
zaklad
straciłem zasięg nie mogłem podziękować ulexxsie za całusa i przywitać się z m.dorotkątoja
Lila.. .
--------------------------------
--------------------------------
Ulexxa.. .
-------------------------------------------
-------------------------------------------
wędrowca...
slim61 ta mine to miala w odziale czy kolektorze>?
Toja.. .
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
Profesor.. .
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
Toja
m.dorotka.. .
------------------------------------------------
------------------------------------------------
Saltosky.Bardzo zimno.
Powinni wylosować liczbę...10, bo tyle jest mrozu.. .
Slim oj mieszam mieszam
Emerytka... i dobrze bo troche tego robactwa wyginie
Emerytka... i dobrze bo troche tego robactwa wyginie
powinny wylosować 26.04.19.80