Wpisy 710 981 – 711 080
22 stycznia 2012 16:15 → 22 stycznia 2012 18:10, 100 wpisów
krzysio gratulowalam po poludniu
majorka..
krzysio masz formę w MM, graj w realu może
majorka...jak 3/3 zaczynamy grać w realu , jak 2/3 nie jedziemy
krzysio OK ja gram jutro jakieś 3/3, ostatnio słabo
ulala...@
Odezwa internetowa do kierowców , do uczestniczenia w proteście przeciwko wysokim cenom benzyny Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce. Dnia 28 stycznia chcemy zablokować Autostradę A4 na odcinku Opole - Wrocław oraz autostradową obwodnicę Wrocławia. Protest będzie polegał na poruszaniu się autostradą prędkością 40 km/h. Chcemy to zrobić medialnie i ostrzec rząd, że jeżeli nie zainteresuje się problemem to zablokujemy autostrady podczas Euro 2012. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 na obwodnicy Brzegu (koło zajazdu Rybiorz - stacji Bliska) Do akcji dołączyli się: Warszawa: 23.01.2012r o godzina 15.45. Ruszamy z pod parkingu na ulicy Smolnej w Warszawie. Trasa będzie przebiegać ulicami przy ważniejszych urzedach: Belwederska, Smolna, Wiejska itp. kontakt: 511-185-044 Tomasz Rudzki Kraków: Blokowana będzie droga krajowa nr 7 Zbiórka 28.01 godz 12:00 Stacja BP przy ul. 29 listopada (przy wylocie w stronę Warszawy) Organizator Dariusz Piwowarczyk 509-893-858 Nowy Sącz: Blokowanie Gorzków od Białego Klasztoru do Reala Zbiórka - 28.01 godz 12:00 Nowy Sącz JOJO na wprost MC DONALD Bielsko Biała: Blokowana będzie droga szybkiego ruchu. Zbiórka -28.01 godz 12:00 Bielsko Biała Parking Auchan, obok przystanku autobusowego Organizator - Sylwester Gorząd 514-951-115 Busko Zdrój: Blokowana będzie droga krajowa nr 73 Zbiórka - Busko Zdrój 28.01.2012 godz 12:00 Stacja BP przy wylocie na Kielce Organizator - Albert 506-692-843 Tarnów: Blokowana będzie Droga Krajowa numer 4 na odcinku Tarnów -Wojnicz . Protest będzie polegał na poruszaniu się drogą z prędkością 30 km/h. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 przy Galerii Tarnovia Organizator protestu w Tarnowie --- portal ---radlow.cba.pl Radom: Blokowana będzie droga Radom - Tarczyn Zbiórka kierowców 28.01 godz 12:00 przed kościołem we Wsoli (pomiędzy Wielogórą a Jedlińskiem) Jeżeli zechcesz zorganizować tego dnia protest w swoim mieście daj znać: tel 886-33-07-33 lub yasiu@forumbrzeg.pl >>>>>SKOPIUJ I WKLEJ NA KILKU DOWOLNYCH FORACH!!!<<<<<
jak 5/5...i 10 zakładów
ale jeden raz wiedziałem 4/5... i reszta 9 razy 3/5
ale jeden raz wiedziałem 4/5... i reszta 9 razy 3/5
tak jak kiedyś zostawiłem w profilu 3/3 i reszta kombinowałem parka
kubex
i co to da ? że pójdzie kilka ton paliwa więcej?
dobrze, że to sobota, gorzej, że powroty z zimowisk
zboczuchu
co myślisz o zestawie dla twardzieli ?
i co to da ? że pójdzie kilka ton paliwa więcej?
dobrze, że to sobota, gorzej, że powroty z zimowisk
zboczuchu
co myślisz o zestawie dla twardzieli ?
majwoj...nie mam w głowie ...jesteś facetem ty mistrzu niz kobita
Dobre...
Ofiarą ataku hakerów padła najprawdopodobniej również strona rzecznika rządu Pawła Grasia.
- Trudno mówić tutaj o ataku hakerów, bo w żaden sposób żadna z zablokowanych stron, ich zawartość nie została naruszona. Nie było próby włamania się na serwery czy zmiany treści tych stron - powiedział dziś w Radiu ZET rzecznik rządu Paweł Graś. - To zjawisko, które obserwujemy wynika z ogromnego zainteresowania tymi stronami i tematyką - dodał. Właśnie po tych słowach rzecznika rządu nagle przestała działać jego prywatny serwis internetowy.
Chyba ich wkurzył..
Ofiarą ataku hakerów padła najprawdopodobniej również strona rzecznika rządu Pawła Grasia.
- Trudno mówić tutaj o ataku hakerów, bo w żaden sposób żadna z zablokowanych stron, ich zawartość nie została naruszona. Nie było próby włamania się na serwery czy zmiany treści tych stron - powiedział dziś w Radiu ZET rzecznik rządu Paweł Graś. - To zjawisko, które obserwujemy wynika z ogromnego zainteresowania tymi stronami i tematyką - dodał. Właśnie po tych słowach rzecznika rządu nagle przestała działać jego prywatny serwis internetowy.
Chyba ich wkurzył..
Monet
Nie wiem, jak Ty, ale ja tam zawsze czytam ich strony od samego rana do wieczora - i niemożliwościa zerknięcia byłem zdruzgotany
Nie wiem, jak Ty, ale ja tam zawsze czytam ich strony od samego rana do wieczora - i niemożliwościa zerknięcia byłem zdruzgotany
Robal>>>
ja dzień zaczynam rajdem po stronach gov.
Przecież tam info z "pierwszej łapy" _
tylko u nich rzetelnie i wyczerpująco o tym co w trawie piszczy.
ja dzień zaczynam rajdem po stronach gov.
Przecież tam info z "pierwszej łapy" _
tylko u nich rzetelnie i wyczerpująco o tym co w trawie piszczy.
Robal_36 wystarczy było spojrzeć na liczby mini .lotto i joker a były 1,2,3,4-i koniec
oj jakoś, to zniosę, prawdopodobnie jutro ostatni raz zagram w mm - oprócz dwóch trójek, które będą "jechać" do skutku
Być może i "oczywiście" - ale - powiedz, to przed losowaniem
panie robalku...jak ty boi się nic nie chcesz typować tam twoja profila ,
ja wole jak jestem psychiatria
zobaczysz kiedyś i poowwoo
ja wole jak jestem psychiatria
zobaczysz kiedyś i poowwoo
Ja jestem psychiatra
bo ja robię tak -
620061. Robal_36 2011-11-25 (12:32)
...A robak 4,5,6,22,49 i i 6,22,49,66,67 może jeszcze 3,8,19 ...
620150. multipasko 2011-11-25 (14:05)
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,04,06,08,11,15,17,22,23,24,34,37,42,46,49,61,62,63,66,67
i poowoooo
620061. Robal_36 2011-11-25 (12:32)
...A robak 4,5,6,22,49 i i 6,22,49,66,67 może jeszcze 3,8,19 ...
620150. multipasko 2011-11-25 (14:05)
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,04,06,08,11,15,17,22,23,24,34,37,42,46,49,61,62,63,66,67
i poowoooo
Nie,tylko czasem diagnozuję użytkowników,ot takie skrzywienie zawodowe.
wszystkich, czy jakieś szczególne przypadki ? że tak, z nieśmiałością - spytam
dr Hackenbush zaglądaj tu częściej bo co poniektórzy potrzebują twojej pomocy
Robal_36 te liczby do losowania dobrze dobrałeś. 711035. i tak trzymać ,czy to zbieg okoliczności .
Jest parę poważnych przypadków ale tajemnica lekarska obowiązuje.
Jeden był i jest szczególny,ma na mnie alergię,może się odezwie,jednak to beznadziejna sprawa nie do wyleczenia.
Jeden był i jest szczególny,ma na mnie alergię,może się odezwie,jednak to beznadziejna sprawa nie do wyleczenia.
majwoj
Zestaw dla twardzieli, zestaw dla prawie twardzieli, yaposekwens, powtórzenia z ulubionych - misz i masz
Zestaw dla twardzieli, zestaw dla prawie twardzieli, yaposekwens, powtórzenia z ulubionych - misz i masz
Robal 36
W procesie leczenia muza kojąca niepodniecająca.
W procesie leczenia muza kojąca niepodniecająca.
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie Podobne losowania Lotto !
yocio
za dużo emotek też może być niebezpieczne
zachowajmy ostrożność
za dużo emotek też może być niebezpieczne
zachowajmy ostrożność
prawdziwy psychiatra..tak by nie napisał dobre , oki..lece w maki.. haha..to tez "schorzenie "-- choroba -- " panie doktorze" uzależnienie
heh
heh
ulala...otwórz @ i powwo
Ja dzis testuje pewna piatke....która sobie wymysłilam z pozycji liczb.>>>>>>52-49-41-79-12- mam ja w w profiu ale nie puszczona w realu
* ERRATA
711063. jocia 2012-01-22 (18:03) Polska
nie tylko psychiatra, ale i lekarz , by tak nie napisał
Psychiatra to tez lekarz oczywiście, myslałam o innych specjalizacjach..i tych bez specjalizacji
711063. jocia 2012-01-22 (18:03) Polska
nie tylko psychiatra, ale i lekarz , by tak nie napisał
Psychiatra to tez lekarz oczywiście, myslałam o innych specjalizacjach..i tych bez specjalizacji
yocia
wykształcenie medyczne, wcześniejsze wcielenie, czy znajomość muzyki każe Ci sądzić, co sądzisz ?
wykształcenie medyczne, wcześniejsze wcielenie, czy znajomość muzyki każe Ci sądzić, co sądzisz ?