Wpisy 716 423 – 716 522
25 stycznia 2012 19:59 → 25 stycznia 2012 20:23, 100 wpisów
kathy...jak będziemy tak czekac na tą kolacje jak wczoraj na kaszankę to wiesz co?marnie to widzę
21
8,14
32,33,49
14,21,26,27,33
8,14
32,33,49
14,21,26,27,33
Nie wiem dlaczego cały czas przywołujecie mój nick. Zaglądam tutaj od czasu do czasu, ale nie po to żeby czytać Wasze kłótnie, a tylko dlatego, że jeszcze pozostał jakaś cząstka idei tej strony.
Nie uczestniczę w obecnych sporach, kłótniach i wyzwiskach, a poprzednie sprawy uważam za zamknięte.
Jeśli ktokolwiek podaje się za mnie lub udaje, że jest mną, to popełnia zwykły błąd i nakręca na siebie "bata". Poinformowałem Administratora, że tym razem jeśli ktokolwiek przekroczy granicę mojej prywatności, sprawy już nie pozostawię bez wyciągnięcia konsekwencji.
Proszę uszanujcie to, że tylko od czasu do czasu czytam, ale nic nie piszę.
Pozdrawiam danteV
Nie uczestniczę w obecnych sporach, kłótniach i wyzwiskach, a poprzednie sprawy uważam za zamknięte.
Jeśli ktokolwiek podaje się za mnie lub udaje, że jest mną, to popełnia zwykły błąd i nakręca na siebie "bata". Poinformowałem Administratora, że tym razem jeśli ktokolwiek przekroczy granicę mojej prywatności, sprawy już nie pozostawię bez wyciągnięcia konsekwencji.
Proszę uszanujcie to, że tylko od czasu do czasu czytam, ale nic nie piszę.
Pozdrawiam danteV
slim61...z ptaka (kaczora)czy (koguta)
torsan >> faktycznie nie wiesz wszystkiego .. ale wiesz wystarczy poczytać stronkę u Korna ... gdzie nie oddałam ani jednego wpisu ..
LILA....
i widzisz inni gardzą ludźmi nazywając ich pasożytami,a mi ludzi zawsze szkoda,dlatego tez moje zaangażowanie w takie sprawy jak Mobruk czy likwidacja szkoły ...
Przyglądałem się kobietom idącym ulicą,niektóre mają naprawdę sliczne duże pupy:mam nadzieję,że to mi przyniesie szczeście w grze,chodzi mi o multi multi:
saltosky....
hipcio...
hipcio...
mrówka...
8,14,17,21,26,27,32,33,41,42,55,56,57,59,61,67,69,78
Kathy kobiety robia zakupy,gotują obiad a w nocy wykorzystują meżczyzn: