Wpisy 71 284 – 71 383
19 października 2009 12:06 → 19 października 2009 20:57, 100 wpisów
tomcio1972>> zobacz mój wpis nr 21277 >> strona nr 2 forum, temat "mam fajny system do DL/ML.
Lestek>>> Tak , chodziło mi o wyniki w obu tu możliwych zakresach : jako sortowane i jako niesortowane.
A czy dysponujesz może adresem gdzie wyniki są zebrane w formie nieposortowanej?
bromik>>> czy pisząc: "zobacz mój wpis nr 21277"
miałaś jednak na myśli Twój wpis 71277 ? :)
Pzdr.
edi8
miałaś jednak na myśli Twój wpis 71277 ? :)
Pzdr.
edi8
mm na 14:
19,15,14
19,15,63
19,80,14
19,80,63
20,15,14
20,15,63
20,80,14
20,80,63
19,15,14
19,15,63
19,80,14
19,80,63
20,15,14
20,15,63
20,80,14
20,80,63
bromik i edi8 >>> dzięki za namiary.
O ten wpis mi chodziło.
Byłem pewien że go widziałem ale ogarnęła mnie dziś chyba kurza ślepota i dlatego nie mogłem go znaleźć.
Pzdr.
O ten wpis mi chodziło.
Byłem pewien że go widziałem ale ogarnęła mnie dziś chyba kurza ślepota i dlatego nie mogłem go znaleźć.
Pzdr.
Lestek>>> dysponują nimi m.in. koledzy "ziuta1981krk" i "grubas67" - więc i Ty możesz nimi do woli ( oczywiście nie w/w kolegami! ) dysponować - podając adres do przesłania....
Dzięki Edi8, prawdopodobnie Pasko doda export nieposortowanych wyników do csv. Posortować sobie jest łatwiej ale w drugą stronę nie bardzo ;)
Lestek>>> podając adres , także staniesz się onych niesortowanych szczęśliwym posiadaczem - i to szybciej niż myślisz... ( oczywiście tylko co do tej kwestii a nie tak ogólnie ! ).
bromik>>>> lubię czasem Wagę ( doszlifować ) - choć i bez tego szlifu jest bardzo mi bliska... ideału :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Dzisiaj męskie grono na czacie przeważa widzę :) więc ja tak pocichutku tylko ze skromną propozycją na 14 się wtrącę:
30,33,34,36
16,17,21,35
15,36,51,73
30,33,34,36
16,17,21,35
15,36,51,73
jantar>>> pamiętaj , że ja jestem zawsze gotowy na badania porównawcze w zakresie różnic pomiędzy płciami na odcinku anatomii :)
edi8 dzięki za pomoc, nie zaglądałem przez moment ale już Pasko dał nieposortowane.
Faktycznie. Poprawiono export do pliku excel wyników + zamieniono na niesortowane. Pozdrawiam
Popatrzcie na to wczorajsze typowanie na czacie, całkiem nieźle - na 17 cyfr 9 trafionych:
" 71036. status <> 2009-10-18 (21:44)
moje typy na 22:00 5,13,18,22,25,34,42,59,62,67 7,11,26,34,58,67,77 "
" 71036. status <
moje typy na 22:00 5,13,18,22,25,34,42,59,62,67 7,11,26,34,58,67,77 "
edi8>> mam nadzieję, że nie chodziło Ci o mój "szlif", jeśli jednak tak to musisz go zmienić na inny "wzór"..
Edi8 a podpowiedz mi, jak rozpisujesz te liczby nieposortowane. Jakoś sobie je dzielisz? Na co patrzysz w tej statystyce?
Lestek>>> tu nie idzie o żadne ich rozpisywanie , bo typowanie wg pozycji na czym zupełnie innym polega....
Kolega "ziuta1981krk" robi to doskonale i daje opis metody:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2670
choć on działa jak dotąd w sortowanych , ale technika dla niesortowanych jest dokładnie ta sama!
Pzdr.
edi8
Kolega "ziuta1981krk" robi to doskonale i daje opis metody:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2670
choć on działa jak dotąd w sortowanych , ale technika dla niesortowanych jest dokładnie ta sama!
Pzdr.
edi8
ave! no to biorę się za czytanie i oprogramowanie tego co wyczytam.
Nowy tydzień.
Nowe nadzieje.
"Nowa"kasa wpłacona na konto.
32,39,17,44,54.
1,25,46,18,56.
Totomix.
Nowe nadzieje.
"Nowa"kasa wpłacona na konto.
32,39,17,44,54.
1,25,46,18,56.
Totomix.
interesuje mnie jaka polityke ma totomix w tym ze obniza kursy , i tak wychodzi caly czas praktycznie do przodu chyba ze znelezli sie wkoncu ludzie ktorzy rozwalili system totolotka i zarabiaja niezle krocie na tym interesie i totomix przed nimi sie zabezpiecza bo jak to inaczej nazwac czysty bezsens zwl ze stosunkiem wygranej totomixa vs gracz...
Proponuję na 14 :
3,20,40,62,72 stawka 2
17,22,39,40,43,47,54,56,69,72 stawka 2
3,20,40,62,72 stawka 2
17,22,39,40,43,47,54,56,69,72 stawka 2
genocide
Bo nie ma z kim walczyc na rynku.
Mówi się na to, monopol:/
Bo nie ma z kim walczyc na rynku.
Mówi się na to, monopol:/
no i po losowaniu tylko 3/4 więc d...blada,tak już od soboty...
16,17,21,35
16,17,21,35
witojcie.
faktycznie d..a blada
nic ostatnio nie idzie ustrzelić
byle do 22 i do wiosny :)
faktycznie d..a blada
nic ostatnio nie idzie ustrzelić
byle do 22 i do wiosny :)
lila>>> a może bez stringów się opalaj w solarium , to ta biel zniknie:)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8-ale się dowcipny zrobiłeś,hahahaha.
Ja nie jestem blada,do solarium nie chodzę,nigdy nie byłam.Nie dawno wróciłam z pięknego urlopu,więc solarim nie jest mi potrzebne.
Pozdrawiam.
Ja nie jestem blada,do solarium nie chodzę,nigdy nie byłam.Nie dawno wróciłam z pięknego urlopu,więc solarim nie jest mi potrzebne.
Pozdrawiam.
Mam zestawik na 22. Taki z braku pomysłów pozlepiany. Chyba brakuje mi cierpliwości do numerków albo faktycznie zmienili kule.
????????????? hyhyhyhyhy nie mam pomysła na lidzby
od paru losowan zadna lidzba mi nie wchodzi :-( i mam doła
ma ktos może jakies antidotum????????
ma ktos może jakies antidotum????????
torsen-ile masz lat?Pytam z czystej ciekawości.Wczoraj mówiłeś,że dzisiaj idziesz do szkoły,więc dlatego pytam.Pozdrawiam
torsen-ja jestem 14 lat starsza,chciałabym mieć znowu 18 lat.To piękne lata.
torsan-Twój wiek jest super a w moim trzeba już być raczej poważną,nie jestem jednak taka stara.
Stary Lila to jest kwit na węgiel ale też można być starszym od węgla ....
hmmm ale to jest takie powiedzenie nie dotyczyło Ciebie żle to odebrałaś ....
13max33-wiem,że jest takie powiedzenie i z tego się właśnie śmieję.Pozdrawiam.
Nie leć do kolektury tylko do TOTOMIX bo masz dużo większe wygrane ...
13max33-wiem o tym ale w toto-mixie gram sportowe zakłady a w TS dla rozrywki MM sobie stawiam
torsan-kiedyś wysłałam kupon i dziwnie byłam pewna,że coś wejdzie.Wygrałam 6/6 (1300),i uwierzyłam,że jednak jest to możliwe.
lila-acha no to pięknie trafiłas jak na sam początek a mnie wciągnął w to moj szef od praktyki bo zawsze jak jestem w robocie to skreśla wiec postanowiłem tez sprobować a teraz nawet często na pol skreslamy
lila - nie mam ochoty dziś pisać - jeżeli to forum i czat jest odzwierciedleniem naszego społeczeństwa - to tylko usiąść i zapłakać
pozd
pozd
lila-na początku grałem tylko w DL to miałem coś 5-6 trójek,poźniej sprbowałem zagrać w MM i odrazu trafiłem 20zl i stwierdziłem ze bardziej opłaca się grac w MM.
Bianka-w takim razie wnieś coś do tego chat-u,od tej chwili on należy tylko i wyłącznie do Ciebie.Daj popis i poświeć przykładem jak należy korzystać z tej stronki,skoro wszyscy piszą nie na temat.
madzia77 > bez urazy ale chyba zapomnałaś, że sama w tym uczestniczysz. Średnio nawet 50 razy wiecej niż statystyczny użytkownik tej strony. Chyba, że miałaś na myśli swoje wpisy...... hmmmm... to w sumie masz racje, tylko usiąść i zapłakać.
raz na chacie szukając Qmpla krzycha
spotkały się dwie panie a WAŁBRZYCHA ....
spotkały się dwie panie a WAŁBRZYCHA ....
czy ktoś wie, jak można "obejść" wpisywanie za każdym razem nicku i hasła, aby zrobić wpis na chacie i forum?
bromik-Witam.Nie ma obejścia.Za każdym razem trzeba się wpisywać.Pozdrawiam.
Faktycznie, zapomniałem że "jestem niższym rangą" użytkownikiem tej strony i najpierw muszę porosić o pozwolenie wpisu. Ok. Zapamiętam.
Pzd
Pzd
Nie wiem czy mogę?
Chciałem sie tylko przywitać z Josefem.
Cześć Josef.
Ps. Chyba nie byłem zbyt odważny?
Chciałem sie tylko przywitać z Josefem.
Cześć Josef.
Ps. Chyba nie byłem zbyt odważny?
lila>> odnośnie Twojego "nocnego" pytanie, to mam b. małą wiedzę na "ten" temat (za mało reprezentatywna znana mi grupa, aż 2 osoby, w tym jedna b. słabo). Poza tym szukam cech charakterystycznych dla danego znaku a zarazem jakiś "anomalii", które wskazują na dominację innych planet, niż Słońce w danym znaku.
Mogę tylko powiedzieć, że faceci z tego znaku + moja osobowość = niekoniecznie (delikatnie powiedziawszy...)
Mogę tylko powiedzieć, że faceci z tego znaku + moja osobowość = niekoniecznie (delikatnie powiedziawszy...)
Witam.BROMIK ja mam tak jakoś zrobione ze klikając na nick i wpisując 1 literę czyli w moim przypadku "k" automatycznie ukazuje mi sie Cały nick oraz hasło,ale nie pytaj jak to zrobiłem,bo jakoś sie udało i juz.Pozdrawiam
bromik - wystarczy wpisać nick,hasło i "zapamiętaj dla witryny" u mnie to poskutkowało
pozd
pozd
Zainstaluj sobie jakąś normalną: Firefoxa albo Operę i problem zniknie.
Osobiście polecam "liska",używam kilka lat.
DanteV podziwiam Twoją odwagę.
Osobiście polecam "liska",używam kilka lat.
DanteV podziwiam Twoją odwagę.
Josef> sam nie wiem jak to zrobiłem. Zaczyma wierzyć że Gołota i Adamek to przy mnie Pikuś... upsss przepraszam, miało być Pan Pikuś.