Wpisy 714 669 – 714 768
24 stycznia 2012 17:29 → 24 stycznia 2012 19:34, 100 wpisów
emerytko takie glupoty to tylko nienormalni piszą... takie jakie dostaje na @ ale dowiem sie kto to wypisuje
juz jest
brak znow gg acta manipiluje
Majoreczko.
Ja nie jestemamatorem.
Swój mail podałaś na czacie.
Ja nie jestemamatorem.
Swój mail podałaś na czacie.
emerytko...
kiedys tak, moj blad
majwoj weszlo,niewyslane
kiedys tak, moj blad
majwoj weszlo,niewyslane
jocia... bedzie jazda oj bedzie...
co wy kłamią , u mnie działa gg
majwoj ja nie gram na dyszki
jociu... Polacy wybrali to maja....gn...oja
jociu... Polacy wybrali to maja....gn...oja
dobra znikam...
jociu...nie ja nie zmajoryzowalam sie i nie wybralam gnoja T.
jocia...
Mieszkaniec stanu Wisconsin w Stanach Zjednoczonych przypadkowo wygrał ponad 14 milionów dolarów, gdy omyłkowo zagrał w inną grę, niż zwykle. Fortuna może pomóc mu w transplantacji nerki, której od lat potrzebuje.
Zwycięzca, Napolean Elvord, regularnie brał udział w loterii Powerball. Ostatnio omyłkowo kupił kupon na Megabucks i wygrał 14 mln 300 tys. dolarów. Oswojenie się z informacją o szczęściu, jakie go spotkało, zajęło mu trzy dni.
jociu...dziwne maja..ceny paliw jakie? acta...nic,muzyki nic nie bedzie sie dalo...hm...szok
Jestem dzisiaj nieutulona w żalu.Nie mogę powiedzieć dlaczego,ale mi przejdzie.Na razie i się.
emerytko nie ma tego zlego....
wiem majoreczko , wiem ...wydusic chca nas.. niech najpierw płace, renty i emerytury dadza takie jak na zachodzie, wtedy sobie mogą ..bronic praw autorskich ..itd itp.
Majoreczko.Dzięki
trzeba wyjechac
majorka...ACTA zablokowała tylko 2 rózne WWW , nie wszystko
krzysiooo, jak wprowadza to nic nie bedzie mozna za darmo
jocia nie... na mAjO
jocia nie... na mAjO
jOcie jolante i kota linke
jo...noca? pojde noca... OK?
badz T.A.M.
witam
znalazłem bardzo dobru opis systemu ACTA polecam obejrzeć !
znalazłem bardzo dobru opis systemu ACTA polecam obejrzeć !
majorka...spóbuj otworzyć www , u ciebie nic nie mozesz
------
www.kprm.gov.pl/
----
------
www.kprm.gov.pl/
----
to oni łobuzu
-------
http://kontakt24.tvn.pl/temat,strona-premiera-zhackowana,170074.html
----
-------
http://kontakt24.tvn.pl/temat,strona-premiera-zhackowana,170074.html
----
czyli nie wolno nam bedzie nawet robic zdjec w markowych produktach bo potem jesli je przeslemy znajomym, rodzienie to okaze sie ze popełniamy przestepstwo bo reklamujemy jakas firme na co druga firma sie nie zgadza...co ze debilstwo.
monet: Twoja nowinka z onetu trafiła na facebooka multipasko: www.facebook.com/multipasko
Pozdrawiam
Pozdrawiam
pasko...
Jocia.O co
Aha
xelom >> słów szkoda
Monet >>
Nic nie jest darmowe,bo na wszystko składają się podatnicy czy to szkolnictwo,czy NFZ rozchodzi się o to dlaczego ktoś ma decydować co dla nas/?/ będzie najlepsze (może warto podatników tez wysłuchać i wziąć pod uwagę)
Monet >>
Nic nie jest darmowe,bo na wszystko składają się podatnicy czy to szkolnictwo,czy NFZ rozchodzi się o to dlaczego ktoś ma decydować co dla nas/?/ będzie najlepsze (może warto podatników tez wysłuchać i wziąć pod uwagę)
c.d
więc ja jako podatnik chyba mam prawo wyrazić swoje niezadowolenie .. skoro co miesiąc z moich podatków utrzymuje się szkolnictwo ... itp.itd. pomijam już kwestie,że część moich podatków idzie na oświatę,a jeszcze dodatkowo trzeba kupić książki, zeszyty,zapłacić za dojazd do szkoły nie tylko dzieci ale i swój ..
nienażarte s.k.u.r.w.y.s.y.n.y
więc ja jako podatnik chyba mam prawo wyrazić swoje niezadowolenie .. skoro co miesiąc z moich podatków utrzymuje się szkolnictwo ... itp.itd. pomijam już kwestie,że część moich podatków idzie na oświatę,a jeszcze dodatkowo trzeba kupić książki, zeszyty,zapłacić za dojazd do szkoły nie tylko dzieci ale i swój ..
nienażarte s.k.u.r.w.y.s.y.n.y
------
Niedawno była audycja w Jedynce, gdzie jest najdrozsze paliwo w Polsce.. . Jeden sluchacz z USA podał, że aktualna cena, po przeliczeniu galonów na litry i dolarów na złotówki wynosi...2,64 pln za litr.. .
---------------------------------------------------------
Niedawno była audycja w Jedynce, gdzie jest najdrozsze paliwo w Polsce.. . Jeden sluchacz z USA podał, że aktualna cena, po przeliczeniu galonów na litry i dolarów na złotówki wynosi...2,64 pln za litr.. .
to w ogóle obłęd..
załóżmy,siedzę i strugam sobie jakieś figurki z drewna - sprzedaję je,zysk to może 500zł/mies.
cieszę się z tego bo raz,że robię co lubię,drugie że nie muszę państwa o pomoc prosić..
i co dalej?
muszę państwu zapłacić podatek za coś co sama wymyśliłam,zrobiłam bo kwota przekracza 250zł ..
Czy nie prościej iść do OS dostać 316zł,a figurki strugać dla przyjemności i znajomym rozdawać?
gdzie tu sens i logika tej całej polityki w naszym kraju ...
Nie będę już wspominać,że strefy ekonomiczne znalazły raj w naszym państwie,bo są zwolnieni przez ileś tam lat z opłat ...(a potem zmieniają tylko nazwę)
dlaczego obywatel we własnym kraju nie ma takich praw? Tępiony jest tylko na każdym kroku ...
załóżmy,siedzę i strugam sobie jakieś figurki z drewna - sprzedaję je,zysk to może 500zł/mies.
cieszę się z tego bo raz,że robię co lubię,drugie że nie muszę państwa o pomoc prosić..
i co dalej?
muszę państwu zapłacić podatek za coś co sama wymyśliłam,zrobiłam bo kwota przekracza 250zł ..
Czy nie prościej iść do OS dostać 316zł,a figurki strugać dla przyjemności i znajomym rozdawać?
gdzie tu sens i logika tej całej polityki w naszym kraju ...
Nie będę już wspominać,że strefy ekonomiczne znalazły raj w naszym państwie,bo są zwolnieni przez ileś tam lat z opłat ...(a potem zmieniają tylko nazwę)
dlaczego obywatel we własnym kraju nie ma takich praw? Tępiony jest tylko na każdym kroku ...
madzia77 to nasz kraj http://www.youtube.com/watch?v=JUCYyJX7ThA
dobra koniec o polityce,bo jak jest to każdy wie...
chyba niepotrzebnie chodzić na tego typu imprezy,bo się tylko niepotrzebnie wkurzam.
chyba niepotrzebnie chodzić na tego typu imprezy,bo się tylko niepotrzebnie wkurzam.
Wędrowca netowy w wenezueli liter benzyny kosztuje ok 3 -10 groszy
majwoj23 >> dobre
teraz jeżeli będę chciała posłuchać czegoś to będę musiała zapłacić za to, prócz tego,że płace już za neta
to jest trochę jak i z abonamentem za telewizję,płacę za kablówkę/satelitę i jeszcze abonament ... za telewizję
teraz jeżeli będę chciała posłuchać czegoś to będę musiała zapłacić za to, prócz tego,że płace już za neta
to jest trochę jak i z abonamentem za telewizję,płacę za kablówkę/satelitę i jeszcze abonament ... za telewizję
Kosmaty.. .
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
witam ponownie
wędrowca....
Lila...
Lila...
Profesor.. .
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
Lila.. .