Wpisy 71 234 – 71 334
19 października 2009 01:00 → 19 października 2009 18:42, 100 wpisów
Haha na zdjęciu nie ja jestem. To raczej taka aluzja do tematyki strony i tego, że raczej kiepsko mi w typowaniu idzie. Reasumując ani wiek ani zdjęcie się nie zgadzają.
Znów odbiegliśmy od zasadniczego tematu.
Znów odbiegliśmy od zasadniczego tematu.
Jutro trzeba wstać ( właściwie to dzisiaj) do codziennych obowiązków itp. i itd.
Będąc nad morzem widziałam taką koszulkę z napisem : "Każdy dziadek musi mieć laskę",a obok namalowana super laska to tyle dzisiaj
Kto musi wstać ten musi :) Życzę zasadniczo dobrej nocy. Rano znów gramy. Tak jak mówiłem 6 na powtórki 2 na trendy 2 na temperatury.
Piszę co widzę - a widzę , że Lestek wzbudza tu sobą silne emocje u Pań!
Wśród emocji wyróżnić można zarówno nienawiść i litość - więc za tę ich część dziękuję , ale nad ( w pełni zasłużoną! ) sympatią do mnie , bym pochylił się z wdzięcznością... :)
...oraz oczywiście ze zrozumieniem...nad tą zrozumiałą wobec obiektu afektu emocjonalnością! :)
edi8 - zapewne poznałeś mnie już i jesteś bystrzachą tak że na pewno wiesz - nie myl z podziwem dla Twojej wiedzy bo jest to inny temat.
pozd
pozd
witam wszystkich jednocześnie życząc powodzenia.
A co tam słychać w snach ?
A co tam słychać w snach ?
szczery>>> taki oto sen był moim udziałem: wiadomość o śmierci szwagra i moja wobec tej wiadomości obawa , że chyba nie dadzą mi po nim butów....
Cholernie dziwne w odniesieniu do realiów codziennego życia mogą zatem być nasze sny , bo szwagier ma się dobrze a butów po kimś nigdy bym nie założył!
Pzdr.
edi8
Cholernie dziwne w odniesieniu do realiów codziennego życia mogą zatem być nasze sny , bo szwagier ma się dobrze a butów po kimś nigdy bym nie założył!
Pzdr.
edi8
Wielki Edi8 ,nie jestem godzien czytać o twoich snach a co dopiero je "obrabiać", mimo to zaryzykuję. Pozwolę sobie zapytać a szwagier to ile mia wiosenek ?
Typy na 14.00 totomix 4/4 2 zł za zakład
28,54,62,63
32,38,54,62
32,38,54,63
28,32,38,63
28,32,54,62
28,38,54,63
28,38,62,63
28,38,62,63
28,54,62,63
32,38,54,62
32,38,54,63
28,32,38,63
28,32,54,62
28,38,54,63
28,38,62,63
28,38,62,63
szczery>>> a od kiedy to podany kiedyś tu mój wzrost 186 daje asumpt do tej wielkości? Znam wielu wyższych - ale gratuluję świetnej pamięci , bo chyba dość dawno o tym wzroście napisałem!
Teraz dalej: napisałeś "Pozwolę sobie zapytać a szwagier to ile mia wiosenek ?" więc nie wiem czy zgubiłeś literę "ł" co sprawia , że odnosisz się do mojego szwagra jako do ś.p. szwagra - czy też popełniłeś tylko literówkę i wstawiłeś literę "i" w wyrazie ma zupełnie przypadkowo...nadal lokując go jednak do grupy osób wciąż żyjących....
Co do jego wieku: szwagier ma 51 lat.
Pzdr.
edi8
Teraz dalej: napisałeś "Pozwolę sobie zapytać a szwagier to ile mia wiosenek ?" więc nie wiem czy zgubiłeś literę "ł" co sprawia , że odnosisz się do mojego szwagra jako do ś.p. szwagra - czy też popełniłeś tylko literówkę i wstawiłeś literę "i" w wyrazie ma zupełnie przypadkowo...nadal lokując go jednak do grupy osób wciąż żyjących....
Co do jego wieku: szwagier ma 51 lat.
Pzdr.
edi8
Witan wszystkich,
i coś dla szczerego>>> stoję przed wielkim , pięknym pałacem, usytułowanym na delikatnym wzniesieniu, potem jestem juz w środku i widzę biegnace do mnie moje dziecko wołające mnie głośno ale jakby z oddali i już ma przejść jakby (niewiem jak to opisać) inny wymiar ale zdążyłam je złapać w ostatniecj chwili za rękę...no i pobudka
i coś dla szczerego>>> stoję przed wielkim , pięknym pałacem, usytułowanym na delikatnym wzniesieniu, potem jestem juz w środku i widzę biegnace do mnie moje dziecko wołające mnie głośno ale jakby z oddali i już ma przejść jakby (niewiem jak to opisać) inny wymiar ale zdążyłam je złapać w ostatniecj chwili za rękę...no i pobudka
Witaj edi8
Ta gra o którą pytałeś ruszyła właśnie w Irlandii.
Nazywa się "ALL OR NOTHING" i losują 12 liczb z 24.
http://www.lotto.ie/Prizes-and-Results/All-Or-Nothing/
Pzdr.
Ta gra o którą pytałeś ruszyła właśnie w Irlandii.
Nazywa się "ALL OR NOTHING" i losują 12 liczb z 24.
http://www.lotto.ie/Prizes-and-Results/All-Or-Nothing/
Pzdr.
c.d
Kupon kosztuje 2 euro
Wygrane:
Match All 12 Numbers – Win €500,000
Match Nothing (no number matched) – Win €500,000
Match 11 Numbers – Win €5,000
Match 10 Numbers – Win €25
Match 9 Numbers – Win €10
Match 8 Numbers - win €4
za trafione wszystkie 12 numerów jest Jackpot
za nietrafienie ani jednego numeru również jest Jackpot
Losowanie wygląda tak:
http://www.lottery.ie/All-Or-Nothing-Draw/
Czyli liczby generuje komputer.
Kupon kosztuje 2 euro
Wygrane:
Match All 12 Numbers – Win €500,000
Match Nothing (no number matched) – Win €500,000
Match 11 Numbers – Win €5,000
Match 10 Numbers – Win €25
Match 9 Numbers – Win €10
Match 8 Numbers - win €4
za trafione wszystkie 12 numerów jest Jackpot
za nietrafienie ani jednego numeru również jest Jackpot
Losowanie wygląda tak:
http://www.lottery.ie/All-Or-Nothing-Draw/
Czyli liczby generuje komputer.
Lestek- i co w tym jest takiego że chodze do szkoły? Ty wypisujesz rzeczy jak bys miał z 15 lat wiec nie wiem z czego problem robisz,bo jak na ten swoj niby wiek ze masz wiecej niz 26 lat to swoimi wpisami tutaj dla mnie jestes jakimś gówniarzem który nie ma co robić w internecie.
szczery>>> dziękuję Ci za wkład społecznej pracy , oraz za to "ożenienie" nas , tzn. jantar i mnie - w formie zbiorowej odpowiedzi...Oby to tylko nie zaskutkowało jakimiś zbiorowym ekscesem z udziałem obojga w/w przez Ciebie wymienionych użytkowników :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
tomcio1972>>> w odniesieniu do tej gry 12z24: dlatego płacą 500.000€ za 12z24 i za 0z24 - gdyż na te dwa warianty wyników jest identyczne prawdopodobieństwo i wynosi ono 1:2704156000 , czyli 0,00004%.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8 >>> następna złodziejska loteria.
Szansa trafienia 12z24 lub 0z24 jest prawie jak 1:3 miliardy kombinacji a wygrane za 8,9 trafień bardzo mizerne.
Niech sobie irlandczycy w nią grają...
Pzdr.
Szansa trafienia 12z24 lub 0z24 jest prawie jak 1:3 miliardy kombinacji a wygrane za 8,9 trafień bardzo mizerne.
Niech sobie irlandczycy w nią grają...
Pzdr.
Jak tam typowania na dziś? Zagrałem na powtórki ale jak znam życie dziś same nowości będą.
tomcio1972>>> ha, ha - doczytałem teraz , że 1 zakład w tej grze kosztuje 2€ , tak więc te szanse nawet na wygranie 4€ za trafienie 8z12 typowanych liczb są po prostu śmieszne...
Masz rację , niech się bujają z tą grą!
Masz rację , niech się bujają z tą grą!
Do bardziej doświadczonych, w MM obserwacja ilu losowań wstecz ma jakiś sens? W Mini Lotto i Lotto 7-12. A jak Waszym zdaniem z MM?
Lestek>>> wczoraj sygnalizowałeś , że już chatu nie będziesz u siebie widział - a jednak jesteś tu nadal , pomimo zgłaszanych wczoraj licznych zastrzeżeń...
Pozwalam sobie ponownie zachęcić Cię do założenia wątku na forum - bo szkoda aby Twoje przemyślenia , klęski czy sukcesy w grze rozproszyły się tu pośród wielu wpisów.
Pzdr.
edi8
Pozwalam sobie ponownie zachęcić Cię do założenia wątku na forum - bo szkoda aby Twoje przemyślenia , klęski czy sukcesy w grze rozproszyły się tu pośród wielu wpisów.
Pzdr.
edi8
edi8>>> mam prośbę bo chyba jestem ślepy...
Czy mógłbyś mi wskazać wpis na czacie lub na forum w którym umieściłeś ten rozpis 12 liczb na 7 zakładów.
Wiesz o który mi chodzi?
Pzdr.
Czy mógłbyś mi wskazać wpis na czacie lub na forum w którym umieściłeś ten rozpis 12 liczb na 7 zakładów.
Wiesz o który mi chodzi?
Pzdr.
Edi8 no widzisz co przyzwyczajenie robi z człowiekiem. Wypiłem meliskę i myślę sobie - zobaczę. Wdech, wydech. Jestem spokojny. Jest w porządku. Nie ma dyskusji o wyższości Sudetów nad Karpatami, tudzież Beskidami.
Niemniej postanowiono że zamiast wdawać się w zbędną dyskusję włączam dodatek do firefoxa o nazwie Stylish gdzie zdefiniowałem sobie #divscroll { block: none } i po kłopocie. Przeczekam burzę progesteronu.
Niemniej postanowiono że zamiast wdawać się w zbędną dyskusję włączam dodatek do firefoxa o nazwie Stylish gdzie zdefiniowałem sobie #divscroll { block: none } i po kłopocie. Przeczekam burzę progesteronu.
tomcio1972>>> tu chodzi nie o ilość liczb a o ilość zakładów...
Bo na pewnej australijskiej stronie był system na 12 zakładów a to idzie z tą samą gwarancją na 7 zakładach uzyskać.
Być może popełniłem gdzieś błąd i napisałem komuś 12 liczb zamiast 12 zakładów i stąd to nieporozumienie?
Jeśli tak , to z góry przepraszam!
Pzdr.
edi8
Bo na pewnej australijskiej stronie był system na 12 zakładów a to idzie z tą samą gwarancją na 7 zakładach uzyskać.
Być może popełniłem gdzieś błąd i napisałem komuś 12 liczb zamiast 12 zakładów i stąd to nieporozumienie?
Jeśli tak , to z góry przepraszam!
Pzdr.
edi8
Lestek>>> napisałeś:"Przeczekam burzę progesteronu".
Czyli rozumiem , że wchodzisz już w tzw.męskie klimaterium i Ci przyrasta poziom progesteronu na rzecz spadku testosteronu?
:) :) :)
Pzdr.
edi8
Czyli rozumiem , że wchodzisz już w tzw.męskie klimaterium i Ci przyrasta poziom progesteronu na rzecz spadku testosteronu?
:) :) :)
Pzdr.
edi8
Nie miałem na myśli mojej burzy progesteronu bo takowej nie mam. Czy moje aluzje są aż tak mało czytelne?
A czy to: :) :) :) jest dla Ciebie mało czytelne , czy tylko melisa ma tak silnie redukujący wpływ na Twoje poczucie humoru ( na odcinku męskiego honoru ) ...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
No dobra, niech Ci będzie.
Edi, do rzeczy. Ile losowań wstecz obserwujesz?
Edi, do rzeczy. Ile losowań wstecz obserwujesz?
tomcio1972>> to jest system 6z9x7zakł. z gwarancją "5" przy trafieniu 6 liczb, a mieści się w temacie "mam fajny system do DL/ML" (spadł na drugą stronę forum).
Lestek - progesteron jest uwierz mi bardzo cierpliwy ( a jak jeszcze wzrośnie jego liczba to dopiero ) tak,że z czekaniem w tym wypadku to bym sobie darowała,bo ze względu na wiek zakładam możesz nie dotrwać
Moja druga połówka kiedyś powiedziała: lubię obstawiać liczbę 25 bo tyle z zasady tra mój cykl. Haha. Też metoda... I bądź tu człowieku miły. Dostałem taką odpowiedź po informacji że ja często obstawiam 3 (miesiąc urodzin) 14 (dzień) i 26 (data naszej rocznicy). Ble.
edi8 >>> być może był to rozpis z 9 liczb na 7 zakładów a australijczycy podawali na 12 zakłaów.
Tak czy inaczej możesz wskazać miejce tu na multipasko gdzie go umieściłeś...
Pzdr.
Tak czy inaczej możesz wskazać miejce tu na multipasko gdzie go umieściłeś...
Pzdr.
Lestek>>> z samej istoty pola moich obserwacji - a jest nim gra pozycyjna w zakresach sortowanych i niesortowanych - jest to obecnie już zawsze od daty 15.06 , czyli od tego 1. losowania ( nr 4424 ) na nowej maszynie losującej...
Zakresy niesortowane. Masz na myśli wyniki nieposortowane?
A to dla mnie jakaś nowość. Faktycznie ciekawe. Nigdzie jednak nie spotkałem się z nieposortowanymi wynikami. Pasko eksportuje do cvs ale posortowane.
A to dla mnie jakaś nowość. Faktycznie ciekawe. Nigdzie jednak nie spotkałem się z nieposortowanymi wynikami. Pasko eksportuje do cvs ale posortowane.
tomcio1972>>> tu jest , gdzie podała koleżanka "bromik" , świetnie jak widzę zorientowana we wszelkich wpisach na tym forum - i co wielce Jej się chwali :)
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2527&last=1
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2527&last=1
Pzdr.
edi8
tomcio1972>> zobacz mój wpis nr 21277 >> strona nr 2 forum, temat "mam fajny system do DL/ML.
Lestek>>> Tak , chodziło mi o wyniki w obu tu możliwych zakresach : jako sortowane i jako niesortowane.
A czy dysponujesz może adresem gdzie wyniki są zebrane w formie nieposortowanej?
bromik>>> czy pisząc: "zobacz mój wpis nr 21277"
miałaś jednak na myśli Twój wpis 71277 ? :)
Pzdr.
edi8
miałaś jednak na myśli Twój wpis 71277 ? :)
Pzdr.
edi8
mm na 14:
19,15,14
19,15,63
19,80,14
19,80,63
20,15,14
20,15,63
20,80,14
20,80,63
19,15,14
19,15,63
19,80,14
19,80,63
20,15,14
20,15,63
20,80,14
20,80,63
bromik i edi8 >>> dzięki za namiary.
O ten wpis mi chodziło.
Byłem pewien że go widziałem ale ogarnęła mnie dziś chyba kurza ślepota i dlatego nie mogłem go znaleźć.
Pzdr.
O ten wpis mi chodziło.
Byłem pewien że go widziałem ale ogarnęła mnie dziś chyba kurza ślepota i dlatego nie mogłem go znaleźć.
Pzdr.
Lestek>>> dysponują nimi m.in. koledzy "ziuta1981krk" i "grubas67" - więc i Ty możesz nimi do woli ( oczywiście nie w/w kolegami! ) dysponować - podając adres do przesłania....
Dzięki Edi8, prawdopodobnie Pasko doda export nieposortowanych wyników do csv. Posortować sobie jest łatwiej ale w drugą stronę nie bardzo ;)
Lestek>>> podając adres , także staniesz się onych niesortowanych szczęśliwym posiadaczem - i to szybciej niż myślisz... ( oczywiście tylko co do tej kwestii a nie tak ogólnie ! ).
bromik>>>> lubię czasem Wagę ( doszlifować ) - choć i bez tego szlifu jest bardzo mi bliska... ideału :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Dzisiaj męskie grono na czacie przeważa widzę :) więc ja tak pocichutku tylko ze skromną propozycją na 14 się wtrącę:
30,33,34,36
16,17,21,35
15,36,51,73
30,33,34,36
16,17,21,35
15,36,51,73
jantar>>> pamiętaj , że ja jestem zawsze gotowy na badania porównawcze w zakresie różnic pomiędzy płciami na odcinku anatomii :)
edi8 dzięki za pomoc, nie zaglądałem przez moment ale już Pasko dał nieposortowane.
Faktycznie. Poprawiono export do pliku excel wyników + zamieniono na niesortowane. Pozdrawiam
Popatrzcie na to wczorajsze typowanie na czacie, całkiem nieźle - na 17 cyfr 9 trafionych:
" 71036. status <> 2009-10-18 (21:44)
moje typy na 22:00 5,13,18,22,25,34,42,59,62,67 7,11,26,34,58,67,77 "
" 71036. status <
moje typy na 22:00 5,13,18,22,25,34,42,59,62,67 7,11,26,34,58,67,77 "
edi8>> mam nadzieję, że nie chodziło Ci o mój "szlif", jeśli jednak tak to musisz go zmienić na inny "wzór"..
Edi8 a podpowiedz mi, jak rozpisujesz te liczby nieposortowane. Jakoś sobie je dzielisz? Na co patrzysz w tej statystyce?
Lestek>>> tu nie idzie o żadne ich rozpisywanie , bo typowanie wg pozycji na czym zupełnie innym polega....
Kolega "ziuta1981krk" robi to doskonale i daje opis metody:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2670
choć on działa jak dotąd w sortowanych , ale technika dla niesortowanych jest dokładnie ta sama!
Pzdr.
edi8
Kolega "ziuta1981krk" robi to doskonale i daje opis metody:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2670
choć on działa jak dotąd w sortowanych , ale technika dla niesortowanych jest dokładnie ta sama!
Pzdr.
edi8
ave! no to biorę się za czytanie i oprogramowanie tego co wyczytam.
Nowy tydzień.
Nowe nadzieje.
"Nowa"kasa wpłacona na konto.
32,39,17,44,54.
1,25,46,18,56.
Totomix.
Nowe nadzieje.
"Nowa"kasa wpłacona na konto.
32,39,17,44,54.
1,25,46,18,56.
Totomix.
interesuje mnie jaka polityke ma totomix w tym ze obniza kursy , i tak wychodzi caly czas praktycznie do przodu chyba ze znelezli sie wkoncu ludzie ktorzy rozwalili system totolotka i zarabiaja niezle krocie na tym interesie i totomix przed nimi sie zabezpiecza bo jak to inaczej nazwac czysty bezsens zwl ze stosunkiem wygranej totomixa vs gracz...
Proponuję na 14 :
3,20,40,62,72 stawka 2
17,22,39,40,43,47,54,56,69,72 stawka 2
3,20,40,62,72 stawka 2
17,22,39,40,43,47,54,56,69,72 stawka 2
genocide
Bo nie ma z kim walczyc na rynku.
Mówi się na to, monopol:/
Bo nie ma z kim walczyc na rynku.
Mówi się na to, monopol:/
no i po losowaniu tylko 3/4 więc d...blada,tak już od soboty...
16,17,21,35
16,17,21,35
witojcie.
faktycznie d..a blada
nic ostatnio nie idzie ustrzelić
byle do 22 i do wiosny :)
faktycznie d..a blada
nic ostatnio nie idzie ustrzelić
byle do 22 i do wiosny :)
lila>>> a może bez stringów się opalaj w solarium , to ta biel zniknie:)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8-ale się dowcipny zrobiłeś,hahahaha.
Ja nie jestem blada,do solarium nie chodzę,nigdy nie byłam.Nie dawno wróciłam z pięknego urlopu,więc solarim nie jest mi potrzebne.
Pozdrawiam.
Ja nie jestem blada,do solarium nie chodzę,nigdy nie byłam.Nie dawno wróciłam z pięknego urlopu,więc solarim nie jest mi potrzebne.
Pozdrawiam.
Mam zestawik na 22. Taki z braku pomysłów pozlepiany. Chyba brakuje mi cierpliwości do numerków albo faktycznie zmienili kule.
????????????? hyhyhyhyhy nie mam pomysła na lidzby
od paru losowan zadna lidzba mi nie wchodzi :-( i mam doła
ma ktos może jakies antidotum????????
ma ktos może jakies antidotum????????
torsen-ile masz lat?Pytam z czystej ciekawości.Wczoraj mówiłeś,że dzisiaj idziesz do szkoły,więc dlatego pytam.Pozdrawiam
torsen-ja jestem 14 lat starsza,chciałabym mieć znowu 18 lat.To piękne lata.