Wpisy 71 555 – 71 654
20 października 2009 09:32 → 20 października 2009 17:42, 100 wpisów
Czesc szczery. Snilo mi sie za kupilem ustawione wyniki ze zdazen sportowych, ale ta kasa za ktora niby kupilem zostala u mnie. Czyli wychodzi na to ze oszukalem sprzedawce i nie zaplacilem...? Szczery jaka to liczba?
Te admin- to jest najlepsza strona o lotto,czy pogaduchy.myślałem ze strona jest po to azeby wydymac lotto z jak największej kaski.Oczywiście bez obrazy czatujący.Pozdrawiam
szczery no jak tu nie pamietac!, tu wielu osob pamieta... oczewiscie ze 1500zl.
PAWEŁ1973 jak widzisz to juz dawno dymamy to lotto,ale jak długo można dymać,co do Admina to wyluzuj bo to najlepszy Admin na tej półkuli,i należą mu sie słowa uznania,i szacunku.Nie każdy dał by rade schłodzić czasem za gorące w dyskusji Głowy,a jemu sie to udaje.Jak ty jeszcze nie wydymałeś lotto to cienki bolek z ciebie,a oprócz dymania,gracze maja wiele tematów które tylko pozornie nie są związane z lotto,tak naprawdę nie jeden juz został naprowadzony na dobre tory,i ujrzał światełko w tunelu.Malutkich codziennych wygranych wam wszystkim zycze,a tobie PAWLE żebyś sie w tym dymaniu odnalazł,i dostrzegł inne wartości na tej stronie i tym czacie.Pozdrawiam
Witam! na 14 mam coś takiego:18,34,41,65,72 mogłoby wpaśc pozdrawiam.
zwieno, za bogaty ten sen nie był,poza wirtualną kaską, ale spróbuj coś takiego: 18,51,15,24,78.
Witam
Pogoda ostatnio nas nie „rozpieszcza”, ponuro na zewnątrz a i na czacie sennie.
To tak coś na poprawę humoru.
Kolega kogucik19 napisał cytuję - „nie jeden juz został naprowadzony na dobre tory,i ujrzał światełko w tunelu”.
A znacie to „Optymista widzi światło w tunelu a Maszynista (tu pasuje także słowo Monopolista) debila na torach!”
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem tym wpisem, szczególnie tyczy się to kolegi Kogucik19 i „marzycieli” jak to zwykł pisać kolega t4. ;)
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych. Wielu wysokich wygranych życzę i dobrego dnia!
Pogoda ostatnio nas nie „rozpieszcza”, ponuro na zewnątrz a i na czacie sennie.
To tak coś na poprawę humoru.
Kolega kogucik19 napisał cytuję - „nie jeden juz został naprowadzony na dobre tory,i ujrzał światełko w tunelu”.
A znacie to „Optymista widzi światło w tunelu a Maszynista (tu pasuje także słowo Monopolista) debila na torach!”
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem tym wpisem, szczególnie tyczy się to kolegi Kogucik19 i „marzycieli” jak to zwykł pisać kolega t4. ;)
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych. Wielu wysokich wygranych życzę i dobrego dnia!
witam.podajcie jakies cyferki na multi-multina 14.tylko trafne pozdrawiam
a mozecie mi jeszcze napisac czym rozni sie toto mix od multi-multi
laseczka> Toto-Mix to firma bukmacherska, multi-multi to gra Totalizatora Sportowego.
65:)
65:)
Laseczka,różnica jest mniej więcej taka jak między słoniem a fortepianem:
fortepian można zasłonić a słonia zafortepianić się nie da.
Inaczej mówiąc w Totomiksie możesz zagrać w multi-multi a odwrotnie już się nie da.
fortepian można zasłonić a słonia zafortepianić się nie da.
Inaczej mówiąc w Totomiksie możesz zagrać w multi-multi a odwrotnie już się nie da.
Cóż nie była bym sobą gdybym nie dała riposty - wykształcenie odnosi się nie do mnie - to wyjaśnienie dla tych,którzy mają problem ze zrozumieniem czytanego tekstu.
Czytając wpis " POWAZNE PYTANIE DO PASKO " odniosłam wrażenie takie : "tata zrób coś bo oni mnie biją"
Sam prowokujesz wpisy -a i Twoje nie zawsze są mądre,krótkie i rzeczowe - bardzo często "od rzeczy"
Już Ci kiedyś mówiłam odczep się od mojej osoby,bo potem znów będziesz lamentował,że "chodzę za Tobą" i "atakuję"
A tak na marginesie - zapowiadałeś się wczoraj i co ?
"Zaginiony w akcji " Znowu tylko Twoje czcze gadanie - nic nowego zresztą
Czytając wpis " POWAZNE PYTANIE DO PASKO " odniosłam wrażenie takie : "tata zrób coś bo oni mnie biją"
Sam prowokujesz wpisy -a i Twoje nie zawsze są mądre,krótkie i rzeczowe - bardzo często "od rzeczy"
Już Ci kiedyś mówiłam odczep się od mojej osoby,bo potem znów będziesz lamentował,że "chodzę za Tobą" i "atakuję"
A tak na marginesie - zapowiadałeś się wczoraj i co ?
"Zaginiony w akcji " Znowu tylko Twoje czcze gadanie - nic nowego zresztą
madzia77> piałem już wcześniej "pycha to straszny grzech". Bo pękniesz!!! Każdy wpis przypisujesz sobie. Pisząc pani magister o statusie VIPa przypisałaś sobie. Czy jak napiszę "dupa"* to też............
*dupa - słowo często używane przez Ferdynanda Kiepskiego w serialu "Świat według Kiepskich"
*dupa - słowo często używane przez Ferdynanda Kiepskiego w serialu "Świat według Kiepskich"
a gdzie łatwiej wygrac w toto mixie,czy w multi-multi?.podajcie jakies cyferki
Laseczka status Vipa nie świadczy o niczym absolutnie(prawie we wszystkich przypadkach)
Pasko jest natomiast Panem i Władcą tej strony.
Pasko,dzięki ,nie jestem niestety autorem - to stary dowcip ze szkolnych lat z cyklu:"czym się różni..."
Pasko jest natomiast Panem i Władcą tej strony.
Pasko,dzięki ,nie jestem niestety autorem - to stary dowcip ze szkolnych lat z cyklu:"czym się różni..."
danteV - "próżność" to straszny grzech
przypomnę Ci pewien wpis - mój wpis do Ciebie:
danteV- nie mam sił już do Ciebie myślę,że jesteś bardzo przystojnym mężczyzną
Pisząc to miałam na myśli,że uroda nie zawsze idzie w parze z mądrością a Ty go sobie zinterpretowałeś jak zinterpretowałeś.
Więc następnym razem zanim zaczniesz kogoś oceniać-zacznij pierw od siebie!
A i coś mądrego jeszcze:
"nie rozpętujcie wojny, która jest nie do wygrania"
przypomnę Ci pewien wpis - mój wpis do Ciebie:
danteV- nie mam sił już do Ciebie myślę,że jesteś bardzo przystojnym mężczyzną
Pisząc to miałam na myśli,że uroda nie zawsze idzie w parze z mądrością a Ty go sobie zinterpretowałeś jak zinterpretowałeś.
Więc następnym razem zanim zaczniesz kogoś oceniać-zacznij pierw od siebie!
A i coś mądrego jeszcze:
"nie rozpętujcie wojny, która jest nie do wygrania"
Witam wszystkich grających.
Tak czytając Wasze wpisy,to moge stwierdzic ,że DanteV ma racje .
Dać tym wszystkim tego Vipa,przynajmniej głupot nie beda pisali.
Piszą tylko po to,żeby uzyskać jak najwięcej wpisów i otrzymać tego Vipa.
Zresztą tak na marginesie,Naszemu Drogiemu Pasko o to chodziło.
Ma większą frekfęcję.
Pamiętajcie tylko o jednym,nie ilość wpisów świadczy o mądrości czatownika.
pozdrawiam.
Tak czytając Wasze wpisy,to moge stwierdzic ,że DanteV ma racje .
Dać tym wszystkim tego Vipa,przynajmniej głupot nie beda pisali.
Piszą tylko po to,żeby uzyskać jak najwięcej wpisów i otrzymać tego Vipa.
Zresztą tak na marginesie,Naszemu Drogiemu Pasko o to chodziło.
Ma większą frekfęcję.
Pamiętajcie tylko o jednym,nie ilość wpisów świadczy o mądrości czatownika.
pozdrawiam.
a ja myślę, że większość wpisów tutaj to dla zmylenia lotto jakie liczby są przez nas proponowane....
takie kalambury :PPPPPPP
takie kalambury :PPPPPPP
Oczywiście przyjemnym jest patrzeć jak strona jest popularna, ale Grom nie ma racji co do tego, że więcej wpisów = większa frekwencja. Gdyby było mniej wpisów, ale o wyższym poziomie merytorycznym, to prawdopodobnie czytających byłoby znacznie więcej i powracających. Obecnie frekwencja jest bardzo wysoka, ale być może odnosi się do garstki unikalnych osób. Osobiście wolałbym, aby frekwencja wpisów rozkładała się na większą ilość osób oraz aby były bliżej związane z lotto. No ale wszystkiego mieć nie można...
mm na 14:
19,29,56
19,29,58
19,64,56
19,64,58
20,29,56
20,29,58
20,64,56
20,64,58
19,29,56
19,29,58
19,64,56
19,64,58
20,29,56
20,29,58
20,64,56
20,64,58
Pasko ale tylko Ty masz wpływ na to jak ta strona będzie wyglądać.
Wystarczyłoby zwrócić uwagę niektórym że prywatne rozmowy prowadzi się na GG czy innym Skype bo próby zwracania uwagi przez innych użytkowników kończą się uwagami na poziomie piaskownicy (jak to Kurka powiedziała):"nie podoba się to nie czytaj".
Wystarczyłoby zwrócić uwagę niektórym że prywatne rozmowy prowadzi się na GG czy innym Skype bo próby zwracania uwagi przez innych użytkowników kończą się uwagami na poziomie piaskownicy (jak to Kurka powiedziała):"nie podoba się to nie czytaj".
DanteV,kiedyś popularne było takie powiedzenie:
"Jeśli ci ktoś powie że jesteś głupi - śmiej się z tego,jeśli powie Ci to druga osoba - zastanów się,ale przy trzeciej leć zamówić wizytę u psychiatry."
I chciałem Ci tylko zwrócić uwagę że mało się udzielasz w temacie "Typy bukmacherskie"
"Jeśli ci ktoś powie że jesteś głupi - śmiej się z tego,jeśli powie Ci to druga osoba - zastanów się,ale przy trzeciej leć zamówić wizytę u psychiatry."
I chciałem Ci tylko zwrócić uwagę że mało się udzielasz w temacie "Typy bukmacherskie"
Pasko > " No ale wszystkiego mieć nie można..."
Ale masz madzie77. Patrząc na jej aktywność* na forum i czacie, to czy można prosić o jeszcze? To jest więcej niż "wszystko".
* aktywność - czyt. aktywność użytkownika forum i czata mierzona ilością wpisów. Nie mylić z jakością!!!!!
Ale masz madzie77. Patrząc na jej aktywność* na forum i czacie, to czy można prosić o jeszcze? To jest więcej niż "wszystko".
* aktywność - czyt. aktywność użytkownika forum i czata mierzona ilością wpisów. Nie mylić z jakością!!!!!
Josef > moja aktywność w temacie "typy bukmacherskie" spadła w momencie kiedy opanował ten temat człowiek od cudów za pieniądze. Nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale prosiłem (pytałem) Pasko o możliwość rozbudowania tematu "Bukmacherka" na stronie głównej w czym mógłbym ewentualnie pomóc. Nie dostałem odpowiedzi, więc wycofałem się z podawania typów i jedynie typuję w dziale "typowania".
Pozdrawiam
Pozdrawiam
danteV - a co Ty będziesz mi tu o jakości pisał - może pierw Twoje posty policzymy i sprawdzimy ile z nich jest na temat?
Ciebie Josef też się to tyczny !
Normalnie dwie przekupki na jarmarku!
Gdzieś podałam swoje gg - jeżeli któryś z Panów ma ochotę na uwagi odnośnie mojej osoby,chętnie je poczytam i pośmieję się z nich!
Dajcie już temu biednemu Pasko spokój,bo zwariuje nam chłop i nie będzie multipasko.
Ciebie Josef też się to tyczny !
Normalnie dwie przekupki na jarmarku!
Gdzieś podałam swoje gg - jeżeli któryś z Panów ma ochotę na uwagi odnośnie mojej osoby,chętnie je poczytam i pośmieję się z nich!
Dajcie już temu biednemu Pasko spokój,bo zwariuje nam chłop i nie będzie multipasko.
To jeszcze i ja się wtrącę tak z innej beczki ;)))
na 14 MM
1,13,22,66
1,8,19,72
30,33,34,36
7,34,41,43
6,9,18,36
totomix
pozdrawiam grających i miłego dnia
na 14 MM
1,13,22,66
1,8,19,72
30,33,34,36
7,34,41,43
6,9,18,36
totomix
pozdrawiam grających i miłego dnia
Cześc dzieciaki:):):):)
Widzę,że piaskownica pełna:):):):)
8,30,28,49,35.///Totomix.
Widzę,że piaskownica pełna:):):):)
8,30,28,49,35.///Totomix.
Madzia przesadziłaś. Porównując jakość Twoich wpisów z wpisami danteV-a to jakby porównywać poziom intelektualny przedszkolaka z poziomem profesora. Wyluzuj dziewczyno!
madzia77 > guziki Ci chodzą? Bianka, czas się ewakuować. Te chodzące guziki to zły znak.
Pawcio
Ten numer referencyjny,wiesz co się wpisuje żeby sprawdzic kupon,to przy czym on jest?
Ten numer referencyjny,wiesz co się wpisuje żeby sprawdzic kupon,to przy czym on jest?
slavo: Numer referencyjny na kuponie z totomixa znajduje się bodajże nad kodem kreskowym (tym z dołu). Tam powinno pisać: nr. ref. xxx
Jeżeli chodzi Ci o kupon wpłaty kasy,to jest pod kodem,ma 10 cyferek,a chyba powinien miec mniej ?
slavo: Ściągnij sobie ten kupon i tam zaznaczyłem na czerwono gdzie jest numer referencyjny:
http://wrzucacz.pl/file/3291256040715
http://wrzucacz.pl/file/3291256040715
Czyli to trzeba u nich na miejscu wysłac,żeby miec ten numer?
Bo na tym kuponie ,co się wpłaca kasę to go nie ma.
Bo na tym kuponie ,co się wpłaca kasę to go nie ma.
Widzę ciekawa dyskusja się tu przewinęła.
Ja niedawno dałem Paskowi pewną propozycję pod rozwagę. Jeśli już faktycznie zostają ikony to może statut liczony według stażu na stronie?
Co do istoty aktywności na multipasko nasuwa mi się takie porównanie. Z tą aktywnością jest jak z sexem, są w nim aktywni i są tacy, co tylko dużo gadają...
Ja niedawno dałem Paskowi pewną propozycję pod rozwagę. Jeśli już faktycznie zostają ikony to może statut liczony według stażu na stronie?
Co do istoty aktywności na multipasko nasuwa mi się takie porównanie. Z tą aktywnością jest jak z sexem, są w nim aktywni i są tacy, co tylko dużo gadają...
Jeżeli masz konto w Totomixie to na swoim koncie po zalogowaniu powinieneś mieć wszystkie szczegóły dotyczące kuponu. Wiem, że jeśli chcesz odebrać wygraną jeżeli grałeś przez neta to trzeba wydrukować kupon i iść z nim oczywiście do Totomixa. Ja nie mam konta/karty w Totomixie.
Jantar możesz podawać swoje typy nieco wcześniej ...tak żeby mozna się wyrobić do mixsa:)
Pawcio
Przeszukałem już wszystko i nie ma go.
Nic dzięki:)
Ale pisze,że trzeba po wygranej pobrac chasło do odebrania kasy,to może jest to.
Przeszukałem już wszystko i nie ma go.
Nic dzięki:)
Ale pisze,że trzeba po wygranej pobrac chasło do odebrania kasy,to może jest to.
Staram się jak mogę, ale z tym czasem u mnie krucho ostatnio, jeszcze w dodoatku domowników "wirusy dopadły" i jest jazda na całego, postaram się na wieczór sprężyć.
pozdrawiam
pozdrawiam
Możliwe, że grając przez internet są inne zasady i możliwe, że nie ma tam numeru referencyjnego tylko właśnie to hasło.
slavo>>> wejdź na kupony zamknięte i kliknij przy tym wygranym krateczkę pod pozycją do wydruku i enter potem powinien pokazać Ci sie kod/hasło które należy zapisać sobie na karteczce i pędzić do totomiksu po kasiorkę:) udanego boju
slavo >>> takie hasło jest wazne tylko przez 7 dni
co do mojej gry, to już troszke czasu to trwa, najpierw był TS, potem Fortuna, a teraz został już tylko Totomix:)
co do mojej gry, to już troszke czasu to trwa, najpierw był TS, potem Fortuna, a teraz został już tylko Totomix:)
Nic nie pobrałem,bo nic nie wygrałem;)
Ciekawy tylko jestem,gdzie jest ten cholerny numer;/:)
:)hahahahahah
slavo>>> jesli to wcześniej wygrany kupon to wejdź na kupony wygrane i dalej zgodnie z wpisem 71612
slavo Ty ściemniaczu ;))) a ja się produkuję bezproduktywnie- do ukarania jesteś :))
jantar
Pytam ,bo jak zaczynałem grac,to też tak często trafiałem.
Ja na to mówię czysty umysł,spontaniczne skreślanie itd.
A na obecną moją sytuację zryty łeb,za dużo w głowie:)
Tak trzymaj:)I skreślaj kiedy masz czas nic na siłę.
Pytam ,bo jak zaczynałem grac,to też tak często trafiałem.
Ja na to mówię czysty umysł,spontaniczne skreślanie itd.
A na obecną moją sytuację zryty łeb,za dużo w głowie:)
Tak trzymaj:)I skreślaj kiedy masz czas nic na siłę.
slavo>> szczerze mówiąc to przez jakies trzy miesiące była u mnie totalna posucha, nadrabiałam sobie zakładami sportowymi, delikatnie ale regularnie 100-200 zł na tydzien wpadało
jantar
Ja sobie dałem spokój ze sportowymi,za dużo stresu.Zamiast oglądac mecze dla przyjemności ,to sprawdzałem wyniki:):):)
Spadam:)Tylko się nie napalaj,wiesz jak to jest:):):)Łatwo przyszło,łatwo poszło. Skąd ja to znam:( :):):)
Ja sobie dałem spokój ze sportowymi,za dużo stresu.Zamiast oglądac mecze dla przyjemności ,to sprawdzałem wyniki:):):)
Spadam:)Tylko się nie napalaj,wiesz jak to jest:):):)Łatwo przyszło,łatwo poszło. Skąd ja to znam:( :):):)
SOLLOS nie uraziłeś mnie tym wpisem,ale ja na szczęście to światełko widzę,i zapewniam cię ze jest ono coraz jaśniejsze.Ale masz racje w tym co napisałeś bo jak widzę wielu kieruje sie tu wielkością kursów ,dodając zdarzenia ,i niestety troche traci,na tym,bo niestety zysk generuje sie stawką a nie kursem,choc tez przy Dużym szczęściu można uzyskac.A może by tak liczby zostawić w spokoju a grać na inne zdarzenia,PLUS P/NP jak do tej pory w październiku idzie wspaniale max przerwa to 4 losowańia.Zapraszam cie na mój temat i tam wszystko masz napisane,oraz co tydzień podaje rozliczenie gry,wiec moje zyski są udokumentowane.Jak będzie dalej nie wiem ,ale wiem ze na dzis jest bardzo dobrze Pozdrawiam bo czas mnie goni,będę wieczorem to jak cos odpiszesz to poczytamy.
spoko slavo>>> mój wkład w grę jest delikatny, nawet po wygranych nie szaleję z windowaniem stawek czy też ilością zakładów:)))
Zauważyłem pewną prawidłowośc, najbardziej domagają wpisow o lotto ci co nic na ten temat nie piszą, albo bardzo mało albo rzadko. Więc to wasza wina, że nie ma tu takich wpisów, jak chcecie takich wpisów to je piszcie, ale nie macie prawa uciszac aktywnych tutaj.
TOTO po co o tym piszesz zobaczysz jaki aktywny czat będzie jak zabraknie no powiedzmy 3,4 osób!
A aktywnie zrobiło się tu od skarg jacy wszyscy rozżaleni odnośnie tematyki
pozd
A aktywnie zrobiło się tu od skarg jacy wszyscy rozżaleni odnośnie tematyki
pozd
jantar >>> gratulacje!
kogucik19 >>> Mój wpis głównie dotyczył sytuacji jaka się ostatnio wytworzyła na rynku gier losowych w Polsce. Z jednej strony TS i podwyżka o 50% ceny zakładu Dużego Lotka a z drugiej Toto-Mix i obniżki kursów na zdarzenia(zakłady losowe). Nas graczy traktuje się jak "ułomnych". Ciągle jednak widzimy jakieś światełko, lecz czy to właśnie nie jest nadjeżdżający pociąg?
Na stacji Lotto już cztery razy nie zabrałem się z pociągiem pomimo dobrego kursu i braku opóźnienia godziny odjazdu. I raczej szybko do tego pociągu nie wsiądę... ;)
Pozdrawiam
kogucik19 >>> Mój wpis głównie dotyczył sytuacji jaka się ostatnio wytworzyła na rynku gier losowych w Polsce. Z jednej strony TS i podwyżka o 50% ceny zakładu Dużego Lotka a z drugiej Toto-Mix i obniżki kursów na zdarzenia(zakłady losowe). Nas graczy traktuje się jak "ułomnych". Ciągle jednak widzimy jakieś światełko, lecz czy to właśnie nie jest nadjeżdżający pociąg?
Na stacji Lotto już cztery razy nie zabrałem się z pociągiem pomimo dobrego kursu i braku opóźnienia godziny odjazdu. I raczej szybko do tego pociągu nie wsiądę... ;)
Pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie.
Typy MM na 22.00
25 40 63
17 77 5 68 10 57 14 55 11 29
31 40
50 62
70 80
Pozdrawiam.
Typy MM na 22.00
25 40 63
17 77 5 68 10 57 14 55 11 29
31 40
50 62
70 80
Pozdrawiam.
ender - rozumiem,że Ty to ta inteligentniejsza część męskiego towarzystwa tutaj
bez odp
bez odp
Niezła jest ta reklama na górze: computercleaner.pl
Wchodzisz i widzisz że możesz kupić program za 25 gr tylko musisz wysłać SMSa.
Zjeżdżasz na sam dół a tam okazuje się że SMS kosztuje ponad 30 zł. Dobre.
Wchodzisz i widzisz że możesz kupić program za 25 gr tylko musisz wysłać SMSa.
Zjeżdżasz na sam dół a tam okazuje się że SMS kosztuje ponad 30 zł. Dobre.
DanteV,załatwiłem Ci "fuchę" :D !
A co do "czyszczenia" kompa to polecam darmowy CCleaner,bezpieczny,częste aktualizacje,po polsku, jednym słowem same plusy.
A co do "czyszczenia" kompa to polecam darmowy CCleaner,bezpieczny,częste aktualizacje,po polsku, jednym słowem same plusy.
Josef - jak jesteś taki dobry i "załatwiasz" to ja poproszę numery 6/6 w lotto :)w najbliższym losowaniu !
pozd
pozd
Madziu nie szkoda Ci czasu na wypisywanie bzdury za bzdurą?
"Nad gminnie" to robisz.
"Nad gminnie" to robisz.
Bianka-a tobie nie szkoda czasu na wpisywanie zbędnych komentarzy?Jeszcze raz proponuję,daj pokaz swoich możliwości i pokaż wszystkim,jak należy kożystać z chat-u!!!!
Lila wystarczy że Ty pokazujesz jak korzystać z czata. Szkoda tylko że z błędami.
lila - ona jest ułomna,bo tyle razy co jej juz.......a ona bez honoru i ambicji dalej!
Madziu i po co znowu kolejną głupotę wypisujesz. Ja Twojego zdrowia psychicznego nie oceniam.
bianka - ale ja oceniam,bo Twoje zainteresowanie moją osobą jest szczególne-a to nie jest normalne