Wpisy 7 103 – 7 202
24 listopada 2007 15:56 → 25 listopada 2007 21:22, 100 wpisów
plus na dzis 39 pozostale to 2 9 10 13 32 36 39 79 80 powodzenia narazie
wpis 7890 wytłumaczył za mnie wszystko "NOWINKA" wszystko zrozumiał proszę czytać wpis 7890
JA TYLOKO DODAM ŻE TO JEST TAK:CHCĘ SKREŚLIĆ W DUŻEGO LOTKA 10 SKREŚLEŃ W JEDNYM ZAKŁADZIE TO TROCHĘ KOSZTUJE A TAK PŁACĘ TYLKO 10 ZŁ ZA ZAKŁAD,-{PIĘĆ ZAKŁADÓW NA 6 SKREŚLEŃ STANOWI JEDEN ZAKŁAD}---DALEJ MOŻLIWE JEST GRANIE TYM SYSTEMEM W MULTI LOTKA
DO... 10 SKREŚLEŃ...W SUMIE NA 10 SKREŚLEŃ MAMY DO DYSPOZYCJI PRAWIE 17 CYFR CZYLI O 7 WIĘCEJ NIŻ SKREŚLAMY
JAK KTOŚ NIE ZROZUMIE TO NIECH DZWONI 885-10-15-14
JA TYLOKO DODAM ŻE TO JEST TAK:CHCĘ SKREŚLIĆ W DUŻEGO LOTKA 10 SKREŚLEŃ W JEDNYM ZAKŁADZIE TO TROCHĘ KOSZTUJE A TAK PŁACĘ TYLKO 10 ZŁ ZA ZAKŁAD,-{PIĘĆ ZAKŁADÓW NA 6 SKREŚLEŃ STANOWI JEDEN ZAKŁAD}---DALEJ MOŻLIWE JEST GRANIE TYM SYSTEMEM W MULTI LOTKA
DO... 10 SKREŚLEŃ...W SUMIE NA 10 SKREŚLEŃ MAMY DO DYSPOZYCJI PRAWIE 17 CYFR CZYLI O 7 WIĘCEJ NIŻ SKREŚLAMY
JAK KTOŚ NIE ZROZUMIE TO NIECH DZWONI 885-10-15-14
szukam systemu około 20% na 30 lub 35 liczb może być 32 lub37 plus minus nie wchodzi w rachubę,
przy jak najmniejszej ilośći zakładow. jak coś przerobię to podam na stronie, aby było nas jak jak najmniej,= żartem- to znaczy kto wygra bańkę ten znika- bo widział kto kogoś ,kto wygrał bańkę i poszedł następnego dnia do pracy - bo ja nie-....pozdrawiam.
przy jak najmniejszej ilośći zakładow. jak coś przerobię to podam na stronie, aby było nas jak jak najmniej,= żartem- to znaczy kto wygra bańkę ten znika- bo widział kto kogoś ,kto wygrał bańkę i poszedł następnego dnia do pracy - bo ja nie-....pozdrawiam.
ALE SIĘ ROZPISAŁEM.......IDĘ PUŚCIĆ TOTO I PO PIWKO I CZEKAĆ CZEKAĆ....
NUMERY ZACZERPNOŁEM OD dav 79 rozpisałem na system jak coś wygram więcej to znikam na Jamakę lub gdzieś tam, ach można chociaż pomażyć.Pozdrawiam......zapomniałbym i dzieśięcina oczywiście dla dav79!
NUMERY ZACZERPNOŁEM OD dav 79 rozpisałem na system jak coś wygram więcej to znikam na Jamakę lub gdzieś tam, ach można chociaż pomażyć.Pozdrawiam......zapomniałbym i dzieśięcina oczywiście dla dav79!
LUKAS- zależy w co chcesz zagrać jeżeli w multi lotka to jest to granica górna i końcowa
17 liczb stanowi 10 skreśleń i koniec. można iść tylko w dół to znaczy grać na 9 skreśleń 8, 7,6 itd. Jeżeli chodzi o Dużego lotka to przy rozpisaniu tego systemu do dwudziestu liczb musiałbyś zapłacić ~1800zł razy 5 zakładów =9000zł. ale!!!! miałbyś do dyspozycji aż 20/49 liczb - a nie 12 liczb tak więc to jest system tylko do 17 liczb jężeli chodzi o normalną kieszeń czyli do 10 zł chyba że założymy spółdzielnię i po sprawie. podam ci za chwilę inny system 86% na dwadzieścia liczb
17 liczb stanowi 10 skreśleń i koniec. można iść tylko w dół to znaczy grać na 9 skreśleń 8, 7,6 itd. Jeżeli chodzi o Dużego lotka to przy rozpisaniu tego systemu do dwudziestu liczb musiałbyś zapłacić ~1800zł razy 5 zakładów =9000zł. ale!!!! miałbyś do dyspozycji aż 20/49 liczb - a nie 12 liczb tak więc to jest system tylko do 17 liczb jężeli chodzi o normalną kieszeń czyli do 10 zł chyba że założymy spółdzielnię i po sprawie. podam ci za chwilę inny system 86% na dwadzieścia liczb
Interesuje mnie tylko multilotek. A jeśli chodzi o twój system to można go zaliczyć jako skrucony.
Na 47 losowan plusa tylko 10 razy sie plus powtorzyl,warto grac na te co jeszcze nie wyszly
LUKAS podaję system na 20 liczb bez odznaczenia zakładów i ilości liczb resztę dopisz sobie sam
1,1,1,1,1,1
2,2,2,2,2,3
3,3,3,3,4,4
4,4,4,5,5,5
5,5,6,6,6,6
6,7,7,7,7,7
8,8,8,8,8,8
9,9,9,9,9,10
10,10,10,10,11,11
11,11,11,12,12,12
12,12,13,13,13,13
13,14,14,14,14,14
15,15,15,15,15,15
16,16,16,16,16,17
17,17,17,17,18,18
18,18,18,19,19,19
19,19,20,20,20,20
sprawdź sobie to na sucho czyli: masz do dyspozycji 20 liczb i 17 zakładów i co ztym zrobić...... ano wrzucić do poprzedniego systemu
i tak wyjdzie ci 20 liczb / 10 skreśleń aletego nie zrobisz tego sam więc dzwoń;885101514
albo wytłumaczę to za chwilę acha!!! uważaj cyfry są podane bez liczb i zakładów.Tak więc :: w poziomie nad nimi pisz:1,2,3,4,5,6.
w pionie:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20.
to można jeszcze rospisać do 22 cyfr/80 liczb i wrzucić do systemu na 10 skreśleń-22 liczby 89% czyli 9 przy 9--10 przy 10 { z20 cyfr]
1,1,1,1,1,1
2,2,2,2,2,3
3,3,3,3,4,4
4,4,4,5,5,5
5,5,6,6,6,6
6,7,7,7,7,7
8,8,8,8,8,8
9,9,9,9,9,10
10,10,10,10,11,11
11,11,11,12,12,12
12,12,13,13,13,13
13,14,14,14,14,14
15,15,15,15,15,15
16,16,16,16,16,17
17,17,17,17,18,18
18,18,18,19,19,19
19,19,20,20,20,20
sprawdź sobie to na sucho czyli: masz do dyspozycji 20 liczb i 17 zakładów i co ztym zrobić...... ano wrzucić do poprzedniego systemu
i tak wyjdzie ci 20 liczb / 10 skreśleń aletego nie zrobisz tego sam więc dzwoń;885101514
albo wytłumaczę to za chwilę acha!!! uważaj cyfry są podane bez liczb i zakładów.Tak więc :: w poziomie nad nimi pisz:1,2,3,4,5,6.
w pionie:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20.
to można jeszcze rospisać do 22 cyfr/80 liczb i wrzucić do systemu na 10 skreśleń-22 liczby 89% czyli 9 przy 9--10 przy 10 { z20 cyfr]
ni myślcie tyle-sposób jest prosty- 30 osób na tej stronie każdy po 10 zł i gramy na 12 skreśleń w dużego lotka za małą cene. każdy podaje swoje 10 liczb- czyli inaczej jeden zakład systemowy na 10 skreśleń i mamy w ten sposób 30 różnych rozwiązań po 10 liczb, czyli razem ~300 liczb reszta do dogadania
co myślicie na temat tych liczb ja nie gram bo niemam w okolicy kolektury
Patrząc na bilans typowań po każdym dniu - marnie z naszymi przewidywaniami. Kulki lecą z nami w kulki. A jak już obstawiać to u buków - lepsze kursy.
Wielu ludzi z tej stronki notorycznie dobrze typuje i naprawde maja do tego dryg!!
siemka dolaczam do typowania tu nie chodzi o jakies wyscigi kto lepszy wiadomo ze o zyski dziennie niebedziemy wygrywac wazne niemiec strat i mobilizacje na nowy dzien pozdrawiam wiernych
z tego co i jak wysuwasz propozycie to tylko buki. i na to wyglada ze buki są tylko w lotto ,i to oni wygrywaja a inni nie mają szans ,
to proste ktos musi przegrac zebym ja wygrywal jeden drugiemu pomaga i tak kreci sie interesik SKAZANY NA LOTTO
uwaga uwaga!!!!!!! za chwilę będzie radosna chwla chociaż dla jednego z nas tak trzymać ,powodzenia, czekamy, czekamy ruszamy ruszamy, sapiemy sapiemy sapiemy,para w Nas LOTTO NASZ---przekład Jana Brzechwy... I ruszyła, ruszyła bezwzględna maszyna i pędzi i pędzi i lecą kulki i lecą kulki i robią nas w kulki ...ALE MY SIĘ NIE DAMY!!! ludzie do systemów ruszamy i parę wypuszczamy........
lipa panie panowie ja mam dosyc niewiem jak juz grac daremnie co tu mowic
ALLAN- wyłumacz mi po polsku piszesz że masz passę od paru dni, wygrywasz 3/7, i co, od paru dni dopłacasz do interesu,po ,50 groszy i to jest passa ? albo ja nie rozumiem... proszę podziel się twoimi uwagami na tej stronie..Powodzenia!!!
a mnie wpadła trójeczka w profie 72zł :)jeszcze niech mi real madryd wygra i bede w siódmym niebie :)a od rana narzekałam ze zle mi idzie:x
tak sobie myślę,może grać najczęściej chodzącymi liczbami i je troszkę rozpisać,dzisiaj 6 sztuk weszłoby z 10 ??? czy 11
niewiem kombinuje jak kazdy z nas jednak Pewniaczki jakos niezawodza troche lepiej z parkami bo u buka kurs 11 ale traf to w morde jeza zawsze o jeden za duzo.
pisze jak niektorzy jutro bedzie lepiej i dlatego lotto utrzymuje sie z takich wiernych fanow hahaha tu wygrac to jakbym grzyba w lesie teraz znalazl hehe lipa lipa i tyle
Jak tak bedziemy grac to w zimie bedziemy chodzic w sandalach hahaha na wodzie zaoszczedzimy bo snieg bedziemy topic na herbate hahaha
kawał juz pisze
ja teraz w EX gram i co i lipa tak samo a w duzego widze piekne liczby hehe.zaraz pisze dowcip
ja teraz w EX gram i co i lipa tak samo a w duzego widze piekne liczby hehe.zaraz pisze dowcip
Masz racje lepiej smiac sie jak plakac nad liczbami i marzyc jedno i to samo kiedy to skonczy sie hehe
przychodzi żaba do lekarza ze skarpetą na głowie.lekarz pyta co Ci jest.nic kurwa to jest napad.
Hrabia beszta lokaja :
- To skandal, od półgodziny dzwonię i dzwonię a ty nie przychodzisz!
- Nie słyszałem, jaśnie panie.
- To mogłeś przyjść i powiedzieć, że nie słyszysz!
- To skandal, od półgodziny dzwonię i dzwonię a ty nie przychodzisz!
- Nie słyszałem, jaśnie panie.
- To mogłeś przyjść i powiedzieć, że nie słyszysz!
Hrabia, przeglądając kobiecy żurnal mówi do żony:
- Urszulo, tu piszą, że kobiety w czasie uniesień seksualnych krzyczą. U ciebie tego nie zauważyłem.
- Krzyczałam, krzyczałam, tylko ciebie przy tym nie było!
- Urszulo, tu piszą, że kobiety w czasie uniesień seksualnych krzyczą. U ciebie tego nie zauważyłem.
- Krzyczałam, krzyczałam, tylko ciebie przy tym nie było!
idzie panna parkiem ciemno nic nie widac zachciało sie jej palić.patrzy 3 gosci na ławce.pyta-panowie macie papierosy.tak mamy.poczęstujecie.tak tylko musisz sie nam oddac wszystkim.ok ok zrobie wszystko tak mi sie chce palic.panna obsłuzyła panów po koleji.panowie zgodnie z umową daja fajke.pannowie mowi panna macie jeszcze ognia bo nie mam.facio wyciaga ogien przypala fajke przy twarzy:
-Agnieszka??
-Tata?
-od kiedy TY córeczko palisz?
-Agnieszka??
-Tata?
-od kiedy TY córeczko palisz?
leniwce na drzwie sprzeczaja sie który z nich jest bardziej leniwy:
mowi 1- ja to jestem taki leniwy ze nawet nie podniosłem z chodnika worka złota.
e to nic mowi 2 jestem na plazy lezy modelka prosi sie o rucha..e a ja nic leze.
e to nic mowi 3 ja byłem w kinie na komedi i całą płakałem.chłopie dlaczego??
-a po siadajac przygniotełem sobie jajka i nie chciało mi sie wstać poprawić.
mowi 1- ja to jestem taki leniwy ze nawet nie podniosłem z chodnika worka złota.
e to nic mowi 2 jestem na plazy lezy modelka prosi sie o rucha..e a ja nic leze.
e to nic mowi 3 ja byłem w kinie na komedi i całą płakałem.chłopie dlaczego??
-a po siadajac przygniotełem sobie jajka i nie chciało mi sie wstać poprawić.
przychodzi pijane facet do kosicoła.przycupuje przy konfensjonale i cisza.ksiadz puka cisza puka drugi raz cisza puka trzecie raz.nagle pijany:
ej kolezko koleżko nie pukaj z tej strony tez nie mam papieru.
ej kolezko koleżko nie pukaj z tej strony tez nie mam papieru.
umarł JP2 poszedł do nieba.Piotr mowi no za takie zasługi to masz ferrari mozesz śmiagac ile chcesz po niebieskiej szosie i robic co tylko chcesz na drodze i nie tylko.
papież wsiadł jedzie expresówka nagle czarne lambordzini go wyprzedza patrzy JP2-kierowca długie włosy dosc mocny zarost.idzie do Piotra.
Piotrze ja takie zasługi dla świata,miałem zezwolnie na robienie wszystkiego w niebie a tu mnie jakis hipis wyprzedza na niebiańskiej drodze.na to Piotr.
-nic nie moge poradzic-Syn Szefa.
papież wsiadł jedzie expresówka nagle czarne lambordzini go wyprzedza patrzy JP2-kierowca długie włosy dosc mocny zarost.idzie do Piotra.
Piotrze ja takie zasługi dla świata,miałem zezwolnie na robienie wszystkiego w niebie a tu mnie jakis hipis wyprzedza na niebiańskiej drodze.na to Piotr.
-nic nie moge poradzic-Syn Szefa.
do "xyz" - sam system o.k,tylko moje typy do kitu- ustrzelono 5 z 17,płatne 1 x 4/10, ale dzisiaj leci ten sam zestaw.Pozdrawiam
Wczoraj 5/9,dzisiaj zapuszczam taka 17 systemem xyz:
20,63,68,73,30,37,48,59,76,17,24,33,60,26,12,5,42
20,63,68,73,30,37,48,59,76,17,24,33,60,26,12,5,42
To jest wlasnie magia liczb,sa wszedzie :moj numer koma 662147532 i rozpisac wczoraj i by bylo 4/6:
6,62,1,47,53,2
6,62,1,47,53,2
Dodatkowo wysyłam 2 x 4 z liczbami wylosowanymi wczoraj : 1/6-18-21-29 ,2/62-64-67-78 . Czwórka ta przeznaczona jest na straty , ale daje szanse na wysyp liczb z typowanej 17.
"Ostrożności nigdy za wiele"-powiedział zięć zakładając kłódkę na trumnę z teściową.
Dowcip o typowaniu(mojego autorstwa-pewnie kiepski)."Odmiana słowa typuję przez osoby: 1.ja typuję 2.ty typujesz 3.on typuje 4.my typujemy 5.wy typujecie 6.oni wygrywają"
przychodzi mąż z pracy po południu do domu,żona mówi-wiesz zaczełam gotować dla nas uroczystą
kolację ze ślimaków , i tak mi posmakowały że troszeczkę podjadłam ,- mam do ciebie prośbę- skocz do sklepu i dokup trochę tych ślimaków. i mąż poszedł,-godzina, męża nie ma, dwie godziny męża nie ma, trzy pięć godzin męża nie ma,- piąta rano dzwonek do drzwi,-żona zaspana otwiera,- a tu mąż zalany w trupa wysypuje ślimaki z bluzki na próg,- i mówi--NO WRESZCZIE PRZYSZLIŚMY YYYYYY
kolację ze ślimaków , i tak mi posmakowały że troszeczkę podjadłam ,- mam do ciebie prośbę- skocz do sklepu i dokup trochę tych ślimaków. i mąż poszedł,-godzina, męża nie ma, dwie godziny męża nie ma, trzy pięć godzin męża nie ma,- piąta rano dzwonek do drzwi,-żona zaspana otwiera,- a tu mąż zalany w trupa wysypuje ślimaki z bluzki na próg,- i mówi--NO WRESZCZIE PRZYSZLIŚMY YYYYYY
dzisiaj dominują dobre humory, i tak trzymać.
WIELKA PROŚBA DO "MULTIPASKO" ABY ROZBUDOWAŁ TESTER LICZB Z 12 MOŻLIWYCH DO SPRAWDZENIA - DO 17LICZB BYŁABY TO TAKA MAŁA REWOLUCJA W MULTI LOTKU BARDZO PROSZĘ O ILE TO MOŻLIWE. wysyłam to na stronkę i na emaila
WIELKA PROŚBA DO "MULTIPASKO" ABY ROZBUDOWAŁ TESTER LICZB Z 12 MOŻLIWYCH DO SPRAWDZENIA - DO 17LICZB BYŁABY TO TAKA MAŁA REWOLUCJA W MULTI LOTKU BARDZO PROSZĘ O ILE TO MOŻLIWE. wysyłam to na stronkę i na emaila
witam wszystkich ZIOMALI PO KUPONIE......jeżeli chodzi o testowaniw liczb polecam serwis lotto .pl klikasz na lottomat i możesz sprawdzić 40 cyfr jak chodziły w ciągu całego roku miesiąc za miesiącem
KACZORKU chodzi ci o stronę lotto.pl ? ja wpisałem i można tylko 10 liczb podać-chyba że to nie to
www.lotto.pl klikasz lottomat wpisujesz sobie cyferki datę rok i sprawdzasz
strona multi pasko podaje niżej PROGRAM MULTIPARIS 2004 PODAJE MOŻLIWOŚĆ TESTOWANIA KAŻDEJ ILOŚCI CYFR ( W DZIALE-SYSTEMY} NIESTETY MA JEDNĄ WADĘ- GRATIS OBEJMUJE TYLKO LOSOWANIA - 2500 LOSOWAŃ DO 2004r JA KUPIMY PROGRAM , TO BĘDZIE NA BIEŻĄCO --ale sprawdziłem w nim cyfry, które podał "gregor wpis 7160" i wyszło w nim że grając systemem na siedemnaście licz przez dwa lata od 2002r. do 2004r. tak jak podaje tester to zmieniłby NICK NA PARAMULTIMILIONE MIAŁ 4 "10" PARENAŚCIE "9" reszty nie liczę. pozdrowienia!!!!
tak jest napisane
Multi Lotek - Lottomat
Zaznacz wytypowane liczby, wybierz datę losowania oraz stawkę.
Można wybrać od 1 do 10 liczb spośród 80.
Multi Lotek - Lottomat
Zaznacz wytypowane liczby, wybierz datę losowania oraz stawkę.
Można wybrać od 1 do 10 liczb spośród 80.
dziwne bo u mnie w zazanaczam nawt 50 i leci-POWINIEN CI WYSKOCZYĆ TAKI PROSTOKĄT Z 80 CYFERKAMI ZAZANACZASZ ILE CHCESZ WPISUJESZ DATĘ RO ILOŚĆ LOSOWAŃ APO CHWILI MASZ WYNIKI
u mnie też wyskakuje taki prostokąt z 80cioma liczbami,ale tylko 10 mogę zaznaczyć-szkoda
w tej chwili testowałem jeszcze raz bo coś nie gra zazanczyłem 50 cyferek wyskakują takie zielone ptaszki wybrałem datę 12 losowań i wyskoczyło
A TERAZ CIEKAWOSTKA WŁAŚ NIE SKOŃCZYŁEM TAK DLA ZABAWY TESTOWANIE 72/80 POMIJAJĄC PARKI 11/13 31/33 51/53 71/73 I TU SENSACJA BEZ TYCH PAREK OD POCZĄTKU MIESIĄCA WYBIERAJĄC NAWET 72 CYFERKI DO LOSOWANIA NIE BYŁO 20 Z 20 KTO NIE WIERZY NIECH SOBIE SPRAWDZI
na dzisiaj dziesięć liczb [4,10,18,20,43,52,56,62,72,77] może 10 będzie szczęśliwsza niż 9 zobaczymy o 2155
...GRUPA EL.MŚ 2010 POLSKA -SŁOWACJA-IRLANDIA-SŁOWENIA-SAN MARINO-CZECHY NIEZLE MAMY AWANS NA BANK
Kaczorowi nie dawała spokoju mocno schłodzona pełna ćwiartka:), która sobie stała w lodówce i ciągle namawia żonkę na wypicie jej, a ona na to:
-Niech stoi, może ktoś przyjdzie, może my gdzieś pójdziemy...
W nocy żona zabiera się za Kaczorka, dotyka, a on na to:
-Stoi, niech stoi, może ktoś przyjdzie... może my gdzieś pójdziemy... :)
-Niech stoi, może ktoś przyjdzie, może my gdzieś pójdziemy...
W nocy żona zabiera się za Kaczorka, dotyka, a on na to:
-Stoi, niech stoi, może ktoś przyjdzie... może my gdzieś pójdziemy... :)
Widzę Kaczor,że podobnie jak ja oczekujesz "większego wysypu" parzystych z drugiej 40-stki. Już czekam z tydzień,hahhah,Może dziś.Zauważyłem też, że coś zaczynasz mieć wspólnego ze statystykami:) Powodzenia
super kawał!!!!!!!!!!!!!
ALLAN NIE PROGRAM PARAMULTIMILIONER to nick
wpis -7180-
w dziale systemy na tej stronie,pobierasz program MULTIPAIS 2004 trochę poczytasz instrukcji i wiesz wszystko. POZDRAWIAM PA !!!
ALLAN NIE PROGRAM PARAMULTIMILIONER to nick
wpis -7180-
w dziale systemy na tej stronie,pobierasz program MULTIPAIS 2004 trochę poczytasz instrukcji i wiesz wszystko. POZDRAWIAM PA !!!
Jeśli w Niemczech znowu będzie kumulacja jedziemy z kumplem wysłać , było 26 moze byc ponad 30 mln euro
Jedźcie klonek -powodzenia -ileż za to można by kupić ćwiartek:):)hahah. Zresztą przeżyć życie bez keksu, ćwiartek, hazardu i Multipasko.pl, to tak jakby ćwiartkę życia przeżyć:):):)
klonek - to może się wszyscy zklonujmy z tej strony i jedziemy do NIEMIEC CZY TY WIESZ CO TO JEST 30 MILINÓW euro
. a my polscy biedacy musimy sie zadowolić paroma molionami PLN zł lub pareset tysiącami ,--wunajmiemy autobus np:SINDBADA i jedziemy na podbój niemiec. i będziemy wołać HURA, HURA, tylko w innym tego słowa znaczeniu.
A PROPO NIEMCY MAJĄ TOTO-LIGĘ NA 18 SKREŚLEŃ to pasuje do systemu na 17 skreśleń - no bez jednej cyfry.ale wrzucając ich toto-ligę do naszego systemu to jest niezła kasaaaaa .
klonek przepraszam za ujęcie twego nicka w w tym tekscie. POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!
. a my polscy biedacy musimy sie zadowolić paroma molionami PLN zł lub pareset tysiącami ,--wunajmiemy autobus np:SINDBADA i jedziemy na podbój niemiec. i będziemy wołać HURA, HURA, tylko w innym tego słowa znaczeniu.
A PROPO NIEMCY MAJĄ TOTO-LIGĘ NA 18 SKREŚLEŃ to pasuje do systemu na 17 skreśleń - no bez jednej cyfry.ale wrzucając ich toto-ligę do naszego systemu to jest niezła kasaaaaa .
klonek przepraszam za ujęcie twego nicka w w tym tekscie. POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!
Witam.
Przechodził facetprzez ulicę przy której pracowała koparka i ...dał sie nabrać
Innym razem żołnierz poszedł na poligon i ...coś mu do łba strzeliło.
Na dziś pasują numerki;
7.11.14.17.19.28.38.57.68.77.
Pewniakiem jest--17.--
Pozdrawiam i powodzenia.
Przechodził facetprzez ulicę przy której pracowała koparka i ...dał sie nabrać
Innym razem żołnierz poszedł na poligon i ...coś mu do łba strzeliło.
Na dziś pasują numerki;
7.11.14.17.19.28.38.57.68.77.
Pewniakiem jest--17.--
Pozdrawiam i powodzenia.
hahah, powodzenia Multicorka:)
Trzech facetów rozmawia o tym, jakie mają ich żony. Porównują je do miast. Pierwszy mówi, że jego żony jest jak Paryż- dlatego, że taka jest wspaniała, tętniąca życiem. Drugi mówi, że jak Londyn- zawsze taka mokra, troszkę tajemnicza. A trzeci, że jego żony jest jak... Bydgoszcz!- "Dlaczego?!" - pytają tamci.A on na to:- "Dziura... po prostu dziura!"
Trzech facetów rozmawia o tym, jakie mają ich żony. Porównują je do miast. Pierwszy mówi, że jego żony jest jak Paryż- dlatego, że taka jest wspaniała, tętniąca życiem. Drugi mówi, że jak Londyn- zawsze taka mokra, troszkę tajemnicza. A trzeci, że jego żony jest jak... Bydgoszcz!- "Dlaczego?!" - pytają tamci.A on na to:- "Dziura... po prostu dziura!"
3 / [3,42,58]
8 / [8,15,27,33,45,54,61,72]
Powodzenia multimaniacy :)
8 / [8,15,27,33,45,54,61,72]
Powodzenia multimaniacy :)