Wpisy 711 178 – 711 277
22 stycznia 2012 19:16 → 22 stycznia 2012 19:42, 100 wpisów
Kathy.
Lila.
Lila.
http://wiadomosci.wp.pl/title,Hakerzy-zostawili-wiadomosc-dla-Donalda-Tuska-na-stronie-jego-corki,wid,14188490,wiadomosc.html?ticaid=1dc94
do czego zony - hakerki zdolne
do czego zony - hakerki zdolne
A teraz powiedzcie mi co sądzicie?W piątek nadając kolejne kupony i dając do sprawdzenia z poprzednich losowań, pani pokazuje mi jeden z kuponów mówi muszę zarekwirować , wygrana odebrana i co wy na to?co prawda obiecala mi wyjasnic sprawe w poniedzialek po rozmowie ze swoim szefem, ale wiecie co dobrze , ze tam bylo tylko 2 zeta a nie 200 zeta,wyglada na to ze takich przypadkow moze pojawiac sie wiecej bo powiedziala ze prikaz jest od górny ze takie kupony trzeba rekwirowac w takim razie kto je wyplaca, moze sie ktos wypowie co ma kolekture ?przeciez kupon jest dowodem na wygrana?
Pomyliły mi się z numerki, sorry
miało być
711024. Robal_36 2012-01-22 (17:21)
5,9,11,13,14,29,38,54,55,77
3,8,19 13,14,23 55,69,77
lila
miało być
711024. Robal_36 2012-01-22 (17:21)
5,9,11,13,14,29,38,54,55,77
3,8,19 13,14,23 55,69,77
lila
Ale tu żadennie ma z tym nic wsólnego.
Po prostu czytam wpisy Twojej koleżanki,z których wynika co wynika.
Po prostu czytam wpisy Twojej koleżanki,z których wynika co wynika.
toja....5 i 7 niestety nie mam więc nie brałam tych cyferek w ogóle pod uwagę
louis
może naprawdę odebrałeś wcześniej, a ten kupon zawieruszył się podczas zawierania następnych zakładów ? - To się zdarza ...
lila
to mam 9/10 i 2/3 - też
może naprawdę odebrałeś wcześniej, a ten kupon zawieruszył się podczas zawierania następnych zakładów ? - To się zdarza ...
lila
to mam 9/10 i 2/3 - też
Jackwar
louis , ja tak miałem raz w grudniu i raz w styczniu , były to wygrane 2zł .
Ziarnko do ziarnka i.t.d dla TS.
Deki.Witaj
Niestety nie kupony odebrane odkladam w osobne miejsce a panie z kolektury wygrane kupony od razu pieczetuja sobie i tez od razu je odkladaja, niestety 2 razy sie zdarzylo , ze po moim rabanie robili kase bo i wychodzilo na moje,przy odbieraniu wygranych raz chcieli mnie oszukac na 10 zeta a raz na 60 zeta jak sie nie liczy wygranych to mozna byc oszukanym wiec radze wszystkim przejrzec kupony zamim sie je wreczy do sprawdzenia
a na dzis wejdzie chyba 66 co?
a na dzis wejdzie chyba 66 co?
jest to fakt że nie odebrałem tej wygranej wcześniej ale myślałem że Pasko może złe liczby zapisał , pani powiedziała że nie ma wygranej a jak powtórnie sprawdziłem liczby i byłem pewny że jest 2 zł w innej kolekturze powiedziano mi że wygrana była odebrana !!!
toja
kiedyś /podobno/ to klony gadały nawet same ze sobą
wyższa szkoła jazdy
kiedyś /podobno/ to klony gadały nawet same ze sobą
wyższa szkoła jazdy
Robal na bank nie odebrałem , już mi to się zdarzyło dwa razy , fakt że małe wygrane bo 2 złotowe ale to prawda .
wsadziłeś ?ja bym tego nie dotknęła kijem od mopa tfu psia mać jej była
Teraz jeśli mi siĘ tak zdarzy będę składał reklamację , podobno w kolekturze może sprawdzić gdzie nastąpiła wypłata i o której godzinie , mogę się jeszcze zapytać czy to prawda .
Lila jak tam po 14?
to prawda zdecydowanie za długo na czacie, jak się nicka emocjami obdarza..
kocha,nie kocha lubi szanuje ..
kocha,nie kocha lubi szanuje ..
jak jest wygrana na kuponie to odrazu drukuje powidomienie
Lila
nie , za każdym razem było w innym ale że to 2 zeta to machnąłem ręką bo pomyślałem że jak daję wygrane z kuponami do wysłania to może jej się podwinął i wypłaciła , ale to raczej nie możliwe było.
dorotka ....to jest nas już 3 ,podejrzewam że,jeszcze więcej nas by się znalazło
jackwar..też tak miałam ale się okazało, że pani kwiteczek od wygranej podpieła pod inny kupon i temu tak pokazywało
Lilana na wieczor cos wiecej wyslane/?
a mi znajoma z kolektury powiedziala, ze latwo oszukac i oszukuja nie wszyscy oczywiscie
jackwar pierw zawsze sie daje kupony wygrane nastepnie ich krok czyli mowia ile jest wygrane a pozniej ewettulanie do wyslania
Lila ja zawsze nik kopiuje i wstawiam nigdy nie pisze
deki ,hakuma matata , tak u mnie śpiewał ksiądz z nigerii a był czarny jak smoła