Wpisy 711 154 – 711 253
22 stycznia 2012 18:48 → 22 stycznia 2012 19:35, 100 wpisów
na razie typuje 5 i 6 zresztą dzisiaj i tak nie było by gdzie wysłać
robal....teraz nie mówię pintol na suchoo
teraz oglądam tvn fakty i powwo
Teraz dopiero weszłam na czat,a tu wyznania miłosne.
M 77.Kogo Ty tak kochasz??
Może daj na billboard.Może poczuje się zaszczycony i serduszko
zmięknie?Co? Za dużo kosztuje??
Poproś najlepszą koleżankę.Ona jest przy kasie.
M 77.Kogo Ty tak kochasz??
Może daj na billboard.Może poczuje się zaszczycony i serduszko
zmięknie?Co? Za dużo kosztuje??
Toja.
emerytka 46
detektyw sie nie spisał i błędne info
detektyw sie nie spisał i błędne info
Kathy.
Lila.
Lila.
http://wiadomosci.wp.pl/title,Hakerzy-zostawili-wiadomosc-dla-Donalda-Tuska-na-stronie-jego-corki,wid,14188490,wiadomosc.html?ticaid=1dc94
do czego zony - hakerki zdolne
do czego zony - hakerki zdolne
A teraz powiedzcie mi co sądzicie?W piątek nadając kolejne kupony i dając do sprawdzenia z poprzednich losowań, pani pokazuje mi jeden z kuponów mówi muszę zarekwirować , wygrana odebrana i co wy na to?co prawda obiecala mi wyjasnic sprawe w poniedzialek po rozmowie ze swoim szefem, ale wiecie co dobrze , ze tam bylo tylko 2 zeta a nie 200 zeta,wyglada na to ze takich przypadkow moze pojawiac sie wiecej bo powiedziala ze prikaz jest od górny ze takie kupony trzeba rekwirowac w takim razie kto je wyplaca, moze sie ktos wypowie co ma kolekture ?przeciez kupon jest dowodem na wygrana?
Pomyliły mi się z numerki, sorry
miało być
711024. Robal_36 2012-01-22 (17:21)
5,9,11,13,14,29,38,54,55,77
3,8,19 13,14,23 55,69,77
lila
miało być
711024. Robal_36 2012-01-22 (17:21)
5,9,11,13,14,29,38,54,55,77
3,8,19 13,14,23 55,69,77
lila
Ale tu żadennie ma z tym nic wsólnego.
Po prostu czytam wpisy Twojej koleżanki,z których wynika co wynika.
Po prostu czytam wpisy Twojej koleżanki,z których wynika co wynika.
toja....5 i 7 niestety nie mam więc nie brałam tych cyferek w ogóle pod uwagę
louis
może naprawdę odebrałeś wcześniej, a ten kupon zawieruszył się podczas zawierania następnych zakładów ? - To się zdarza ...
lila
to mam 9/10 i 2/3 - też
może naprawdę odebrałeś wcześniej, a ten kupon zawieruszył się podczas zawierania następnych zakładów ? - To się zdarza ...
lila
to mam 9/10 i 2/3 - też
Jackwar
louis , ja tak miałem raz w grudniu i raz w styczniu , były to wygrane 2zł .
Ziarnko do ziarnka i.t.d dla TS.
Deki.Witaj
Niestety nie kupony odebrane odkladam w osobne miejsce a panie z kolektury wygrane kupony od razu pieczetuja sobie i tez od razu je odkladaja, niestety 2 razy sie zdarzylo , ze po moim rabanie robili kase bo i wychodzilo na moje,przy odbieraniu wygranych raz chcieli mnie oszukac na 10 zeta a raz na 60 zeta jak sie nie liczy wygranych to mozna byc oszukanym wiec radze wszystkim przejrzec kupony zamim sie je wreczy do sprawdzenia
a na dzis wejdzie chyba 66 co?
a na dzis wejdzie chyba 66 co?
jest to fakt że nie odebrałem tej wygranej wcześniej ale myślałem że Pasko może złe liczby zapisał , pani powiedziała że nie ma wygranej a jak powtórnie sprawdziłem liczby i byłem pewny że jest 2 zł w innej kolekturze powiedziano mi że wygrana była odebrana !!!
toja
kiedyś /podobno/ to klony gadały nawet same ze sobą
wyższa szkoła jazdy
kiedyś /podobno/ to klony gadały nawet same ze sobą
wyższa szkoła jazdy
Robal na bank nie odebrałem , już mi to się zdarzyło dwa razy , fakt że małe wygrane bo 2 złotowe ale to prawda .
wsadziłeś ?ja bym tego nie dotknęła kijem od mopa tfu psia mać jej była
Teraz jeśli mi siĘ tak zdarzy będę składał reklamację , podobno w kolekturze może sprawdzić gdzie nastąpiła wypłata i o której godzinie , mogę się jeszcze zapytać czy to prawda .