Wpisy 712 882 – 712 981
23 stycznia 2012 14:41 → 23 stycznia 2012 16:31, 100 wpisów
profffffff
do wieczorka
majoreczka
profesor
majoreczka
profesor
wojtas
Pewnie ze tak w buka grałem 10 razy pod rząd wygrane trafiałem moze nie wielkie bo od 15zł do 50zł pokaszcie mi takie wygrane w TS z kuponow
wojtas...narka
profesor masz racje..nie da sie takich pokazac nawet..2 zeta, 4 zeta sporadycznie za te ich cholerne zaklady..tyle ile gralam majorke mam w kieszeni x 2, x 3
Robal_36 ostani raz w mm
profesor-dokładnie-u buka w najgorszym razie praktycznie codziennie idzie ok.50 zł wyciągnąć co najmniej
serio mm na 10/10 - ostatni
czasem pójdzie zestaw dla twardzieli
al;e generalnie - idę walczyć w to za 1.25
Choć spoko, ja wiem , że dziś, to taki trochę bardziej pechowy dzień - przecież nawet deprim nic nie trafił
czasem pójdzie zestaw dla twardzieli
al;e generalnie - idę walczyć w to za 1.25
Choć spoko, ja wiem , że dziś, to taki trochę bardziej pechowy dzień - przecież nawet deprim nic nie trafił
wojtas...
Robal_36 najlepiej miec swoja ulubiona gre ja mam mm i keno
majoreczka...
Ja gram w buka i juz
albinlotto
z ciekawości - grasz w keno ? serio ? ja w to wysłałem moze z pięc razy...
I jak wyniki ? często, czy na jakieś wybrane losowaniania, godziny ? Bawisz się w statystyki ? Patrzysz na jakieś okresy, cykle, fazy ? Na ile skreśleń i ile najwięcej miałeś ?
z ciekawości - grasz w keno ? serio ? ja w to wysłałem moze z pięc razy...
I jak wyniki ? często, czy na jakieś wybrane losowaniania, godziny ? Bawisz się w statystyki ? Patrzysz na jakieś okresy, cykle, fazy ? Na ile skreśleń i ile najwięcej miałeś ?
profesor1980 kazdy ma wybor
ma ktoś z was
rozpis
20 liczb
max 10 zakładów
6-7 skreśleń
bede na wieczór
z góry dzięki
spadam będe wieczoremnarka
dość dobre zestawy na keno; 1,11,19,57,70 + ewentualnie 55 lub 59;, 5,15,25,35,55,57
Robal_36 w keno gram zadziej niz mm liczby sam wybieram w kolektorze jakie mi przyjda do glowy ,na 9 i 10 skreslen max wygrana 6/9
albinlotto
nie do końca mamy wolny wybór
Zakaz gry u zagranicznych obowiązuje, mogę się mylić, ale - bodaj jeszcze tylko w Portugalii
A ile płacą za 6/9 w keno ?
xelom
w takim zakresie liczb i tej ilości zakładów raczej nic sensownego nie znajdziesz
nie do końca mamy wolny wybór
Zakaz gry u zagranicznych obowiązuje, mogę się mylić, ale - bodaj jeszcze tylko w Portugalii
A ile płacą za 6/9 w keno ?
xelom
w takim zakresie liczb i tej ilości zakładów raczej nic sensownego nie znajdziesz
Robal_36 10
profesor
Z rp, to jak 6/10 w mm - a tam, to chyba bez mydła "walczysz" z komputerem, to dycha, to nawet
najwyższa moja wygrana w keno to 1000zł za 7/7 ch-tr, a na skreślane 275za 6/6; najczęściej mi wpada 5/6 48zł na wczesniej podaane zestawy i zazwyczaj grając popołudniu
Robal_36 ale za 9/10 tyle samo co w mm i jednak sporo latwiej trafic w keno ta 9/10
albinlotto
Ale w jakim znaczeniu łatwiej ? losowanie jest co 5 minut - i co - częściej się trafia ? Idzie kilka dziennie na kraj ?
Ale w jakim znaczeniu łatwiej ? losowanie jest co 5 minut - i co - częściej się trafia ? Idzie kilka dziennie na kraj ?
Robal_36 tam jest 70 liczb a w mm 80
taaa, wiem
kiedyś na swojej stronie mieli taki generator - "zobacz jak łatwo trafić" - dziesięć razy nie "zakręciłem" i byłem niezwykle robalem, ale później skończył się wirtual
kiedyś na swojej stronie mieli taki generator - "zobacz jak łatwo trafić" - dziesięć razy nie "zakręciłem" i byłem niezwykle robalem, ale później skończył się wirtual
Robal.A można "podebrać"tę Twoją ostatnią 10 i dalej nią grać??
Robal_36 tez mi tam padlo pare razy po 25 mln TS lubi zacheac graczy zeby jak najwiecej wydusic od nich ile sie da
robal 36 jeśli lubisz keno wybieraj na 5 lub 6 lub 8 liczb, reszta moim zdaniem się nie opłaca i właśnie idę coś wysłać
A to ta w profilu??
Czy ta inna tajemnicza?
gg36
nie gram w keno - to elektronika
emerytka
profilowa 10/10
ryzykujesz ?
nie gram w keno - to elektronika
emerytka
profilowa 10/10
ryzykujesz ?
Ryzyk-fizyk.Bonus fifty-fifty.
Robal_36 ludzia tylko na tym symulatorze dawali nadzieje na cos wiekszego do wygrania
Zapomniałam .% dla Saltosia.
robal 36
może i elektronika, ale często w keno trafiam 5/6 wysyłając 2-3 zakł/dziennie , a w mm wielkie g
może i elektronika, ale często w keno trafiam 5/6 wysyłając 2-3 zakł/dziennie , a w mm wielkie g
albinlotto
to już nie chodzi o takie 25 baniek
tylko jeśli t.a.m można było podkręcić ...
emerytka
saltosky ? % - nie widzę dokładnie ile , ale - ok chytry nie jestem
za bardzo
to już nie chodzi o takie 25 baniek
tylko jeśli t.a.m można było podkręcić ...
emerytka
saltosky ? % - nie widzę dokładnie ile , ale - ok chytry nie jestem
za bardzo
Robal_36 ten symulator nadal jesthttp://mm.lotto.pl/
gg
może, to Twoje "przeznaczenie" - wyrywać w keno ?, może to prawdopodobieństwa ? A może - masz farta do tej właśnie gry ?
może, to Twoje "przeznaczenie" - wyrywać w keno ?, może to prawdopodobieństwa ? A może - masz farta do tej właśnie gry ?
sciągnąlem programy keno ale gdzie jest wyniki po to jest hoooj na śmietnik keno
---------
http://www.iv.pl/images/07528254880434088070.jpg
------
---------
http://www.iv.pl/images/07528254880434088070.jpg
------
Witam!Mam pytanie kiedy ostatnio prowadziła Magdalena A. losowanie??
hihihi, jakas koncepcja szczególna? jakies pomysły?...ja chyba 16,50,40,10,13,67,3,
Jakie liczby typujecie na dziś w multi multi?
Poszła ostatnia 10.
Piesek był ze mną.Może to moje ukochane zwierzątko przyniesie szczęście.
Piesek był ze mną.Może to moje ukochane zwierzątko przyniesie szczęście.
Robal.Nawzajem
Kosmaty..Dzięki.
Robal.O to samo loto.Co nie??
Do obserwatorów z teesa
pogmerajcie tam chłopaki na anonymousów zwalicie, albo co ...
a dwie 10/10 - wawka i Chorzów - będziemy widzieć, że macie tam poczucie humoru , da się zrobić ?
pogmerajcie tam chłopaki na anonymousów zwalicie, albo co ...
a dwie 10/10 - wawka i Chorzów - będziemy widzieć, że macie tam poczucie humoru , da się zrobić ?