Wpisy 713 382 – 713 481
23 stycznia 2012 20:04 → 23 stycznia 2012 20:32, 100 wpisów
hewka14 >> czytałeś szkapa się odgraża ...
713359. Lila 2012-01-23 (19:59) NASA
żebyś Ty się szybciej na cmentarzu nie znalazła
to już chad, faza manii ale obłęd ...
jutro trzeba się uzbroić w bata ... koniecznie z końcówką ...
713359. Lila 2012-01-23 (19:59) NASA
żebyś Ty się szybciej na cmentarzu nie znalazła
to już chad, faza manii ale obłęd ...
jutro trzeba się uzbroić w bata ... koniecznie z końcówką ...
SZkapą ty jesteś pier******** zdziro
koncówko 77 bujaj sie suko
713385. profesor1980 2012-01-23 (20:05) Płock
713379. toja 2012-01-23 (20:03) wieś
chamstwo należy tępić chamstwem
i kolorowych prawie wszystkim ...
713379. toja 2012-01-23 (20:03) wieś
chamstwo należy tępić chamstwem
i kolorowych prawie wszystkim ...
no i wypie********* suko goń sie
hewka14 >> możesz ją dosadniej zjechać jak mnie profesorek Pasko milczy i dobrze ...
Witam wszystkich milych i sympatycznych na tej stronce
czy cos fajnego mnie ominelo jakies tance
czy cos tam
czy cos fajnego mnie ominelo jakies tance
czy cos tam
no i bardzo dobrze i cię zjade po całej bandzie
ulexxa...
ty nie rób z siebie kobieto niewiniątka i od lilki sie od***ol bo do pięt jej nawet nie sięgasz.Kobieta,matka trójki dzieci żeby tak dawała w palnik to zapawa na kpiny.Po nocach nawalona żeby do ludzi wydzwaniała.Otrząśnij się Kobieto bo jak na razie nic sobą nie reprezentujesz.I męza na pomoc nie wzywaj bo na mnie żadnego wrażenia nie robisz ani ty ani tym bardziej on.
Tyle w tym temacie.
Jarecki
Tyle w tym temacie.
Jarecki
lila
odpuść - 671612
zadzwonią popłaczą , a to Ty będziesz miała znowu przepraszać
odpuść - 671612
zadzwonią popłaczą , a to Ty będziesz miała znowu przepraszać
Witam.
: Przepraszam, że piszę komentarz nie dotyczący bezpośrednio... Ale ta sprawa jest znacznie ważniejsza, newsy różnego typu starają się zatuszować całą sprawę dotyczącą porozumieniu ACTA! Krótki filmik na youtube z polskimi napisami (Kliknij w CC) youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ wyjaśnia, jakie zagrożenia dotyczące wolności wprowadza porozumienie ACTA. 26 Stycznia Polski rząd ma zamiar podpisać porozumienie ACTA, destruujące wolność internetu, nie tylko w Polsce. ACTA ma nas uzależnić od woli megakorporacji. Acta to utrata wolności w imię wierności korporacjom i ich cenowym dyktaturom, a internet stanie się najbardziej ocenzurowanym miejscem w świecie! pokazywarka.pl/stopacta/ piszcie maile do przedstawicieli polskiego rządu, muszą zareagować! Nie pozwólmy wkroczyć w nową erę, erę zniewolenia! ACTA Dotyczy każdego człowieka! Podajcie dalej! Im więcej głosów przeciw, tym lepiej! Brońmy naszej wolności.....
Jeszcze raz Pozdrawiam.
: Przepraszam, że piszę komentarz nie dotyczący bezpośrednio... Ale ta sprawa jest znacznie ważniejsza, newsy różnego typu starają się zatuszować całą sprawę dotyczącą porozumieniu ACTA! Krótki filmik na youtube z polskimi napisami (Kliknij w CC) youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ wyjaśnia, jakie zagrożenia dotyczące wolności wprowadza porozumienie ACTA. 26 Stycznia Polski rząd ma zamiar podpisać porozumienie ACTA, destruujące wolność internetu, nie tylko w Polsce. ACTA ma nas uzależnić od woli megakorporacji. Acta to utrata wolności w imię wierności korporacjom i ich cenowym dyktaturom, a internet stanie się najbardziej ocenzurowanym miejscem w świecie! pokazywarka.pl/stopacta/ piszcie maile do przedstawicieli polskiego rządu, muszą zareagować! Nie pozwólmy wkroczyć w nową erę, erę zniewolenia! ACTA Dotyczy każdego człowieka! Podajcie dalej! Im więcej głosów przeciw, tym lepiej! Brońmy naszej wolności.....
Jeszcze raz Pozdrawiam.
hewka14 a wiesz pomyślałam sobie może warto by było do Gniezdna zobaczyć na własne oczy te coś ?
Weźmiemy naszych kolegów ...
żeby dupsko przetrzepali może i brykać nie będzie i spokojna niczym baranek się zrobi?
Weźmiemy naszych kolegów ...
żeby dupsko przetrzepali może i brykać nie będzie i spokojna niczym baranek się zrobi?
kolegów taka cwana jesteś to uważaj żebym ja nie wzięła swoichi żeby ci michy nie przetrzepali
nil
Polski ambasador w Tokio upoważniony podpisze tą ustawę; to już jest postanowione.
Polski ambasador w Tokio upoważniony podpisze tą ustawę; to już jest postanowione.
hewka14 masz jeszcze te sms od kobyły - pisz tu co Ci pisała ... k.u.r.e.w.k.a jarecki pilnuj bo to bolca szuka ... i czyiś mężów
na solo kobiety i po sprawie
dobry wieczor
dobry wieczor
K>U>R>W>O Jarecki wie jaka menda z ciebie,wyczuł cię po pierwszej rozmowie
hewka14 napisz,bo nie pamięta sucz jedna .... jak Ci sie na końcówkę wpraszała ...
lila
ulexxa
magda
inni witam takze
ulexxa
magda
inni witam takze
lottolotto >.
hewka14 zobacz zapomniała,tylko ja to sucz czytałam miałaś końcówek za mało na wp.pl ? czy nikt nie chciał kobyły ...
tam wypad a nie do hewka14
hewka14 zobacz zapomniała,tylko ja to sucz czytałam miałaś końcówek za mało na wp.pl ? czy nikt nie chciał kobyły ...
tam wypad a nie do hewka14
***O suko bura na wp pl byłąm raz i sama mnie tam zaciągnęłaś suko jak się z ginekologiem umawiałam na jebanie ty franco ***olona
Lilus nie..pisze z toksycznego..
moze jutro lub pojutrze bedzie juz..mam nadzieje..
strasznie dlugo to trwa..jestem
moze jutro lub pojutrze bedzie juz..mam nadzieje..
strasznie dlugo to trwa..jestem
lila ,ulexxa musze sie ewakuowac,
ale jeszcze poz wszystkimi sie napije
ale jeszcze poz wszystkimi sie napije
s.p.i.e.r.d.a.l.a.j sucz na wp.pl a nie czyiś mężów szukasz - co jarecki nie domaga
suko.ty wypad na wp,pl tam siedzisz całymi dniami.Stary na saksach a ty heja po wałbrzyszku.Tylko cię bolek i lolek jeszcze nie miał a tak juz chyba wszyscy
won suko s***alaj
Jarecki to bardzo mily i kulturalny czlowiek..
mialam przyjemnosc z Nim rozmawiac
mialam przyjemnosc z Nim rozmawiac
Twój mąż kretynko mnie nie miał - myśl co piszesz,bo kuchy dajesz ...
ulexxa >> jak Ty ??
ulexxa >> jak Ty ??