Wpisy 710 938 – 711 037
22 stycznia 2012 15:25 → 22 stycznia 2012 17:49, 100 wpisów
MAX >>> zaraz poćwiczę trochę BAH-a i kulki na 17.50
Tomku ......to się cieszę . Wracaj i jedziemy do Czech
Kaśka ...Ty się doigrasz znajdę Cię po tej nodze ...nie każdy taką posiada
Kaśka ...Ty się doigrasz znajdę Cię po tej nodze ...nie każdy taką posiada
uciekam na odiadek będę wieczorem
MAX >>> lizaki dają popalić - nie ma co
kathy >>> a ja przyjadę pod Neptuna co ?
kasiu .....oczywiście że będę nie przepuszczę takiej okazji daj znać kiedy
wolność,demokracja,wolność słowa jakże wzniosłe słowa,pobiadolcie sobie jeszcze,ponarzekajcie w grupie rażniej i tyle waszego co popiszecie
A co - zabrali go ?
14
hawka 14 masz rację , niech narzekają puki mogą , wyłączą internet i nawet dobranocki nie będzie rano . Tusk będzie przemawiał że dla naszego dobra wszystko robi , by żyło się lepiej a le innym w unii , my musimy jeszcze parę lat zacisnąć pasa a później będzie lepiej , emerytura po 70 ale tylko starczy na ziemniaki , leki będą ale tylko za dewizy ..........................................
kubex >> a Ciebie coś boli?
bo hewka14 pisał o petycji ... wiesz może jakiej?
bo hewka14 pisał o petycji ... wiesz może jakiej?
narzekają ci co mają najwięcej ci mali i tak nigdy się nie liczyli i nie będą się liczyć także szkodo papieru na te wypociny
Dzisiaj gadałem z konsultantem z Alior banku. Od 31.03.2012 nie będzie lokat 1-dniowych. To znaczy być mogą, ale podatek będzie naliczany nawet od groszy
to jeszcze nic ... według konstytucji każda osoba do momentu ukończenia 18 roku życia ma pomoc medyczną za darmo ..
Ostatnio sąsiadka była z dzieckiem u lekarza nie mając ubezpieczenia ... został jej wystawiony rachunek i recepty 100% płatne - skur.w.y.s.y.n.y
Ostatnio sąsiadka była z dzieckiem u lekarza nie mając ubezpieczenia ... został jej wystawiony rachunek i recepty 100% płatne - skur.w.y.s.y.n.y
hewka14 >. problem nie tego czy się ubezpieczyła,tylko problem tego po co konstytucja,prawo jak i tak nie jest przestrzegane ...
a piszę o Madzi, co ma tą dwójkę małych Olimpię i Blankę .. ona ostatnio przyszła mi z takimi rewelacjami,a pamiętasz Beatkę co Werce zastrzyki robiła,co tak Mokrzyckiego na zebraniach gnębi?
Ona właśnie zwróciła mi uwagę na te fakty ...
Ona właśnie zwróciła mi uwagę na te fakty ...
dzien dobry i znikam...
w profilu drugi raz 2/3
w profilu drugi raz 2/3
ulala...
krzysio gratulowalam po poludniu
majorka..
krzysio masz formę w MM, graj w realu może
majorka...jak 3/3 zaczynamy grać w realu , jak 2/3 nie jedziemy
krzysio OK ja gram jutro jakieś 3/3, ostatnio słabo
ulala...@
Odezwa internetowa do kierowców , do uczestniczenia w proteście przeciwko wysokim cenom benzyny Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce. Dnia 28 stycznia chcemy zablokować Autostradę A4 na odcinku Opole - Wrocław oraz autostradową obwodnicę Wrocławia. Protest będzie polegał na poruszaniu się autostradą prędkością 40 km/h. Chcemy to zrobić medialnie i ostrzec rząd, że jeżeli nie zainteresuje się problemem to zablokujemy autostrady podczas Euro 2012. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 na obwodnicy Brzegu (koło zajazdu Rybiorz - stacji Bliska) Do akcji dołączyli się: Warszawa: 23.01.2012r o godzina 15.45. Ruszamy z pod parkingu na ulicy Smolnej w Warszawie. Trasa będzie przebiegać ulicami przy ważniejszych urzedach: Belwederska, Smolna, Wiejska itp. kontakt: 511-185-044 Tomasz Rudzki Kraków: Blokowana będzie droga krajowa nr 7 Zbiórka 28.01 godz 12:00 Stacja BP przy ul. 29 listopada (przy wylocie w stronę Warszawy) Organizator Dariusz Piwowarczyk 509-893-858 Nowy Sącz: Blokowanie Gorzków od Białego Klasztoru do Reala Zbiórka - 28.01 godz 12:00 Nowy Sącz JOJO na wprost MC DONALD Bielsko Biała: Blokowana będzie droga szybkiego ruchu. Zbiórka -28.01 godz 12:00 Bielsko Biała Parking Auchan, obok przystanku autobusowego Organizator - Sylwester Gorząd 514-951-115 Busko Zdrój: Blokowana będzie droga krajowa nr 73 Zbiórka - Busko Zdrój 28.01.2012 godz 12:00 Stacja BP przy wylocie na Kielce Organizator - Albert 506-692-843 Tarnów: Blokowana będzie Droga Krajowa numer 4 na odcinku Tarnów -Wojnicz . Protest będzie polegał na poruszaniu się drogą z prędkością 30 km/h. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 przy Galerii Tarnovia Organizator protestu w Tarnowie --- portal ---radlow.cba.pl Radom: Blokowana będzie droga Radom - Tarczyn Zbiórka kierowców 28.01 godz 12:00 przed kościołem we Wsoli (pomiędzy Wielogórą a Jedlińskiem) Jeżeli zechcesz zorganizować tego dnia protest w swoim mieście daj znać: tel 886-33-07-33 lub yasiu@forumbrzeg.pl >>>>>SKOPIUJ I WKLEJ NA KILKU DOWOLNYCH FORACH!!!<<<<<
jak 5/5...i 10 zakładów
ale jeden raz wiedziałem 4/5... i reszta 9 razy 3/5
ale jeden raz wiedziałem 4/5... i reszta 9 razy 3/5
tak jak kiedyś zostawiłem w profilu 3/3 i reszta kombinowałem parka
kubex
i co to da ? że pójdzie kilka ton paliwa więcej?
dobrze, że to sobota, gorzej, że powroty z zimowisk
zboczuchu
co myślisz o zestawie dla twardzieli ?
i co to da ? że pójdzie kilka ton paliwa więcej?
dobrze, że to sobota, gorzej, że powroty z zimowisk
zboczuchu
co myślisz o zestawie dla twardzieli ?
majwoj...nie mam w głowie ...jesteś facetem ty mistrzu niz kobita
Dobre...
Ofiarą ataku hakerów padła najprawdopodobniej również strona rzecznika rządu Pawła Grasia.
- Trudno mówić tutaj o ataku hakerów, bo w żaden sposób żadna z zablokowanych stron, ich zawartość nie została naruszona. Nie było próby włamania się na serwery czy zmiany treści tych stron - powiedział dziś w Radiu ZET rzecznik rządu Paweł Graś. - To zjawisko, które obserwujemy wynika z ogromnego zainteresowania tymi stronami i tematyką - dodał. Właśnie po tych słowach rzecznika rządu nagle przestała działać jego prywatny serwis internetowy.
Chyba ich wkurzył..
Ofiarą ataku hakerów padła najprawdopodobniej również strona rzecznika rządu Pawła Grasia.
- Trudno mówić tutaj o ataku hakerów, bo w żaden sposób żadna z zablokowanych stron, ich zawartość nie została naruszona. Nie było próby włamania się na serwery czy zmiany treści tych stron - powiedział dziś w Radiu ZET rzecznik rządu Paweł Graś. - To zjawisko, które obserwujemy wynika z ogromnego zainteresowania tymi stronami i tematyką - dodał. Właśnie po tych słowach rzecznika rządu nagle przestała działać jego prywatny serwis internetowy.
Chyba ich wkurzył..
Monet
Nie wiem, jak Ty, ale ja tam zawsze czytam ich strony od samego rana do wieczora - i niemożliwościa zerknięcia byłem zdruzgotany
Nie wiem, jak Ty, ale ja tam zawsze czytam ich strony od samego rana do wieczora - i niemożliwościa zerknięcia byłem zdruzgotany
Robal>>>
ja dzień zaczynam rajdem po stronach gov.
Przecież tam info z "pierwszej łapy" _
tylko u nich rzetelnie i wyczerpująco o tym co w trawie piszczy.
ja dzień zaczynam rajdem po stronach gov.
Przecież tam info z "pierwszej łapy" _
tylko u nich rzetelnie i wyczerpująco o tym co w trawie piszczy.
Robal_36 wystarczy było spojrzeć na liczby mini .lotto i joker a były 1,2,3,4-i koniec
oj jakoś, to zniosę, prawdopodobnie jutro ostatni raz zagram w mm - oprócz dwóch trójek, które będą "jechać" do skutku
Być może i "oczywiście" - ale - powiedz, to przed losowaniem
panie robalku...jak ty boi się nic nie chcesz typować tam twoja profila ,
ja wole jak jestem psychiatria
zobaczysz kiedyś i poowwoo
ja wole jak jestem psychiatria
zobaczysz kiedyś i poowwoo
Ja jestem psychiatra
bo ja robię tak -
620061. Robal_36 2011-11-25 (12:32)
...A robak 4,5,6,22,49 i i 6,22,49,66,67 może jeszcze 3,8,19 ...
620150. multipasko 2011-11-25 (14:05)
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,04,06,08,11,15,17,22,23,24,34,37,42,46,49,61,62,63,66,67
i poowoooo
620061. Robal_36 2011-11-25 (12:32)
...A robak 4,5,6,22,49 i i 6,22,49,66,67 może jeszcze 3,8,19 ...
620150. multipasko 2011-11-25 (14:05)
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,04,06,08,11,15,17,22,23,24,34,37,42,46,49,61,62,63,66,67
i poowoooo
Nie,tylko czasem diagnozuję użytkowników,ot takie skrzywienie zawodowe.