Wpisy 71 695 – 71 794
20 października 2009 21:10 → 21 października 2009 00:12, 100 wpisów
Drogi Przyjacielu Kaczorze -może podzielisz się ze mną, podobnie jak ja z Tobą:) Ale póki co podzielę się tylko spostrzeżeniem, że nowa maszyna ML miesza w taki sposób, że ciężko mi się czymkolwiek dzielić:) Pozdrawiam.
Za to wierzysz w Wielkiego Typer-Plagiatora z Lublina oraz w oszalałego ksenofoba i rasistę...
horrory z fredim sa niezdrowe ja kiedys jak je ogladalem to mialem koszmary
.....ok. przyjacielu jedna 6 twoja druga moja niech się STANIE...
edi8 - nie wystarczy Ci,że podziwiam Twoją wiedzę?
Tak na marginesie jestem Ci wdzięczna za
Marie Lafore "Viens , viens"
pozd
Tak na marginesie jestem Ci wdzięczna za
Marie Lafore "Viens , viens"
pozd
mi sie podobal serial bandycki petersburg a aleksandrem domagarowem a polskie filmy sa dla mnie beznadziejne prubuja nasladowac ale im to nie wychodzi
...WIDZE ze nie masz veny do typowania przestałeś na ogólnym a w trójkach zamiast blisko czoła telepiesz się w oddali dziełąc twoje niepowodzenia przestaję typować na ogólnym ,aż zejdę do twojego poziomu <300 i wtedy zaczniemy jeszcze raz OK.czasem przerwa dobrze robi powodzenia przyjacielu NIECH MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS ,A FORTUNA obdarza nas kasiorką POZDROWIONKA
Witam.OPA-sory,nie pojechałem ,na Mazury po samochód-
pilna praca w warsztacie.
Kupon na 22-ą MM nie wysłany:5,30,60,67,77,24,33,32,41,66.
Kto chce skorzystać,proszę bardzo.Pozdrawiam.
pilna praca w warsztacie.
Kupon na 22-ą MM nie wysłany:5,30,60,67,77,24,33,32,41,66.
Kto chce skorzystać,proszę bardzo.Pozdrawiam.
..,aż zejdę do twojego poziomu <300 i wtedy zaczniemy jeszcze raz OK.czasem przerwa dobrze robi powodzenia przyjacielu NIECH MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS ,A FORTUNA obdarza nas kasiorką POZDROWIONKA
...a mnie tylko tekst cały wchodzi:) Dzięki, ale nie schodź do mojego poziomu. A może z tą maszyną to tylko złudzenie, a po prostu zła passa. Na szczęście to jest odwracalne.
...PRZYJACIELU MIAŁO BYĆ IŻ DZIELĄCTWOJE NIEPOWODZENIA PRZESTAJĘ TYPOWAĆ NA OGÓLNYM aż zejdepon.300 i zaczniemy jeszcze raz ok.pozdrowionka
jakbym wygral to wtedy zatrudnilbym 14 masazystek zeby przez cala dobe masowaly moj obolaly kregoslup
Ja tankowałem wczoraj,150 litrów:)
20,70,14,35,71.
4,2,10,35.
Totomix.
Oki, zacznijmy jeszcze raz -od poziomu 300 do poziomu 300 mln PLN.:) Aczkolwiek typuję moje ukochane sekwencje dziesięciu liczb, lecz też tylko jako paramultimilioner:) Może wkrótce, powodzonka:)
NA KRĘGOSŁUP WYSTARCZĄ trzy reszta by sie tylko nudziła nawet jeżeli twój kręgosłup jest olbrzymi
...zgoda UWAGA KACZOR LĄDUJE będe sprawdzał jak się zanurzę pon300 zaczniemy...
...O RANY PON.300 jak tam będzie cisnienie czy ja to wytrzymie:)))))))))
.....jutro jadę po kostium nurka głębinowego......
9 18 23 72 79 65 35 38
8/8???????????????+ / 6/6 w DL dzielone na dwa??????????????
9 18 23 72 79 65 35 38
8/8???????????????+ / 6/6 w DL dzielone na dwa??????????????
2009-10-2015:48
21 października września (środa) losowanie Multi Multi i Twojego Szczęśliwego Numerka w Studio Lotto odbędzie się o godzinie 23.00.
żywcem zdjęte ze strony Lotto.pl- co nie wiedza jaki mamy miesiąc to dwa podali, zeby afery nie było w razie czego :))))
21 października września (środa) losowanie Multi Multi i Twojego Szczęśliwego Numerka w Studio Lotto odbędzie się o godzinie 23.00.
żywcem zdjęte ze strony Lotto.pl- co nie wiedza jaki mamy miesiąc to dwa podali, zeby afery nie było w razie czego :))))
teraz zaczekam czy byla szostka czy tez mozg plombuje i kumbuluje zeby zbierac kasiorke wedlug mnie powinien kumbulowac
Jutro o 14:00 myślę, że ostatnia szansa dla typera "Gela" na objęcie miejsca nr 1 w TOP 100 typujących pewniaka. Rekord ten wynosi 17 trafień na 30 losowań i Gela dorównała mu, a jeśli jutro o 14:00 trafi, to będzie to 18 trafień w ostatnich 30 losowaniach i tym samym rekord :) Pozdrawiam
Lila czy mozesz sprawdzic czy masz laskotki na stopach bo czy tylko u mnie jedynego zanikly
lotto jest jak goliat a ja nie potrafie znalezdz jakiegos slabego punktu zeby trafic z liczbami na chybiku z 10 liczb wyszlo mi 4
Pasko!-dlaczego losowanie na żywo, jest bez przerwy
Przerywane?proszę mi to wytłumaczyć,bo mnie zaczyna denerwować
to zatrzymywanie losowań!.
Przerywane?proszę mi to wytłumaczyć,bo mnie zaczyna denerwować
to zatrzymywanie losowań!.
Szykuję coś extra dla użytkowników. Myślę, że będzie mała rewolucja. Ale to co najmniej jutro albo później.
sam9: może internet Ci nie wyrabia? Prędkość 1 Mb/s jest wskazana...
a na wlasnym mysleniu trafilem tylko jedna liczbe bo druga 77 podpowiedzieli josef i bianka piszac ze ta liczba ciagle chodzi szkoda ze nie dali wiecej pewniakow bo 2 liczby za malo bo gralem na siodemki
sam9 ja mam tak samo z tymi losowaniami, ale nie codzienie bo to jednak od predkosci internetu zalezy. To trzeba narzekac na firme ktora sprzedaje ci internet... Pozdrawiam.
sam9: chodzi o internet, a nie komputer. Może Twój internet jest zbyt wolny.
Statystyka dnia całkiem niezła. na 14 8/10 22 3/10. Razem 11 hahaha ;)
Zwieno dzięki.Zmuszony jestem pofatygować się osobiście do firmy,która obsługuje moją radiówkę.Pozdrawiam.
witam panie Januszu ja mam 2 mb/s i tez mi przerywa jesli oto chodzi aczkolwiek na 2,3 sekundy i wraca do normy pozdr
A ja nie wyslałem kuponów z Mini Lotto i milabym 4/5 i 5x 3/5...ehh no ale za błędy się płaci. :(
czytam sobie pismo swiete i probuje wzmocnic wiare w uzdrowienie
jest w jednym fragmencie ze Jezus przechodzi obok sadzawki gdzie lezy mnostwo chorych czekajac na uzdrowienie bo kiedy aniol poruszal wode kto pierwszy znalazl sie w sadzawce bywal uzdrowiony
i kiedy Jezus zobaczyl ze ten czlowiek dlugo choruje zadal mu pytanie czy chcesz byc zdrowy a to pytanie jest do kazdego czlowieka
chory mowil ze nie ma go do sadzaki kto wlozyc tak ze inni chorzy go wyprzedzaja a wtedy Jezus nakazal mu wstac i stal sie zdrowy kiedy obydwoje oczu skierowal na Jezusa
a co mowi Jezus ze kiedy czlowiek uslyszy slowo boze to pojawia sie diabel aby mu je odebrac i aby czlowiek nie uwierzyl i zostal zbawiony i uzdrowiony
i trzeba rozpoczac walke tak jak wdowa ktora naprzykrzala sie niesprawiedliwemu sedziowi aby wzial ja w obrone
diabel bedzie podwazal slowo nasuwal negatywne mysli i nie da sie go pokonac jak tylko bozymi obietnicami wiara ze Bog jest dobry i nagradza tych ktorzy Go szukaja
podoba mi sie jak smith wiglestworth modli sie nad chora ktora miala zlamana kosc w dwoch miejscach i nie potrafila sie zrosnac a w jednej chwili w imie Jezusa staje sie zdrowa i zaczyna chodzic
to tak samo jak swiety piotr ktory do chorego mowi zlota i srebra nie mam ale co mam to ci daje w imie Jezusa wstan i chodz
jak Jezus slowem zrobil ze drzewo figowe uschlo to apostolowie byli zaskoczeni a On odpowiedzial jezeli mielibyscie wiare to nic dla was byloby niemozliwego
KUMULACJA
Wygrane w Lotto
szóstka 0 0.00
piątka 59 6 380.80
czwórka 3184 306.50
trójka 64156 20.00
306,50 za 4ke to ja jeszcze nie widziałem ;p
Wygrane w Lotto
szóstka 0 0.00
piątka 59 6 380.80
czwórka 3184 306.50
trójka 64156 20.00
306,50 za 4ke to ja jeszcze nie widziałem ;p
To chyba pierwsza czwórka powyżej 300 złotych w historii. Jeśli się mylę to napiszcie.
Wy tu o czworkach w lotto, a ja 3-ki trafic nie moge.
OPA-wiesz co? A o mnie zapomniałeś.Dobra,zapamiętam to sobie.Pozdrawiam.
Niektórzy pewnie się przerzucili na MINI LOTTO,bo była z 200.000 pula,jak na wtorek to sporo...
OPA-Dzięki bardzo,ale cicho sza,bo znowu się rozpęta wojna z tego powodu tak jak wczoraj.Jak to może być,że ktoś jest raptem 3 miesiące i zdobył status VIP-a.
OPA a wygral ktos w MINI LOTTO pule 1-go stopnia? Jesli moglbys to napisz jak tam na dzis to wyglada...
U mnie oczywiście zero,imieniny i urodziny w mini i trójka,ale kto by zagrał systemem,policzmy:
3,6,8,9,11,12,24,30 system 8 - koszt 70zł.
3,6,8,9,11,12,24,30 system 8 - koszt 70zł.
Mini Lotto
W losowaniu nr 2289 z dnia 2009-10-20 wygrane poszczególnych stopni wynoszą:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
piątka 1 196 494.00
czwórka 217 362.30
trójka 7054 16.80
W losowaniu nr 2289 z dnia 2009-10-20 wygrane poszczególnych stopni wynoszą:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
piątka 1 196 494.00
czwórka 217 362.30
trójka 7054 16.80
ZWIENO,masz słaby internet? Wystarczy wejść na stronę LOTTO,dla mnie zajmuje kilka sekund,ale bardzo proszę...
Aktualizacja wygranych na multipasko zawsze punktualnie o 24:00. Pozdrawiam
lila-myślałem ze już poszłaś bo się załamałaś dzisiejszym losowaniem , ja tez ide spać zaraz bo jutro do robty ide
torsan-Nie załamałam się.Skoro nie da się wygrać,to niestety musimy wszyscy pracować,żeby mieć za co dalej grać,a pozatym praca uszlachetnia.Pozdrawiam.