Wpisy 71 617 – 71 716
20 października 2009 14:44 → 20 października 2009 21:45, 100 wpisów
jantar
Pytam ,bo jak zaczynałem grac,to też tak często trafiałem.
Ja na to mówię czysty umysł,spontaniczne skreślanie itd.
A na obecną moją sytuację zryty łeb,za dużo w głowie:)
Tak trzymaj:)I skreślaj kiedy masz czas nic na siłę.
Pytam ,bo jak zaczynałem grac,to też tak często trafiałem.
Ja na to mówię czysty umysł,spontaniczne skreślanie itd.
A na obecną moją sytuację zryty łeb,za dużo w głowie:)
Tak trzymaj:)I skreślaj kiedy masz czas nic na siłę.
slavo>> szczerze mówiąc to przez jakies trzy miesiące była u mnie totalna posucha, nadrabiałam sobie zakładami sportowymi, delikatnie ale regularnie 100-200 zł na tydzien wpadało
jantar
Ja sobie dałem spokój ze sportowymi,za dużo stresu.Zamiast oglądac mecze dla przyjemności ,to sprawdzałem wyniki:):):)
Spadam:)Tylko się nie napalaj,wiesz jak to jest:):):)Łatwo przyszło,łatwo poszło. Skąd ja to znam:( :):):)
Ja sobie dałem spokój ze sportowymi,za dużo stresu.Zamiast oglądac mecze dla przyjemności ,to sprawdzałem wyniki:):):)
Spadam:)Tylko się nie napalaj,wiesz jak to jest:):):)Łatwo przyszło,łatwo poszło. Skąd ja to znam:( :):):)
SOLLOS nie uraziłeś mnie tym wpisem,ale ja na szczęście to światełko widzę,i zapewniam cię ze jest ono coraz jaśniejsze.Ale masz racje w tym co napisałeś bo jak widzę wielu kieruje sie tu wielkością kursów ,dodając zdarzenia ,i niestety troche traci,na tym,bo niestety zysk generuje sie stawką a nie kursem,choc tez przy Dużym szczęściu można uzyskac.A może by tak liczby zostawić w spokoju a grać na inne zdarzenia,PLUS P/NP jak do tej pory w październiku idzie wspaniale max przerwa to 4 losowańia.Zapraszam cie na mój temat i tam wszystko masz napisane,oraz co tydzień podaje rozliczenie gry,wiec moje zyski są udokumentowane.Jak będzie dalej nie wiem ,ale wiem ze na dzis jest bardzo dobrze Pozdrawiam bo czas mnie goni,będę wieczorem to jak cos odpiszesz to poczytamy.
spoko slavo>>> mój wkład w grę jest delikatny, nawet po wygranych nie szaleję z windowaniem stawek czy też ilością zakładów:)))
Zauważyłem pewną prawidłowośc, najbardziej domagają wpisow o lotto ci co nic na ten temat nie piszą, albo bardzo mało albo rzadko. Więc to wasza wina, że nie ma tu takich wpisów, jak chcecie takich wpisów to je piszcie, ale nie macie prawa uciszac aktywnych tutaj.
TOTO po co o tym piszesz zobaczysz jaki aktywny czat będzie jak zabraknie no powiedzmy 3,4 osób!
A aktywnie zrobiło się tu od skarg jacy wszyscy rozżaleni odnośnie tematyki
pozd
A aktywnie zrobiło się tu od skarg jacy wszyscy rozżaleni odnośnie tematyki
pozd
jantar >>> gratulacje!
kogucik19 >>> Mój wpis głównie dotyczył sytuacji jaka się ostatnio wytworzyła na rynku gier losowych w Polsce. Z jednej strony TS i podwyżka o 50% ceny zakładu Dużego Lotka a z drugiej Toto-Mix i obniżki kursów na zdarzenia(zakłady losowe). Nas graczy traktuje się jak "ułomnych". Ciągle jednak widzimy jakieś światełko, lecz czy to właśnie nie jest nadjeżdżający pociąg?
Na stacji Lotto już cztery razy nie zabrałem się z pociągiem pomimo dobrego kursu i braku opóźnienia godziny odjazdu. I raczej szybko do tego pociągu nie wsiądę... ;)
Pozdrawiam
kogucik19 >>> Mój wpis głównie dotyczył sytuacji jaka się ostatnio wytworzyła na rynku gier losowych w Polsce. Z jednej strony TS i podwyżka o 50% ceny zakładu Dużego Lotka a z drugiej Toto-Mix i obniżki kursów na zdarzenia(zakłady losowe). Nas graczy traktuje się jak "ułomnych". Ciągle jednak widzimy jakieś światełko, lecz czy to właśnie nie jest nadjeżdżający pociąg?
Na stacji Lotto już cztery razy nie zabrałem się z pociągiem pomimo dobrego kursu i braku opóźnienia godziny odjazdu. I raczej szybko do tego pociągu nie wsiądę... ;)
Pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie.
Typy MM na 22.00
25 40 63
17 77 5 68 10 57 14 55 11 29
31 40
50 62
70 80
Pozdrawiam.
Typy MM na 22.00
25 40 63
17 77 5 68 10 57 14 55 11 29
31 40
50 62
70 80
Pozdrawiam.
ender - rozumiem,że Ty to ta inteligentniejsza część męskiego towarzystwa tutaj
bez odp
bez odp
Niezła jest ta reklama na górze: computercleaner.pl
Wchodzisz i widzisz że możesz kupić program za 25 gr tylko musisz wysłać SMSa.
Zjeżdżasz na sam dół a tam okazuje się że SMS kosztuje ponad 30 zł. Dobre.
Wchodzisz i widzisz że możesz kupić program za 25 gr tylko musisz wysłać SMSa.
Zjeżdżasz na sam dół a tam okazuje się że SMS kosztuje ponad 30 zł. Dobre.
DanteV,załatwiłem Ci "fuchę" :D !
A co do "czyszczenia" kompa to polecam darmowy CCleaner,bezpieczny,częste aktualizacje,po polsku, jednym słowem same plusy.
A co do "czyszczenia" kompa to polecam darmowy CCleaner,bezpieczny,częste aktualizacje,po polsku, jednym słowem same plusy.
Josef - jak jesteś taki dobry i "załatwiasz" to ja poproszę numery 6/6 w lotto :)w najbliższym losowaniu !
pozd
pozd
Madziu nie szkoda Ci czasu na wypisywanie bzdury za bzdurą?
"Nad gminnie" to robisz.
"Nad gminnie" to robisz.
Bianka-a tobie nie szkoda czasu na wpisywanie zbędnych komentarzy?Jeszcze raz proponuję,daj pokaz swoich możliwości i pokaż wszystkim,jak należy kożystać z chat-u!!!!
Lila wystarczy że Ty pokazujesz jak korzystać z czata. Szkoda tylko że z błędami.
lila - ona jest ułomna,bo tyle razy co jej juz.......a ona bez honoru i ambicji dalej!
Madziu i po co znowu kolejną głupotę wypisujesz. Ja Twojego zdrowia psychicznego nie oceniam.
bianka - ale ja oceniam,bo Twoje zainteresowanie moją osobą jest szczególne-a to nie jest normalne
Jakie zainteresowanie? Rażą mnie tylko kliniczne przypadki głupoty ,którą reprezentujesz nie tylko na czacie.
bianka - tak się właśnie zastanowiłam czy nie skopiować Twoich wpisów i nie zgłosić na policję,bo na takie coś co robisz jest paragraf?
W takiej sytuacji Pasko będzie musiał udostępnić Twoje IP kompa i zobaczymy tą naszą wszędobylską
W takiej sytuacji Pasko będzie musiał udostępnić Twoje IP kompa i zobaczymy tą naszą wszędobylską
Dziwię się,że Pasko Cię nie zablokował,bo to co robisz to jest tak zwany cyber-mobbing,a to jest karalne w naszym kochanym kraju i na jego stronie popełniane jest przestępstwo
Zgłaszaj Madziu gdzie chcesz co mnie to może obchodzić.
Lubisz się ośmieszać to się ośmieszaj.
Lubisz się ośmieszać to się ośmieszaj.
bianka - masz rację zgłosiłam to Pasko mam nadzieję,że czytamy się ostatni raz
madziu do bianki sie czepiasz, a nie raz innych wyzywalas od roznych dziwnych
ponadto nie wypowiadasz sie na tematy o lotto co jest strasznie irytujace, i nie pisz, ze nie musimy tego czytac, bo po nam dano oczy zeby niestety widzialy wszystko
..no polityka jak PiS z PO a tu należy spokojnie cicho z miłością jak SAMOOBRONA z LPR jak Gosiewski z o.Rydzykiem jak.......
To ja sie wtrace do tego bezproduktywnego belkotu. Od jakiegos czasu ( prawie miesiac ) nie obserwuje licz moze ktos kto to robi podzieli sie jakims ciekawymi wlasciwosciami chwilowym albo jakimis zaleznosciami i obserwacjami bedze wdzieczny :)
Właśnie spojrzałem na niewysłany dziś kupon. Rano wypełniłem. Z czystego lenistwa nie poszedłem puścić multi. Przeszło koło nosa 8/10 :(
SOLLOS zaskoczyłem wreszcie co miałeś na mysli,i nie przejmuj sie ,bo ja nie raz wsiadłem do pociągu ale dojechałem na inną stacje o nazwie STRATA,a miała byc to stacja o nazwie ZYSK.Teraz zmieniłem nieco zasady gry,zacząłem grac na zakresy i to 4 zakresy na raz pod warunkiem ze złodziej nie obniży kursu poniżej 3,2 bo na taki kurs mam obliczona progresje,i dzis nie gram na 1 zakres bo dali 3,0,wiec odpuszczę.Gram na PLUSA P/NP.Grałem na liczby ale teraz troche z czasem marnie i nie chce sie wiązać,ze złodziejem,bo zakresy moge skończyć w Miarę szybko ,a liczby można ciągnąc nawet do 15 progu.I teraz dojeżdżam do stacji zysk i wszystkich do tego pociągu zapraszam.
Mam prośbę do tych dwóch dam. Wejdźcie może na pudelka i tam odpalcie sobie jakiś czat gdzie wymienicie się swoimi uwagami bo akurat strona o tematyce gier liczbowych nie jest na to najlepszym miejscem.
skoro ciagle pada 77 to postawilem te liczbe w typowaniach zobacze czy mozg ja zablokuje
a kolekturze bylo dzisiaj jak wysylalem niewiele osob ciekawe ile zbiora dzisiaj na stadiony
u majewskiego w tvn mowili o jakims agencie cba tomku ciekawe czy lotto ma swoich agentow
w duzego nie gram ale jestem ciekawy ile bedzie dzisiaj trojek bo mozg powinien robic kumbulacje zeby zysk byl wiekszy
a u mnie tipsporta otworzyli zakłady sportowe i teraz wszystko mam pod domem TS i sportowe
NA 22,00 na MM pewniak 13 a na LOTTO tylko myśle że bedzie na 99% to 2 i 41.Pozdr. i wysokich.
mi sie wydaje ze lotto nie polaczy dzisiaj liczb 31 49 bo za duzo byloby trojek
Hejka;)!!!!!!!!!!!
Korzysta może ktoś z Was z programu Lotto Solution ? Jeśli tak to chętnie wysłucham opinii.
www.meczyki.pl
trzeba coś oglądnąć;)
Pzdr.
trzeba coś oglądnąć;)
Pzdr.
Ryba psuje się wszak od głowy - ale w przypadku wiadomej wałbrzyskiej odmiany Ryby tu kopalnej , to od jej pustego jak studnia na Saharze łebka...od szpilki nie można tam wcisnąć , takie myśli się kłębią w jej głowy wnętrza głębi , na której tylko brakuje quana gołębi.
Taka gmina!
Taka gmina!
///// witam na mój kaczy nos w DL. bedzie na max.4.5mln. i to mi wystarczy no może jeszcze z kimś sie podzielę pozdro.
A Fr edi Kruger to tylko sen
Żegnaj Fred, ja nie wierzę już w sny
Żegnaj Fred, ja nie wierzę już w sny
Drogi Przyjacielu Kaczorze -może podzielisz się ze mną, podobnie jak ja z Tobą:) Ale póki co podzielę się tylko spostrzeżeniem, że nowa maszyna ML miesza w taki sposób, że ciężko mi się czymkolwiek dzielić:) Pozdrawiam.
Za to wierzysz w Wielkiego Typer-Plagiatora z Lublina oraz w oszalałego ksenofoba i rasistę...
horrory z fredim sa niezdrowe ja kiedys jak je ogladalem to mialem koszmary
.....ok. przyjacielu jedna 6 twoja druga moja niech się STANIE...
edi8 - nie wystarczy Ci,że podziwiam Twoją wiedzę?
Tak na marginesie jestem Ci wdzięczna za
Marie Lafore "Viens , viens"
pozd
Tak na marginesie jestem Ci wdzięczna za
Marie Lafore "Viens , viens"
pozd
mi sie podobal serial bandycki petersburg a aleksandrem domagarowem a polskie filmy sa dla mnie beznadziejne prubuja nasladowac ale im to nie wychodzi
...WIDZE ze nie masz veny do typowania przestałeś na ogólnym a w trójkach zamiast blisko czoła telepiesz się w oddali dziełąc twoje niepowodzenia przestaję typować na ogólnym ,aż zejdę do twojego poziomu <300 i wtedy zaczniemy jeszcze raz OK.czasem przerwa dobrze robi powodzenia przyjacielu NIECH MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS ,A FORTUNA obdarza nas kasiorką POZDROWIONKA
Witam.OPA-sory,nie pojechałem ,na Mazury po samochód-
pilna praca w warsztacie.
Kupon na 22-ą MM nie wysłany:5,30,60,67,77,24,33,32,41,66.
Kto chce skorzystać,proszę bardzo.Pozdrawiam.
pilna praca w warsztacie.
Kupon na 22-ą MM nie wysłany:5,30,60,67,77,24,33,32,41,66.
Kto chce skorzystać,proszę bardzo.Pozdrawiam.
..,aż zejdę do twojego poziomu <300 i wtedy zaczniemy jeszcze raz OK.czasem przerwa dobrze robi powodzenia przyjacielu NIECH MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS ,A FORTUNA obdarza nas kasiorką POZDROWIONKA
...a mnie tylko tekst cały wchodzi:) Dzięki, ale nie schodź do mojego poziomu. A może z tą maszyną to tylko złudzenie, a po prostu zła passa. Na szczęście to jest odwracalne.
...PRZYJACIELU MIAŁO BYĆ IŻ DZIELĄCTWOJE NIEPOWODZENIA PRZESTAJĘ TYPOWAĆ NA OGÓLNYM aż zejdepon.300 i zaczniemy jeszcze raz ok.pozdrowionka
jakbym wygral to wtedy zatrudnilbym 14 masazystek zeby przez cala dobe masowaly moj obolaly kregoslup
Ja tankowałem wczoraj,150 litrów:)
20,70,14,35,71.
4,2,10,35.
Totomix.