Wpisy 712 878 – 712 977
23 stycznia 2012 14:40 → 23 stycznia 2012 16:28, 100 wpisów
profesor krzywo tanczymy troche ale jo
Tylko bukmacherka i juznie zawsze sie wygrywa ale
prof... za to co sie wtopi w mm.. predzej moze i sie cos wygra
majoreczka....
profffffff
do wieczorka
majoreczka
profesor
majoreczka
profesor
wojtas
Pewnie ze tak w buka grałem 10 razy pod rząd wygrane trafiałem moze nie wielkie bo od 15zł do 50zł pokaszcie mi takie wygrane w TS z kuponow
wojtas...narka
profesor masz racje..nie da sie takich pokazac nawet..2 zeta, 4 zeta sporadycznie za te ich cholerne zaklady..tyle ile gralam majorke mam w kieszeni x 2, x 3
Robal_36 ostani raz w mm
profesor-dokładnie-u buka w najgorszym razie praktycznie codziennie idzie ok.50 zł wyciągnąć co najmniej
serio mm na 10/10 - ostatni
czasem pójdzie zestaw dla twardzieli
al;e generalnie - idę walczyć w to za 1.25
Choć spoko, ja wiem , że dziś, to taki trochę bardziej pechowy dzień - przecież nawet deprim nic nie trafił
czasem pójdzie zestaw dla twardzieli
al;e generalnie - idę walczyć w to za 1.25
Choć spoko, ja wiem , że dziś, to taki trochę bardziej pechowy dzień - przecież nawet deprim nic nie trafił
wojtas...
Robal_36 najlepiej miec swoja ulubiona gre ja mam mm i keno
majoreczka...
Ja gram w buka i juz
albinlotto
z ciekawości - grasz w keno ? serio ? ja w to wysłałem moze z pięc razy...
I jak wyniki ? często, czy na jakieś wybrane losowaniania, godziny ? Bawisz się w statystyki ? Patrzysz na jakieś okresy, cykle, fazy ? Na ile skreśleń i ile najwięcej miałeś ?
z ciekawości - grasz w keno ? serio ? ja w to wysłałem moze z pięc razy...
I jak wyniki ? często, czy na jakieś wybrane losowaniania, godziny ? Bawisz się w statystyki ? Patrzysz na jakieś okresy, cykle, fazy ? Na ile skreśleń i ile najwięcej miałeś ?
profesor1980 kazdy ma wybor
ma ktoś z was
rozpis
20 liczb
max 10 zakładów
6-7 skreśleń
bede na wieczór
z góry dzięki
spadam będe wieczoremnarka
dość dobre zestawy na keno; 1,11,19,57,70 + ewentualnie 55 lub 59;, 5,15,25,35,55,57
Robal_36 w keno gram zadziej niz mm liczby sam wybieram w kolektorze jakie mi przyjda do glowy ,na 9 i 10 skreslen max wygrana 6/9
albinlotto
nie do końca mamy wolny wybór
Zakaz gry u zagranicznych obowiązuje, mogę się mylić, ale - bodaj jeszcze tylko w Portugalii
A ile płacą za 6/9 w keno ?
xelom
w takim zakresie liczb i tej ilości zakładów raczej nic sensownego nie znajdziesz
nie do końca mamy wolny wybór
Zakaz gry u zagranicznych obowiązuje, mogę się mylić, ale - bodaj jeszcze tylko w Portugalii
A ile płacą za 6/9 w keno ?
xelom
w takim zakresie liczb i tej ilości zakładów raczej nic sensownego nie znajdziesz
Robal_36 10
profesor
Z rp, to jak 6/10 w mm - a tam, to chyba bez mydła "walczysz" z komputerem, to dycha, to nawet
najwyższa moja wygrana w keno to 1000zł za 7/7 ch-tr, a na skreślane 275za 6/6; najczęściej mi wpada 5/6 48zł na wczesniej podaane zestawy i zazwyczaj grając popołudniu
Robal_36 ale za 9/10 tyle samo co w mm i jednak sporo latwiej trafic w keno ta 9/10
albinlotto
Ale w jakim znaczeniu łatwiej ? losowanie jest co 5 minut - i co - częściej się trafia ? Idzie kilka dziennie na kraj ?
Ale w jakim znaczeniu łatwiej ? losowanie jest co 5 minut - i co - częściej się trafia ? Idzie kilka dziennie na kraj ?
Robal_36 tam jest 70 liczb a w mm 80
taaa, wiem
kiedyś na swojej stronie mieli taki generator - "zobacz jak łatwo trafić" - dziesięć razy nie "zakręciłem" i byłem niezwykle robalem, ale później skończył się wirtual
kiedyś na swojej stronie mieli taki generator - "zobacz jak łatwo trafić" - dziesięć razy nie "zakręciłem" i byłem niezwykle robalem, ale później skończył się wirtual
Robal.A można "podebrać"tę Twoją ostatnią 10 i dalej nią grać??
Robal_36 tez mi tam padlo pare razy po 25 mln TS lubi zacheac graczy zeby jak najwiecej wydusic od nich ile sie da
robal 36 jeśli lubisz keno wybieraj na 5 lub 6 lub 8 liczb, reszta moim zdaniem się nie opłaca i właśnie idę coś wysłać
A to ta w profilu??
Czy ta inna tajemnicza?
gg36
nie gram w keno - to elektronika
emerytka
profilowa 10/10
ryzykujesz ?
nie gram w keno - to elektronika
emerytka
profilowa 10/10
ryzykujesz ?
Ryzyk-fizyk.Bonus fifty-fifty.
Robal_36 ludzia tylko na tym symulatorze dawali nadzieje na cos wiekszego do wygrania
Zapomniałam .% dla Saltosia.
robal 36
może i elektronika, ale często w keno trafiam 5/6 wysyłając 2-3 zakł/dziennie , a w mm wielkie g
może i elektronika, ale często w keno trafiam 5/6 wysyłając 2-3 zakł/dziennie , a w mm wielkie g
albinlotto
to już nie chodzi o takie 25 baniek
tylko jeśli t.a.m można było podkręcić ...
emerytka
saltosky ? % - nie widzę dokładnie ile , ale - ok chytry nie jestem
za bardzo
to już nie chodzi o takie 25 baniek
tylko jeśli t.a.m można było podkręcić ...
emerytka
saltosky ? % - nie widzę dokładnie ile , ale - ok chytry nie jestem
za bardzo
Robal_36 ten symulator nadal jesthttp://mm.lotto.pl/
gg
może, to Twoje "przeznaczenie" - wyrywać w keno ?, może to prawdopodobieństwa ? A może - masz farta do tej właśnie gry ?
może, to Twoje "przeznaczenie" - wyrywać w keno ?, może to prawdopodobieństwa ? A może - masz farta do tej właśnie gry ?
sciągnąlem programy keno ale gdzie jest wyniki po to jest hoooj na śmietnik keno
---------
http://www.iv.pl/images/07528254880434088070.jpg
------
---------
http://www.iv.pl/images/07528254880434088070.jpg
------
Witam!Mam pytanie kiedy ostatnio prowadziła Magdalena A. losowanie??
hihihi, jakas koncepcja szczególna? jakies pomysły?...ja chyba 16,50,40,10,13,67,3,
Jakie liczby typujecie na dziś w multi multi?
Poszła ostatnia 10.
Piesek był ze mną.Może to moje ukochane zwierzątko przyniesie szczęście.
Piesek był ze mną.Może to moje ukochane zwierzątko przyniesie szczęście.
Robal.Nawzajem