Wpisy 717 293 – 717 392
26 stycznia 2012 10:43 → 26 stycznia 2012 11:23, 100 wpisów
Mala557
emerytko..ja też go proszę o to i zawzięte robaczysko znaleźć nie może w archiwum
Mial być jeszcze
Bry
Kathy.Nie Go,bo nic nie da.
emerytko..po odbroci nic a nic...już przekupuję pączkami od paaru dni i nic..trzeba
Kathy.Mówisz,radykalne i ostre sposoby najlepsze??
Ale może czmychnąć do jabłuszka,i tyle Go mamy.
Wątroba to chyba od czegoś gnije.
Ale parę razów nie zaszkodzi.
Ale parę razów nie zaszkodzi.
mala557...ale jak się zaduzo popuszcza Panom to głupieją i spuszczaja sie z łańcuszka
Slim
Dzisiaj śniło mi się, że wygrałam 9/10 7 liczb ze snu pamiętam...
Mala
mala557 choć, z drugiej strony, przypomina się wuwuwu
gdzie Ci mężczyźni prawdziwi tacy
gdzie Ci mężczyźni prawdziwi tacy
gdzie Ci mężczyźni prawdziwi tacy, mmm, orły, sokoły, herosy!? Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!? - Jeeeee!
Czy Ktoś może orientuje się dlaczego nie mogę wysłać Pit'a przez Internet, wszystko działa tak jak należy, a program nie widzi połączenia z netem
Robal_36 poradź mi coś, Ty umiesz rozwiązywać takie problemy, znasz się na rzeczy
robal..widze ty wczoraj spokojny jesteś , sam
nie jesteś pintol nie lubisz urazić kogo
nie jesteś pintol nie lubisz urazić kogo
dobra znikam i poowwo..
Idę wysłać.
Robal jak myślisz -przedłużona albo ostatnia??
Robal jak myślisz -przedłużona albo ostatnia??
mała...
ulala..
Krzysio
W momencie przesłania formularza do US jest komunikat: 'Nastąpił błąd podczas przesyłania danych, nie można utworzyć połączenia sieciowego'
kathy..
emerytka..
ulala..jeszcze pomyśle przy kompie , jeszcze nieeeee gram
emerytka..
ulala..jeszcze pomyśle przy kompie , jeszcze nieeeee gram
Dzięki.To chyba wyślę 4.
lila..
Lila
mala...dzwonił do mnie dzisiaj jakiś głupek,mówił że dzwoni z ogłoszenia w sprawie uszczelek do wodospaduco za idioci na świecie to głowa mała
lila....pomyłka..u mnie jeden ostatnio chciał jako ochroniarz pracować
No to u mnie kiedyś rano przed 6-stą zadzwonił Koleś, że jest z Ochrony i dostał alarm, że jest u mnie napad
mala...no coś Ty,nie dawałam bo po cholerę ,poza tym nie mam uszczelek do wodospadu
mala..ktos sobie jaja robił i na bank ktoś z moich znajomych,jak się dowiem to nogi z dupy powyrywam
lila
dzwonią teraz z różnych programów np. radiowych /żeby wkręcić/ , albo żeby coś - sprzedać, czy wcisnąć - moim zdaniem - nie ma się, co piNtolić z takimi
@ mala
i jak ctrl+alt+del ? - to naprawdę często pomaga
dzwonią teraz z różnych programów np. radiowych /żeby wkręcić/ , albo żeby coś - sprzedać, czy wcisnąć - moim zdaniem - nie ma się, co piNtolić z takimi
@ mala
i jak ctrl+alt+del ? - to naprawdę często pomaga