Wpisy 714 674 – 714 773
24 stycznia 2012 17:30 → 24 stycznia 2012 19:35, 100 wpisów
emerytko...
kiedys tak, moj blad
majwoj weszlo,niewyslane
kiedys tak, moj blad
majwoj weszlo,niewyslane
jocia... bedzie jazda oj bedzie...
co wy kłamią , u mnie działa gg
majwoj ja nie gram na dyszki
jociu... Polacy wybrali to maja....gn...oja
jociu... Polacy wybrali to maja....gn...oja
dobra znikam...
jociu...nie ja nie zmajoryzowalam sie i nie wybralam gnoja T.
jocia...
Mieszkaniec stanu Wisconsin w Stanach Zjednoczonych przypadkowo wygrał ponad 14 milionów dolarów, gdy omyłkowo zagrał w inną grę, niż zwykle. Fortuna może pomóc mu w transplantacji nerki, której od lat potrzebuje.
Zwycięzca, Napolean Elvord, regularnie brał udział w loterii Powerball. Ostatnio omyłkowo kupił kupon na Megabucks i wygrał 14 mln 300 tys. dolarów. Oswojenie się z informacją o szczęściu, jakie go spotkało, zajęło mu trzy dni.
jociu...dziwne maja..ceny paliw jakie? acta...nic,muzyki nic nie bedzie sie dalo...hm...szok
Jestem dzisiaj nieutulona w żalu.Nie mogę powiedzieć dlaczego,ale mi przejdzie.Na razie i się.
emerytko nie ma tego zlego....
wiem majoreczko , wiem ...wydusic chca nas.. niech najpierw płace, renty i emerytury dadza takie jak na zachodzie, wtedy sobie mogą ..bronic praw autorskich ..itd itp.
Majoreczko.Dzięki
trzeba wyjechac
majorka...ACTA zablokowała tylko 2 rózne WWW , nie wszystko
krzysiooo, jak wprowadza to nic nie bedzie mozna za darmo
jocia nie... na mAjO
jocia nie... na mAjO
jOcie jolante i kota linke
jo...noca? pojde noca... OK?
badz T.A.M.
witam
znalazłem bardzo dobru opis systemu ACTA polecam obejrzeć !
znalazłem bardzo dobru opis systemu ACTA polecam obejrzeć !
majorka...spóbuj otworzyć www , u ciebie nic nie mozesz
------
www.kprm.gov.pl/
----
------
www.kprm.gov.pl/
----
to oni łobuzu
-------
http://kontakt24.tvn.pl/temat,strona-premiera-zhackowana,170074.html
----
-------
http://kontakt24.tvn.pl/temat,strona-premiera-zhackowana,170074.html
----
czyli nie wolno nam bedzie nawet robic zdjec w markowych produktach bo potem jesli je przeslemy znajomym, rodzienie to okaze sie ze popełniamy przestepstwo bo reklamujemy jakas firme na co druga firma sie nie zgadza...co ze debilstwo.
monet: Twoja nowinka z onetu trafiła na facebooka multipasko: www.facebook.com/multipasko
Pozdrawiam
Pozdrawiam
pasko...
Jocia.O co
Aha
xelom >> słów szkoda
Monet >>
Nic nie jest darmowe,bo na wszystko składają się podatnicy czy to szkolnictwo,czy NFZ rozchodzi się o to dlaczego ktoś ma decydować co dla nas/?/ będzie najlepsze (może warto podatników tez wysłuchać i wziąć pod uwagę)
Monet >>
Nic nie jest darmowe,bo na wszystko składają się podatnicy czy to szkolnictwo,czy NFZ rozchodzi się o to dlaczego ktoś ma decydować co dla nas/?/ będzie najlepsze (może warto podatników tez wysłuchać i wziąć pod uwagę)
c.d
więc ja jako podatnik chyba mam prawo wyrazić swoje niezadowolenie .. skoro co miesiąc z moich podatków utrzymuje się szkolnictwo ... itp.itd. pomijam już kwestie,że część moich podatków idzie na oświatę,a jeszcze dodatkowo trzeba kupić książki, zeszyty,zapłacić za dojazd do szkoły nie tylko dzieci ale i swój ..
nienażarte s.k.u.r.w.y.s.y.n.y
więc ja jako podatnik chyba mam prawo wyrazić swoje niezadowolenie .. skoro co miesiąc z moich podatków utrzymuje się szkolnictwo ... itp.itd. pomijam już kwestie,że część moich podatków idzie na oświatę,a jeszcze dodatkowo trzeba kupić książki, zeszyty,zapłacić za dojazd do szkoły nie tylko dzieci ale i swój ..
nienażarte s.k.u.r.w.y.s.y.n.y
------
Niedawno była audycja w Jedynce, gdzie jest najdrozsze paliwo w Polsce.. . Jeden sluchacz z USA podał, że aktualna cena, po przeliczeniu galonów na litry i dolarów na złotówki wynosi...2,64 pln za litr.. .
---------------------------------------------------------
Niedawno była audycja w Jedynce, gdzie jest najdrozsze paliwo w Polsce.. . Jeden sluchacz z USA podał, że aktualna cena, po przeliczeniu galonów na litry i dolarów na złotówki wynosi...2,64 pln za litr.. .
to w ogóle obłęd..
załóżmy,siedzę i strugam sobie jakieś figurki z drewna - sprzedaję je,zysk to może 500zł/mies.
cieszę się z tego bo raz,że robię co lubię,drugie że nie muszę państwa o pomoc prosić..
i co dalej?
muszę państwu zapłacić podatek za coś co sama wymyśliłam,zrobiłam bo kwota przekracza 250zł ..
Czy nie prościej iść do OS dostać 316zł,a figurki strugać dla przyjemności i znajomym rozdawać?
gdzie tu sens i logika tej całej polityki w naszym kraju ...
Nie będę już wspominać,że strefy ekonomiczne znalazły raj w naszym państwie,bo są zwolnieni przez ileś tam lat z opłat ...(a potem zmieniają tylko nazwę)
dlaczego obywatel we własnym kraju nie ma takich praw? Tępiony jest tylko na każdym kroku ...
załóżmy,siedzę i strugam sobie jakieś figurki z drewna - sprzedaję je,zysk to może 500zł/mies.
cieszę się z tego bo raz,że robię co lubię,drugie że nie muszę państwa o pomoc prosić..
i co dalej?
muszę państwu zapłacić podatek za coś co sama wymyśliłam,zrobiłam bo kwota przekracza 250zł ..
Czy nie prościej iść do OS dostać 316zł,a figurki strugać dla przyjemności i znajomym rozdawać?
gdzie tu sens i logika tej całej polityki w naszym kraju ...
Nie będę już wspominać,że strefy ekonomiczne znalazły raj w naszym państwie,bo są zwolnieni przez ileś tam lat z opłat ...(a potem zmieniają tylko nazwę)
dlaczego obywatel we własnym kraju nie ma takich praw? Tępiony jest tylko na każdym kroku ...
madzia77 to nasz kraj http://www.youtube.com/watch?v=JUCYyJX7ThA
dobra koniec o polityce,bo jak jest to każdy wie...
chyba niepotrzebnie chodzić na tego typu imprezy,bo się tylko niepotrzebnie wkurzam.
chyba niepotrzebnie chodzić na tego typu imprezy,bo się tylko niepotrzebnie wkurzam.
Wędrowca netowy w wenezueli liter benzyny kosztuje ok 3 -10 groszy
majwoj23 >> dobre
teraz jeżeli będę chciała posłuchać czegoś to będę musiała zapłacić za to, prócz tego,że płace już za neta
to jest trochę jak i z abonamentem za telewizję,płacę za kablówkę/satelitę i jeszcze abonament ... za telewizję
teraz jeżeli będę chciała posłuchać czegoś to będę musiała zapłacić za to, prócz tego,że płace już za neta
to jest trochę jak i z abonamentem za telewizję,płacę za kablówkę/satelitę i jeszcze abonament ... za telewizję
Kosmaty.. .
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
witam ponownie
wędrowca....
Lila...
Lila...
Profesor.. .
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
Lila.. .